Ha nem akarsz lemaradni:

Értesülj a legfrissebb történetekről első kézből ott, ahol akarod!

BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
Legfrissebb történetek:
Fordítás …. Eredeti történet: THE COLD CASE OF THE PIERCED WOMAN .... Szerző: Ronde .... Literotica;...
A mostani történetem az erotikustól a fantasy-ig terjed, benne bdsm és egyéb elemekkel. Jó...
Korábbi két történetemmel párhuzamosan fut a történet.
Fordítás …. Eredeti történet: COLD CASES AND HOT NIGHTS …. Szerző: Ronde ... Literotica; 2023<br...
Ketten különleges születésnapi ajándékot kapnak. Egy showműsor felejthetetlen zárószámmal...
Friss hozzászólások
Gömec: Bocsánat, hogy itt szólalok fe...
2024-04-19 14:26
vulipugi: Igazán minőségi történet. Érze...
2024-04-17 17:56
laci78: engem az elején elvesztett azz...
2024-04-16 13:32
sentinel: Sentinel néven visszajöttem. M...
2024-04-16 07:39
sentinel: Sentinel néven visszajöttem. M...
2024-04-16 07:38
Legnépszerűbb írások:
pff
Barbara, Kedves!<br /> A villamoson láttam meg a nevetésedet, mintha csak Te lennél, akkor...
Legnépszerűbb szerzők:

Meglepő évforduló 1.

A moziból hazafelé tartva a buszon a pasik tipikus "odafigyelek rád, kedvesem" arcát öltve magamra hallgattam Kati csacsogását, bólogatva, fejet rázva, néha elejtve egy "igen"-t, vagy egy "szerintem is"-t is. Biztosan ismeritek ezt az állapotot, amikor a hozzád beszélő szavaiból nem fogsz fel semmit, csak a kérdésekben rejlő tónust, és megadod rá a várt választ. Remekül lehet így elgondolkozva ülni, miközben a semmiről folyó társalgás elfolyik a füled mellett. A barátnőm amúgy is a mozifilmről beszélt, amivel megleptem munka után, engem pedig nem különösebben kötött le a Step Up 3 részletekbe menő elemzése. Tetszett a film, persze, de az agyam máshol járt. Hiszen nem véletlenül volt ez a kis meglepetés, az, hogy elé mentem a munkahelyére, virággal. Épp ma lettünk egy évesek... és pontosan tudtam, mivel fogja meghálálni a figyelmességemet. Ráadásul már ideje beszélgettünk róla, hogy kipróbáljuk az anális szexet is, és úgy terveztem, ma este átesünk a tűzkeresztségen.

Kati 23 éves volt, én egy évvel fiatalabb, de a korkülönbség egyikünket sem zavarta. Nem volt túl magas, 165 centi volt mindössze, amihez párosult 51 kilogrammnyi testsúly. Talán a vékony jelző jobban illett volna rá, mint a karcsú, de semmiképp sem volt rossz alakja. Nem nézett ki úgy, mint egy anorexiás modell, és ki sem folyt a nadrágjából. Kerek csípője, tökéletes, kemény, domború feneke volt, lapos hasa, darázsdereka, ruganyos, marokba illő mellei. Mellette én a száznyolcvan centis magasságommal, amihez 76 kilogramm párosult, vállas alakommal, nyúlánk, izmos testemmel... hát, néha viccesen mutattunk, de volt már, hogy azt mondták ránk, szép párt alkotunk. Kati bájos arcát nem takarták hajának tincsei, kék szemei kihívóan, értelmesen csillogtak, szőke, hosszú haját általában lófarokba kötötte. Levelezőn tanult a pécsi tudományegyetemen, ahova én is jártam a tanárképzőre, bár sosem volt szándékomban testnevelést oktatni. Nekem rövid, barna hajam van, egyesek szerint markáns arcom, barnászöld szemekkel.

Én és az öcsém már régen elköltöztünk otthonról, saját albérletet béreltünk, amit diákmunkából és az egyetem nyújtotta támogatásból tartottunk fenn... na persze egy kis szülői rásegítéssel. Ha már kajára nem kellett költeni, az is nagy megkönnyebbülés volt a pénztárcánknak. Egyre azon forgott az agyam, amikor leszálltunk a buszról, hogy amint belépünk a lakásba, letépem Katiról a ruhát, és ott az előszobában meghágom. De persze, még véletlenül sem így történt. Késő este volt már, mire ágyba kerültünk, előtte mosdás, vacsora, fogmosás... amikor leoltotta a villanyt, és bebújt mellém a nagyszoba franciaágyába, félig már aludtam. Hátamnak nyomódó kemény, ruganyos mellei persze azonnal észhez térítettek, és fordultam meg.

Nem tévedtem. Ajkai azonnal az enyémeket keresték, karjai a nyakam köré kulcsolódtak és húzott magával, ahogy a hátára fordult, széttárva a combjait. Rajtam csak egy boxeralsó volt, azon keresztül pedig pontosan éreztem, hogy rajta a hálóing alatt nincs bugyi. Feje két oldalán megtámaszkodva felnyomtam magam, és elgyönyörködtem a beszűrődő holdfény által megvilágított arcon, a csillogó szemeken, a párnán szétterült, szőke hajzuhatagon.
- Szeretlek.
Most mondtam ki először. Ezen annyira meglepődött, hogy elnyíltak az ajkai. Egy pillanatig még én is csak döbbenten pislogtam, a vallomásom még engem is meglepett. Ő már többször mondta, hogy szeret, s tudtam, hogy így is van. Kapcsolatunk harmonikus volt és egyáltalán nem egysíkú, de valahogy eddig nem éreztem szükségét annak, hogy tettek helyett durva szavakban fejezzem ki érzelmeimet.
- Óóó... - lehelte maga elé, majd a vállaimban megkapaszkodva feljebb húzta magát. - Imi...

Annyi vágy és szerelem rezgett az ajkaimra lehelt nevemben, hogy nem lehetett rá választ adni. Forró csókban forrtunk össze, s ez percekig eltartott. Ujjaim szelíden, gyengéden futottak a testén, le a feszes, formás combjára, felhúzva a hálóinget, ameddig lehetett. Éreztem, hogy az ujjai a boxerem közelében matatnak, s a csók közben a számba érkező tompa, fojtott nyögés arról árulkodott, őt sem hagyta hidegen az érzés, ahogy farkam már keményen ágaskodott a szövet takarásában. Kissé elemeltem a csípőmet Katitól, feljebb húzva rajta a hálóinget, ő pedig megragadva az alkalmat akasztotta ujjait a boxer szélébe, és tolta lejjebb a csípőmről. Vágytól zihálva meztelenítettük le egymást, a szenvedély éles tangóként csapott végig a gerincünk mentén. Először azt terveztem, hogy kinyalom, ezzel is benedvesítve, de amikor visszafeküdtem karcsú, fehér testére, nem volt rá szükség. Valahogy csak megtörtént, és Kati felnyögött velem együtt, ahogy a farkam szétfeszítve a kisajkait beléhatolt. Ujjaim a párnába martak, fejem a vállgödrébe hajtottam a tökéletes érzéstől, ahogy szűk puncija körbefogott. Éreztem, hogy körmei végigszántanak a hátamon, fogai a vállizmomat harapdálják, majd az ujjak lecsúsznak a felkaromra, és kapaszkodik meg bennem, ahogy mozogni kezdek. Finoman, gyengéden... szeretkeztünk, nem keféltünk. Fojtott nyögések fűtötték fel a szoba levegőjét, combjai a derekamra kulcsolódtak, én pedig lassú, mély, hosszú lökésekkel tettem magamévá a szerelmemet, mozdulataimnak ütemére nyögve bele a párnába. Még odalenn is összeillettünk... csak nehogy a képzeletetek elszálljon, azért jegyzem meg: nem vagyok egy horribilis méret. Teljesen átlagos szerszámmal rendelkezem, méretét tekintve nem nagyobb tizennyolc centinél. Kinézete pedig illeszkedett Kati kopaszbarack fazonjához...

Nem néztük az időt... Katiban egyszercsak benn akadt a levegő, teste megemelkedett, a mellkasomhoz szorultak a keblei, szeme fennakadt. Nyújtott, hosszú nyögés tört fel a torkából, puncijá meg-megszorulva símult meg-megránduló farkamra, ahogy magával rántott engem is. Tompa nyögésem belevegyült az övébe, ahogy magvaim kiszakadva belőlem árasztották el Kati forró punciját, s akaratlanul löktem még párat rajta, kisajtolva magamból az első tár utolsó töltényét is. Zihálva, elernyedten a kéjtől csak feküdtünk egymáson, amíg meg nem mozdultam, és csúsztam ki ernyedten Katiból. Mosolyogva ült fel, és nyúlt az éjjeliszekrényen álló papírzsebkendős csomaghoz, majd kivéve egyet belőle fogta fel a belőle kicsorgó spermát. Közel hajolt, megcsókolt.

- Köszi... - suttogta, de aztán a figyelme lefelé kalandozott, magát törölgetve. Megvártam, amíg teljesen szárazra nem csutakolja magát, akkor félretoltam a kezét.
- Várj csak... segítek tisztálkodni - kajánkodtam. Ujjaim gyengéden hanyatt tolták, majd lefelé futtattam őket a lábaira, egészen a térdig.
- Mit akarsz? - hangzott pajkosság a suttogásában, majd kuncogott fel, ahogy gyengéd erőszakkal széttártam a combjait. Elégedetten felsóhajtottam. Mindig imádtam Kati puncijának a látványát. Teljesen csupasz volt, és gyönyörű. Én azt a típust szeretem, aminek nem lógnak ki az ajkai, csak szerényen résnyire nyílik, vágyat és szenvedélyt ígérve. A barátnőmé pont ilyen volt. Elégedetten felmordulva tapasztottam ajkaim a térdére, lassan lefelé csókolva a combja érzékeny belső felén, majd amikor mág két tenyérnyire jártam a végponttól, kidogtam a nyelvem a számból, végignyalva, épp csak érintve a bőrt, lassú "S"-eket írva le a nyelvemmel. Halk sóhaj jelezte fentről, hogy tetszik neki, amit csinálok, de nem bírtam tovább elhúzni: érezni akartam az ízét. Nyelvem hát áttért a lényegesebb dolgokra, a kisajkak közé érve felfelé mozdultam a fejemmel, hosszan, lassan végignyalva Kati vágytól illatozó pináját. A csikló magasságába érve apró nyomással fejtettem ki erőt. Halk nyögést kaptam válaszképp, ami mosolyra késztetett. Elhúzva a fejem ismét "le"-mentem, majd megismételtem a lassú mozdulatot még párszor, aztán arcom szerelmem combjai közé fúrva toltam előre a nyelvem a kisajkak közé, mélyen behatolva Kati puncijába, ahol fel-le, és jobbra-balra kezdtem kavillálni vele.
- Uuhhh... - ujjak túrtak a hajamba, bár inkább csak ráfogtam a fejemre, lévén rövid hajam volt. Kati gyakorlatilag magába nyomta az arcomat, hogy alig kaptam levegőt. - Igen... ez jóóó...

Ezt szerettem benne... sokszor élcelődtünk rajta, hogy szeretkezés közben úgy tud nyögni, mint egy kurva. Kitartó, fürge nyelvjátékom meghozta az eredményét: Kati egy tüzelő szuka vadságával húzódott el. Egy pillantással felmérte, hogy én is harcra kész vagyok, így megfordult az ágyon, és miközben én feltérdeltem, ő négykézlábra állt, kerek fenekét felém tolva. Felnyögtem a csodás látványtól, pompás feneke kihívóan domborodott, széttárt combjai között vágyakozva csillogott a puncija, és a hatás kedvéért lassan leengedve a felsőtestét pucsított be, karjait a fejére engedve. Tudta, hogy ezt imádom...
- Gyere... - lehelte. Nem kellett kétszer mondania. Bal kezemmel kerek csípőjére fogtam, jobbommal saját farkamra, és illesztettem annak fejét Kati puncijához, majd toltam előre a csípőmet. Mindketten hangosan felnyögtünk, ahogy tövig csúsztam a barátnőm rejtekébe, amely éhesen fogadott magába. Kati megszorítva rejtett izmait okozott még nagyobb kéjt, újabb nyögést csalva elő belőlem. Jobb kezemmel is a fenekére fogtam, majd hátrahúzva a csípőmet karakán, gyors mozdulatokkal kezdtem el baszni Katit. Ekkor nyílt a bejárati ajtó, és vidám hangok csapódtak be a csukott szobaajtón át. Nem zavart, hogy öcsém megjött, bár ha most egy gnúcsorda vágtat át a szobán, az sem állíthatott volna meg. Tudtam, hogy úgysem jön be.

- Gyertek, itt tudjuk fogni... - nyomták le a szoba kilincsét. Megdermedtem. A következő pillanatban nyílt az ajtó, és a felkapcsolódó lámpa fénysugarai megvilágították párosunkat. Kati felsikkantott, én káromkodtam, de egymást akadályoztuk abban, hogy szétváljunk. Mint az üzekedő kutyák, gondoltam akaratlanul is magamban.
- Cseszd meg Gyuri, nem tudsz kopogni! - üvöltöttem öcsém felé, odakapva a fejem. Bár ne tettem volna... tévedtem a gnúcsordával kapcsolatban. Az ajtóban Gyuri, az öcsém állt hozzám hasonló magasságával, de ő sokkal vékonyabb volt nálam. Mérnöknek tanult. Mellette barátnője, Ivett állt tátott szájjal, s mögöttük elkerekedett szemekkel még egy srác, akit soha nem is láttam.
- Bocs, azt hittem nem vagytok itthon - vigyorgott öcsém az ajtóban. Mi meg közben az ágyon azért verekedtünk, hogy a takarót kirángatva magunk alól magunkra teríthessük.
- Nem takarodnátok kifelé!? - kiabált felháborodottan Kati is, mire a másik háromból akaratlanul is kibuggyant a röhögés.
- Rohadt ... viccesek... vahahaha...hagytok! - csapkodta a térdét Gyuri. Elképzeltem, ahogy végre nyakig beburkolózva egy takaróba vörös fejjel ülünk az ágyon, és akartam vagy sem, elröhintettem magam. Kati még küzdött az arcvonásaival, de aztán ő is elmosolyodott.
- Na tűnés... - morogta kedvesen. - Szeretnénk folytatni.
- Nem szállhatunk be? - kajánkodott Ivett. Gyuri egy pillanatra meghökkenten nézett a barátnőjére, aztán elnevette magát, de a szemén látszott, hogy nem biztos benne, Ivett komolyan kérdezte-e amit kérdezett. Bennem személy szerint bennem akadt a szusz, és Kati is megmerevedett mellettem. Egyértelműnek tűnt, hogy a fiatalok egy-két pohárkával többet ittak a kelleténél. Ivett az öcsémre nézett.
- Most mi van? Nem csináltatok még ilyet?
Nem viccelt...
Hozzászólások
Mellesleg ·
Mellesleg mi a véleményetek erről a történetről?

kiralyfi79 ·
10-10-10 várom a folytatást

AmandaAdmin ·
Kedves Felhasználók! A Tortenetek csapata új oldalt nyitott a lányokkal való szex randevúzáshoz: WWW.TEENSFK.SITE Ezer erotikus történetet gyűjtenek össze ott, vannak ismeretségek és kommunikáció. Meghívjuk Önt, hogy csatlakozzon. Az ingyenes regisztráció továbbra is nyitva áll.

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha nem akarsz lemaradni: