Ha nem akarsz lemaradni:

Értesülj a legfrissebb történetekről első kézből ott, ahol akarod!

BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
Legfrissebb történetek:
Fordítás …. Eredeti történet: THE COLD CASE OF THE PIERCED WOMAN .... Szerző: Ronde .... Literotica;...
A mostani történetem az erotikustól a fantasy-ig terjed, benne bdsm és egyéb elemekkel. Jó...
Korábbi két történetemmel párhuzamosan fut a történet.
Fordítás …. Eredeti történet: COLD CASES AND HOT NIGHTS …. Szerző: Ronde ... Literotica; 2023<br...
Ketten különleges születésnapi ajándékot kapnak. Egy showműsor felejthetetlen zárószámmal...
Friss hozzászólások
vulipugi: Igazán minőségi történet. Érze...
2024-04-17 17:56
laci78: engem az elején elvesztett azz...
2024-04-16 13:32
sentinel: Sentinel néven visszajöttem. M...
2024-04-16 07:39
sentinel: Sentinel néven visszajöttem. M...
2024-04-16 07:38
terelek: Nem izgató, de jó kis sztori....
2024-04-15 09:09
Legnépszerűbb írások:
pff
Barbara, Kedves!<br /> A villamoson láttam meg a nevetésedet, mintha csak Te lennél, akkor...
Legnépszerűbb szerzők:

"még a szám is nagyon kíván..."

Ha most Veled lennék...

Reggel morcos ébredésem lenne, minek kell olyan korán kelni? Hideg van, nagyon hideg. Még az ölelésed sem enyhítene a zord reggelemen. Duzzognék egészen a pályáig...ott viszont gyermeki lelkesedéssel tűnnék el és élvezném a havat, a száguldást. Órákon át lennék magamban a hideg levegőn, s közben nagy mosolyok ülnének ki az arcomra, mikor eszembe jutsz.
Végül összeszednél -picit sértve, hogy miért különcködöm. 
De addigra már teljesen átfagynánk mindketten, vissza a meleg szobába...
Már az úton azon fantáziálnék, hogy milyen lesz a következő szeretkezés...ettől és a közelségedtől egyre erősebben felizgulnék.
Érzem, hogy vágysz rám Te is. Mielőtt levetkőznénk megengedem a forró vizet a zuhanyból, hogy eléggé felmelegedjen a levegő.
Vetkőztetni kezdjük egymást...lassan, de egyre mélyebb szenvedéllyel csókolózni kezdünk. Figyelmeztetsz, hogy ne legyek hangos. Már mindkét tenyerem a mellkasod érinti, aztán az egyikkel lassan körbesimítom a nyakad. Egyre szorosabban ölelsz magadhoz, leveszek rólad mindent, már csak az alsód marad...érzem mennyire kívánsz és én még annál is jobban Téged.
Az egész testem elönti a forróság, szinte félek attól, mi lesz, ha az ujjaid lejjebb érnek, s az izgatottságtól levegőt sem kapok.
Az ágyra fektetsz, leveszed rólam a melltartót. A szádba veszed a mellbimbóm, a másikat az ujjaiddal cirógatod. Érzem, hogy végem van, most rögtön érezni akarlak magamban, de nem engeded, hogy megmozduljak. Újra csókolózunk, már alig tudok magamról...aztán lassan félre húzod a bugyim. Először csak egy ujjal érsz hozzám, lassan húzod végig, lassan és egyre mélyebbre hatolva. Annyira felizgattál már, hogy szinte ettől elélvezek...és Te is egyre kevésbé tudod türtőztetni magad, érzed mennyire nedves vagyok...ez még inkább felhúz. Meg akarsz ízlelni és én is alig várom már, hogy a nyelved is magamban érezzem. A combomon befelé haladva csókolsz, majd hirtelen nyalsz belém és én elélvezek. Elélvezek attól, hogy érzem a puncimon az ajkaid, a sóhajod melegét, a nyelved, ahogy mozog bennem.
Még inkább akarlak, Téged, a farkad, hogy bennem légy, hogy élvezz, úgy élvezz, ahogy még soha!
De egyértelműen Te irányítasz, átmegyünk a fürdőszobába, már alig látni a forró gőztől. Beállunk a víz alá, s ahogy a vízcseppek csurognak lefelé a bőrödön, én is úgy haladok lejjebb és egyre lejjebb csókolva mindened. A kezemmel a két combodat simítom, majd lassan a nyelvem hegyével érek hozzád. Először csak játszom veled, lassan, körbe-körbe nyalogatlak, imádod...a falnak dőlsz és csak a számra koncentrálsz. Egyre jobban várod a pillanatot, amikor a számba veszlek. Először csak körbe foglak az ajkaimmal, a nyelvem hegyével simogatlak tovább, majd mélyebbre jössz, egyre inkább átfoglak a nyelvemmel, egyre mélyebben kerülsz a számba...érzed, hogy még a szám is nagyon kíván. Egy pillanatra arra gondolsz, vajon most mennyire nedves a puncim, mennyire akarom már magamba rántani a nagy és kemény farkad...mozogni rajta, szorítani...de most még a számban vagy...élvezed, ahogy egyre vadabbul szoplak, a kezeim még mindig a combodon...hogy jobban láss, összefogod a hajam, s abba kapaszkodva diktálod a ritmust...meg fogsz dugni...már csak ez jár a fejemben...meg fogsz dugni! Érezni akarom azt az első pillanatot, amikor a puncimhoz ér a farkad, s belém hatolsz. Most már a kezeimmel is csak a farkad kényeztetem.
Belém fogsz hatolni...mindjárt újra elélvezek a gondolattól is...aztán letérdelsz hozzám, magadhoz ölelsz és a nyakamat csókolod. Szeretkezni akarsz, lassan, nagyon lassan, érzékien. Hosszú csókokkal próbálsz csillapítani. Átölelem a nyakad, Te pedig az öledbe ültetsz, de még nem engeded magad belém...csókolózunk. S én már kérlellek, hogy tedd meg, bújj a puncimba.
Majd lassan megtörténik végre. Megint azt érzem helyére került a világ, Veled vagyok tele. Élvezem, hagyod, hogy egyre gyorsabban mozogjak, egyre erősebben érezlek, egyre keményebb és keményebb vagy...csak fel-le mozgok, s megőrülök attól, mennyire mélyen tudsz bennem lenni. Aztán lassítanom kell, ahogy átölelsz.
Elzárod a vizet, s csurom vizesen átviszel az ágyba. Bebújunk a takaró alá, amilyen szorosan csak tudlak, ölellek. A nyakadba fúrom az arcom, s érzem, hogy folytatjuk tovább. Lassan mozogsz bennem, de egyre erősebben, egyre mélyebben, közben pedig csókolsz és ölelsz. Újra és újra el fogok élvezni...szeretkezünk, végtelenül gyengéd és szenvedélyes vagy, csak a bőröd akarom érezni az enyémen, csak simogatni akarlak...akarlak!!!
Megbabonáz, ahogy egy ritmusra mozog a csípőnk, s megint egyre beljebb és beljebb érezlek magamban... majd hasra fordítasz és lassan újra belém helyezkedsz...iszonyúan élvezem, egyre hangosabban...először rajtam fekszel, csak piciket mozdulsz, majd felemelkedsz, én pedig eléd pucsítok és újra bennem vagy...de már én mozgok a farkadon, te pedig a hátamon simítod végig a kezed, majd belém kapaszkodsz a csípőmnél...én pedig egyre gyorsabban mozgok, egyre vadabbul...dugj meg, kérlek dugj meg! csak dugj meg- mondom zihálva. Akarlak!!! A Tiéd vagyok, érezd, tégy magadévá!
És akkor elengeded magad, átveszed az irányítást, erősen és gyorsan kezdesz bennem mozogni. Érzem rajtad, hogy te is ezt akarod, nagyon megdugni...szétdugni a puncimat és így is teszel. Érzem, hogy újra el fogok élvezni tőled!
A lepedőt gyűrve kapaszkodom, de Te nem állsz le, csak csinálod...majd abban a pillanatban, mikor befeszülnek az izmaim, mikor a legmélyebben vagy bennem, én körülélvezem a farkad...érzem, hogy belém feszülsz Te is...elönt a forróság. Belém lövelled a forró spermád. Mozdulni sem bírok, nem akarom, hogy elmúljon ez az érzés...de magadhoz húzol és megcsókolsz.
Majd lefekszel mellém, betakarlak, szorosan hozzád bújok és észre sem vesszük, hogy az utolsó csók után egy perccel már alszunk is az ölelésben...
Hozzászólások
bemba100 ·
Hello,
How are you today? My name is Penda
I saw your profile on my search for a nice and trusted person so i decided to write to you, I will like you to write and tell me more about yourself direct to my email.( pendabemba) (@) (yahoo.com )
from there i will reply you with more of my details and pictures,
I will be waiting to receive your email,
Have a nice day.
miss Penda

thanks

aaaaa

Helló,
Hogy van ma? A nevem Penda
Láttam a profilt keresni egy szép és megbízható ember, így úgy döntöttem, hogy írok neked, én szeretném, ha írni és mesélj még magadról közvetlenül az e-mail címemet. (Pendabemba) (@) (yahoo.com)
Onnan fog válaszolni neked több az én részletek és képek,
Én is arra vár, hogy megkapja az e-mail,
Have a nice day.
miss Penda

köszönöm

Kovacsevics ·
Nem akarod kiadatni?Nagyon jó!

AmandaAdmin ·
Kedves Felhasználók! A Tortenetek csapata új oldalt nyitott a lányokkal való szex randevúzáshoz: WWW.TEENSFK.SITE Ezer erotikus történetet gyűjtenek össze ott, vannak ismeretségek és kommunikáció. Meghívjuk Önt, hogy csatlakozzon. Az ingyenes regisztráció továbbra is nyitva áll.

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha nem akarsz lemaradni: