Ha nem akarsz lemaradni:

Értesülj a legfrissebb történetekről első kézből ott, ahol akarod!

BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
Legfrissebb történetek:
Fordítás …. Eredeti történet: THE COLD CASE OF THE PIERCED WOMAN .... Szerző: Ronde .... Literotica;...
A mostani történetem az erotikustól a fantasy-ig terjed, benne bdsm és egyéb elemekkel. Jó...
Korábbi két történetemmel párhuzamosan fut a történet.
Fordítás …. Eredeti történet: COLD CASES AND HOT NIGHTS …. Szerző: Ronde ... Literotica; 2023<br...
Ketten különleges születésnapi ajándékot kapnak. Egy showműsor felejthetetlen zárószámmal...
Friss hozzászólások
kaliban: Ez nagyon jó lett! Gratulálok!
2024-04-24 16:25
kaliban: A sztori jó, megért volna egy...
2024-04-24 16:00
kaliban: Továbbra is tetszik! Várom a f...
2024-04-24 13:37
laci78: nem semmi továbbra sem! Reméle...
2024-04-23 17:20
CRonaldo: Nagyon jó ez a story! Nekem te...
2024-04-23 12:09
Legnépszerűbb írások:
pff
Barbara, Kedves!<br /> A villamoson láttam meg a nevetésedet, mintha csak Te lennél, akkor...
Legnépszerűbb szerzők:

Megint tanár

Túlsúly. Elhatározás. Edzés. Mozgás.
Soha életemben nem jutott (volna) eszembe koedukált edzőterembe járni, pláne nem a város legnagyobbjába és legfelkapottabbjába, ahol 21. század gyártotta, ’ipari’ kocka hasú, izompólós férfiak stírölik a manapság szintén felkapott szőke, deréktetkós, D kosaras királylányokat.
Jó nekem a kicsi, női terem, ahol mindössze 20-ig vannak számozva az öltözőszekrények, de tíznél többen soha nincsenek benn. Ahol egy függöny mögé el tudok vonulni, ha öltözni akarok. Ahol ha kérdezek, akkor a pultos tudja a szakszerű választ. Persze semmi nem tökéletes alapon, csak az egyik pultos Jó Arc. De sebaj, logisztikai munkatársként össze tudom hangolni a Jó Arcot az időpontokkal. Megy ez.

Aztán 1-2 évig másképp állnak a csillagok, meg se mozdulok, nincsenek az izzadságtól nedves, szárításra vár pólók, nincsen naponta hurcolni való "hová utazol?" táska.
Megint aztán az univerzum megváltozik. Sejtjeim kiáltoznak, hogy hagyd már ezt abba! Érik, érik a gondolat, hogy újrakezdem. Régi terem, Jó Arc. Igen ám, de ez a gondolat a végtelenbe tart, érik és rohad. A kettő közt a megérik kimarad. Ások inkább egy xxxl-es gödröt és eltemetem magam.

Ekkor jön az isteni szikra: személyi edzőt ide nekem! Ő majd seggberúg, és adja a lendületet. Jaj de sznob vagyok...
Ki legyen, ki legyen? Majd a google megmondja! Egyetlen szóba jöhető találat? (sors egy) Na lássuk. Honlap ellenőriz. Kiváló, első blikkre leginkább szimpatikusnak és hozzáértőnek tűnik. Kis terem. Ez egyenlő kevés ember. Belváros. Megfogtam az isten lábát. Kell ennél több? Kell bizony...fel kell emelni azt a rohadt telefon és be kell jelentkezni. Eltelik egy hét...na jó írok egy emailt. Válasz: kérem hívjon fel. Na szuper... Eltelik még egy hét...na jó nem lehetek ennyire ovis! Tárcsáz. Érdes női hang barátságosan fogad, még aznapra megbeszéljük a személyes konzultációt.
2010. november 23. keres - kínál, ki mit akar megbeszélés. Szuper! Bárcsak az ötös lottót is ilyen könnyen lehetne megnyerni! Egyetlen apró hiba, hogy nem (csak) én logisztikázom: a honlapon "bemutatott" három edző közül egy az, aki potenciálisan szóba jöhet. Természetesen a rangsor akkor már a fejemben összeállt, és a kirendelt hajcsár ezen a listán a harmadik volt... Sebaj, tanulj tinó: ne ítélj szögletes betűk és kép alapján! (sors kettő) Go, jó lesz az!

2010. november 25. első edzés. Bemutatkozás. Fiatalabb?! Ó jaj. Ne ítélj tinó, ne ítélj. Végülis lehetne sokkal, de sokkal rosszabb is. Mérések: kerület, terület, űrtartalom, pulzusszám,...stb. Nem akarom tudni ezeket a számokat! Aztán inkább mégis számosítsuk azt a szót, hogy sok. Rendkívül magabiztos vagyok. Persze ne ítélj elsőre hehe, ez csak az álarc. Mögötte feszült idegbetegként belegondolok, hogy valaki engem fog kukkolni tetőtől talpig hetente háromszor egy órán keresztül, valaki rajtam kívül még tanúja lesz zsírsejtjeim lázadásának.

Effektív kezdés, levegő beszív, kifúj...majd aerobik alaplépések. Hogy mik? Ki? Én? Ezt nem gondolhatja senki komolyan?! De nagyon is. Szuper, még bohóc is lett belőlem, vagy elefánt a porcelánboltban, vagy ólomkatona. Hajcsárom türelmes. Miért ne lenne az? Ezért kapja a fizetését, de lesz-e ezen túl is élet? Lesz. 30 együtt eltöltött óra után jól elbeszélgetünk, poénkodunk. Ő elviseli, többé-kevésbé jól kezeli a hisztijeimet, én pedig egészen kedvelem. És ami az egyik legfontosabb, hogy hatékonyan működünk. 8 hét, 6 kiló és mínusz centik mindenhol.
Hajcsárom lázas. Szeretnék helyettesítést? Nem. Aztán valami motoszkál, nem hagy nyugton. (sors három) Akarok helyettesítést... a "listaelsővel", aki nem más, mint a kedves, érdes hangú tulajdonos . Edzés vége,popó kinyalva, bájvigyortól hányinger, száraz póló.
Hajcsárom még mindig beteg. Helyettesítés? Hú, de kellemetlen. Na mindegy, majd lesz valahogy.

És akkor jön a hír. Hajcsárom felmondott.
Dilemma. Menni vagy maradni. Jól, illetve kiválóan felszerelt hely, amely kellő intimitást biztosít, nem kell versenyeznem a meleg vízért, az öltözőben senki nem az én hurkáimat nézegeti. Ám új edzővel. Kizárásos alapon a számomra/ tőlem idegen Helyettesítővel. De mivel ő hosszútávon nem ér rá esténként, idő kérdése a megint új edző. 3 hónap 3 edző? Ennyire azért nem vagyok mobilis és szociális.
Versus régi edző, ki tudja hol.
Szar egy helyzet.
Ötlet? Nem lesz egyik sem! Legyen a régi terem, Jó Arccal. A lendület meg hátha kitart.
Hát nem tart... 2 alkalmat bírtam, unatkoztam, nem élveztem. Így hatékony sem lehetek.

Csörr Hajcsár. Szeretnék továbbra is veled edzeni!
Persze új munkahelye a város legnagyobb, legfelkapottabb, koedukált edzőterme. Murphy röhög a markába.
Elfogadni önmagam, önbizalom, mosoly, belép, sok ember, edz. (sors négy)

Így lettem én 21. századi leány.
Hasonló történetek
22537
Olyan őrült szenvedély lett rajtunk urrá, hogy letéptük egymásról a ruhát, és vadul csókolgattuk a másik testét. Becsúszott a lábaim közé, és a forró lucskos kis szűk puncimat csókolgatta. Nagyon imádom a fürge nyelvét. Jól megszopogatta a csiklómat majd ügyesen dugdosta a nyelvét a szűk kis lyukamba. Ezt addig csinálta míg a kélytől szédülve megnem feszült mindem izmom...
25079
Norbi látva kiéhezett puncimat, magára rántott és megkeményedett bimbóimat kezdte csókolgatni. Én pedig megleptem őt azonnal, hogy a farkára csúsztattam vágytól izzó puncimat. Gyönyörű nagy farka volt és mélyen belémhatolt. Ekkor Roland mögém helyezkedett és lassan elbarangolt csodálatos popsimban...
Hozzászólások
További hozzászólások »
Pavlov ·
Nekem sem tetszett, mert nem nyújtott semmilyen élményt az elolvasása.

Arikon ·
Női fórum: fogyással kapcsolatos témák.
Csak azért, mert magadról írsz és megpróbálsz valami érdekesebb mondatszerkesztést feltalálni, még nem lesz értékelhető.
Diétás tippeket viszont tudok neked adni.

ÉvaLeköp ·
h á n y á s , k ö p é s

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha nem akarsz lemaradni: