Ha nem akarsz lemaradni:

Értesülj a legfrissebb történetekről első kézből ott, ahol akarod!

BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
Legfrissebb történetek:
Fordítás …. Eredeti történet: THE COLD CASE OF THE PIERCED WOMAN .... Szerző: Ronde .... Literotica;...
A mostani történetem az erotikustól a fantasy-ig terjed, benne bdsm és egyéb elemekkel. Jó...
Korábbi két történetemmel párhuzamosan fut a történet.
Fordítás …. Eredeti történet: COLD CASES AND HOT NIGHTS …. Szerző: Ronde ... Literotica; 2023<br...
Ketten különleges születésnapi ajándékot kapnak. Egy showműsor felejthetetlen zárószámmal...
Friss hozzászólások
Gömec: Bocsánat, hogy itt szólalok fe...
2024-04-19 14:26
vulipugi: Igazán minőségi történet. Érze...
2024-04-17 17:56
laci78: engem az elején elvesztett azz...
2024-04-16 13:32
sentinel: Sentinel néven visszajöttem. M...
2024-04-16 07:39
sentinel: Sentinel néven visszajöttem. M...
2024-04-16 07:38
Legnépszerűbb írások:
pff
Barbara, Kedves!<br /> A villamoson láttam meg a nevetésedet, mintha csak Te lennél, akkor...
Legnépszerűbb szerzők:

Megvan a kémia

Csilla vagyok, 22 éves borsodi lány. Onnan költöztem Budapestre kémiát tanulni. Odahaza csendesen, tanulással teltek a középsulis évek, szüleim óvó felügyelete mellett. Szerencsés alkat vagyok, kevés munka befektetésével is formásan tartható alakkal, és szeretek csinosan öltözni. Ennek megfelelően voltak hódolóim gimiben, de pár béna csóknál többre nem került sor. Ellenben Pesten rámszakadt a kontroll nélküli szabadság, tanulás és előadások látogatása helyett séták, plázák, mozik és bulik. Életemben először lett pasim, aki októberre már el is vette szüzességemet, majd gyorsan lecserélt másra. Mikulás napi partin találkoztam Tamással, első szerelmemmel. Vele töltöttem minden nappalt és éjjelt, lépésről lépésre megtanított az erotika fortélyaira, a szexuális gyönyör élvezetére, örökké hálás leszek érte. Minderre ráment az első félévem. Szerencsésen nem buktam meg semmiből, de a gyenge vizsgaeredmények után rájöttem, hogy én komolyan akarom ezt a kémiát, azért jöttem a fővárosba, és elkezdtem tanulni. Egy félév vadulás után visszavedlettem valódi önmagammá, eminens, visszafogott csaszjivá. Éltanuló lettem, másodéven az egyik professzorunk felajánlott egy szakdolgozati témát a kutatócsoportjában. Innentől minden szabad percemet a laborban töltöttem. Ez Tamástól vette el az időt, nappal nem maradt rá semmi időm, kapcsolatunk az egyébként kiválóan működő szexre és együttalvásra korlátozódott, pedig előtte ennél tartalmasabb volt. Másfél év után szétmentünk. Ettől fogva minden időmet a laborban töltöttem, nem vágytam új kapcsolatra.

Professzor úr egyik segédje, Dávid hasonló odaadással állt a munkához. Reggel Dávid nyitotta a labort, este ő zárta, közben megszakítás nélkül kísérletezett, mért, számolt. Nem szólt senkihez, kivéve ha nekünk segített. Professzor úr látta, milyen odaadással végzem a munkát, ezért egy új, komolyabb mérési feladatot bízott rám. Izgalommal töltött el, hogy ennyire megbízik bennem, a méréseim komoly kutatásokhoz kellenek, és ha becsületesen dolgozom, akár Professzor úrék publikációjának társszerzője is lehetek. Eleinte nehezen ment, sokat kellett tanulnom, de Dávid átsegített a nehézségeken. Kiderült, hogy valójában nem antiszociális, azt beszélték, hogy meghalt a barátnője, azért gubózott így be. Az idő előrehaladtával néhányszor sikerült pár szót váltanom vele kémián kívül is, amikor már csak ketten maradtunk késő este a laborban. Tetszett a munkához való hozzáállása. A kísérleti eredményeim nem várt mérési adatokat hoztak. Annyira, hogy Professzor úr el sem akarta hinni, úgy gondolta, biztosan elrontottam valamit. Magamba roskadtam, mivel több heti munkám látszott kárba veszni, mindemellett drága vegyszereket pazaroltam el. Dávid odaállt mellém, és az egyik kísérletemet lépésről lépésre végigkövette. Nagyon zavart a helyzet, ügyetlenül nyúltam az edényhez, a pipettához, sokkal lassabban haladtam a gépi mintavétellel, a méréssel, késő estig elhúzódott a folyamat. Az adat hasonló lett a korábbiakhoz. A következő napokban, hetekben Dávid magyarázattal próbált szolgálni, olyan gondolatokkal állt elő, amik senki másnak eszébe nem jutnának, zseniális az észjárása. Egy gyenge pontja volt az érvelésnek, amit egyszer poénosnak szánt megjegyzésem alapján hidalt át, kezdők szerencséje. A szemináriumon előadta elképzelését Professzor úrnak, nekem tulajdonítva a kulcsgondolatot jelentő láncszemet, ezzel fogott meg végleg. Sokat mértünk, minden részlépést tucatszor ellenőrizve, nehogy tévedés legyen. Dávid is csak ezzel a projekttel foglalkozott. Egyre vadabbul kalapált a szívem, ha a közelében voltam, de ő csak szakmai érdeklődést mutatott, nem érdekeltem mint nő. Látszólag igazunk volt, az elmélet alátámasztására mégis pontosabb mérések kellettek, amihez itt nem áll rendelkezésre megfelelő eszköz. Professzor úr elintézte, hogy nyáron egy hétig egy berlini kollégája biztosítson számunkra egy nagy precizitású műszert.

Miután kézhez kaptam alapképzési diplomámat, egy hétre Dáviddal ketten elrepültünk Berlinbe. Megbeszéltük Professzor úrral, hogy saját zsebből három nappal tovább maradunk, hogy az egyetemen kívül is lássunk valamit a városból. Hétfő reggeltől péntek délig megállás nélkül a laborban robotoltunk, sok tucat mérést elvégeztünk, hogy minél nagyobb számban álljon rendelkezésre nagy precizitású adat. Láthatóan igazunk volt, de az eredmények kiértékelésére nem akartunk időt pazarolni, az otthon is elvégezhető. Izgalmas hét volt, világszínvonalú körülmények között kutatni. A berlini út mégsem csak emiatt marad emlékezetes.

Péntek délután tettünk egy sétát Berlin látványosságainál, brandenburgi kapu, Potsdamer Platz, Checkpoint Charlie, tévétorony. Jót tett a fejünknek a laboron kívül a friss levegő, közben komoly beszélgetést folytattunk. Elmesélte, hogy egyetemi szerelmével diplomaszerzés után azonnal összeházasodtak, de négy hónap múlva a felesége közlekedési balesetben elhunyt. 23 évesen özvegy lett, pedig fantasztikus terveik voltak, gyógyszeripari cégnél akartak elhelyezkedni, be akarták utazni a világot, két-három gyereket szerettek volna. Hónapokig nem találta a helyét, ezért jelentkezett doktori képzésre, mert azzal évekre lefoglalhatta magát, ennek jár most a végén. Azóta nem nagyon szeret emberek közé menni, csak egy-két barátjával járnak ritkán össze. Megrázó volt hallgatni. Szerintem még senkivel nem beszélte ezt így ki, és talán szüksége volt már rá. Meg sem tudtam szólalni, mit lehetett volna mondani, nem éltem át közel sem ilyet, de legalább meghallgatta valaki. Némán jártuk az utcákat, a nevezetességekből semmire nem emlékszem. Fárasztó hét után lelkileg fárasztó délutánon voltunk túl.

Következő nap emeletes busszal körbejártuk a várost, leszállva az érdekességeknél, megkóstoltuk a bratwurstot, elámultunk a KaDeWe áruház luxusán, és még sok más. Jól éreztük magunkat együtt, most először volt barátkozósabb, közvetlenebb, vidámabb, ennyit még nem láttam nevetni. Mint aki felszabadult a szívét nyomó mázsás súly terhe alól. A szálláshoz érve abban maradtunk, hogy némi pihenés után este átjön, és megnézünk egy filmet a laptopomon. Letusoltam, felvettem az otthoni fekete sortomat és pántos topomat. Mikor bekopogott, és ajtót nyitottam, megállt egy pillanatra, és talán először láttam rajta, hogy megnéz mint nőt. Film közben többször éreztem magamon a tekintetét, mezítelen lábaimon, lopva figyelte vállamat, melleimet. Kívántam ezt a férfit, aki karnyújtásnyira ül mellettem az ágyamon, de az előzményekre tekintettel nem kezdeményezhettem. Végetért a film, elkeseredetten vártam a jó éjszakát. Bátortalanul megkérdezte, van-e másik filmem. Természetesen volt, és hiába járt már éjfél körül az idő, elindítottam egy romantikus filmet.

Negyed óra elteltével áramütésszerűen ért, amikor megérintette a kezemet. Innentől a filmből nem emlékszem semmire, olyan hevesen megindult a szívem. Némi idő elteltével gyámoltalanul végigsimította a hátamat, le a derekamig, majd vissza, de már a top alatt benyúlva a mezítelen bőrömet érintve. Libabőrös lettem az izgalomtól, odafordultam hozzá, és vad csókban forrtak össze ajkaink. Hosszú percekig csak kergetőztek a nyelveink, a smárcsatától teljesen izgalomba jöttem. Ő is, nehezen titkolhatta volna vászonbermudája alatt ágaskodó férfiasságát. Nem bírtam tovább, lerángattam róla pólóját, ő pedig lassan húzta felfelé felsőmet. Amikor a melltartó vonaláig ért, akkor lehajolt, és a köldököm tájékát kezdte puszilgatni, harapdálni, beleremegett a testem. Mindeközben ledobtam magamról a topot, és készültem kikapcsolni a melltartóm. Megállított, ő akarta kibújtatni melleimet. Mikor mindkét halom előbukkant, már ágaskodó bimbókkal, körbecsókolgatta őket, a bimbóimat finoman szívogatva. Őrült kéj járt át, a bugyimban éreztem a finom nedvességet. Kigomboltam nadrágját, és lassan végigsimítva farkán, letoltam. A boxer alatt meredeken ágaskodott a vesszője, de még nem hagyta szabadon engedni. Élvezettel csókolta számat, egyre lejjebb és lejjebb kalandozott, majd hirtelen átugrott lábujjaimra. Ezek hihetetlenül érzékeny erogén pontjaim, így finoman felsikkantottam. Csókokkal borítva belső combjaimat megindult felfelé, amitől élvezettel vonaglottam. A sortomat bugyival együtt húzta lefelé, ugyanolyan lassan, és ugyanúgy végigcsókolva a lábszáram minden érzékeny pontját, és megállt újra a lábujjaknál. Nyúltam volna alsója után, hogy ne csak én legyek immár teljesen mezítelen, de betérdelt lábaim közé, és olyan orális kényeztetést kaptam tőle, melytől rövid időn belül heves remegések közepette kétszer is elmentem. Most már viszonozni akartam valamit, ezért lehúztam boxerét, és lassan összesimultunk. Nagyszerű volt a frissen kielégült puncimnál érezni a hozzá simuló, kőkemény szerszámát. Miután valahogy felékerekedtem, lassan, nagyon lassan magamba fogadtam ezt a csodanyújtó testrészét. Térdelő helyzetben kezdtem rajta lovagolni, mikor pár pillanat múlva éreztem, ahogy forrón lüktetve belémélvez, arcán valami földöntúli mosollyal. Elnézést kért, de nem kellett. Ennyi év önmegtartóztató szünet után és ilyen intenzív előjátékot követően persze, hogy fel volt húzva, és nem tudta visszafogni magát. Egymás karjaiban, szerelmesen összebújva nyomott el mindkettőnket az álom.

Vasárnap reggel kicsit zavarban voltunk, mikor mezítelenül ébredtünk egymás mellett. Összeszedtük a holmijait, majd egy bénázós pusziváltás után átment a saját szobájába, hogy mindketten rendbeszedjük magunkat. Bevallotta, hogy nem vagyok közömbös számára, odáig van a sportos alakomtól, imádja a hosszú hajamat, nem számít, hogy legalább egy fejjel alacsonyabb vagyok nála, de a külsőm mellett a belső értékeimért kedvel igazán, a kisugárzásom, a stílusom, a humorérzékem, az intelligenciám nagyon megfogta. Sosem gondolta volna, hogy nő még lehet rá ilyen hatással. Az sz betűs szót még korainak tartaná kimondani, de velem kapcsolatban még ezt is lehetségesnek tartja. Én egy ideje már totálisan belezúgtam, de nem siettetem, ez is óriási dolog. Hát még az, hogy a délelőtti rövid, kéz a kézben sétát és ebédet követően, a délutáni programunkat felrúgva visszavonultunk a szobánkba, és csodálatosat szeretkeztünk. Most már nem kapkodtunk, a szoknyám, majd a bugyim lassú lehúzása után hosszan, kitartóan kényeztette nyelvével és ujjaival a csiklómat és barlangomat, míg két orgazmus után kimerülten nem szuszogtam. Levetkőztettem, és viszonzásul számmal kezdtem kényeztetni a farkát. Hosszú szopás következett, közben a golyóit is kezelésbe vettem, míg nem szólt, hogy mindjárt jön, és testemre élvezett. Beálltunk együtt a zuhany alá, de a mosdás helyett továbbra is inkább egymást kényeztettük. Nem bírt betelni kebleimmel, nagyon hiányzott neki két szép női mell az életéből. Elképesztő csókcsatákat vívtunk közben, a férfiassága pedig ismét bevetésre készen állt. Meg sem törülközve dőltünk el az ágyon, és forrón összeforrva élveztük testünk összesimulását. Ujjával izgatta kéjbarlangomat, de mást vágytam bent érezni. Rámarkoltam hát a farkára, és készítettem elő a behatolásra, bár enélkül is rég felkészült. Szinte egy pillanatra sem távolodtunk el egymástól, folyamatosan csókoltuk és simogattuk egymás minden porcikáját, fedeztük fel egymás erogén területeit. Addig-addig fészkelődtünk, míg minden különösebb nehézség nélkül belém tudott hatolni. Hosszú, forró ölelés közepette egymáséi lettünk, hol ő, hol én kerekedtem felülre. Minden tér- és időérzékelésünk megszűnt, csak egymás sóhajait hallottuk, melyek egyre mélyebbről törtek elő, nyögésekké, zihálássá, sikkantásokká hangosodva, mígnem teljes eszméletlen állapotba jutva, minden mozdulatot kiélvezve juttattuk egymást a legmagasabb gyönyörökhöz, és ájultunk mély álomba.

Következő reggelig észhez sem tértünk, amikoris egymásból kigabalyodva kapkodva kellett összecsomagolnunk, hogy elérjük a repülőnket. A mérési adatok megfelelőek, de az életünkben bekövetkezett fordulat az igazán számottevő eredmény, ha két ember közt ennyire megvan a kémia.
Hozzászólások
Marokfegyver ·
Kulturált és kiszámítható. Talán nincs is benne hiba, de párbeszéd sem. Még az áramütésszerűnek jelzett akciókezdet is közelebb áll a tájleíráshoz, mint az erotikához.
Javaslom, hogy legközelebb ne törekedj ennyire a tökéletességre, mert az élet sem az, az erotika meg főleg nem! Remélem, írsz még!

mozgi ·
Szerintem szuper volt. Még így is, hogy csak elbeszélés.

AmandaAdmin ·
Kedves Felhasználók! A Tortenetek csapata új oldalt nyitott a lányokkal való szex randevúzáshoz: WWW.TEENSFK.SITE Ezer erotikus történetet gyűjtenek össze ott, vannak ismeretségek és kommunikáció. Meghívjuk Önt, hogy csatlakozzon. Az ingyenes regisztráció továbbra is nyitva áll.

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha nem akarsz lemaradni: