Ha nem akarsz lemaradni:

Értesülj a legfrissebb történetekről első kézből ott, ahol akarod!

BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
Legfrissebb történetek:
Fordítás …. Eredeti történet: THE COLD CASE OF THE PIERCED WOMAN .... Szerző: Ronde .... Literotica;...
A mostani történetem az erotikustól a fantasy-ig terjed, benne bdsm és egyéb elemekkel. Jó...
Korábbi két történetemmel párhuzamosan fut a történet.
Fordítás …. Eredeti történet: COLD CASES AND HOT NIGHTS …. Szerző: Ronde ... Literotica; 2023<br...
Ketten különleges születésnapi ajándékot kapnak. Egy showműsor felejthetetlen zárószámmal...
Friss hozzászólások
kaliban: Ez nagyon jó lett! Gratulálok!
2024-04-24 16:25
kaliban: A sztori jó, megért volna egy...
2024-04-24 16:00
kaliban: Továbbra is tetszik! Várom a f...
2024-04-24 13:37
laci78: nem semmi továbbra sem! Reméle...
2024-04-23 17:20
CRonaldo: Nagyon jó ez a story! Nekem te...
2024-04-23 12:09
Legnépszerűbb írások:
pff
Barbara, Kedves!<br /> A villamoson láttam meg a nevetésedet, mintha csak Te lennél, akkor...
Legnépszerűbb szerzők:

Megcsappant jégcsapok, tavaszi szex

Ez egy tavasszal volt, nem is régen. Jucit akkor már kirúgták az iskolából, de V. T. még okította matematikára a srácokat.
A főépület mögött még lehetett dohányozni, akár iszogatni is, ha az ember elég szemfüles volt.
Bár maga a hely veszélyesnek minősült, mert egyszer leesett egy jégcsap és belefúródott a Tomi torkába, aki épp a bárányfelhőket nézegette és így meghalt.
Másnap gyászos volt a hangulat. A lányok is jöttek, mind feketében. Közülük került ki Kriszta, akivel végül eljutottunk a nagy eseményig.

Az alsó folyosón ismerkedtünk meg. A szeme kékségét vettem észre először, aztán a combjait, amelyeken látszott, hogy ruganyosak, és kitalálható volt, milyen íze lenne bőrének a nyelvemen. Pompás hús! És ez történt tavasszal, amikor az érzékek oly felajzottak, hogy merészebb az ember, egy toronyugrónál.
Beszélgettünk. Szavaink kölcsönös megértésre találtak egymásnál. Én ismertem egy barátnőjét, Petrát, ő pedig ismerte a barátomat Zolit, így mindkettejüket alaposan kibeszéltük, és közben élveztük a csínytevők izgalmát.
Megkérdeztem, nem kér-e egy kávét. Azt mondta, kér. Elmentünk a büfébe, és vettem neki. Miután ízlett neki, elhívtam egy buliba egy szombati napon.

El is jött, bár esett az eső. De csak fél tízig, mert utána elállt. Egy diszkóban tartózkodtunk, ahol dübörgött a zene. Egy lassú szám alatt táncoltunk egy kicsit, hozzápréselődtem a combjához, ami tökéletesen megfelelt várakozásainak. A parfümje is isteni volt, nem fokhagymás savóban pácolt sonka jutott róla eszembe, de valami nagyon hasonló. Igazán romantikus volt a helyzet, és én Kriszta fülébe suttogtam, hogy szeretem. Ő is visszasuttogta hogy ő is szeret. Ez életem egyik csodálatos élménye volt.

Kimentünk levegőzni a diszkó elé. Megfogtuk egymás kezét, és beszélgetni kezdtünk filmes élményeinkről. Ő mondta, hogy a nem jut most eszembe milyen sorozat a kedvence. Én meg mondtam, nagyzolva, hogy a Jancsó filmeket szeretem, főleg ha be vagyok szívva. Meg elmeséltem neki hogy a múltkor olyan webcamos videóra akadtam, amin két csávó elintéz egy részeg kiscsajt a diszkó mögött. Erre azt mondta, hogy fúj de undorító, és megnyalta az ajkát. Én erre megcsókoltam, mire ő visszakozott, hogy az az undorító, hogy két fiúval csinálta, eggyel… hát nem is tudja. Én meg mondtam, én tudom, és kézenfogtam és bevezettem a diszkó mögé.

Nekidőltünk a hideg falnak, és smárolni kezdtünk. Kriszta igazi temperamentumos lány volt, hamarosan benyúlt a nadrágomba és megfogta a farkam. Bevallotta, hogy elég sok farkat fogott már, mert szereti. Én meg erre kigomboltam a naciját, és benyúltam a bugyijába, ahol nedves melegség fogott. Közöltem vele, hogy én most fogok másodszor puncit életemben, de jó érzés.
Nohát több szó nem is nagyon esett. A jégcsapok olvadtak a diszkó ereszéről lecsüngve, mi pedig nekiláttunk. Kriszta először is letérdelt elém, és bekapta a faszomat. Megremegett a lábam, mert nagyon finom volt… főleg amikor a nyelvét is használni kezdte, majd szívogatta a makkom. Fél perc alatt telelöktem a száját, de ő nem bánta. Közben, ha jól láttam, a keze finoman járt a lábai között.

Miután igen korán elmentem, nem tűnt csalódottnak. Szemével jelezte, hogy talán ujjazhatnám, amíg újra feláll. Felálltam, nekipréseltem a falnak és nagyon keményen dugni kezdtem az ujjammal. Ő feljajdult, azt súgta durva vagyok. Akkor taktikát változtatva, a csiklóját masszírozva folytattam. Nyögdécselni kezdett a fülembe, én pedig a fülébe lihegtem hogy ez a jó, mi? Meg te kis kurva, hagyod magad ujjazni a diszkó mögött, ó édes kicsi ringyó, óóó…
Hevesen rázkódva élvezett el, és a görcsök még el sem múltak, amikor követelte, hogy húzzak kotont és basszam meg, de gyorsan.
Meg is tettem. Utálom a gumit, de hát ez van. Így is éreztem pinája forróságát, ahogyan döngetni kezdtem hátulról. Kriszta meg csak annyit hajtogatott, hogy ah ah ah, meg még még, és teljesen feltüzelt. Karmolásztam a seggét, és élveztem, ahogy cuppog a lyuka, ahogy mártogatom beléje az öcsit. Úgy tíz percig keféltünk, amikor mindkettőnk elment.
Gyorsan felöltöztünk, és hazaballagtunk. Azt mondta kipirult arccal, hogy köszöni fantasztikus élmény volt. Kérdeztem, nem szégyelli e magát, amiért első randevún kamatyolt velem, egyszóval nem érzi e úgy hogy egy utolsó ringyó. Azt felelte nem, mert hogy első pillantásra belémszeretett. Mondtam én is. Ezzel a vallomással leraktuk a kapcsolatunk alapjait.

Úgy három hónapig jártunk is, de aztán lefeküdt a tesitanárjával, és ezen annyira berágtam, hogy elküldtem a francba. Könyörgött, hogy fogadjam vissza, de én mondtam nem, meg amúgy is az érettségire tanultam.
Szóval ilyen volt a szexem Krisztával, tavasszal.
Hozzászólások
További hozzászólások »
Erin ·
Jupppi, nekem nagyon teccik:) :blush:

lencseszosz ·
Sega!

Olvastam már jópár történetet, szal vanmihez hasonlítanom ezt is.
Szerintem nemkicsit elnagyolt, meg elég tré a fogalmazás.
pl.: A jégcsapok csöpögnek mi meg nekiestünk a dolognak vagy mi......háth ez elég fantáziadús megfogalmazás.
Kb mint amikor a hentes bemegy a vágóhídra, és a tehenek bőgnek ő meg nekiesik az elsőnek.
Szal van még mit tanulni, den azért még nem menthetetlen!

Halyrá, halyrá
BURGONYA ·
NA IDEFIGYELJ KÖCSÖG NEKEM NE MAGYARÁZZ HOGY ÍRJAK!

CSIVASZ RÉPAFEJ! :rage:

AmandaAdmin ·
Kedves Felhasználók! A Tortenetek csapata új oldalt nyitott a lányokkal való szex randevúzáshoz: WWW.TEENSFK.SITE Ezer erotikus történetet gyűjtenek össze ott, vannak ismeretségek és kommunikáció. Meghívjuk Önt, hogy csatlakozzon. Az ingyenes regisztráció továbbra is nyitva áll.

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha nem akarsz lemaradni: