Ha nem akarsz lemaradni:

Értesülj a legfrissebb történetekről első kézből ott, ahol akarod!

BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
Legfrissebb történetek:
A nők bosszúja, 1. felvonás. történetnek a folytatása.
(Fantázia történet)
A történet a fantázia szüleménye, BDSM és Horror keveréke, de alapvetően a horrorba tartozik....
Lecsúsztam a fal mentén, és széttárt lábakkal csupasz fenekemmel a padlóra ültem. A fejem...
Sziasztok! Ez egy skicc, az első írásom. Szeretnék rá őszinte kritikát kapni! A történetet...
Friss hozzászólások
Materdoloroza: Pedig én is vártam a folytatás...
2024-03-27 22:41
Dr. Stephen P. St.John: Sajnálom, hoyg nem tette egyér...
2024-03-27 20:43
lalityi9346: Várom nagyon a folytatást!
2024-03-26 17:27
kaliban: Hát ez q..va gyenge, a helyesí...
2024-03-24 15:19
golyó56: Tetszett. Folytatás?
2024-03-22 11:42
Legnépszerűbb írások:
pff
Barbara, Kedves!<br /> A villamoson láttam meg a nevetésedet, mintha csak Te lennél, akkor...
Legnépszerűbb szerzők:

Megérte várni...

"Belépünk a szobába, majd egymásnak esünk, heves csókolózásba kezdünk és lekerülnek a ruháink. A nyakadtól haladva lefelé apró csókokkal borítom be a tested, elkezdem izgatni a melledet. Szép lassan lefektetlek az ágyra és folytatom a csóközönt. Lassan elkezdelek izgatni a nyelvemmel, amire te halk nyögésekkel reagálsz, mikor méllyen benyalok a puncidba, te nem bírsz magaddal és hangosakat nyögsz, és én egyre jobban beindulok a hangodtól és a ringó csípődtől. Mikor érzem, hogy közeledsz a csúcshoz abbahagyom, te kéjtől remegve felülsz és szép lassan végignyalod a farkam. Olyan finoman bánsz vele, hogy majd eldurranok, nyalogatod, csókolod érzékien harapdálod. Elkezded ütemesen szopni és a tövéig bekapod, miözben a nyelved finoman fickándozik körülötte.
Amikor megérzed, hogy mindjárt itt a vég, havesebben kezdesz szopni, majd hirtelen abbahagyod, én majd megőrülök érted. Ellöklek lejjebb csúszok és vadul elkezdelek nyalni, te vonaglasz az ágyon és hangosan szuszogsz, mikor berakom két ujjam hangosan felnyögsz. Elkezdelek ujjazni miközben a csiklódat izgatom a nyelvemmel. Teljesen feltüzelve vonaglasz, majd halkan odaszólsz:
- Könyörgöm rakd be...!
Az egyik lábadat felhúzom és finoman becsúztatom a farkam a puncidba, szépen lassan elkezdelek nyomni majd egyre hevesebben de hangosan nyögsz az egyik kezeddel a hajamba túrsz a másikkal a hátamat karmolod., akkor finoman lelassítok téged egyre jobban megőrítenek az ütemváltoztatások hirtelen abbahagyom,  lecsúszok és elkezdelek nyalni, hol lassan, hol pedig vadul falom a puncid, te már szinte könyörögsz az orgazmusért. Amikor látom rajtad, hogy megőrít a vágy megkegyelmezek és eljuttatlak a csúcsra te hatalmasat nyögsz és szinte megmerevedik a tested. Mikor magadhoz térsz elkezdesz izgatni simogatod a farkam lassan nyalogatod a makkom, majd pekapod az egyik kezeddel a szacsimmat masszírozod és finoman karmolászod. Megfordítalak és hátulról teszem be neked ez a kedvenc pózod. Egyik kezem a derekadon a másikkal a hajadba kapaszkodok. Ez mindennél jobban izgat téged.
Mikor már nem birod szétcsúsznak a lábaid ez nem is baj innen nics kiút erre te is rájössz. Lassan rád hasalok és berakom és iszonyatos tempót diktálok neked. Te olyan hangosakat nyögsz, hogy bekellj fogjam a szádat, erre te lassan picit megemeled a csípődet tudod, hogy ez a gyengepontom. Kb. 10-15 perc múlva érzed, hogy lassulok, ekkor felkelek rólad, te megfordulsz és bekapod a farkamat. Elkezdesz nagyon gyenéden cumizni, majd a végén a gyönyör minden cseppje a gyönyörű kebleidre folyik..."
Hozzászólások
További hozzászólások »
Marokfegyver ·
Az első mondatnál láttam, hogy egy hagyományos, mezei chatszex, amiről meg vagyok győződve, hogy - általában - legalább az egyik fél unja. Szerintem nem is szokás elolvasni.

oregpraxi74 ·
Nem érte meg várni:::!

AmandaAdmin ·
Kedves Felhasználók! A Tortenetek csapata új oldalt nyitott a lányokkal való szex randevúzáshoz: WWW.TEENSFK.SITE Ezer erotikus történetet gyűjtenek össze ott, vannak ismeretségek és kommunikáció. Meghívjuk Önt, hogy csatlakozzon. Az ingyenes regisztráció továbbra is nyitva áll.

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha nem akarsz lemaradni: