Ha nem akarsz lemaradni:

Értesülj a legfrissebb történetekről első kézből ott, ahol akarod!

BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
Legfrissebb történetek:
Fordítás …. Eredeti történet: THE COLD CASE OF THE PIERCED WOMAN .... Szerző: Ronde .... Literotica;...
A mostani történetem az erotikustól a fantasy-ig terjed, benne bdsm és egyéb elemekkel. Jó...
Korábbi két történetemmel párhuzamosan fut a történet.
Fordítás …. Eredeti történet: COLD CASES AND HOT NIGHTS …. Szerző: Ronde ... Literotica; 2023<br...
Ketten különleges születésnapi ajándékot kapnak. Egy showműsor felejthetetlen zárószámmal...
Friss hozzászólások
kaliban: Ez nagyon jó lett! Gratulálok!
2024-04-24 16:25
kaliban: A sztori jó, megért volna egy...
2024-04-24 16:00
kaliban: Továbbra is tetszik! Várom a f...
2024-04-24 13:37
laci78: nem semmi továbbra sem! Reméle...
2024-04-23 17:20
CRonaldo: Nagyon jó ez a story! Nekem te...
2024-04-23 12:09
Legnépszerűbb írások:
pff
Barbara, Kedves!<br /> A villamoson láttam meg a nevetésedet, mintha csak Te lennél, akkor...
Legnépszerűbb szerzők:

Megtaláltam az őrzőangyalom

2006 őszén elég furcsa események követték az életemben egymást. Rengeteget dolgoztam, szinte szabadidőm sem volt, de megérte. Egy vasárnap este otthon ülve megcsörrent a telefonom. Egy kedves, ex-kollegina volt az, aki évek óta kint él Londonban, és megkért, hogy a lányával konzultáljak, mert nem nagyon merné másra bízni. Hangjában éreztem a félelmet, ezért másnapra megbeszéltünk egy találkozót, melynek idejéről és helyéről ő tájékoztatta a hölgyet. A hétfői nap gyorsan telt, szinte észre sem vettem, és már vége is volt a munkaidőnek. Beültem az autómba, és szitkozódtam is, hogy már megint ki a fene telefonálhat. Egy elbűvölő, és fiatalos női hang szólt bele, melyen érződött egy minimális félelem, de teljesen elbűvölt. Később kiderült, hogy a kollegina lánya volt, aki a találka időpontját kívánta eltolni fél órával. Útközben végig a hang csengett a fülemben.

7 órakor végeztem is a pluszban vállalt munkáimmal, és vártam. Talán egy fél óra telt el, mikor a kaputelefon megszólalt, és néhány perc múlva belépett a várt személy. Egy határozott megjelenésű dekoratív kisasszony volt, elegáns fekete kosztümben, és divatos tűsarkúban. Kezét felém nyújtotta, és elbűvölő hangon bemutatkozott. Talán 10 percig csevegtünk a problémáról, de más véleményére is szükség volt, ezért másnap reggelre megbeszéltünk egy újabb találkozót. Távozás előtt, a kellemetlenségek miatt, meginvitált egy vacsorára. Az illedelmesség kedvéért elfogadtam, hogy ne sértsem meg. Beültünk egy hangulatos kis helyre, ahol egyre barátibb beszélgetés kerekedett. Hangjában azonban szorongást véltem felfedezni a későbbi események iránt. A közelben akadt egy kis tavacska, ahol nekem sikerült mindig legyőzni a szorongásaim. Nos elhívtam, és séta közben beszéltünk az eseményekről.

Sajnos hamarosan búcsúznunk kellett, de másnap megint találkozhattunk. Elkísértem egy kollégához, majd visszamentünk az irodámba. Sajnos a gyanúm beigazolódott, és a hölgy szemében csillogó elkápráztató vidámságot felváltotta a bizonytalanság. Az előző napi események miatt most én invitáltam meg hozzám, ugyanis a régi cimborákkal egy vacsorát szerveztünk, amit habozás nélkül el is fogadott. Hatkor érkezett, amikor már pár ember lézengett a meghívottak közül. A társaságnak és az alkoholnak köszönhetően hamar feloldódott mindenkiben az összes gátlás, és sikerült egy jót szórakozni. Éjfél körül mindenki távozott azonban Ő még maradt, és segített összepakolni. Közben leszontyolodtunk a kanapéra és egy újabb üveg bort sikerült kinyitni. Iszogatás közben jól esett hallgatni azt az elhatározottságot, amit egy mai 20-25 éves személyéből nem lehet kivenni. Nem tudom mi ütött belém, de a poharat lerakva hirtelen átöleltem és egy csókot leheltem ajkára. Az egész teste megremegett, és az apró csókot szenvedélyes csókolózás váltotta fel, miközben ő az ölembe fészkelődött.

Pár perc múlva felemeltem, és a hálószobába vittem, ahol a beszűrődő utcai lámpák fénye hangulatos árnyékot festett a falra. Az ágyra érkezve ott folytattuk, ahol abbahagytuk, majd pár perc után segítettem neki megszabadulni az elegáns fekete blézertől; közben ő az ingemet gombolta formás ujjaival ki. A blézer alatt vadító topp lapult, mély dekoltázzsal, amely idomait tökéletesen kiemelte, és még kívánatosabbá tette. Ez alatt az idő alatt csak simogattuk egymást és csókolóztunk, nem törődve az idővel és a külvilággal. Megfelelő ütemben lekerült róla a szoknya és a falatnyi topp is, valamint rólam is szép sorjában kerültek le a ruhadarabok. Nem volt egy nádszálvékony hölgyemény, de teltsége magával ragadott, és megszabadítottam a fekete tangától és melltartótól. Mellei kerültek kezembe, és minden finomságot beleadva simogattam, csókoltam a bimbókat. Közben ő simogatott, és élvezte a helyzetet. Azonban mindezt nem sokáig tette.

Hirtelen én kerültem alulra, ő pedig kecsesen a 69-es pózba mászott és kezelésbe vette a kőkemény farkamat. Helyezkedés közben sikerült elcsípnem a tekintetét. Szemében ott volt az elszántság, és tekintete egy angyaléra hasonlított, mint aki most készül legújabb áldozata lefegyverzésére. Először a kézimunkával kezdett, de olyan óvatosan, mint azt még életemben nem éreztem. Közben ajkait is érezhettem már szerszámomon, melyek szinte jólesően égettek. Teljesen borotvált nemi szervén gyöngyöztek a kéj nedvei. Jó volt megérinteni. Először a csiklóját morzsolgattam, majd az egyik ujjamat csúsztattam be. Nyelvemmel is rásegítettem, oly gyengéden, amilyen finoman ő kezelte a farkam. A sikert angyali csípőmozgásaival érzékeltette. Ő is tökéletesen tudta, hogy tud levenni egy férfit a lábáról. Közben egyre mélyebbre nyelte szerszámom, golyóim pedig apró ujjaival kényeztette. A tempó egyre gyorsult, ezért én is finoman gyorsítottam az ütemen, amit ő néha vad nyögésekkel hálált meg.

Pozíciót váltva megint ő került felülre, én közben péniszemet nekidörzsöltem a combjához, és haladtam egyre beljebbre. Végül kikötött a forró hüvelyben, de olyan lassan, hogy minden másodpercet élvezhessünk. Hevesen lovagolt rajtam, miközben ő hajamba túrt, én pedig melleit simogattam, nyelve pedig nyelvemet kergette. Néha olyannyira felemelkedett, hogy a lehelet tartotta össze a két gyönyörforrást. Éreztük mindketten, hogy hamarosan mindketten a csúcsra jutunk, ezért a tempón lassítva öleltük egymást olyan szorosan, hogy az már majdnem fájt. Testem hirtelen megfeszült, a külvilág teljesen megszűnt számomra, és elélveztem. Pár perc múlva hatalmas nyögések között ő is átadta testét a kéjnek, majd együtt pihentük ki az örömök fáradalmait, majd békésen, egymáshoz bújva elszenderültünk.

Rengeteget találkoztunk, és szebbnél-szebb perceket éltünk át együtt. Akkor éreztem a válásom óta igazán, hogy képes vagyok megbízni egy nőben. Egy hónap után összeköltöztünk, és azóta tökéletes harmóniában élünk.
Hozzászólások
További hozzászólások »
Andreas ·
Én is szeretem kedvesem "vad nyögéseit" hallani, gondolom, mindenki így van ezzel. Ennek ellenére nem hiszem, hogy azért nyögne, hogy kifejezze háláját. Választékosan akartál fogalmazni, ami mindenképpen dicsérendő, de nem ez az egyetlen melléfogás, ami emiatt becsúszott.

aner13 ·
Szerintem nagyon jó történet. Ne csüggedj az előző kommentárok miatt...szerintem az benne a legjobb,hogy nem trágár a szövege...meg az,hogy bele lehet élni magunkat...:):P
és igen..egy angyalnak lehet áldozata...:D

AmandaAdmin ·
Kedves Felhasználók! A Tortenetek csapata új oldalt nyitott a lányokkal való szex randevúzáshoz: WWW.TEENSFK.SITE Ezer erotikus történetet gyűjtenek össze ott, vannak ismeretségek és kommunikáció. Meghívjuk Önt, hogy csatlakozzon. Az ingyenes regisztráció továbbra is nyitva áll.

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha nem akarsz lemaradni: