Ha nem akarsz lemaradni:

Értesülj a legfrissebb történetekről első kézből ott, ahol akarod!

BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
Legfrissebb történetek:
A mostani történetem az erotikustól a fantasy-ig terjed, benne bdsm és egyéb elemekkel. Jó...
Korábbi két történetemmel párhuzamosan fut a történet.
Fordítás …. Eredeti történet: COLD CASES AND HOT NIGHTS …. Szerző: Ronde ... Literotica; 2023<br...
Ketten különleges születésnapi ajándékot kapnak. Egy showműsor felejthetetlen zárószámmal...
A nők bosszúja, 1. felvonás. történetnek a folytatása.
Friss hozzászólások
vulipugi: Igazán minőségi történet. Érze...
2024-04-17 17:56
laci78: engem az elején elvesztett azz...
2024-04-16 13:32
sentinel: Sentinel néven visszajöttem. M...
2024-04-16 07:39
sentinel: Sentinel néven visszajöttem. M...
2024-04-16 07:38
terelek: Nem izgató, de jó kis sztori....
2024-04-15 09:09
Legnépszerűbb írások:
pff
Barbara, Kedves!<br /> A villamoson láttam meg a nevetésedet, mintha csak Te lennél, akkor...
Legnépszerűbb szerzők:

Meleg történet az öcsémmel

Én Miki vagyok és 18 éves múltam május közepén, az öcsém Ricsi 17 múlt november elején. Tavaly június 14. és augusztus 4. között mindegy 7 hétig tartó tábor időszak volt. Eddig Öcsém és én még 1 hónapnál többet soha nem töltöttünk egymástól távol. Szóval nagyon hiányzott már.
Hazaérkezésemtől az ő hazaérkezéséig nagyon magányos voltam, szóval már nagyon vártam, hogy hazajöjjön így nagyon megörültem amikor hazaérkezett.
Néhány nappal később amikor hazaérkezett panaszkodott, hogy ütközött az egyik csapattársával és fáj az egész jobb keze. Megkért, hogy masszírozzam meg neki. Én természetesen belementem és már el is kezdtem a karjának/kezének a masszírozását. Nagyon élveztem. Pár perccel később megkért, hogy masszírozzam meg a karjának a másik (elülső) felét is, és rögtön meg is fordult. Én neki álltam masszírozni a karjának az elülső oldalát is..
Közben egyre érdekesebb és számomra is egyre ijesztőbb gondolataim voltak. Már nem csak úgy néztem Ricsire mint az öcsémre hanem mint fiúra is. Ráadásul mint fiú nagyon érdekelt és tetszett. Féltem, hogy mit reagálna így megpróbáltam abbahagyni a masszírozását, de az öcsém mindenképpen azt akarta, hogy folytassam. Én nem tudtam sem Neki sem az érzelmeimnek ellenállni.
Szóval miközben az egyik kezemmel ismét masszírozni kezdtem a karját, a másik kezemmel már a mellkasát simogattam. Ő viszont nagyon kedélyesen nevetett rám. Egyszer csak, minden szó nélkül ismét a hasára feküdt meg kellett masszíroznom a hátát is. Azt mondta azért mert nagyon jó érzékkel masszírozok és ezt még szeretné egy kicsit ”kiélvezni”. Belementem és tovább masszíroztam, de már nem igazán tudtam magam türtőztetni így kb. 4-5 perc után abba is hagytam.
Ezután beszélgettünk. A fő téma az iskolai táboros élményeim valamint az ő sporttábori élményei voltak. Olyan fél 11 körül járt az idő amikor lefeküdtünk, nem sokkal később olyan negyed 12 körül járhatott az idő amikor odakéretszkedett mellém az ágyamba, ráadásul olyan ürüggyel, hogy valami félelmetest álmodott.
Én mondtam neki, hogy persze jöjjön én nagyon szívesen megnyugtatom. Erre odafeküdt mellém az ágyamba teljesen meztelenül. Én is teljesen meztelen voltam. Elkezdtem kicsit simogatni a kezét, az oldalát. Átöleltem. Ricsi erre nagy mosollyal nézett hátra rám és csak annyit mondott, hogy nyugodtan folytassam. Erre az egyik kezemmel ismét átöleltem, míg a másik kezemmel elkezdtem simogatni a hátát.  Ő nem sokkal később felém fordult és még közelebb bújt hozzám. Én ennek nagyon örültem. Egyszer csak megcsókoltam. Nagyon rövid csók volt. Kisebb meglepetésemre szinte rögtön az én csókom után ő is megcsókolt. Ez már hosszabb és vadabb volt. Én rögtön éreztem, hogy a nemi szervem egyre merevebb és egyre jobban felizgat a saját testvérem. A második csók közben folyamatosan egymás hátát ill. annál lejjebb simogattuk egymásnak. Amikor a csókolózást befejeztük, az öcsém fogta magát és hasa feküdt. Nekem sem kellett több. Elkezdtem simogatni és csókolgatni a hátát. Erre Ő annyit reagált, hogy ”csak ennyi amit akarok tőle?”, ezek után nekem sem kellett több és a mellettem ott levő krémmel (amivel egyébként délután a karját kentem be) bekentem a teljesen kimerevedett nemi szervemet és ráfeküdtem az öcsémre. A hátát tovább simogattam és tovább csókolgattam, hogy ezzel is megpróbáljam csökkenteni azt a fájdalmat amit várhatóan a behatoláskor érezni fog. A nemi szervemet óvatosan ugyan, de egyre közelebb helyeztem a közben már ”kutyapózban” levő öcsém hátsójához. Amikor a behatolás tényleges szakasza megkezdődött akkor egy fájdalmasabbnak tűnő sóhajtást hallottam az öcsémtől, mely után kicsit lelassítottam és elkezdtem kicsit izgatni magam avval, hogy az egyik kezemmel ”masszíroztam” a dagadttá vált nemi szervemet, míg a másik kezemmel simogattam az öcsém hátát. A behatolást folytattam és egyre inkább a fájdalmas sóhajtásai az érzelmes és örömteli sóhajtássá változtak. Közben végig csókolgattam és simogattam a hátát, hogy tényleg nyugtassam és tényleg érezze, hogy vigyázok rá és csak kényeztetni akarom még ebben a szituba is.
Az együttlétünket követően másnap reggel átbeszéltük a dolgot.
- Milyen voltam? (kérdeztem)
- Nagyon jó és óvatos. (válaszolt Ricsi öcsém)
- Hogy érezted magad az éjjel? (kérdezte tőlem)
- Nagyon jól. (válaszoltam)
- Most mi legyen? (kérdeztem)
- Nem tudom! (válaszolta)
- Te szerinted? (kérdezte Ő tőlem)
- Fogalmam nincs?
Átölelt és megcsókolt. Nagyon szenvedélyes csók volt. Nap közben mind a ketten csináltuk a dolgunkat. Délután szüleinknek el kellett menniük mivel hivatalosak voltak egy bálba. Mi nagyon örültünk, hogy ismét kettesbe lehetünk.
Az előző esetét folytattuk. Újra együtt voltunk.
Beszélgetéssel indultunk.
- Milyen lesz a holnapi napod? (kérdezte)
- Figyelj, nem lesz semmi különös. Egy dolgozatunk lesz. (válaszoltam)
- És a Tiéd (kérdeztem)
- Nálunk semmi sem lesz. (válaszolta)
- Lesz edzésetek? (kérdeztem)
- Igen lesz egy délután 3-kor. (válaszolta)
- Na akkor ide bújsz mellém vagy sem? (kérdezte)
- Megyek.
Ebben a pillanatban levetkőztem és odabújtam mellé. Átöleltem és következett a szenvedélyes csók és az ismételt szexuális együttlét.
A dolog egyre kuszább és egyre titokzatosabb és emiatt nagyon izgalmas volt. Attól viszont kicsit tartottunk, hogy mi lesz ha a szüleink egyszer rajta kapnak. Én bennem is egyre inkább felmerült az a félelem, hogy hogyan magyaráznám meg a szüleinknek azt, hogy én vettem el a saját öcsém szüzességét.
Próbáltunk tisztes, de nem feltűnő módon távolságot tartani köztünk.

A folytatásra megközelítőleg 2 hónapot kellett várnunk.

Az eltelt időbe amennyire lehetett megpróbáltuk kerülni egymást. Ez eleinte, többé-kevésbé de látszólag sikerült. Ezt követően október elején jött egy nem várt telefonhívás egy tragikus hírrel. Édesanyánknak a nagymamája elhunyt. De hát a dédnagymamánk nem itt a szomszédságunkban élt. Így nagyon mérlegelni kellett, hogy az öcsém és én elmenjünk-e a temetésre vagy sem. Mi nagyon szívesen mentünk volna, de tudtuk, hogy az iskolai igazolásokat nehezen tudnánk megoldani és az igazolatlan hiányzással meg problémák lehetnek. Végül mindent mérlegelve szüleink úgy döntöttek, hogy Ricsivel mi ketten itthon maradunk. Ehhez azért még az is hozzá tartozik és érdemes tudni, hogy mind a ketten tudunk főzni így már csak azt kellett eldönteni, hogy mit főzünk. A döntésünk végül a marhahúsleves, csirkepörkölt és nokedli. Édesanyánk csütörtökön mindent bevásárolt hozzá. Ricsikével pénteken miután mind a ketten hazaérkeztünk az iskolából megállapodtunk, hogy szombaton az egyébként ”szokásos” 9 óra körül helyett 3/4 7 körül kelünk, hogy időbe kész legyen az ebéd. Már mikor odaraktuk az ebédet z öcsém egyszer csak odahúzott magához és annyit mondott, hogy ”végre kettesben lehetünk és abban a pillanatban megcsókolt. Én sem tudtam ellenállni neki és megcsókoltam. Ezután elkezdett húzni a szobánk felé. Ahogy beléptünk a szobánkban mér el is kezdett vetkőztetni. A pólómat levette rólam, a nadrágomat kigombolta és lehúzta. Miközben én is elkezdtem őt vetkőztetni. pólóját levettem és a nadrágját is lehúztam. Ott lelassultam és meg is jegyeztem neki, hogy ”arra most nincs időnk, hogy szexeljünk.” Annyit reagált rá, hogy tudja, hogy arra nincs időnk, de másra igen. Abban a pillanatban lelökött az ágyra (aminek egyébként háttal voltam) és elkezdett leszopni. Az teljes sikerrel zárult. Viszont ”lépésre” az idő szűke miatt, vagyis azért mert közben főtt az étel NEM kerülhetett sor. Miután Ő leszopott engem, elmentünk mind a ketten zuhanyozni. Aztán folytattuk a főzést, ugyanis hátra volt a leves tészta kifőzése, a nokedli tésztájának kikeverése és a nokedli kiszaggatása. Ahogy végeztünk a főzéssel (kb. háromnegyed 12 körül) meg is ebédeltünk el is mosogattunk.

Utána neki álltunk készülődni. Ugyanis mind a kettőnknek ”találkozónk” volt az osztálytársakkal/haverokkal. A találkozóinkon mind a ketten jól éreztük ugyan egymást, de vágytunk arra, hogy végre egy egész estét együtt, vagyis kettesbe lehessünk. Szóval Nekem még kicsit kapóra jött, hogy a haverokkal történt kosárlabdázás közben kicsit meghúztam a jobb karomat, így arra hivatkozva a megszokottnál előbb értem haza. Örömmel, de egyben meglepődve tapasztaltam, hogy már az öcsém is otthon van.

Először csak beszélgetni kezdtünk. A téma természetesen az augusztusi együttlétünk óta eltelt időben történtek voltak.

- Mi történt az elmúlt két hónapban Veled, és hogy viselted ezt? (kezdtem)
- Semmi extra nem történt. Nagyon rossz volt, hogy ugyan láthattalak, de nem ölelhettek át és nem csókolhattalak meg. (válaszolt Ricsi)
- És Veled mi újság van? (kérdezte)
- Semmi különös. Örülök, hogy végre beszélgethetünk és esetleg több is lehet köztünk. (válaszoltam)
- Képzeld! Engem megkörnyékeztek anyuék, hogy mi történt közöttünk, hogy miért kerüljük egymást? (mondtam)
- Engem is! (reagált Ricsi)
- Mit válaszolták? (kérdeztem tőle)
- Mindössze annyit, hogy semmi sem történt és nem kerüljük egymást. (válaszolta) És Te?
- Lényegében én is ugyanezt válaszoltam. (mondtam)
- Képzeld kicsit meghúztam a karom most, hogy a haverokkal kosaraztunk. Nem masszíroznád meg? (kérdeztem)
- Dehogy nem! (válaszolta Ricsi)
El is kezdte levenni a pólómat. Az ágyamon hasra feküdtem és máris elkezdett masszírozni. Nagyon jól masszíroz. Egyszer valamiért abba hagyta. Én akkor megfordultam, és amikor visszajött, megkértem, hogy masszírozzon meg elölről is. Neki ”állt/ült” szemből is masszírozni. nekem annyira jól esett, hogy egy kicsit beszundítottam. Egyszer csak arra lettem figyelmes, hogy megcsókol. Én sem tudtam ellenállni neki és visszacsókoltam. Nagyon jól esett ez a két csók mind a kettőnknek! Felkaptam magamra a pólómat és leszaladtam az ebédlőbe inni valamit. Közben a már kihűlt kaját elkezdtem elpakolni. Lejött az öcsém is utánam. Átölelt és újra megcsókolt.
Aztán meg kérdezte, hogy:
- miért menekülök előle, most nincsenek és nem is várhatóak a szüleink.
Erre én:
- Nem menekülök, csak megszomjaztam egy kicsit és amikor lejöttem megláttam, hogy még nincsenek elrakva az ételek a hűtőbe.
Erre Ő:
- Akkor gyere fel és folytassunk mindent ott ahol abba hagytuk.
Én:
- Jó rendben! Egy perc és megyek. Menjél előre!
Ő:
- Rendben, megyek!
- Várlak fent!
Én:
- Azonnal ott leszek.

Aztán természetesen befejeztem a pakolást és mentem is hozzá a szobánkba. Ahogy rögtön odahúzott magához, átölelt és megcsókolt. A következő pillanatba már vetkőztettük. Már ekkor tudtuk mind a ketten, hogy ezután olyan fog következni, amire már mind a ketten várunk már 2 hónapja. Azt viszont nem tudhattuk előre, hogy ez miként fog megtörténni. Lényegében Ricsi átvállalta az aktív szerepet. Mire észbe kaptam addigra már a hasamra fektetett és elkezdte a hátamat simogatni, csókolgatni és közben már éreztem, hogy a hímvesszője a seggjukamnál van, de iszonyúan óvatos volt, ami nagyon jól is esett. Folyamatosan nyugtatott, simogatott, csókolgatott. Miután megtörtént a teljes behatolás még el is élveztünk mind a ketten. Nagyon jó érzés volt. A behatolás, az elélvezés és a szex sem tartott órákig, de a ”rövidsége” ellenére nagyon jó érzés volt, hogy végre megint együtt lehettünk. Szerencsére ekkor még attól sem kellett tartanunk, hogy lebukhatunk a szüleink előtt, hogy mi nem csak mint testvér tekintünk egymásra hanem mint fiú a fiúra is, azaz szerelmesek vagyunk egymásba. Mind a kettőnknek a másik az ideállja. (Ezzel még volt egy probléma. Ricsiről ugyanis nem tudták anyuék, hogy meleg.)

Az együttlét vasárnap a délutáni órákban megismétlődött, de a vasárnapesti még jobb volt. Ugyanis ez még spontánabb módon jött. Ennek előzménye az volt, hogy eldöntöttük, hogy megnézünk egy romantikus filmet. A film elején még a kanapén ”tisztes távolságban” ültünk egymáshoz képest. Aztán egyre közelebb ültünk egymáshoz. (Ez elég gyorsan megtörtént.) Mire a film tényleges romantikus része megkezdődött, addigra már az öcsém az ölemben ült. Mind a ketten félmeztelenek voltunk. A film legvégén, ahogy kicsit lejjebb hajtottam a fejem, az öcsém még közelebb húzta és szájon csókolt. A következő pillanatban már a TV előtt állva ölelkeztünk és csókolóztunk. Mire észbe kaptunk, már a szobánkban voltunk mind a ketten és anyaszült meztelenül álltunk egymás előtt. A következő másodpercben már az ágyon feküdtünk egymás mellett. Ami ezután jött az maga volt a spontán gyönyör mind a kettőnk számára. Ismét szexuális kapcsolat létesült közöttünk, és ami kicsit meglepett, hogy ismét Ő volt a kezdeményező és egyben az aktív. Az a precizitás és óvatosság, amit mutatott az nagyon jól esett.

Az együttlét után egy újabb beszélgetés volt közöttünk.
Ricsi:
- Számomra ez egy újabb élmény volt, amit nagyon köszönök Neked!  Mik a Te érzéseid és mi a véleményed?
Én:
- Nekem is egy remek élmény és érzés volt az elmúlt két nap.  Ennek így kellett történnie.
Ricsi:
- Mi lesz ezután?
Én:
- Nem tudom. Szerinted mi legyen?
Ricsi:
- Ennek, ami közöttünk van, ennek fent kellene maradnia. bár tudom, hogy ez hosszútávon nem titkolható. Hogyan tovább?
Én:
- Pont ez a probléma ezzel a kapcsolattal, ami közöttünk van, hogy mégis csak testvérek vagyunk, és így hosszútávon nem titkolózhatunk. Egyébként is több jel is mutatkozik arra, hogy a szüleink - leginkább édesanyánk - már sejthet(nek) valamit.
Ricsi:
- Attól tartok én is.
Én:
- Szerintem mielőtt még nagyobb baj lenne belőle, vessünk véget a kapcsolatunknak és mindketten keressünk magunknak párt. Tudom, hogy nem lesz könnyű! Főleg Neked nem, hiszen Neked én jövök be és minden fiúba csak engem keresel. Próbáld meg azt, hogy NE minden fiúba engem keress, mert akkor sosem fogsz túl lépni ezen a helyzeten és sosem fogod megtalálni azt a fiút, aki mellett ténylegesen, letudod majd élni az életedet.
Ricsi:
- Sajnos ebben teljesen igazad van. Minden fiúba csak Téged kereslek. Nagyon szerelmes vagyok beléd és nem tudom, hogy mikor tudok túllépni a kapcsolatunkon.
- Remélem, hogy azért még fordulhatok majd hozzád tanácsért?
Én:
- Természetesen! Én mindig itt leszek a tanácsra lesz szükséged. Bármikor szívesen segítek.
- Remélem, azért tényleg belátod, hogy nem fenntartható ez a helyzet ami közöttünk kialakult az elmúlt 2-3 hónapban.
Ricsi:
- Értem azt, amit mondasz. Tudom, hogy igazad van! Tudom, hogy minden titok egyszer kiderül és tudom, hogy Te járhatnál rosszabbul, ha bármi okból egyszer lebuknánk anyuék előtt és kiderülne, hogy közöttünk mi van.
Én:
- Akkor itt a vége!?
Ricsi:
- Sajnos igen!
Én:
- Én is nagyon sajnálom. Biztos, hogy sokáig jó emlék lesz nekem is ez az időszak amit veled tölthettem, de el kell fogadnunk, hogy ez tovább nem folytatható. Remélem ezt Te is így látod és megérted.
Ricsi:
- Persze, hogy belátom. És tudom, hogy jót akarsz Nekem és ezért kell, hogy itt mindennek ami köztünk történt és szép volt ennek itt kell, hogy vége legyen.

1-2 perc csend.
Ricsi:
- Remélem, hogy tényleg minden együtt töltött pillanatot élveztél és nem csak áltatni akarsz engem.
Én:
- Nem akarlak áltatni. Az elmúlt napok számomra olyanok voltak, amely ez eddig nem történt velem és olyat éreztem amit még eddig egy fiú sem tudott belőlem kiváltani. Remélem minél előbb találsz magadnak olyan barátot/kapcsolatot akit és amit nem kell titkolnod. Én mindig itt leszek és amiben tudok segítek, de többé semmi komoly nem lehet közöttünk.
Ricsi:
- Rendben értem, de nagyon fáj ez a szakítás! Remélem Te is mielőbb találsz magadnak egy párt akivel boldog lehetsz.

Eljött az este. Olyan éjfél körül járt az idő, amikor lefeküdtünk. Nem sokkal azután, hogy lefeküdtünk (persze külön ágyon), amikor egyszer csak megszólal Ricsi, hogy ”nem bújhatnék oda hozzád most utoljára?” Mivel a kapcsolatunkon azért ilyen könnyen nem tudtam túllépni és akartam még egyszer érezni a testét és csókolgatni egy kicsit ezért belementem. Ezen az éjszakán már semmi extra nem történt közöttünk. Igaz, hogy aludni sem sokat aludtunk. Amikor hétfőn reggel csipogott az ébresztő (ami számunkra nem ébresztő volt, hanem a valódi vég kezdetének a jele), jött az utolsó szerelmi ölelés és a valódi búcsúcsók. Ricsi elsírta magát. Nálam se sokon múlt a sírás. Én csak akkor sírtam el magam amikor Ricsi nem látta.

A kapcsolatunknak itt vége szakadt!
Hozzászólások
További hozzászólások »
khamurokar ·
Nekem tet szenek az ily törtene tek.

bobi66 ·
Nekem is tetszett Király volt,írj még többet! :wink: :wink:

AmandaAdmin ·
Kedves Felhasználók!A tortenetek csapata új oldalt nyitott a meleg emberek számára: WWW.BOYSXX.SITE Ezer erotikus történetet gyűjtenek össze ott, vannak ismeretségek és kommunikáció. Meghívjuk Önt, hogy csatlakozzon. Az ingyenes regisztráció továbbra is nyitva áll

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha nem akarsz lemaradni: