Ha nem akarsz lemaradni:

Értesülj a legfrissebb történetekről első kézből ott, ahol akarod!

BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
Legfrissebb történetek:
A nők bosszúja, 1. felvonás. történetnek a folytatása.
(Fantázia történet)
A történet a fantázia szüleménye, BDSM és Horror keveréke, de alapvetően a horrorba tartozik....
Lecsúsztam a fal mentén, és széttárt lábakkal csupasz fenekemmel a padlóra ültem. A fejem...
Sziasztok! Ez egy skicc, az első írásom. Szeretnék rá őszinte kritikát kapni! A történetet...
Friss hozzászólások
Dr. Stephen P. St.John: Sok gondolatom volt, de végül...
2024-03-28 20:01
Marthy: Mmm! Lányként os imádós történ...
2024-03-28 16:03
Marthy: Tökéletes ritmusú, nagyon jól...
2024-03-28 15:47
Marthy: Tökéletes ritmusú, nagyon jól...
2024-03-28 15:46
Materdoloroza: Pedig én is vártam a folytatás...
2024-03-27 22:41
Legnépszerűbb írások:
pff
Barbara, Kedves!<br /> A villamoson láttam meg a nevetésedet, mintha csak Te lennél, akkor...
Legnépszerűbb szerzők:

Még kívánlak...

Szakított velem. Úgy éreztem, vége mindennek, semmihez nincsen kedvem, és nem is lesz. A hétvégén szőlőszüret lett volna, amire hivatalos volt, és azt mondta, nem hagyja ki, még ha már nem is vagyunk együtt. Igent mondtam, noha fájt, hogy úgy kell tennem a szüleim előtt, mintha minden a legnagyobb rendben volna. Még nem volt a szakítás "hivatalos".

Elérkezett a szombat, és a város szélén lévő kis kertünkben vártam, hogy felzúgjon a közelben a motorhang, amit mindig úgy vártam, ha jött hozzám. Most kicsit tartottam tőle, és remegtem a szomorúságtól. Nem szándékoztam visszacsábítani, vagy valami hasonló. Aztán meghallottam, hogy közeledik. Egy puszit nyomott a számra(mint bármelyik korábbi találkozásunkkor a kapcsolatunk idején) majd belém karolt, és siettünk a többiek felé, kezdődött a munka. Már ekkor sem értettem, mi is akkor a helyzet köztünk? Ugyanis elég hosszú ideig voltunk együtt ahhoz, hogy barátként is így kezeljen, szóval nem tudtam eldönteni, hogyan viszonyuljak hozzá ezek után. Beszélgettünk, szedtük az érett fürtöket. Kis idő elteltével láttam rajta, mikor a szemébe néztem, hogy ugyanúgy kíván, mint régen. Mikor senki sem figyelt, megragadott, és hosszan megcsókolt. Beleborzongtam. Utána a kezéből a számba adott egy szem szőlőt, amit a lehető legerotikusabban haraptam le a fürtről, eléggé erotikusan ahhoz, hogy a farkát képzelhesse a számba.
- Uhh, inkább ne... - nyögte. Láttam rajta, hogy őrlődik a vágy és az érzelmei között.
- Éhes vagyok - közöltem vele, mivel már dél felé járt az idő, és az ebédet a szőlőskert végében álló kis szerszámos házikóban szándékoztuk elfogyasztani, ami most jócskán messze került a tőkék közt dolgozó emberektől.
- Megyek veled, én is megéheztem - vágta rá rögtön.

Csendben lépkedtünk egymás mellett, TUDTAM, mi következik. A házikóhoz érve már majd’ felfalt a tekintetével, de még mindig nem szólt egy szót sem. Aztán mikor átléptük a küszöböt, megragadott, és ismét megcsókolt. Puha, lágy ajkait harapdáltam, miközben nyelvével becézgette a számat, majd a nyakamat, amit annyira imádok. A popsimat kezdte simogatni, meg van érte őrülve. Ekkor már elég közel álltam (mit álltam, tapadtam!) hozzá, hogy érezzem, mennyire megkívánt, és hogyan nyomódik egyre a combomhoz a farka. Egyik kezemmel a tarkóján beletúrtam a hajába, másikkal simogattam egyre forróbb, és egyre jobban dudorodó nadrágját.

- Gyere már... - suttogta, és gyors mozdulattal kigombolta a farmerját, majd a következő pillanatban már a lábai előtt térdeltem, és a heréit nyalogattam. Eleinte fáj neki, míg végig nem nyalom minden egyes négyzetmilliméterét, csak utána nyúlhatok hozzá a kezemmel is. A számba vettem az egész farkincáját, és lassan szopni kezdtem, hogy közben a makkja minden mozdulatnál a szájpadlásomhoz érjen. Imádom szopni. Néha egészen letoltam Őt a torkomig, amitől a hetedik mennyországban érzi magát, és nem sokan tudnák neki megadni. Azon kaptam magam, hogy felfelé húz, és végignyalja a számat. Szereti érezni a saját ízét. Jobb kezével a puncimat simogatta, én pedig már mindent megtettem volna érte, hogy végre magamban érezzem.

- Csináld, kérlek! - nyögdécseltem, majd picit megharaptam a fülecskéjét. Nem kellett sokat noszogatnom, megfordított, én a pamlag szélére térdeltem egyik lábammal. Leguggolt, lassan lehúzta a nadrágomat, majd a bugyimat is, és csókolgatni kezdte a popsimat. Talpig libabőrös voltam az érintésétől. Szeretem hátulról csinálni, és ezt Ő is tudja. Végre felállt, és a puncimba tolta a farkincáját, őrjítő lassúsággal. Elég hosszú ahhoz, hogy érintse azt a pontot, amitől perceken belül el tudok élvezni. Lassan, majd egyre gyorsuló tempóval nyomta belém a farkát ki és be... ki és be... ki és be, miközben egyik kezével a csiklómat simogatta, amit fölém görnyedve is ügyesen elért. Pillanatokon belül éreztem, hogy megrázkódik a medencém, és hatalmasat sikoltanék, de nem lehet, így csak halkan élveztem el. Éreztem nyakamon forró leheletét, halk nyögéseit, majd a pumpálást, amit úgy ismerek tőle, és amit mindig érzek, amikor belém engedi az ondóját.

Lihegve húzta fel a nadrágját, én pedig még kicsit szédültem is, de nem bántam...egy cseppet sem bántam...Mosolyogva baktattunk vissza egymás mellett a dolgozókhoz, akik mit sem vettek észre eltűnésünkből. Az ebéd elmaradt:-)

Ki kell ábrándítsalak benneteket, fogalmam sincs, mi van velünk. Papíron nem vagyunk együtt újra. Talán csak megkívánt, talán folytatni akarja, maga sem tudja. Ha bármi biztosat tudnék, ígérem, megírom:-)
Hozzászólások
További hozzászólások »
Vivienne ·
Farkinca :smile: :smile: :smile: :smile: :smile: :smile: :smile:
Amúgy szerintem nem olyan rossz!

bemba100 ·
Hello,
How are you today? My name is Penda
I saw your profile on my search for a nice and trusted person so i decided to write to you, I will like you to write and tell me more about yourself direct to my email.( pendabemba) (@) (yahoo.com )
from there i will reply you with more of my details and pictures,
I will be waiting to receive your email,
Have a nice day.
miss Penda

thanks

aaaaa

Helló,
Hogy van ma? A nevem Penda
Láttam a profilt keresni egy szép és megbízható ember, így úgy döntöttem, hogy írok neked, én szeretném, ha írni és mesélj még magadról közvetlenül az e-mail címemet. (Pendabemba) (@) (yahoo.com)
Onnan fog válaszolni neked több az én részletek és képek,
Én is arra vár, hogy megkapja az e-mail,
Have a nice day.
miss Penda

köszönöm

AmandaAdmin ·
Kedves Felhasználók! A Tortenetek csapata új oldalt nyitott a lányokkal való szex randevúzáshoz: WWW.TEENSFK.SITE Ezer erotikus történetet gyűjtenek össze ott, vannak ismeretségek és kommunikáció. Meghívjuk Önt, hogy csatlakozzon. Az ingyenes regisztráció továbbra is nyitva áll.

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha nem akarsz lemaradni: