Ha nem akarsz lemaradni:

Értesülj a legfrissebb történetekről első kézből ott, ahol akarod!

BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
Legfrissebb történetek:
A nők bosszúja, 1. felvonás. történetnek a folytatása.
(Fantázia történet)
A történet a fantázia szüleménye, BDSM és Horror keveréke, de alapvetően a horrorba tartozik....
Lecsúsztam a fal mentén, és széttárt lábakkal csupasz fenekemmel a padlóra ültem. A fejem...
Sziasztok! Ez egy skicc, az első írásom. Szeretnék rá őszinte kritikát kapni! A történetet...
Friss hozzászólások
Materdoloroza: Pedig én is vártam a folytatás...
2024-03-27 22:41
Dr. Stephen P. St.John: Sajnálom, hoyg nem tette egyér...
2024-03-27 20:43
lalityi9346: Várom nagyon a folytatást!
2024-03-26 17:27
kaliban: Hát ez q..va gyenge, a helyesí...
2024-03-24 15:19
golyó56: Tetszett. Folytatás?
2024-03-22 11:42
Legnépszerűbb írások:
pff
Barbara, Kedves!<br /> A villamoson láttam meg a nevetésedet, mintha csak Te lennél, akkor...
Legnépszerűbb szerzők:

Matt kalandjai – A nyári tábor.

Sziasztok, Matt Blowers vagyok. Most fejeztem be az első évet az Észak-Karolinai egyetemen. Jelenleg egy táborban dolgozom, mint vízi életmentő és animátor. Szeretem ezt a munkát, mert szeretek az emberekkel foglalkozni. Nem panaszkodom, elég izgalmas és változatos a munkám, valamint a lakhelyem is szuperül néz ki. Külön álló faház, szép tágas nappali, amely a konyhával egybe van építve, külön hálószoba, fürdőszoba, mosdó. Valamint egy szép nagy terasz tartozik hozzá.

Történelem és testnevelés szakos vagyok az Észak-Karolinai egyetemen, s benne vagyok az egyetem rögbi, valamint amerikai-foci csapatában is. Valamint versenyszerűen úszom. Nem akarom magamat fényezni, de elég szuperül nézek ki, 6,3láb magas vagyok, s ehhez jön 198,42font izom is. A lányok odavannak értem, s én is őértük. Van, amit nem mindenki látott, és láthatott. Az a cerkám, ami körülbelül 9,5inch. Mielőtt belemerülnék a történeteimbe, szeretném, ha tudnátok, hogy biszex vagyok. Nem vetem meg egyik nemet sem. Mindkét nemet szeretem kényeztetni, s megadni nekik azt, amit megérdemelnek.

A szüzességemet, egy, az utcánkban lakó fiatal tanárnő vette el. Gyönyörű hölgy volt, szinte modell testalkattal. Imádtam vele szeretkezni. Egyszerűen mestere volt az oboának, s a puncija is kívánta a farkamat. Majdnem fél évig tartott vele a viszony, amit viharos együttlétek színesítettek, s ízesítettek. Csináltuk mindenhol és mindenhogy. Majd egyszer csak férjhez ment, s elköltözött. Kicsit fájt az, hogy elveszítem, de beláttam, hogy mind a kettőnknek ez volt a legjobb. Utána volt több partnerem is, akik között voltak olyanok is, akiknek én okoztam meglepetést, mert azt hitték, hogy ők fognak engem felavatni. De a végén én avattam be őket, a szex rejtelmeibe, s én vittem el őket a testi gyönyör országába. Nem tagadom, imádtam a szexet és a testi gyönyöröket. Valamint imádtam azt is, ahogy elélveznek. Mindenki azt mondta, hogy olyasmit adtam meg neki, amiről eddig nem is álmodhatott. Mi lehet egy fiatal pasinak ennél nagyobb dicséret?

Az első fiús kalandom a középiskolában esett meg, s itt szoktam rá a fiúkra is. Illetve Todd szokott rám, amikor először benyitott tusolás közben. Még ma is emlékszem az arcára, amikor szégyenkezve benyitott a szobámba, hogy bocsánatot kérjen. Ekkor odaléptem hozzá, s meg csókoltam. Szegénykém, úgy remegett, mint a nyárfalevél. Odavezettem az ágyamhoz, s leültünk. Ő engedélyt kért arra, hogy megpuszilgassa a farkamat. Olyan cukin nézett rám, hogy nem mondhattam ellent neki. Olyan jól csinálta, hogy nem bírtam tovább, s megdugtam azt a gyönyörű, szopásra termett száját. Másnap már együtt lógtunk minden téren. Éppen úszóedzés után voltunk, amikor megkérdeztem, hogy leszophatom-e? Félénk „Igen” volt a válasz. elé térdeltem, s a zuhany alatt szoptam le. Isteni volt, ahogy a farka lüktetett a számban, s belém robbant a spermája. Ekkor már nem volt megállás, boldogan nyeltük egymás spermáját. Két héttel később kérte, hogy avassam fel a fenekét, s boldogan mondtam igent. Élveztem a szűk fenekét, s ő is élvezte a hatalmas farkamat. Isteni numerákat nyomtunk le, s igyekeztem mindenre megtanítani. Arra is, hogy hogyan tegye boldoggá a partnereit. Rajtam gyakorolta azt, hogy miként kell a másikat megdugni. Hálás egy tanítvány volt. Majd jött az érettségi, amit egy hatalmas dugással ünnepeltünk meg.

Érettségi után jött a katonaság, s azon belül is a haditengerészet. Gyönyörű pasik mindenfelé, amerre csak a szem ellát. Megannyi szexi és szexre éhes csődör. Persze, én sem panaszkodhattam. Néha-néha észrevettem, hogy megnéznek maguknak a bajtársak. Egyik alkalommal lementem a tornaterembe edzeni, s edzés közben csatlakozott Aaron is, aki a raktárban szolgált. Elkezdtünk beszélgetni, s egy negyed órával később azt vettük észre, hogy már csak ketten vagyunk az edzőteremben, s jobbnak láttuk, ha befejezzük az edzést. Edzés után irány a zuhany, s tusolás közben Aaron végignézett rajtam, elpirult, majd megszólalt:
-Ne haragudj, hogy ezt mondom, de szívesen ráülnék a nyársadra.
-Mi tart vissza? - Kérdeztem tőle.
-Féltem, s nem mertem közeledni. Meg amúgy is félénk vagyok.
-Ne parázz öreg, túl van tárgyalva. – Mondtam.
Rámosolyogtam, majd kacsintottam egyet. Erre ő is felszabadultabban mosolygott. Miután végeztünk, elmentünk a kantinba beszélgetni egy kicsit. Majd amikor megláttam a huncut csillogást a szemében, tudtam, hogy jó úton járok. Egy negyedórával később már a raktárban gyakoroltuk az éleslövészetet a „harci terepen”, amit ez esetben a plédek jelentettek. Végigcsináltuk a káma szutra összes pozitúráját, s dugtunk, míg el nem kezdtünk remegni és nem folyt rólunk patakokban az izzadság.
Isteni volt a szex Aaron-nal, de ez nem jelenti azt, hogy a lányokat elhanyagoltam volna. Fürtökben lógtak rajtam a lányok, akik egyből benedvesedtek, ha egyenruhát láttak. Mindegyikükkel úriemberként bántam, s bevezettem őket a lovas iskolák gyönyörű világába. A szexben egyik lánnyal sem volt semmi tabu. Csináltuk autóban, gyorsétterem WC-jében, motelben, szaunában….

Az egyetem már merőben más történet volt. Ott ismertük meg egymást Andrew-val, aki épp másodéves volt. És a leendő szobatársam, csak én erről semmit nem tudtam. Ahogy ő sem tudott semmit sem a szexuális előéletemről. Addig intézkedett a kollégiumi elhelyezésnél, míg egy szobába nem kerültünk.
Fantasztikus humorérzékkel rendelkező testnevelés-irodalom szakos volt, s másodéves. Ő volt a kollégium kedvence, kisfiús mosoly, kedvesség, és jólneveltség jellemezte. Senki nem tudta, hogy megőrül értem. Nekem sem volt erről fogalmam, pedig azonnal rájövök az ilyen dolgokra. Tudott titkot tartani a srác elég rendesen. A beavatás után elmentünk sétálni a folyópartra, s ott történt meg a nagy vallomás. Ott mondta meg nekem, hogy a szíve értem dobog. Ez annyira meglepett, hogy meghatódtam, s bevallottam neki, hogy nekem is tetszik, s madarat lehetett volna fogatni velem, amikor megtudtam, hogy vele kerülök egy szobába. Annyira boldog voltam. S most végre valóra vált minden álmom. Végre egy pár lettünk! Mind a ketten edzettünk, tanultunk, mint az őrültek. Valamint hetente kétszer eljártunk segíteni egy olyan iskolába, ahol sérült gyerekek tanultak. Mindketten szerettük ezt csinálni, s éreztük a gyerekek szeretetét is. De amikor Bezártuk a kollégiumi szobánk ajtaját, akkor nem létezett külvilág! Csak mi ketten voltunk, s senki és semmi más. Ott egymást juttattuk el a gyönyörök mennyországába, és tovább. Ez a kettőnk titka volt, s a környezetünk nem is sejtett semmit. De ahogy azt fentebb írtam: Ez már egy merőben más történet.

Ugorjunk vissza a jelenbe, s a táborba. Animátor és vízi életmentő vagyok, de emellett vállalok éjszakai műszakot is, ami azt jelenti, hogy a portán vagyok. Nagyon jó csapat gyűlt itt össze, megkedveltem mindenkit az állandó és az alkalmi dolgozók közül, s ők is megkedveltek engem. Az éjszakás meló nyugisabb, este 6-tól, reggel 6-ig tart. Néha információkat kérnek, hogy hova menjenek el, vagy, hogy mik a kellemesebb helyek, s melyek azokat, amiket el kell kerülniük.
Ültem a helyiségben, s éppen olvastam, miközben a háttérben szólt halkan a zene. Felnéztem, s ott állt egy srác, aki, látásból ismertem is, amikor vízi életmentőként szolgáltam a táborban. Az a tipikus gyámoltalan kocka volt. Az árnyékban ült, s könyvet olvasott, miközben engem nézett lopva.  Úgy gondoltam, hogy barátokat szeretne, s beszélgetni. Ezért megszólítottam:
-Szia, mi járatban erre?
-Szia, nem zavarok? Csak beszélgetni szeretnék.
-Semmi akadálya, most ráérek, hogy hívnak?
-Jensen, s örülök, hogy volt bátorságom megszólítani téged.
-Szia Jensen, én Matt vagyok, s örülök, hogy ilyen bátor vagy. Mit tudhatok meg rólad? Mit tanulsz, honnan jöttél, mik a hobbijaid…
-Ha minden igaz, akkor kertész szeretnék lenni, most végeztem az első évemet a gimnáziumban.
Mesélt, s látszott rajta, hogy kezd felszabadultabb lenni. Mivel ilyen kedves volt (amit nagyra értékelek), ezért elmondtam magamról pár dolgot. Elmeséltem neki, hogy a szüleim tanárok, s emiatt választottam én is a tanári pályát. Valamint azt is, hogy mik a terveim.
-Matt, amióta itt vagyok, nem láttam lányt a közeledben. Van ennek valami oka? Ne haragudj, hogy ezt kérdezem. De remek srác vagy, igazi punci mágnes.
-Nahát, ez kedves tőled. S annak van valami oka, hogy ezt kérdezted?
-Igen, van. Rajtad maradt a szemem, amikor először láttalak. Remélem, nem veszed tolakodásnak.
-Nem, egyáltalán nem veszem annak. Örülök, hogy ilyen őszinte voltál, s előálltál ezzel.
Ekkor megfogtam a kezét, s az arcaink összeértek. Ekkor már mindketten tudtuk, hogy ennek lesz folytatása. Gyengéden megcsókoltuk egymást, s az ujjaink összefonódtak. Majd elváltak ajkaink, s láttam rajta, hogy elpirult. Rám nézett, s megkérdezte:
-Remélem, nem gond, hogy ezt tettem. Később szoktak itt zavarni téged?
-Nocsak, tovább szeretnél udvarolni? Éjféltájban már csendes szokott lenni a környék. Ha érted, hogy mire célzok.
-Amióta itt vagyok, többször is voltam a közeledben, és megfigyeltem pár dolgot. Példának okáért azt, hogy őrülten csinos vagy abban a shortban, amit viselsz. elképzeltem azt is, hogy nem viselsz alatta semmilyen alsógatyát. S ez nagyon beindította a fantáziámat. Azt mondjuk remélni sem mertem, hogy esetleg ennél közelebb is kerülhetek hozzád.
Ez annyira kedves volt Jensentől, hogy megmelengette a szívemet. Megfogtam az állát gyengéden, s szinte a szájába suttogtam:
-Szeretnéd, hogy szabad bejárásod legyen a gatyám mögé? - Majd gyengéden megcsókoltam.
-Igen, szeretném! Azért legyeskedtem körülötted. Titokban azt kívántam, hogy ez legyen életem legjobb nyaralása.
-Biztosan így lesz, csak higgy benne. – Kacsintottam rá.
Eközben megállt egy kocsi a porta előtt. Felnyitottam nekik a sorompót. Középkorú házaspár érkezett, akik nyaralni jöttek. Boldogok voltak, amikor megtudták, hogy van szabad bungalónk. Jensen mondta, hogy most elvonul, hogy ne zavarjon. De később visszajön. Ezután lerendeztem a házaspárral az anyagiakat, átadtam nekik a kulcsokat, s megmutattam, hogy merre menjenek, hol találják a házat.
Miután magamra maradtam, bevittem a nyaraló házaspár adatait a gépbe. Miután ezzel végeztem, felállt a farkam. S ekkor végig gondoltam mindazt, ami az elmúlt órában történt.
Jensen egy kicsit alacsonyabb, de ennek ellenére jól néz ki. ha kicsit jobban sportolna, akkor talán a lányok álma is lehetne. De nem akarok ráerőszakolni semmit. Gyönyörűen csókol, s isteni húsos szája van. A kezei meg gyönyörűen ápoltak és formásak voltak. Látszott rajta, hogy igényes, és szeret foglalkozni magával. Gyönyörűen szophat, s a kezei is szépen rámarkolhatnának a farkamra…
Ezt követően felálltam, s kicsit kimentem levegőzni a porta elé.  Kiszellőztettem a gondolataimat, s elmosolyodtam. Pár perccel később visszaültem a géphez, s összekészítettem a másnap távozó vendégek számláit, s elvégeztem az ilyenkor szükséges adminisztrációt, Hogy a holnapi kollegának ezzel ne legyen semmi gondja. Épp végeztem, amikor kopogtattak. Jensen volt az, egy hátizsákkal a kezében.
-Hova szöksz?
-Sehova. Hoztam egy kis nassolni valót, és gyümölcsöt. Hátha ránk tör az éhség. Meg még bepakoltam pár apró cuccot.
-Ok, gyere beljebb. Ha valaki jönne, akkor leülsz a padon, vagy letérdelsz a pult alá!
-Matt, kérsz almát? Friss, és bio.
-Igen, kérek. Köszönöm.
Lekapcsoltam a lámpát a portafülkében, s már csak a sorompót megvilágító reflektor volt az egyetlen fény, ami bevilágított. Jensen adott, egy almát, amiből levágtam egy szeletet, majd beleharaptam. Jensen kapcsolt, s leharapta a kiálló részt. Ezután egymáshoz simultunk, s az alma elfogyasztása után mintegy desszertként, elkezdtünk csókolózni. Olyan szenvedélyesen csókolóztunk, mint még soha. Majd a kezeink felfedezőútra indultak, s bejárták a testünk minden porcikáját. Majd a szája a fülemhez ért, s miközben a keze a pólóm alatt simogatta a mellkasomat, erotikus hangon súgta: Matt, kívánlak… Őrülten kívánlak.
Ekkor egymáshoz nyomtuk az altestünket, a farkaink a nadrágon keresztül küzdöttek. Belenyúltunk a másik nadrágjába, s megmarkoltuk egymás szerszámát. Jensen ekkor már nem bírta tovább. Éreztem a hangján, hogy legszívesebben leteperne. Ekkor súgta azt, hogy:
-Matt! Szeretném leszopni a farkadat! Megengeded?
Majd választ se várva elém térdelt, s kigombolta a farmeromat, ami alatt nem volt alsógatya. Gyengéden megfogta, csókolgatta, nyalogatta, majd elkezdte szopni.
-Nem mondanám, hogy szűz vagy Jensen. – Majd megfogtam a fejét és elkezdtem mozgatni a farkamat a szájában.
-Óh, milyen gyönyörűség vagy! – Mondta Jensen, amikor levegőhöz jutott, majd folytatta a szopást. Ekkor már erősen dugtam a száját.
Senki nem zavart meg minket. Körülbelül fél órával később hörögve élveztem Jensen szájába, s ő örömmel le is nyelte a spermámat, majd ő is elélvezett.
Ezután beszélgettünk, ölelkeztünk, s élveztük a pillanatot. Majd telefonszámot cseréltünk, s elment aludni.

Másnap reggel küldtem neki egy SMS-t a bungalóm pontos helyével, s azzal a szöveggel, hogy kopogjon 3 rövidet, 3 hosszút, végül 3 rövidet. Ez lesz a jel.
Alighogy becsuktam magam után az ajtót, hallottam a „jelszót”. Kinyitottam, s beinvitáltam. Csináltam neki egy bungaló-túrát, amit ő nagyon élvezett. Majd megszólalt:
-Remélem, nem voltam túl erőszakos, amikor rád akaszkodtam. Kérlek, ne haragudj.
-Nem vettem erőszaknak, éppen ellenkezőleg! Szeretem, ha udvarolnak, s meghódítanak. Főleg, ha egy ilyen kedves srác teszi azt.
-Tetszel nekem Jensen, remélem, tudod.
Átkaroltam, és megcsókoltam. Majd megmarkoltam a fokhagymagerezd fenekét.
-Bocs kicsim, el kell rohannom a konyhára a reggelimért! Neked mit hozzak? Kávé, tej, kakaó?
-Ilyen bőséges a választék? Muszáj elmenned? Itt van az, amit még az éjszaka folyamán nem ettünk meg.
-Tudom kicsim, de el kell hoznom a kaját. Vagy ott kell elfogyasztanom. Mert különben utánam hozzák, s csak megzavarnak minket. Listázva vagyok, s úgy vigyáznak rám, mintha anorexiás lennék. Sietek, jövök mindjárt. Addig érezd magad otthon és zuhanyozz le, ha akarsz.
-Azért megvárlak Matt, ha nem gond.
Becsuktam az ajtót, s elmentem a reggelimért. Mr. Johnson a szakács már ott várt az összekészített elemózsiával.
-Matt fiam, egyél! Rossz rád nézni!
-Köszönöm, hogy aggódik Mr. Johnson. De azért gurulni nem akarok.
Visszaértem, kopogtam, Jensen nyitott ajtót. Majd segített lepakolni. Ezután leültünk reggelizni. Reggeli közben Jensen meglátta a slusszkulcsot.
-Matt, van autód?
-Igen, van. Egy 1969-es évjáratú fekete színű Dodge Charger. Ha van egy kis szabadidőm, akkor feltérképezem a környéket, s a várost, hogy mi hol van. Szeretek csavarogni, meg jó az, ha tudom, hogy a vendégek mit merre találnak. S így ismerkedem a helyiekkel is, ami szintén nagy előny.
-Szuper dolgod van itt Matt. Ha mondhatom ezt.
-Miért is?
-A szakácsok a tenyerükön hordoznak, nyaralsz, szabad vagy. S van egy szuper kéglid is, amit teljesen egyedül használsz.
-Azért ennek van hátulütője is.
-Mi lenne az?
-12 órát dolgozom, s 24 óra szabad. De van, amikor változik a terv. Például ha konferenciát szerveznek, akkor nekem is ott kell lennem, mint felszolgáló, s bármeddig is tartson az a konferencia, nekem ott kell lennem. Nem tagadom fárasztó meló, de a juttatások sem elhanyagolhatóak. Egyetemistaként nem lehet okom panaszra, mert nem szűkölködöm az anyagiak terén. Most elég a hivatalos dolgokból! Irány a zuhany!
-Juhé! Erre vártam!
-Még nem zuhanyoztál? Pedig mondtam, amikor elmentem a konyhára.
-És akkor ki mosta volna meg a hátamat?
-Oké, igazad van.
Levetkőztünk, miközben csókolgattuk egymást. Majd beirányítottam a fürdőszobába.
-Most megborotválkozom.
-Kár. Olyan szexi vagy borostásan.
-Nem!  Nem akarom, hogy a borosta megszúrjon, s kipirosítsa a bőrödet! Mindjárt megyek, addig állítsd be a vizet.
Ekkor gyorsan megborotválkoztam, nem szeretem a borostát. Pedig sokan el voltak tőle ájulva. Ennek ellenére naponta borotválkoztam. Nem is volt olyan erős a borostám, mint Andrew-nak.
Miután végeztem a borotválkozással, kirohantam, hogy bezárjam az ajtót, s hangulatfényt csináljak a hálószobába. Lehúztam a redőnyt, s vörös színű égőt raktam az éjjeli lámpába. Mikor visszaértem, láttam, hogy háttal áll az ajtónak. Odaosontam, majd elkezdtem ujjazni, miközben a fülcimpáját harapdáltam erotikusan. Megfordult, megcsókoltam, s elkezdtük egymást csókolgatni ahol értük.
-Matt, oh Matt! Imádlak, akarom ezt a gyönyörűséget, ne vedd el tőlem az örömöt.
-Nyugi Jensen, nem foglak elszakítani vágyaid tárgyától.
Ennek nyomatékot adva elkezdtem csókolni. A homlokánál kezdtem, majd így mentem le egészen a farkáig, ami már kezdett éledezni. elkezdtem gyengéden nyalogatni, majd a makkot kezdtem el izgatni, Úgy vándoroltam a farkán, mint utazó a hegyi túraútvonalon. Néha megnyalogattam, és megszopogattam a golyóit is, amit nagyon élvezett. Miközben szoptam, az ujjaimmal megkerestem az ánuszát, majd felnyomtam neki a középső ujjamat, s úgy izgattam. Ettől annyira izgalomba jött, hogy elkezdett egyre magasabb hangon sikongatni, amitől magam is meglepődtem. Miután a második ujjamat is feldugtam a fenekébe, ott már nem volt megállás. Egy negyedóra múlva sikongatva élvezett a számba, amit szépen lenyeltem. Ezután lenyaltam, majd megpuszilgattam a farkát, és a golyóit is.
-Jó voltál. – Mondtam a farkának, majd felálltam.
-Hé! A gazdát is illik megdicsérni! – Mondta Jensen tettettet dühvel. Ekkor felálltam, szájon csókoltam Jensen-t, és a fülébe súgtam:
-A gazda is szuper volt. De most tusoljunk le normálisan is.
Ezzel nekiláttunk a tusolásnak. Behabosítottuk egymás testét, és a megmostuk a másik haját. láttam, hogy odavan a napbarnított bőrömért. Nem tagadom, szeretek meztelenül napozni, s láttam, hogy ő is szokott napozni. De nála a fürdőgatya alatt rejtőző rész fehér maradt. Pár perc után végeztünk a tusolással, s mindenhol tiszták voltunk, hozzáláttunk a törölközés szertartásához. Amelyet gyengéd csókok kíséretében végeztünk el.
Pár perccel később megkértem, hogy csukja be a szemét, majd óvatosan bevezettem a hálószobába. Gyengéden lefektettem az ágyra, s bár vágytam arra, hogy alaposan megdugjam, nem akartam elkapkodni a dolgokat. Először is, elkezdtem gyengéden csókolgatni, majd a lábait a vállamra téve elkezdtem nyalni a fenek lyukát, amit jól csinálhattam, mert egyre kéjesebb nyögések jöttek fentről, s éreztem, hogy elkezdett vonaglani is, miközben nyaltam.
-Matt! Kérlek, ne kínozz! Nem bírom tovább. Dugj meg, te csődör, érezni akarlak.
Ekkor abbahagytam a feneke nyalását, majd feltérdeltem, s az éjjeliszekrényből elővettem egy óvszert és egy tubus vazelint . A fogaimmal feltéptem a fóliát, majd felhúztam a farkamra a gumit, és a vazelinnel elkezdtem benedvesíteni a fenekét, valamint a farkamat is. Elvégre egy nagyobb dologgal készültem őt kényeztetni, mint az ujjam. Nem akartam, hogy fájjon neki, s kellemetlen legyen az első szeretkezése. Miután mindezzel végeztem, fölé hajoltam. Majd mélyen a szemébe néztem, hogy érezze a hipnotizálóan zöld szemeim erejét. Meglett a szemkontaktus, miközben a farkamat oda igazítottam a fenekéhez, megkérdeztem tőle:
-Már régóta vársz erre a pillanatra Jensen? Milyen érzés?
-Matt, azt el sem tudom mondani, hogy mennyire vártam már ezt a pillanatot. Annyira akartalak, hogy azt te el sem tudod képzelni. Minden porcikámmal kívántam, hogy bennem légy!
Ekkor hirtelen belényomultam. Majd elkezdtem tolni. Először gyengéden, majd egyre jobban fokoztam a tempót. Ráfeküdtem, s megpusziltam az orrát, s kipróbáltam, hogy szereti-e a nyelves csókot. Eszméletlenül fel tud izgatni, a nyelves csókot tudok váltani. Őt még nem ismertem annyira, hogy tudjam róla ezt. Így igyekeztem megmutatni és megtanítani neki, milyen is a nyelves csók. Behatoltam a nyelvemmel a szájába, s elkezdtem kavarni. Nem csalódtam, elég hamar begerjedt. Ismét teljesen kemény lett a farka, s a hasamat lökdöste.
Begyorsítottam, miközben ő a lábait átkulcsolta a derekamon, s elkezdődött az igazi dugás, s tudtam, hogy felizgult, amikor magasabb hangon kezdte mondani:
-Ez nagyon jó! Ne hagyd abba! Imádlak Matt, ez őrülten jó! Dugd szét a szűk seggemet, te csődör!
-Ezt szeretem, amikor így sikongatsz Jensen!
Ekkor már patakokban folyt rólunk a víz, s tudtam, hogy helyzetet kell változtatnom. Hirtelen a hátamra fordultam, s rávettem a lovaglásra.
Itt már ő is tudta, hogy nincs megállás. Szaporán liftezett a farkamon fel-le, miközben a kezével a mellkasomon támaszkodott meg.
-Oh, Matt, nem bírom tovább. Mindjárt elélvezek!
-Jensen, nekem is közel az élvezés! Beleélvezhetek a fenekedbe?
-Csak bátran! Tölts meg, mint a hálaadási pulykát! Ne spórolj a spermáddal!
Ekkorra elkezdett a farkából spriccelni a sperma, szinte beterítve a felsőtestemet. Egészen a nyakamig ért a lövés. Ekkor már nekem sem kellett több, egy hatalmas nyögéssel élveztem tele a fenekét, s pumpáltam bele a spermámat…
Kisvártatva ráfeküdt a mellkasomra, s mindketten ragadtunk a spermától. De egyáltalán nem bántuk. Hiszen életünk egyik legjobb szeretkezésén voltunk túl. Megvártuk, míg egyenletessé válik a légzésünk és a pulzusunk. Addig gyengéden puszilgattuk és simogattuk egymást.
-Matt! Köszönöm ezt a gyönyörű aktust. Isteni voltál. Már amikor először megláttalak tudtam, hogy neked kell adnom a fenekem szüzességét. Egy élmény volt ez a számomra.
-Örülök Jensen, hogy megtiszteltél azzal, hogy nekem adtad a feneked szüzességét. Megtisztelő élmény volt felavatni a fenekedet, szeretem a tiedhez hasonló fokhagymagerezd fenekeket kényeztetni. Nekem is egy élmény volt veled, s benned…
Ezután felvettük a kiskifli-nagykifli pózt, hátulról átöleltem, s álomba puszilgattam, majd magam is álomba merültem…
Hozzászólások
gjakab ·
"Örömmel fogadok bármilyen kritikát" ok...ÚRISTEN EZEK A DIALÓGUSOK!!! BAKKER! Nem azt mondom, hogy totál realista párbeszédeket vár az ember egy ilyen történettől, de legalább némiképp hihetőket.

gjakab ·
másrészt: "Történelem és testnevelés szakos vagyok az Észak-Karolinai egyetemen"...gondolom tanárképzésre gondolsz. na most én nem vagyok nagyon otthon az amerikai oktatási rendszerben, de meglepődnék, ha ilyen egyszerűen "átfordítható" lenne magyarra, hogy mit tanul egy amerikai egyetemista mondjuk az UNC-n...ez nyilván nem lényeges, csak itt rögtön döccent egyet a sztori hihetősége. Azt már inkább nem is kérdezem, hogy a történet főszereplője miért jelentkezett a haditengerészethez. Az elég hosszútávú elköteleződést szokott jelenteni, nem egy rövid kitérőt a középiskola és az egyetem között...szóval a történet hihetősége folyamatosan bukdácsol, és azt csak az életszerűtlen és hihetetlen párbeszédek szakítják félbe.

AmandaAdmin ·
Kedves Felhasználók!
A tortenetek csapata új oldalt nyitott a meleg emberek számára: WWW.BOYSXX.SITE
Ezer erotikus történetet gyűjtenek össze ott, vannak ismeretségek és kommunikáció.
Meghívjuk Önt, hogy csatlakozzon. Ingyenes regisztráció csak most.

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha nem akarsz lemaradni: