Ha nem akarsz lemaradni:

Értesülj a legfrissebb történetekről első kézből ott, ahol akarod!

BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
Legfrissebb történetek:
Fordítás …. Eredeti történet: THE COLD CASE OF THE PIERCED WOMAN .... Szerző: Ronde .... Literotica;...
A mostani történetem az erotikustól a fantasy-ig terjed, benne bdsm és egyéb elemekkel. Jó...
Korábbi két történetemmel párhuzamosan fut a történet.
Fordítás …. Eredeti történet: COLD CASES AND HOT NIGHTS …. Szerző: Ronde ... Literotica; 2023<br...
Ketten különleges születésnapi ajándékot kapnak. Egy showműsor felejthetetlen zárószámmal...
Friss hozzászólások
laci78: nem semmi továbbra sem! Reméle...
2024-04-23 17:20
CRonaldo: Nagyon jó ez a story! Nekem te...
2024-04-23 12:09
kaliban: Folytasd!
2024-04-22 18:25
KutyaSzex: Szia! Van kutyád, és szeretnéd...
2024-04-21 14:04
KutyaSzex: Szia! Van kutyád, és szere...
2024-04-21 14:02
Legnépszerűbb írások:
pff
Barbara, Kedves!<br /> A villamoson láttam meg a nevetésedet, mintha csak Te lennél, akkor...
Legnépszerűbb szerzők:

meglepetés/igaz

Kedd reggel volt. Egy csodálatos álomból ébredtem, kissé nedvesen. Ezt mégsem hagyhattam annyiban, így hát elkezdtem simogatni magam bugyin keresztül. Már így is éreztem, ahogy a kis pamut ruhadarab teljesen elázik rajtam. Ez egyre inkább felizgatott, meg a tudat, hogy milyen rég nem voltam pasival (2hónapja). Miután már nem nagyon bírtam, bedugtam az egyik ujjamat, és lassan elkezdtem ujjazni magam, majd 2 és végül 3ujjal. Ez tarthatott kb. 10percig, éreztem, hogy közel a csúcs. Közben másik kezemmel a melleimet, majd a csiklómat dörzsölgettem. Nagyot élveztem a lepedőmre. Ezután elkészültem, kisminkeltem, kicsíptem magam, bár csak papírokért kellett felmennem a kórházba, valamiért mégis tudtam, hogy ma jól kell kinéznem. Fekete rövidnacimat, egy fehér csőtoppot és az új platform cipőmet vettem fel.


Útközben folyamatosan csak egy dolog járt a fejemben: a szex. Szerencsére mire megint eluralkodhatott volna rajtam a bizsergő érzés, odaértem a kórházhoz. Apum itt dolgozott, tehát nagyjából mindenki ismert és én is ismertem mindenkit. Kivéve egy embert.
Amikor végigmentem a folyosón, akkor pillantottam meg ÖT. Ott állt egy fehér pólóban, farmerban, ami kissé le volt csusszanva, és a barna szemeivel végigmérte a testemet. Már szinte zavarba jöttem. Tudtam, hogy kell nekem. Valahogy meg kell szereznem. Beszéltem apummal, mondta, hogy gyakornokok vannak az osztályon, és hogy velük kell foglalkozzon, addig üljek be a szobájába, majd jön kb. 1 óra múlva és hozza a papírokat. Remek, gondoltam magamban. Siettem, hogy ideérjek időben, erre várhatok 1 órát, és még az új kiszemeltem se "ér rám"…
Benn ültem apum szobájában, amikor nyílt az ajtó, és belépett rajta az a srác. Szó nélkül bejött, és bezárta maga után az ajtót. Csak ekkor szólalt meg:
- Szia, Dávid vagyok. Te vagy a főnök lánya, ha nem tévedek.
- Igen... te pedig egy újonc vagy... tényleg, nem éppen apummal kéne lenned?
- Szívesebben töltöm az időmet ilyen dekoratív lányokkal, mint te.
- Időtöltés... ez alatt mit értesz?


- Hát szerintem elég jól elszórakoztathatnánk egymást hiányos öltözetben.
Huuuuuha, gondoltam magamban, erre vártál, ragadd meg az alkalmat.
- Akkor gyere, és foglalj helyet - intettem neki, hogy üljön le mellém a bőrkanapéra.


Odajött, leült mellém, majd végig simította az arcomat, a nyakamat és megcsókolt. Olyan édesen, mint még eddig senki. Harapdálta, szívogatta, a nyelvemet és az alsó ajkamat. Ettől már teljesen beindultam, éreztem, hogy eléggé nedves is vagyok odalenn.
- Remélem, nem csak ennyire gondoltál. Folytasd!
Kezébe vette melleimet, ruhán keresztül (ilyen csőtoppok alá nem igazán szoktam melltartót húzni, így érezhette, hogy a bimbóim is már keményen állnak).
- Nem csak ennyire gondoltam, de neked is teljesítened kéne.
Letérdeltem elé, és nadrágon keresztül megsimogattam a farkát, éreztem, hogy kezd beindulni. Puszilgatni kezdtem, majd szépen lassan megszabadítottam farmerjától. Alsónacin keresztül még jobban kivehető volt, hogy mi is rejtőzik ott. Finoman csókolgattam, majd amikor már magától kikandikált, lehúztam róla a boxert. Kezembe vetem az igen méretes farkát. Igaz nem túl sok pasival voltam eddig, de ekkorát még nem igen láttam. Fel-alá húzogattam a bőrt, majd a végét nyelvemmel izgatni kezdtem. Nyalogattam körbe-körbe. Hallottam a nyögdécselését, ez még jobban beindított.
- Ezaz, vedd a szádba!


Szépen benyeltem neki, amíg csak bírtam, már szinte a manduláimat izgatta. Ez nagyon tetszett neki. Ezután ütemesen elkezdtem szopni. Már teljesen kemény volt, én pedig totálisan eláztam. Abba hagytam a szopást. Nem kellett megszólalnom, tudta, hogy most ö jön. Felültetett a kanapéra, és levetettük a maradék ruhát egymásról. Ott ültünk meztelenül apum irodájában. De ez cseppet sem érdekelt. Ekkor betérdelt két lában közé, és nyelves puszikkal kényeztetett odalenn. Sikoltozni nem igazán lett volna jó ötlet, így viszont nagyon nehéz volt visszatartani. Legszívesebben üvöltöttem volna. Már amikor smároltunk, tudtam, hogy jó a nyelvtechnikája, de nem gondoltam volna, hogy ennyire. Majd bedugta egyik ujját, és úgy kezdett el ujjazni, közben a csiklómat nyalogattam, dörzsölgette, én pedig játszadoztam a melleimmel, amíg bírtam, mert lassan már kapaszkodnom kellett, annyira rángatóztam, éreztem, hogy közel a csúcs. Ö is tudta, de nem hagyta abba. Fél perc után egy nagyot spriccelve elmentem. Ezután elővett egy gumit, majd a farkára húzta, és lassan izgatni kezdte makkjával a csiklómat.


- Rakd belém! - már nem bírtam tovább.
Belém hatolt. Olyan nagy és vastag volt, hogy azt hittem szétrepedek, de csodálatos érzés volt. Először lassan csinálta, érezte, hogy elég szűk vagyok az ö farkához képest. Majd gyorsított, egyre gyorsabban és gyorsabban, amíg még egyszer el nem mentem. Közben smároltunk, simogatott erre-arra, a melleimet, fenekemet. Ez mind nagyon jól esett, egészen addig, amíg az ujja be nem tévedt a popsimba.
- Ezt ne! Nem szeretném.
- Ugyan, kérlek, még soha sem csináltad?
- Nem, és tényleg nem is szeretném.
- Biztos? Hidd el, ilyen élményben még nem volt részed.
- Háát, nem is tudom.
- Na, kérlek, hagyd magad. Jó lesz, megígérem!


Lesmároltam, jelezve hogy benne vagyok a dologban, bár eddig nagyon taszított az anál dolog. Benyálazta a mutató ujját, majd izgatni kezdte a lyukamat. Közben nem hagyta abba a dugást. Lassan belém helyezte az ujját is. Érdekes érzés volt, de minden esetre nem nevezném rossznak. Majd a puncinedvem segítségével jobban benedvesített hátul, és már két ujjal volt bennem. Éreztem, ha még sokáig folytatja, harmadszor is elmegyek. Ekkor mintha tudta volna, megfordított. Ott térdeltem neki háttal. Farkát szép lassan popsimhoz illesztette, majd megpróbálta behelyezni.
- Ááá, ez fáj!
- Nyugi, lazíts - nyomott egy puszit a hátamra.
Még egyszer megpróbálta, ekkor éreztem, hogy hatalmas farka bennem van, d e nem akárhogyan, hanem hátul. Lassan elkezdett bennem mozogni, ekkor már nem fáj, csodálatos érzés volt. Kicsit feszített csak, de élvezhető volt. Kefélte a popomat kb. 5percig. Ekkor éreztem, hogy nagyon lüktet már, és hogy mindjárt elsül. Kivette belőlem, lehúzta a gumit és verni kezdte a faszát. Két rántás után egy nagyot spriccelt a számba. Olyan finom volt, hogy nem hagyhattam egy cseppjét se kárba veszni, így hát lenyalogattam róla mindet. Aztán még egy utolsó ujjazással eljuttatott negyedszer is a csúcsra kb. fél óra alatt.
A végén még smároltunk egyet, telószámot cseréltünk, és megbeszéltünk egy találkozót holnapra is.

Hozzászólások
További hozzászólások »
Kisszyke ·
szerintem nem:D

Tschudin ·
Gagyi, gyors sztori, de az aktus maga tetszett;) :japanese_ogre:

AmandaAdmin ·
Kedves Felhasználók! A Tortenetek csapata új oldalt nyitott a lányokkal való szex randevúzáshoz: WWW.TEENSFK.SITE Ezer erotikus történetet gyűjtenek össze ott, vannak ismeretségek és kommunikáció. Meghívjuk Önt, hogy csatlakozzon. Az ingyenes regisztráció továbbra is nyitva áll.

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha nem akarsz lemaradni: