Ha nem akarsz lemaradni:

Értesülj a legfrissebb történetekről első kézből ott, ahol akarod!

BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
Legfrissebb történetek:
A nők bosszúja, 1. felvonás. történetnek a folytatása.
(Fantázia történet)
A történet a fantázia szüleménye, BDSM és Horror keveréke, de alapvetően a horrorba tartozik....
Lecsúsztam a fal mentén, és széttárt lábakkal csupasz fenekemmel a padlóra ültem. A fejem...
Sziasztok! Ez egy skicc, az első írásom. Szeretnék rá őszinte kritikát kapni! A történetet...
Friss hozzászólások
Marthy: Mmm! Lányként os imádós történ...
2024-03-28 16:03
Marthy: Tökéletes ritmusú, nagyon jól...
2024-03-28 15:47
Marthy: Tökéletes ritmusú, nagyon jól...
2024-03-28 15:46
Materdoloroza: Pedig én is vártam a folytatás...
2024-03-27 22:41
Dr. Stephen P. St.John: Sajnálom, hoyg nem tette egyér...
2024-03-27 20:43
Legnépszerűbb írások:
pff
Barbara, Kedves!<br /> A villamoson láttam meg a nevetésedet, mintha csak Te lennél, akkor...
Legnépszerűbb szerzők:

Még egyszer, utoljára

Félálomban feküdtem az ágyban, várva, hogy befejezze a csomagolást és végre magam mellett tudhassam Őt. Még így, hogy tudtam, ott van a szomszéd szobában is hiányzott, bele sem mertem gondolni, hogy mi lesz, mikor holnap elmegy, és én itt maradok Nélküle. Összeszorult a torkom, mikor eszembe jutott, hogy hónapokig egyedül leszek, a Kedvesem nélkül, aki eddig minden percben mellettem volt.
Akkor már hat hónapja voltunk együtt. Ő volt nekem az első. Minden tekintetben: első randi, első barát, első együttlét. Ő az első percben belém szeretett, nekem több idő kellett hozzá, lassan azonban már nem bírtam Nélküle létezni. Szükségem volt Rá, mint a levegőre, Ő lett a legfontosabb. Úgy tekintett rám, mint a legnagyobb kincsére, csodált, óvott, tisztelt. És szeretett. Alig tudtam elhinni, hogy én ennyire kellhetek valakinek, hogy valakinek a boldogsága az én boldogságomon múljon. Elhalmozott gyengédséggel, figyelmességgel, szeretettel. Mindig tudta, mivel okozhat örömet, ha szeretkeztünk, nem csak a testem, a lelkem is kielégült mellette.

Most, hosszas készülődés után, fáradtan feküdt le mellém az ágyba. Bár a szemem csukva volt, tudtam, tekintetével engem kutat. Fölém hajolt és egy csókot nyomott a homlokomra. „Szeretlek”- közelebb húzódott és gyengéden cirógatni kezdte az arcomat. Ezután a nyakam következett, a mellem, majd a hasam. Beleborzongtam, ahogy haladt végig a testemen, egyre lejjebb és lejjebb, minden porcikámat gyengéd érintésével bizsergetve. A combomat simogatva „véletlenül” hozzáért szeméremdombomhoz, amitől elfogott az a villámcsapás szerű érzés, ami akkor tör elő, mikor ujjával kényeztet. Szenvedélyesen megcsókoltam, ezzel jelezve, hogy nagyon kívánom a folytatást, erre ő mosolyogva cirógatni kezdte ölemet. Egyre hangosabb sóhajok jelezték útját: először csak a bugyin keresztül simogatott, majd azt félrehúzva lassan masszírozni kezdte a csiklómat. Látva, mennyire élvezem, hosszú ujjait lassan belém csúsztatta és így kényeztetett tovább. Egyszerre élveztem, ahogy ujjai ki-be járnak bennem, és ahogy gyengéden a csiklómat dörzsöli. Hangos sóhajaim és teljesen benedvesedett kelyhem mutatták neki, hogy közel a vég, így gyorsított a tempón. Fantasztikus, mekkora gyönyört tud nyújtani, pontosan ismeri minden rezdülésemet, így nem tartott sokáig, hogy eljuttasson a csúcsra. Megfeszült testemet karjaiba zárva várta, amíg újra visszatérek hozzá a mennyből. Mikor kinyitottam a szemem az Ő fürkésző tekintetét láttam meg először. „Gyönyörű vagy, amikor élvezel.”- mondta mosolyogva, és magához szorított. Éreztem, ahogy keményedő férfiassága testemnek feszül.

Hátra döntöttem és lassan simogatni kezdtem feszes testét. Ujjaimat ajkaim követték, apró csókokat lehelve selymes bőrére. Hosszasan elidőztem minden egyes porcikáján, egyre lejjebb és lejjebb haladva, nyelvemmel kényeztetve forró bőrét. Sóhajtásai mutatták, hogy már nagyon szeretné, ha minél hamarabb elérném legérzékenyebb pontját, de én még nem akartam. Legszívesebben testének minden apró milliméterét elhalmoztam volna puszikkal, és sosem hagytam volna abba. Éreztem, hogy egyre gyorsabban kapkodja a levegőt, és már majd’ megőrül, hogy legbecsesebb tagját ajkaim közt érezze. Nem kellett már sokat várnia, lassan kihámoztam az alsónadrágjából és ujjaim ágaskodó szerszáma köré fontam. Felnyögött mikor kezemmel kényeztetni kezdtem, majd látva, mennyire vágyik rá, lassan végignyaltam a nyelvem hegyével.

Csókokkal halmoztam el egész hosszában, végül ajkaim közé vettem érzékeny makkját és gyengéden szívni kezdtem. Hangosan sóhajtozva és nyögdécselve élvezte, ahogy számmal kényeztetem duzzadó férfiasságát. Lehet, hogy másnak teher, vagy egyenesen undorító az orális szex, én mégis nagyon élveztem, hogy örömöt okozhattam Neki, a Férfinak, akit mindennél jobban szerettem. Izgató volt látni, ahogy teljesen átadja magát a gyönyörnek, amivel én ajándékoztam meg, majd pillanatokon belül számban érezni a lüktető szerszáma végén megcsillanó, első apró kéjcseppecske ízét. Ekkor magához húzott és megcsókolt. Vágyakozó tekintetét látva szavak nélkül is értettem Őt: „Érezni akarlak” „Szeretkezni akarok veled” „Meg akarlak ajándékozni a szerelem gyönyörével” „Még egyszer, utoljára”. A szemébe nézve láttam mérhetetlen szerelmét, ami végtelen akár az óceán és én azonnal bele akartam fulladni.

Szorosan átölelt és közben a hátamra fordított. Újra megcsókolt, miközben nagyon lassan és nagyon gyengéden belémhatolt. Éreztem, ahogy a hatalmas, kemény férfiassága egyre mélyebbre tör, majd teljesen kitölt. Ez az érzés a legcsodálatosabb a világon. Olyanok voltunk, mint kulcs a zárban. Tökéletesen illettünk egymásba, kiegészítettük egymást. Ilyenkor, mikor teljes hosszában bennem volt, értettem meg mi az: egyesülni. Ilyenkor egy volt a testünk és a lelkünk. Néhány percig mozdulatlanul élveztük ezt a tökéletes nyugalmat, amit egymásnak nyújtottunk, majd Ő lassan elkezdett mozogni bennem. Először csak apró mozdulatokat tett, majd teljesen kihúzta belőlem a péniszét, csakhogy újra tövig visszacsúsztathassa nedves combjaim közé. Tudta, hogy ettől megőrülök, ezért így folytatta, és mi újra és újra átéltük a behatolás gyönyörét. Néhány perc múlva megint átjárt az a semmihez sem hasonlítható kéjhullám, és hangos sikollyal, immár másodszorra elélveztem. Magához szorította reszkető testemet, és várta, hogy elcsendesedjen az őrült lüktetés, ami férfiasságát kéjes béklyóba szorította. Közben gyengéd csókokkal halmozta el az arcomat és elsimított egy hajtincset forró homlokomról.

Miután kalapáló szívem egy kicsit lecsendesedett, Ő újra mozogni kezdett bennem. Ezúttal azonban már Ő következett: „Élvezd a testem, Szerelmem, csak a Tiéd!”- suttogtam a fülébe, erre szenvedélyesen megcsókolt és egyre gyorsabb tempóban kezdett belém nyomulni. Érezni, ahogy birtokolni vágyott, ahogy minden pillanatban közelebb jutott a gyönyörhöz, maga volt a csoda. Egyre hevesebb lökései jelezték, hogy már közel jár a csúcshoz, végül tövig belém döfte szerszámát, minden izma megfeszült és hangos nyögések közepette élvezni kezdett. Éreztem, ahogy forró magját belém lövelli és pénisze még hosszú percek után is bennem lüktet. Szeretem nézni az arcát ilyenkor, és boldog vagyok, hogy én adhatom meg neki ezt az élvezetet. Hogy csak én juttathatom el a mennybe és senki más. Kimerülten a mellkasomra hajtotta a fejét. „Köszönöm”- suttogta. „Köszönöm, hogy az enyém vagy.”
Hirtelen a boldogság után mérhetetlen szomorúság telepedett a lelkemre. Ráébredtem, hogy ez volt az utolsó szeretkezésünk. Az utolsó alkalom, hogy megérinthettem, megcsókolhattam, magamhoz szoríthattam, és a testemben érezhettem. A legutolsó. Könnyek szöktek a szemembe, ő pedig aggódva kérdezte: „Miért sírsz? Fáj valami? Túl durva voltam?” „Nem, csak annyira szeretlek!”

Azóta Ő elment én pedig egyedül maradtam az emlékeinkkel. Mindketten szeretjük egymást, de nem tudom, ha visszatér, olyan lesz- e minden, mint régen. Ismertük egymás gondolatait, érzéseit, minden rezdülését. De vajon így maradhat minden változatlanul? Nem törvényszerű- e, hogy az emberek változnak, a szerelmek elmúlnak? Én még mindig szeretem Őt, és még ha nem is lesz minden olyan, mint régen, egyet megtanultam: igazán szeretni és a zsigereimben érezni a fájdalmat, amit a szerelem jelent.
Hozzászólások
További hozzászólások »
gothic devil ·
naon jo volt:))))
10,10,10

tiky18 ·
Nagyon jó a történet! Ha igaz, akkor tudom, hogy mit élhetsz át. Én is hasonló helyzetben vagyok. :sleeping:

AmandaAdmin ·
Kedves Felhasználók! A Tortenetek csapata új oldalt nyitott a lányokkal való szex randevúzáshoz: WWW.TEENSFK.SITE Ezer erotikus történetet gyűjtenek össze ott, vannak ismeretségek és kommunikáció. Meghívjuk Önt, hogy csatlakozzon. Az ingyenes regisztráció továbbra is nyitva áll.

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha nem akarsz lemaradni: