Ha nem akarsz lemaradni:

Értesülj a legfrissebb történetekről első kézből ott, ahol akarod!

BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
Legfrissebb történetek:
A nők bosszúja, 1. felvonás. történetnek a folytatása.
(Fantázia történet)
A történet a fantázia szüleménye, BDSM és Horror keveréke, de alapvetően a horrorba tartozik....
Lecsúsztam a fal mentén, és széttárt lábakkal csupasz fenekemmel a padlóra ültem. A fejem...
Sziasztok! Ez egy skicc, az első írásom. Szeretnék rá őszinte kritikát kapni! A történetet...
Friss hozzászólások
Dr. Stephen P. St.John: Sok gondolatom volt, de végül...
2024-03-28 20:01
Marthy: Mmm! Lányként os imádós történ...
2024-03-28 16:03
Marthy: Tökéletes ritmusú, nagyon jól...
2024-03-28 15:47
Marthy: Tökéletes ritmusú, nagyon jól...
2024-03-28 15:46
Materdoloroza: Pedig én is vártam a folytatás...
2024-03-27 22:41
Legnépszerűbb írások:
pff
Barbara, Kedves!<br /> A villamoson láttam meg a nevetésedet, mintha csak Te lennél, akkor...
Legnépszerűbb szerzők:

Még... Ilyet...

Ujjai finoman futottak végig bőrömön. Köldökömet néhányszor megkerülve, melleim felé vették az irányt. Yuu megbűvölten figyelte testem rezdüléseit. Szalmaszőke tincsein felejtettem tekintetem, miközben egészen más érzékeim érzékenyebben fogadták a tőle jövő ingereket. Szemtelenül össze-vissza álló haja és arcának finom vonásai elsőre könnyen megtéveszthetik a felületes szemlélőt. Kisfiús - gondolhatná az ember... de közel sem. Elég volt csak a tekintetére felfigyelni. Ruhája is erős karokat, edzett testet rejtett maga alatt. Bőröm egyre inkább szomjazta érintéseit. Még. Simogass. Jobban, többet, erősebben. Ne engedj el. Vegyél birtokba. Ő melleimmel játszadozott. Nem sietett. Én siettem volna... de ő inkább lassan kínzott a kéjjel.

Arcomat egy másik férfikéz fordította maga felé. Barna szempár nézett rám a szoba félhomályában. Night vágytól csillogó tekintettel hajolt fölém. Fekete haja arcába hullott. Vízcseppek csöppentek arcomra. Átvillant szemeim előtt, ahogy percekkel ezelőtt még a zuhany alatt állt. Vágytam rá. Akartam. Őt is. Vágytam a csókjára, meg akartam ízlelni ajkait. De nem engedte. Homlokomon éreztem forró leheletét. Apró csókokkal haladt végig orromon. Ajkaimra épp csak jutott néhány alig csók. Hiába emeltem utána számat, ő már nyakamat ízlelgette. Yuu-val mintha összebeszéltek volna, pontosan váltották egymást. Fekete hajú szeretőm mellemmel foglalkozott, bimbóimat szívogatta, nyalogatta. Yuu immár lábaimnál időzött. Ujjai nyomán bőröm egyre forróbb volt, egyre elviselhetetlenebbül kívánta a további érintéseket. Szinte utáltam mindkét férfit, amiért ilyen nyugodtan bírtak foglalkozni velem, miközben engem már az őrületbe kergettek. Magamban akartam érezni őket. Azt akartam, hogy mindketten öleljenek magukhoz olyan szorosan ahogy csak tudnak. Érezni akartam a testüket. Érezni akartam, hogy nem bírnak ők sem magukkal. Eszemet akartam veszteni az őrült vágytól.

Eső illatot hozott a nyitott ablakon át egy-egy erőtlen szellő. Kellemesen megborzongtam tőle. Night fölém hajolva mellbimbóimmal játszott nyelvével, miközben én hátát simogattam. Följebb mászott, hogy elérje fülcimpámat. Érzékien végignyalogatta. Bal kezével melleimet masszírozta. Eközben én combján simítottam végig, majd férfiasságára kulcsoltam kezem. Yuu lábaim között térdelt. Puha ajkaival szeméremdombomat kényeztette. Köldökömig végigcsókolt, majd újra elindult lefelé. Derekamat, fenekemet simogatta, hogy keze se maradjon tétlen. Megkönnyebbülten vettem észre, hogy egyre erősebbé vált az addigi finom simogatása. Már ő sem bírta sokáig fékezni magát. Night hirtelen ajkaimra tapadt. Nyelve rögtön számba kalandozott. Férfiasságát elengedve lassan készültem átölelni, de végül hirtelen szorítottam őt magamhoz, ahogy Yuu minden előjel nélkül, egyetlen mozdulattal vezette belém ujjait. Testem megremegett a hirtelen jött élvezettől. Mindkét szeretőm összehangoltan, egyidőben kezdte elveszteni a fejét.

Yuu hol ujjait mozgatta bennem, hol csiklómat nyalogatta. Night-tal vadul csókoltuk egymást. Fél kézzel öleltem őt magamhoz. Másik kezemet férfiasságán mozgattam. Megszáradt haja illata, csókjának íze szinte elbódította agyam. Megjelent csukott szemeim előtt, ahogy először megláttam. Ázott az esőben, kapucnija a fején, rejtve pillantott csak felém. Ennyi volt a villanás, mert elszakadt ajkaimtól. Szőke szeretőm eközben megemelte csípőmet és belém merítette kemény, vastag férfiasságát, kéjes nyögésre kényszerítve engem. Erőteljesen nyomakodott belém, újra és újra. Figyeltem arcát. A máskor gyakran gondterhelt tekintet helyett most vágy és élvezet tükröződött rajta. Nem törődött semmivel, csak élvezte, ahogy vadul és gyorsan mozoghatott bennem. Jó érzés volt, ahogy húzott magára.

Night is férfiasságával volt elfoglalva. Amikor látta, hogy kigyönyörködtem magam Yuu élvezettől ködös tekintetében, számba adta ágaskodó hímtagját. Nyalogattam, masszíroztam nyelvemmel. Élvezte. Jól esett látni, ahogy élvezte. Túlzásba azért nem vittem, nem akartam ilyen könnyen adni a kielégülést.
- Yuu... - nyögtem halkan - elég...
Yuu rám nézett. Lassan leállt és kivette belőlem férfiasságát. Night-tal helycsere következett, amíg én is megfordultam. Night mögém került. Végigsimított gerincemen. Fenekemet kezei közé fogta majd végignyalt nagyajkaim között. Testemen remegés futott át. Yuu megsimogatta hajamat. Felnéztem rá. Kinyitottam számat, hogy ő se maradjon ki az orális élvezetekből. Night közben egy erőteljes mozdulattal nyársalt fel vastag hímtagjára és ő is vad tempót diktálva mozgott bennem.

Időközben kikerült a számból Yuu férfiassága. Éreztem, hogy közel járok a csúcshoz. Hátranyúltam, hogy rásegítsek. Izgattam a csiklómat, de végül inkább Night lökéseihez igazodtam. Elöl eközben Yuu hajamat és nyakamat simogatta. Ujjai köré tekergette rövid tincseimet. Tetszett a játszadozása. Nem kellett sok és testemben végigfutott a gyönyör. Kezeimben az összegyűrt lepedőt szorítottam és erőtlenül nyöszörögtem az élvezettől. Elengedtem magam, lecsúsztam Night férfiasságáról és elnyúltam az ágyon.

A két férfi nézte, ahogy az élvezettől elgyötörten pihegek. Éreztem magamon a pillantásukat. Bizseregtem odalent. Nem volt elég. Nagyajkaim még mindig duzzadtak voltak, nedvem még mindig csordogált, ha arra gondoltam, hogy újra be kell fogadnom valamelyikőjük férfiasságát. Szeretőim nézték a testem, vágytak rám, bennem látták a kielégülésüket. Hátamra fordultam. Night szétnyitotta lábaimat...
- Ne... - mondtam erőtlenül, bár minden vágyam az volt, hogy újból bennem legyen és mozogjon és érezzem, ahogy kitölt.
Szeretőm megállt és kérdőn nézett rám. Yuu-ra emeltem tekintetem majd vissza Nightra. Ők tanácstalanul pillantottak egymásra, majd rám. Lehunytam szemem. Igen, ezt akarom.

- Szeretném.... ha.... - kezdtem lassan, bizonytalanul és már láttam a szemükben, hogy sejtik mire készülök - szeretném, ha ti ketten... foglalkoznátok egymással.
Tekintetükben először megrökönyödést, majd tiltakozást láttam.
- Szeretném látni. Szeretném élvezni a látványt. Felizgat....
Yuu rám nézett.
- Neee.... - kérte halkan.
Nightra pillantottam. Ő elnézett oldalra. Gondolkozott, vagy sem... "ihletet" gyűjtött vagy sem... nem tudom. Amikor tekintetét újból felénk fordította már eltűnt szeméből a tiltakozás. Yuu mozdulatlanul térdelt az ágyon és hitetlenkedve nézett Nightra. Ő pedig elkapta Yuu csuklóját és magához rántotta. Yuu tiltakozni próbált, de Night hanyatt döntötte és fölé térdelt.
- Nee... - nézett kétségbeesetten hol rám, hol fekete hajú szeretőmre.
- Nem azt kérte, hogy dugjuk meg egymást. - mondta Night közel hajolva hozzá - Csak annyit kért, hogy foglalkozzunk egymással.
Yuu megint tekintetemet kereste. Én csak bólintottam. Megadóan sóhajtott, majd visszafordította Night felé arcát.

Meglepetésemre, Night ugyanolyan szenvedéllyel foglalkozott Yuu-val is, mint velem. Izgató volt látni, ahogy szőke szeretőm arcán még mindig látszott a tiltakozás, de Night érintései nyomán egyre gyakrabban futott át rajta az élvezet is. Lehunyta szemét.
- Képzeld azt, hogy egy lány csinálja ezt veled - súgta fülébe Night, majd végignyalta fülcimpáját.
Apró csókokkal haladt végig nyakán. Megnyalta Yuu ajkait. Megcsókolta. Megbűvölten néztem őket. Még... Ilyet...

Lassanként rávette Yuu-t komolyabb csókokra. Ajkaimat vágytól súlyos sóhajok hagyták el minden egyes előrébb lépésüknél. Ujjaim lassanként csiklómra vándoroltak. Yuu úgy tűnt, megadta magát. Bizonytalanul, de átölelte Night-ot. Hagyta, hogy a férfi csókolja, nyalogassa nyakát. Aztán kibontakozva az ölelésből elindult mellkasán a hasa felé. Yuu is a lepedőt szorította kezei között, mint én nem is olyan rég. Gyanítottam, nem épp ugyanazért, mint én. Szemöldökét egyre összébbhúzta, minél lejjebb haladt rajta Night. Nem épp kéjesen, de halkan felnyögött, amikor a férfi ajkai körbezárták makkját. Night nem zavartatta magát. Mintha mindig is ezt csinálta volna, lassan szopogatni kezdte szőke szeretőm férfiasságát. Leálltam a saját izgatásommal. Csak őket néztem.

Néztem a két férfit. Teljesen megbabonázva. Nem voltam biztos benne, hogy ilyen könnyen rá tudom venni őket. Night hamar belejött és Yuu kezdett nem törődni vele, hogy kinek a szájában van a férfiassága. Kezével a férfi hajába túrt és irányította, húzta magára. Bár láttam arcán, hogy még mindig nem engedte át magát teljesen az élvezetnek. Night nemsoká abbahagyta Yuu izgatását. Rám nézett. Intett fejével, hogy jöjjek. Yuu kinyitotta szemét. Megkönnyebbülten hagyta, hogy beleüljek ágaskodó hímtagjába. Night figyelte, ahogy kezdtem belelendülni a mozgásba. Yuu immár gondtalan arccal élvezte, ahogy hüvelyemben mozoghatott. Night-tal egymásra pillantottunk.

Yuu ledöbbenten nézett ránk, amikor Night a szája elé tartotta férfiasságát.
- Kérlek - sóhajtottam.
Vonakodva bár, de már minden mindegy alapon szájába vette Night makkját. Aztán csak nyalogatta az elé tartott vastag hímtagot. Kézzel dolgozott rajta, de többször nem volt hajlandó a szájába venni. Night nézte, ahogy mozgok és élvezte férfitársa izgatását. Aztán Yuu szándékosan megfeledkezve Nightról, megfogta derekamat és húzott magára. Nemsoká belém élvezett. Megkönnyebbülten nézett szemeimbe.

Night figyelt minket. Aztán hirtelen lekapott Yuu-ról, négykézlábra parancsolt és tövig belémhatolt. Hihetetlenül vad tempóra kapcsolt. Egyre jobban és erőteljesebben nyomakodott belém. Nem bírtam. Testemben hirtelen áradt szét az orgazmus okozta kéj, de a folyamatos vad lökések újabb hullámokat indítottak el bennem. Úgy éreztem megőrülök.
- Nem bí... nem bírom..... - nyögtem erőtlenül.
Aztán Night felhördült, ahogy belém élvezett. Rám borult. Elnyúltunk az ágyon.

Két férfi karjai közt vagyok. Kellemesen langyos víz folyik ránk odaföntről, a zuhanyrózsából. Melleim Yuu mellkasához nyomódnak, keze a karomon pihen. Night hátulról simul hozzám, keze csípőmet simogatja. Belecsókolnak nyakamba. Ketten, két oldalról. Szorosabban magamhoz ölelem Yuu-t.
- Nem akarom, hogy vége legyen... - suttogom.
Hozzászólások
További hozzászólások »
dot_dot_dot ·
A fogalmazás tetszik, de a két fiútól kérem tisztelettel lelankadtam.
Phoebe ·
hát elsősorban nem is férfi célközönség számára íródott :blush:
Andreas ·
Mondd inkább, hogy egyáltalán nem, hiszen a buzi fiúk ugyan biztisan szívesen veszik a homoerotikus leírásokat, viszont őket a heterojelenetekkel űzöd el... :smile:
Phoebe ·
és a bi fiúkat el tetszett felejteni? :smile:

kamilla10 ·
Csak az író pontozta fel a történetet vagy tényleg jó? Valóban rossz vagy csak egy dilinyós húzta le? Ez a szavazatokból nem derül ki. Asdf0123 írta: "cookiek, sütik törlése >>> végtelen szavazási lehetőség XDDDDDDD ne maradjatok ki a buliból!! szavazzátok le akit utáltok!!!! XDD sütik törlése ás királyság van!!"

AmandaAdmin ·
Kedves Felhasználók! A Tortenetek csapata új oldalt nyitott a lányokkal való szex randevúzáshoz: WWW.TEENSFK.SITE Ezer erotikus történetet gyűjtenek össze ott, vannak ismeretségek és kommunikáció. Meghívjuk Önt, hogy csatlakozzon. Az ingyenes regisztráció továbbra is nyitva áll.

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha nem akarsz lemaradni: