Ha nem akarsz lemaradni:

Értesülj a legfrissebb történetekről első kézből ott, ahol akarod!

BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
Legfrissebb történetek:
Fordítás …. Eredeti történet: THE COLD CASE OF THE PIERCED WOMAN .... Szerző: Ronde .... Literotica;...
A mostani történetem az erotikustól a fantasy-ig terjed, benne bdsm és egyéb elemekkel. Jó...
Korábbi két történetemmel párhuzamosan fut a történet.
Fordítás …. Eredeti történet: COLD CASES AND HOT NIGHTS …. Szerző: Ronde ... Literotica; 2023<br...
Ketten különleges születésnapi ajándékot kapnak. Egy showműsor felejthetetlen zárószámmal...
Friss hozzászólások
kaliban: Ez nagyon jó lett! Gratulálok!
2024-04-24 16:25
kaliban: A sztori jó, megért volna egy...
2024-04-24 16:00
kaliban: Továbbra is tetszik! Várom a f...
2024-04-24 13:37
laci78: nem semmi továbbra sem! Reméle...
2024-04-23 17:20
CRonaldo: Nagyon jó ez a story! Nekem te...
2024-04-23 12:09
Legnépszerűbb írások:
pff
Barbara, Kedves!<br /> A villamoson láttam meg a nevetésedet, mintha csak Te lennél, akkor...
Legnépszerűbb szerzők:

Meglepetés

Itt vagyok az állomáson, odamegyek a pénztárhoz és kiváltom a jegyem. Elsétálok a peronig és körülnézek. A szerelvény még nem érkezet be az állomásra. Pár perc álldogálás után, a hangosbemondóból szóló sivító női hangra riadok fel. „ A kettes vágányon érkezik a Hatvan- Budapest felé tartó szerelvény.” Hallom már a sínek és a vonat kerekeinek érces dallamát, majd nagy zaj közepette megáll. Már ott toporgok a peronon és várom, hogy felszállhassak. A vonat már robog is tovább velem és a többi utassal Budapest felé. Habár nem valami sok utas van az egész szerelvényen. Felcsigázva ülök a vonat, nem épp kényelmes ülésén. Kifelé bámulva az ablakon, nézem a mellettünk elsuhanó tájat és a gondolataimba merülök.

Azon kapom magam már megint Tomira gondolok. Felidézem huncut mosolyát, a sok bolondságot, az együtt töltött perceket. Kicsit később mély álomból riadok fel. Szörnyen hasogat a fejem, és kábán megnézem hány óra is lehet. Meglepődve látom, hogy mindjárt fél kilenc. Bevettem egy fejfájás elleni gyógyszert, de jó húsz perccel később is olyan nagyon hasogatott a fejem. Láttam már Pest szélét, tudtam, nemsokára megérkezünk. Sportos táskámból elő vettem az mp3-am, a zene mindig ellazít. Pár perecen belül már a Keleti pályaudvarra gurult be a vonat. Felálltam és szedelőzködni kezdtem, és gyors léptekkel sétáltam az ajtóig és leugrottam. Nagy sietségemben, majdnem elgázoltam egy idős nénit. Meg is kaptam tőle a szitkokat.
- Nézzen már az orra elé kislány. Nem kell úgy nyomulni, mint a tank. Hova lesz a mai fiatalság. Mit képzeld magáról? Bolond tyúk.
- Ezer bocsánat. Elnézést - mondtam. Hátra sem nézve. Siettem is tovább a tömegeket kerülgetve. Hát ezt jól megkaptam, gondoltam magamban. Végül is ez még a finomabb változat volt, elküldhetett volna a fenébe is.

Kiértem végre az utcára. Rengeteg taxi állt, de úgy döntöttem most nem fogok taxit, egy kis sétára vágytam. Úgysem szeretem a pesti közlekedést, így inkább a séta mellett döntöttem. Legalább megmozgatom magam és a friss levegő is jót tesz most. Ha ezt „frissnek” lehet nevezni. Mennyivel másabb a vidéki levegő. Néha meg-megálltam valamelyik kirakatnál és nézelődtem. Már nem olyan messze jártam Tomiék házától, csak pár utcányira. Közben azon tűnődtem, örülni fog-e hirtelen látogatásomnak. A nagy kőtömb előtt megálltam, felnéztem a mogorva épületre és felsiettem a lépcsőn a harmadik emeletre. Közben azon tűnődtem, hogy lehet ez az épület kívülről ilyen lehangoló, belülről pedig, olyan barátságos és családias. Szerelmemék háza egy ilyen nagyon kedves, családias ház.
Már itt állok az ajtó előtt, már megint. Egy furcsa kérdést teszek fel magamnak:
- Miért vagyok itt? Mi vonz engem ide? Tudom rá a választ, az a különös érzés mikor meglátom őt. Ahogy rám néz édes szemeivel, levesz a lábamról. Huncut mosolyától megszűnik a világ, csak ő létezik számomra. A szívem hevesen dobog, mikor megszólít, mikor hozzámér, mikor rám pillant. Talán ez a szerelem? Igazából nem tudom, de ezt az érzést újból és újból éreznem kell. Miatta akár minden nap képes lennék ilyen hosszú utat megtenni, csakhogy meglephessem őt. Lássam édes mosolyát, gyönyörű zöld szemeit, kis pisze orrát, finom ívű száját, isteni testét. Tulajdonképpen nem a teste ejtette rabul a szívem, az egész lénye elvarázsolt. Úgy szeretem, ahogy van.

Tétovázva állok az ajtóban. Csöngessek? Ne csöngessek? Elhatározásra jutottam és megnyomtam a csengőt. Hosszú vidám dallam jelezte az érkezésem. Szerettem ezt is, mint itt mindent. Hallottam bentről halk léptek zajait. Nagyot dobbant a szívem a kilincs zaját hallva, majd kinyílt az ajtó. Ismerős arcot pillantottam meg az ajtóban állva, de nem szerelmem állt előttem. Kedvesem anyukája nagy mosoly kíséretében invesztált beljebb a házba. Ő is a szívemhez nőtt akár az ő kicsi fia. Sokat beszélgetünk, ha épp nem Tomival foglalkozom. Megölelgetett és ujjongva üdvözölt.
- Szia Kriszta! Mára volt megbeszélve az ebéd? Teljesen kiment a fejemből, nem tudom, miért emlékeztem jövő hétre.
- Szia Ildi. Jaj nem, dehogy is tényleg jövő héten lenne. Épp ma semmi dolgom és úgy is unatkoznék otthon. Szóval arra gondoltam eljövök és meglátogatom Tomit.
- Szóval ő sem tudja, hogy jössz?
- Őszintén szólva nem. Meglepetésnek szántam.
- Értem, értem - szélesen mosolygott miközben ezt mondta. - A meccset is említette? – érdeklődve nézett rám.
- Nem mondta. Tegnap nem is beszéltünk, úgy volt felhívom, de nem volt időm és éjfél fele nem akartam már zavarni. Itt játszanak ugye?
- Igen, azt hiszem itt nem messze. Eljössz velünk?
- Mikor kezdődik? - érdeklődve néztem felé. Kicsit bizonytalan hangsúllyal válaszolt.
- Úgy emlékszem négy óra felé. Mikor kell visszamenned?
- Mivel szombat van így holnap is jó visszamennem, de este a tizenegyes busszal szeretnék menni. Nem szeretnék a terhetekre lenni. Szívesen beszélgetnék még, de ha nem bánod megnézném Tomit – és elmosolyodtam.
- Oké kincsem menj csak. Aztán viselkedjetek rendesen! – enyhe szigorral mondta mind ezt és huncut mosoly kíséretében megfenyegetett a mutató ujjával. Erre akaratlanul is csak mosolyogni tudtam. Néha úgy érzem, mintha az anyukám lenne.

Majd felsiettem a lépcsőn, Tomi szobája felé véve az utam. Halkan és óvatosan résnyíre nyitottam az ajtót. Láttam, ahogy ott az asztal előtt ült. Koncentrált arra, amin éppen ügyködöt. Észre vettem nagy koncentrálását, jellemző volt rá, ha valamibe belekezdet csak arra figyelt. Kapva az alkalmon néztem, ahogy olvas. Picit később mögé somfordáltam, néztem a szép, formás nyakát. Mulatatott, hogy nem vette még észre a jelenlétem. Nem tudtam megállni egy puszit adtam a nyakára, amit picit meg is szívtam az ajkaimmal. Lelepleztem jelenlétem. Székével felém fordult. Tekintetében láttam, a meglepődést, nem számított rám. Elértem a célom. Nem szólt semmit, de amikor összekapcsolódott a tekintettünk láttam azt a fényt, ami felcsillan a szemében, amikor meglát. Köszönésnek vettem. Közel hajoltam hozzá és a fülébe súgtam:
- Itt vagyok édesem. Kérem a csókom, amit megígértél!

Mire felfoghatta volna óhajom. Ajkaim ajkait ízlelgették, amik most is isteni finomak. Imádom őket, amióta megláttam kecses szája vonalait. Azokat a pici gödröcskéket ajkai szélén, amik belukadnak, ha megajándékoz édes mosolyával. Már nem a feladatára összpontosított, hanem rám. Felállt a székéből és ajkaival egy pillanatra sem vált el ajkaimtól. Forrón, egyre szenvedélyesebben csókoltuk egymást. Örültem, hogy felállt, mert így hozzá tudtam férni irtó szexis fenekéhez. Imádom megérinteni, nem is sokat tétlenkedtem, megfogtam, simogattam, markolásztam. Természetesen ő sem tétlenkedett heves csókcsatánk közepette. Átkulcsolta karjaival a derekam, hogy még közelebb tudjon húzni magához. Felhevült testünk összesimult, csókunk egyre nagyobb szenvedéllyel kereste a másik ajkát. Éreztem egyre keményebb farkát combjaimnál.

Már egy hete nem szeretkeztünk, időnk se volt találkozni. Nagyon megkívántam őt, de eszembe jutott nem csuktuk be az ajtót. Kicsit kínos lenne, ha Ildi benyitna ránk. Elváltam ajkaitól és kérdőn nézet rám, mutató ujjam hegyét az ajkaira tettem és végig hoztam az alsó ajka vonalán, kibontakoztam öleléséből. Gyors léptekkel siettem az ajtóhoz. Vágytól rekedtes hangon kinyögtem:
- Csak becsukom az ajtót – és elfordítottam a kulcsot az ajtóban. Megfordultam és már ott is volt előttem, összekoccant a fejem és a válla. Együtt nevettünk a kis baleseten, vigyorogva meg is jegyezte.
- Jó kemény fejed van kincsem. Megmondalak az edzőnek, hogy leakarsz amortizálni és egész nap, csak itt henteregnél velem - Közben ott volt az arcán az a gyerekes mosoly. Hanyagon megjegyezte:
- Mellesleg ma meccsünk lesz. Eljössz?- de tudtam, sokat jelentene neki, ha ott lennék és szurkolnék. Kicsit sürgető pillantást vetett rám. Direkt komoly és szomorú arcot vágtam, mint aki nem ér rá és szomorú, hogy nem tudd elmenni. Láttam tekintetében a kétségbeesést. Most olyan volt akár egy öt éves kis gyerek, aki elhagyta a maciját. És megkegyelmeztem, lábujjhegyre álltam és odasúgtam.
- Persze. Naná. Hánykor lesz? – kislányos ujjongásban törtem ki. Átöleltem és vállára hajtottam a fejem. Éreztem leheletét a nyakamon és kezeit a derekamon. Egyszer csak megszólalt kisfiús hangján.
- Fél ötkor kezdődik. Addig még van időnk egy kis hancúrozásra – mondta a vállam fölött. Ránéztem, vágytól izzó szempár nézett vissza rám. Egyik kezem letévedt kerek fenekére, simogattam, majd egyre lejjebb combjait becézték ujjaim. Hirtelen még közelebb rántottam magamhoz, éreztem forró férfiasságát. A hátamon éreztem puha tenyerét, és csak néztük egymást. Meg akartam csókolni, de elhúzódott, így csak a nyakát találtam el. Játékosan bele is haraptam, ő erre a bal mellbimbóm szívogatta a felsőmön keresztül kicsit erőteljesebben. Picit fájt, de testért sóvárgó vágyam elfeledtette ezt velem, és kéjes sóhaj hagyta el a számat. Kezei feljebb csúsztak pólóm vonaláig, és már hámozták is le rólam a felsőt. Sajnálatomra, hogy ki tudjon szabadítani a pólóm fogságából lekellett vennem kezeim fenekéről.

Pár másodpercen belül, már csak a nadrágomban álltam előtte. Kezeinkkel, ujjainkkal simogattuk egymást, ahol értük. Elmosolyodott és rám nézett zöld szemeivel, majd nyelve hegyével épphogy érintve a bőröm, kulcscsontom ívét, majd lefelé a melleim közötti rést izgatta nyelvével. Tudta, hogy imádom. Válaszul hátát cirógattam, kezeim érintésével feltérképeztem az összes izmát. Éreztem izmai apró rángásait, lapockája érzékenységét. Már a mellbimbóimat kényeztette, és ködös tekintetemet fogva tartotta izzó szemeivel. Aprókat szívott már hegyes bimbóimon felváltva. Egyik kezével fenekem markolászta, másikkal oldalam simogatta. Kacér mosollyal a számon és remegő kézzel ingje gombjait bujtattam ki, apró lukacskáiból. Tekintetünk egy pillanatra sem szakadt el egymástól.

Látom a hevesen lobogó lángot a szemében, ami engem is megindított. Gyorsabban kezdtem gombolni az ingjét. Végre már csak egy van, már nem bírtam saját vágyaimmal. Neki estem álla kecses vonalának, puszikat adva rá. Néha meg-megszívogatva ajkaimmal. Keserűségemre kezeivel eltolt magától. Picit dühösen vágytól izzó szememmel néztem rá. S számra tette a kezét jelezve most ő szeretne irányítani, csalódottan egy picit, de belementem. Játékosan simogatta a köldököm. Kezei letévedtek nadrágom cipzárjára és lehúzta, majd kibujtatott belőle én is lesegítettem róla a nadrágját. Tekintettünk, mint idáig olyan gyakran ismét összekapcsolódott. Nem tudtam ellenállni szája édes kísértésének. Kezeimmel hátát simogattam. Hirtelen felkapott és az ágyhoz vitt. Lerakott rá, jobban mondva hajított és utánam ugrott. Már megint kacagtunk, ez is olyan jellemző volt rá. Feltámaszkodtam, hogy lássam testét, erre ő hátradöntött az ágyon és mellém nehezedet. Ajkai már felfedezőútra indultak rajtam.

Már a kulcscsontjaim puszilgatta, mikor észbe kaptam mi is volt a célom a könyörtelen bosszú. Végül ahelyett, hogy hagytam volna, hogy folytassa ellenállhatatlan puszijai útját, felkeltem és lenyomtam az ágyra közben óvatosan nehogy agyonnyomjam ráültem a csípőjére. Kicsit értetlenül és meglepődötten nézet rám, de gondolom könyörgő tekintetemnek nem tudott ellenállni. Sejthette mi következik az édes bosszú. Végül fel nem tett kérdésére válaszolva azt feleltem.
- Most én szeretnélek elröpíteni a csillagok közé először. Tudom nem… - nem tudtam befejezni, mert rátapadt a számra. Éreztem követelőző nyelvét a számban.

Láttam szemében, értette, mire céloztam és elmosolyodott. Olyan huncut mosollyal, amit még soha nem láttam, és azt hittem elolvadok. Egy apró leheletnyi puszit nyomtam a szeme alá a járomcsontjára, majd a kis pisze nózijára. A másikoldalon is ezt eljátszottam, közben kezeimmel hibátlan karjait simogattam. Elértem a szájához, azok a szép ívű szájak, amik édesek, mint a méz. Lusta puszikat nyomtam végig az ajkain, felfedezve minden zegzugát. Ízlelgettem alsóajkait a számmal, nyelveimmel szétnyitottam a száját, nyelveink táncot jártak egy ismeretlen dalra. Végtelen hosszúnak tűnő ideig csak ízlelgettük egymás száját és néha-néha egymásra pillantottunk. El kellet válnom a mézédes ajkaitól ,mert hirtelen álára nyomtam egy puszit. Majd bal felöl a füle alatti nyaki részen kezdtem el fogammal karcolgatni puha bőrét. Persze csak lágyan és gyengéden, néha-néha meg-megszívogattam vagy puszikat adtam bőrére.

Így haladtam egészen u alakot leírva végig a nyakán másik felére. Elértem a fülcimpájához és bekaptam, azt is megszívogattam. Lefelé haladtam nyaka mentén, eljutottam kulcscsontjához, majd onnan még lejjebb mellbimbójáig, amiket kényeztettem ajkaim érintésével. Közben picit lejjebb csúsztam, hogy jobban hozzáférhessek bimbóihoz. Ahogy csúsztam le hirtelen beleütköztem már nem picit ágaskodó dorongjába. Pajkos mosoly kíséretében szemébe néztem, és fenekem hozzádörgöltem szerszámához. Nyelvemmel apró köröket írtam le a bimbói körül. Ő erre egy halk nyöszörgéssel válaszolt. Kezét csípőmön nyugtatta és lefelé kezdett haladni. Bársonyos tenyereivel elért a fenekemhez, amibe bele markolt. Kezei simogatása izgatóan hatottak már így is elég nedves puncimra.

Nagyon jól esett,de hogy tudja én vagyok a főnök kezeimmel hátranyúltam karjaiért,mert már alig tudtam folytatni körülötte való tétlenkedésemet. Karjait elszakítottam fenekemtől és feje mellé szorítottam picit rátámaszkodva, természetesen nem erőszakosan csak érezze most ki a főnök, majd nyomtam egy puszit az orrára. Folytattam most másik bimbói kényeztetését, benedvesítettem ajkaimmal. Most nem kezdtem el köröket leírni körülötte, mint a másikkal tettem. Hanem elkezdtem harapdálni és szívogatni nagyon lágyan. Majd elengedtem karjait és még lejjebb kezdtem el csúszni,muszáj voltam megemelni a popsim, ha lejjebb akartam jutni. Épp úgy helyezkedtem el, hogy hozzáérjek merev farkához. Közben már köldöke felett ügyködtem számmal, kezeimmel karjait és vállait simogattam, egy-egy alkalommal mellbimbói felett is elsiklottak remegő ujjaim. Mozgattam csípőm hol picit hozzáérve lüktető férfiasságához, hol erősebben hozzádörgölőzve.

Már érezhette, hogy rendesen vizes volt a tangám az ő általa kiváltott kéjnedveimtől. Medencecsontjánál kalandoztak már ajkaim, oda is ejtettem pár puszit. Másik oldalon is elkezdtem a boxere mentén apró puszikat lehelni forró bőrére, nem is voltak azok puszik inkább csak leheletem perzselő érzése. Már nem nagyon bírt magával, láttam tekintetéből és hallottam egyre hangosabb nyögdécseléseiből. Adtam egy puszit a makkjára fehérneműjén keresztül. Erre fejét hátradöntötte. Közben kezeim sem tétlenkedtek, izmos combjain tették tiszteletüket. Lehúztam alsóneműjét végigsimítva közben combjait. Kibujtattam belőle izgató lábfejét, majd kis puszit adtam bokájára. Fel végig a sípcsontján keresztül a térdéig haladtam tovább puszijaimmal, jobb kezemmel simogattam másik lábát, ballal kénytelen voltam picit támaszkodni.

Beleharaptam jobb térdkalácsába, majd a másikba is szívogatva bőrét. Most ajkaimmal a bal lábán haladtam felfele, kezemmel jobb lábait simogattam már merev farkát is érintve. Hol kezem húztam végig rajta, hol egy-egy ujjaimmal érinttettem csak. Nemsokára felértem kincséhez. Szám is tátva maradt hatalmas péniszétől, pedig már oly sokszor láttam. Most nem ő volt a főcélpont, kicsit lejjebb elhelyezkedő heréit nyaldostam végig, néha meg-megszívogatva őket. Isteni finom ízűk volt. Lentről felfele haladtam puszijaimmal méretes szerszámján. Néhányszor a vágytól elködösült szemére tekintettem. Egyre erősödő nyögdécselései nagyon izgatólag hatottak rám és picit felbátorítottak. Eljutottam makkjához. Nyelvem hegyével hozzáértem először csak néhol érintettem meg, majd egyre tovább és tovább mozgattam rajta nyelvem. Kezeimmel is simogattam forró hímvesszőjét, nyelvem munkálkodása mellett. Nyelvem egyre gyorsabban járt makkján, de hirtelen abbahagytam makkja kényeztetését.

Farka puha bőréhez ért fogam, lágyan karcolgattam érzékeny testrészét, majd be-beszívtam kőkemény hímtagját. Határozott mozdulatokkal kezdtem szopni péniszét. Először csak feléig bekapva, majd egyre többet és többet habzsoltam belőle. Megpróbáltam minél mélyebbre engedi torkomban hatalmas péniszét. Beletúrt a hajamba, kicsit masszírozta a fejbőröm, majd átvette az irányítást. Óvatosan tarkómon összefogta hosszú sötétbarna hajamat és nézte, ahogy szopogatom hímtagját. Hajamnál fogva mozgatta a fejem, ahogy neki jólesett. Közben mélyen a szemébe néztem. Sokszor mondta már, hogy imád így nézni, ilyenkor olyan vagyok, mint egy gésa a kissé húzott szemeimmel. Leengedte a hajam, ami puhán omlott le vállaimra. Hátrasimította kezeivel, hogy ne zavarjon játszadozásomban.

Visszatértem makkja izgatásához. Hirtelen erősebben megszívtam már előnedveitől fényes makkját, amire egy erőteljesebb nyögés hagyta el puha ajkait. Hallottam fogai koccanását, láttam ahogy porbálja tartani magát és beleharap az ajkába. Egyik ujjammal izgattam kicsit ajkaimat, félre húztam a tangám és belemártottam ujjaim már csöpögő puncimba. Kihúztam ujjaim, és szája ívén végighúztam. Mikor megérezte édeskés illatom, mohon nyalni kezdte az ujjaim. Szerencse, hogy rajtaültem lábain, így tudtam tartani izmainak meg-megfeszülését. Ismét bekaptam hímvesszőjét és egyre gyorsabban, és gyorsabban mozgattam rajta a szám. Kezeimmel is rásegítettem picit, majd már így is nedved farkán csak a kezeim csúszkáltak fel-le. Természeten felváltva nehogy ne tudjam megérinteni kincsét. Egyre több és több csepp gyöngyöződött ki makkján.

Tovább fokozva gyönyöre útját megkönyörültem rajta, és újra hevesen szopni kezdtem farkát. Teste remegéséből ítélve a végét járhatta, már a kielégítéshez vezető útjának. Szemeimmel kémleltem arcát, eltorzult vonásait, mellkasa gyors emelkedését és süllyedését, elködösült tekintetét. Pár másodperc múlva már számba lövellte édes nedveit, amit én szíves örömest lenyeltem, majd letisztogattam már picit kókadt péniszét. Felkúsztam mellé mellkasára hajtva a fejem és hallgattam dübörgő szívverését. Kezeimmel mellkasát, hasát simogattam néha mellbimbói körül is leírtam pár kört. Betakartam magunkat és közelebb bújtam hozzá.

Beállítottam a telefonomon az ébresztést, hogy időben oda tudjunk érni a meccsre. Adtam egy puszit a homlokára. Néztem, ahogy álomra hajtja kimerült buksiját, szemei lecsukódását, gyerekes arca finom vonalait. Hallgattam halk szuszogását, ami engem is álomba ringatott.
Megszólalt a telefonom ébresztője, odanyúltam érte és kikapcsoltam. Mikor visszafordultam láttam Tomi kicsit meglepődött arcát. Nézte a plafont, majd megszólalt.
- Mennyi az idő kicsim?- kérdezte és felült. Rám nézett, majd megpaskolta az ágyat, mutatva, hogy bújjak vissza mellé.
- Fél 4 múlt pár perccel, mielőtt elaludtál volna, beállítottam az ébresztőm. Hiszen mégsem hagyhatom, hogy elkéss a meccsről, leszedné a fejed az edző – mondtam mosolyogva és visszabújtam mellé és befészkeltem magam ölelő karjai közé.
– Kikkel játszotok ma?
- Huh, hogy is hívják őket. Nem jut eszembe. Talán Székesfehérvár csapatával – és megpuszilta a nyakam, majd belesúgta a fülembe –, köszi az előbbi mókáért. Nagyon jól esett szeretném én is viszonozni. Csókolgatni minden egyes porcikád, eljutatni a mi kis édenkertünkbe ahányszor csak akarod. Érezni akarom minden porcikád – közben a hajammal játszadozott és már válaszoltam volna, mikor maga felé fordította az arcom és megcsókolt. Éreztem nyelve kalandozását a számban, szívesen csókoltam vissza. Miért ne tettem volna? De tudtam nem szabad ezt sokáig így folytatnunk, hiszen én is nagyon fel voltam izgulva. Elváltam ajkaitól. Erre lihegve megszólalt:

- Hát te asszony elveszed az eszem. Szeretlek! Kérek még egy pár csókot!- már hajolt volna ajkaimra, de én szájára tettem a tenyerem és adott rá egy puszit és nyelvével a mélyedéseket fedezte fel. Azt hittem, menten megveszem. Tenyerem is elkaptam. Szemei úgy csillogtak, mint a bagzó macskáé. Szám helyett a mellkasomra adott egy puszit és folytatta volna tovább, de eltoltam magamtól és megszólaltam.
- Nem lehet.
- Dehogynem – tovább puszilgatott.
- Ddddee nem - dadogtam neki a választ.
- De – mondta határozottan és csak nézett rám.
- De nincs már rá időnk, kinyír az edző, ha elkésel és lekell még zuhanyoznod . Nem akarom, hogy miattam toljanak le. Majd este folytatjuk. Sipirc fürödni! Vagy, ha nem este hazamegyek. Választhatsz…
- Oké akkor menj – mondta higgadtan. Meg sem tudtam szólalni. Látta is rajtam, hogy picit meg vagyok zavarodva. Nagy nehezen kinyögtem:
- Oké, akkor megyek haza. Ha azt akarod…
- Azt akarom… – válaszolta – hogy gyere velem zuhanyozni most és maradj este is. Vagy különben kénytelen leszek erőszakot alkalmazni – vigyorgott előttem. Hiszen megtehette, erősebb, mint én simán eltipor szenvedélyével. Tudtam ez az „erőszak” csak jó lehet. Soha nem bántott volna. Bizonyítékképpen végig simított a combomon. Arcomba vér tolult és kezeim megremegtek, mikor eltoltam a kezét. Kicsit összeszedtem magam és mérgesen rendreutasítottam:

- Tamás, hagyd ezt abba, vagy különben haza megyek! Van egy ötletem.
- Hallgatlak.
- Most te szépen elmész fürödni és utána, este itt folytatjuk, ahol abbahagytuk. Oké?
- Hát ez nem elég meggyőző. Talán ha este azt teszek veled, amit szeretnénk így már oké. Na mit mondasz?
- Úgyse megyek bele. Vagy az én ötletem, vagy megyek haza – és durcásan elhúztam a kezem és a melleim alatt összekulcsoltam. Erre felcsillant a szeme, tudta, hogy úgysem az lesz, amit én mondok. Sőt én is tudtam, ellene nem győzhetek. Felálltam és felrángattam őt is, elég viccesek lehettünk így mind ketten meztelenül és félig meddig durcásan. Közelebb húztam és egy rövid puszit nyomtam az orrára, erre ő egy szenvedélyes csókkal ajándékozott meg. Megfogtam a vállát, megfordítottam és megpaskolva a fenekét az ajtó felé irányítottam. Az ajtó melletti szekrényből kivett egy törölközött és már ment is tovább. Miután kinyitotta az ajtót, hátrafordult, kinyújtotta a nyelvét, és mint egy csibész, futott a fürdőbe. Nagyot nevettem rajta. Körülbelül tíz percen belül vissza is jött. Tisztán és frissen. Én már visszaöltöztem, és az íróasztal előtti széken ültem. Figyeltem, ahogy lecsúsztatja derekáról a törölközőt, és közben engem néz. Megfagyott az ereimben a vér teste látványától. Szerencsére megfordult, kivett egy boxert, és a többi szükséges ruhaneműt, majd felöltözött.
Négy óra körül elindultunk a meccsre. Negyed ötre ott is voltunk. Útközben nem nagyon beszélgettünk. A csarnokba érkezve Tomi már integetett a haverjainak, kaptam egy búcsú puszit az ajkamra és már ment is az öltöző felé.
- Sok sikert édes! - kiáltottam utána és már el is tűnt a tömegben. Ildivel leültünk elég közel a pályához, hogy mindent lássunk. Lelkesen szurkoltunk és meg is hozta a gyümölcsét, nyertek a fiúk. Tomi is lőtt 2 gólt. Szóval nagy volt az öröm. Meccs után Gergő és a skacok hívták ünnepelni, de udvariasan elutasította. Mivel nem volt messze tőlük a csarnok, így megkérdeztem, nem lenne-e kedve sétálni inkább. Igent mondott. Ildinek is mondtuk, mi sétálunk és azt válaszolta, addig ő összeüt valamit vacsorára. Beszállt a kocsiba, Tomi felszerelésével és elindult.

Jó fél órán át kéz a kézben sétáltunk a sötétben. Nem nagyon szóltunk egymáshoz. Megértettük egymást némán is, párszor meg-megálltunk néhány csók elejéig. Végül megszólaltam:
- Ma nagyon jól játszottál. Már nem fáj a bokád?
- Hát annyira nem.
- Büszke vagyok rád nagyon szívem. Olyan jó játszani, látni az örömöt az arcodon, egyszerűen fantasztikus!
- Imádom a focit, ezt te is tudod. De téged még jobban szeretlek! – megállított és megcsókolt. Ebben a csókban benne volt minden érzése, vágya, szenvedélye. Pár percig sétáltunk még és végre a házuknál voltunk. Kicsit késő volt, én nem volt éhes, így mondtam, elmegyek fürödni. Ő ment vacsorázni, hiszen meccs után tudom, milyen éhes mindig. Felmentem a szobájába, hiszen oda dobtam le a táskám és kutatgattam benne, de semmi ruhát nem pakoltam be. Szekrényéből vettem ki tiszta törölközött, hiszen azt sem hoztam magammal. Majd mentem a fürdőbe, becsuktam magam mögött az ajtót. Jól esett ez az illat, még éreztem Tomi tusfürdőjének férfias aromáját. Levetkőztem és beálltam a zuhany alá. Jól esett ez a kissé langyos víz, teljesen bele feledkeztem a víz csobogásának halk koppanásaiba. Csak álltam és élveztem a víz pergését a bőrömön.

Egyszer csak megéreztem teste melegét mögöttem. Karjai rácsusszantak már vizes derekamra és hozzám simult hátulról. Puha tenyerei simogatták vizes hasam. Egyik keze lefelé vándorolt kelyhecském felé, még másik kezével mellem markolászta. Ajkai nyakamra tapadtak és érzékeny bőröm becézgették. Akaratlanul is még jobban hozzásimultam, kezemmel hátranyúltam és kőkemény férfiasságát kényeztettem. Kitapintotta ajkaim közti kis rést, és ujjperceivel dörzsölgetni kezdte. Egyre erőteljesebben és mélyebbre nyomultak ujjai, végül éreztem hüvelyemben először egy majd két ujját. Halk sóhajaim egyre erősödtek. Testem mintha megbénult volna, kezei és ajkai érintésétől.

Hirtelen könyökömnél fogva megfordított és a falhoz nyomott. Megborzongtam a hideg csempe érintésétől és az ő forró testétől. Tiszta libabőr lett a karom, erre ő végig simított rajtuk vállaimtól haladva lefelé. Megfogta a tenyerem, a szájához húzta és belecsókolt. Pár percig tétlenkedett, és csak a szemeim fürkészte, ahogy én is az övét. Kezeim önálló életre keltek testén. Végre megcsókolt és váratlanul értek testembe nyomuló ujjai. Elkezdett mozogni bennem. Nagyon lassan csinálta, közben csak csókolt és csókolt. Gyorsított, nem tudtam csókjai viszonozni, szinte szájába nyögdécseltem. Láttam rajta, hogy élvezi és én annál jobban élveztem. Szinte megsemmisültem, már a lábaim sem éreztem, szerencsére testével a falhoz nyomva tartott.

Még jobban izgatott ágaskodó hímvesszője, ami a hasamhoz ért. Egyik ujjammal benyúltam testünk közzé és makkját simogattam. Kihúzta ujjait belőlem, eltávolodott tőlem, majd kilépett a zuhany alól. Fürdőszekrény fiókját kihúzta és elővett egy óvszert. Kibontotta és visszajött a zuhany alá. Közben egymást néztük, már illesztette péniszére mikor kivettem a kezéből, és én húztam rá. Tudtam, hogy nagyon szereti, ha én csinálom. Nem is tudtam ellenállni az édes kísértésnek és leguggoltam combjába kapaszkodva. Bekaptam meredező férfiasságát, óvszeren keresztül szopogattam. Erre ő felrántott, a fenekemnél fogva megemelt és ismét a hűs csempéhez döntött. Közben a vízcseppek kényeztették testünket. Átkulcsoltam a lábaimmal a derekát és ajkaink egymás ajkait fedezték fel ismét. Kezei még mindig fenekem alatt voltak és éreztem, hogy egyre csúsztat lefelé. Már éreztem fenekemnél a péniszét. Rekedtessen megszólalt:
- Kész vagy édesem? Érezni szeretnélek! - nyögte.

Nem szóltam semmit, lenyúltam és odaillesztettem szűk bejáratomhoz és rácsusszantam. Egyszerre nyögtünk fel, éreztem, ahogy kitölti testem. Tovább csókolóztunk, és közben elkezdtem fel-le mozogni rajta, majd ő is felvette az ütemet, és egyszerre mozogtunk. Isteni érzés volt, meg szerettem volna állítani az időt. Most csak ő és én léteztünk ebben a pillanatban. Egyre vadabbul szeretkeztünk a zuhany alatt. Hol gyorsított a tempón, hol lassított. Kezeimmel nyakát és fejét simogattam. Hirtelen teljesen kicsusszant belőlem és ismét vissza tövig nyomta férfiasságát. Ezt ismételgette párszor. Éreztem nekem már nincs sok hátra és tudtam neki sem. Még pár lökés és, és végem volt. Megfeszült minden izmom, elemi erővel tört rám az orgazmus.

Ott reszkettem karjaiban és ő még mindig mozgott bennem. Majd pénisze meg-megrándult és elélvezett ő is. Szinte egyszerre jutottunk fel a mi kis „édenkertünkbe”. Még mindig karjaiban tartott, a fejem a vállán nyugtattam és szuszogtam. Éreztem, szívverése lassul, de légzése még mindig elég szapora volt. Leemelt magáról és talpra állított. Átölelt, úgy kapaszkodtam belé, mint egy kis majom. Meg is jegyezte.
- Nem kell úgy csimpaszkodni, nem vagyok én egy fa. Nem megyek sehova. Itt leszek veled mindig! Szeretlek!
- Én is nagyon szeretlek – mondtam neki és megcsókoltam.
Nyomott a tenyerére a tusfürdőjéből és csöpögtetett az én tenyerembe is, majd lemostuk egymás testét. Éreztem puha tenyere érintését, ahogy tisztogatja, nedves és izzadt testem. Néha meg-megcsókoltuk itt-ott egymást. Majd én is letisztogattam minden egyes porcikáját. Kiszálltunk a zuhanykabinból és magunk köré tekertük a törölközőt és visszasétáltunk a szobájába. Lefektetett az ágyra és megtörölte minden egyes porcikám. Amitől én ismét nagyon felizgultam, sőt ő is merevedési gondokkal küszködött…

Nagy dörrenés, csörrenés, csattanás. Hirtelen felriadtam álmomból, felültem. Megtapogattam a mellettem lévő üres helyett. Keserűen vettem tudomásul már nem fekszik itt mellettem. Felkeltem az ablakhoz sétáltam. Az ablakon kinézve láttam a nagy vihar tombolását, majd becsuktam az ablakot. Már megint egy ilyen szörnyű este. Visszavánszorogtam az ágyba és a plafont bámultam. Sírással küszködtem, már a torkom fojtogatta a feltörő zokogás. Régi szép emlékeimben elmerültem és éreztem arcomon a legördülő könnycseppeket. Már megint vele álmodtam. Hiszen fél éve már. Ő elment és soha nem jön vissza. Soha. Elment örökre. Én tehetek mindenről. Megérdemlem. Ne lettem volna annyira önző talán, még ma is…
Nem tudtam kimondani ez a szót, még mindig nem voltam képes rá. Tovább zokogtam, és álomba sírtam magam.
Hozzászólások
További hozzászólások »
bemba100 ·
Hello,
How are you today? My name is Penda
I saw your profile on my search for a nice and trusted person so i decided to write to you, I will like you to write and tell me more about yourself direct to my email.( pendabemba) (@) (yahoo.com )
from there i will reply you with more of my details and pictures,
I will be waiting to receive your email,
Have a nice day.
miss Penda

thanks

aaaaa

Helló,
Hogy van ma? A nevem Penda
Láttam a profilt keresni egy szép és megbízható ember, így úgy döntöttem, hogy írok neked, én szeretném, ha írni és mesélj még magadról közvetlenül az e-mail címemet. (Pendabemba) (@) (yahoo.com)
Onnan fog válaszolni neked több az én részletek és képek,
Én is arra vár, hogy megkapja az e-mail,
Have a nice day.
miss Penda

köszönöm

bota93 ·
70%

AmandaAdmin ·
Kedves Felhasználók! A Tortenetek csapata új oldalt nyitott a lányokkal való szex randevúzáshoz: WWW.TEENSFK.SITE Ezer erotikus történetet gyűjtenek össze ott, vannak ismeretségek és kommunikáció. Meghívjuk Önt, hogy csatlakozzon. Az ingyenes regisztráció továbbra is nyitva áll.

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha nem akarsz lemaradni: