Ha nem akarsz lemaradni:

Értesülj a legfrissebb történetekről első kézből ott, ahol akarod!

BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
Legfrissebb történetek:
Fordítás …. Eredeti történet: THE COLD CASE OF THE PIERCED WOMAN .... Szerző: Ronde .... Literotica;...
A mostani történetem az erotikustól a fantasy-ig terjed, benne bdsm és egyéb elemekkel. Jó...
Korábbi két történetemmel párhuzamosan fut a történet.
Fordítás …. Eredeti történet: COLD CASES AND HOT NIGHTS …. Szerző: Ronde ... Literotica; 2023<br...
Ketten különleges születésnapi ajándékot kapnak. Egy showműsor felejthetetlen zárószámmal...
Friss hozzászólások
laci78: nem semmi továbbra sem! Reméle...
2024-04-23 17:20
CRonaldo: Nagyon jó ez a story! Nekem te...
2024-04-23 12:09
kaliban: Folytasd!
2024-04-22 18:25
KutyaSzex: Szia! Van kutyád, és szeretnéd...
2024-04-21 14:04
KutyaSzex: Szia! Van kutyád, és szere...
2024-04-21 14:02
Legnépszerűbb írások:
pff
Barbara, Kedves!<br /> A villamoson láttam meg a nevetésedet, mintha csak Te lennél, akkor...
Legnépszerűbb szerzők:

Matek korrepetálás

A leányzó neve legyen mondjuk.. Ágota..


Szóval, amikor az eset történt Ágota 15 éves volt. Már egy éve segítettem neki néhány témakörnél, amik nem mentek annyira jól. Az esetek legnagyobb részében Ő jött át hozzám és a szobámban matekoztunk, csupán néhányszor fordult elő, hogy náluk lettünk volna.


 


Rólam annyit, hogy 16 éves létemre még a kelleténél is jobban rá tudtam pörögni a lányokra, néha már-már betegesen. Így kezdődött minden.


 


Karácsonyra kaptam egy webkamerát, hogy a távolabb élő ismerőseimmel tudjak skype-on beszélgetni..mármint képpel együtt.. csakhogy én, a beteg perverz, szétszedtem a kamerát, és csak azt a részét tartottam meg, ami mindenképpen kellett bele. Az interneten mindent megtalál az ember ha kell, gyorsan átalakítottam titkos kamerává. A lehetőségek tárháza nyílt meg előttem. Rejtettem könyvbe, dobozba, kukába.. és amikor Ágota átjött, rendszerint vagy a fürdőszobában kötött ki, vagy az asztal alatt, természetesen jól álcázva.


 


Volt, hogy a matekra nem is tudtam figyelni, csak arra, hogy vége legyen, megnézzem a videót és közben kielégítsem magam. Róla még gyorsan annyit, hogy egy 160 cm körüli, szőkésbarna, enyhén göndör hajú, karcsú, de sportos, formás, gyönyörű lány.


 


Április volt. Tavasz ellenére óriási hőség. Szoknyában volt és egy fehér ujjatlanban. Ez a nap annyiban volt más, hogy Ágotának utána gyorsan kellett edzésre mennie, majd jöttek hozzánk vendégségbe, ezért nála volt az edzőcucca is, illetve a szülei hozták hozzánk és vitték tovább edzésre, majd vissza hozzánk. Mondanom sem kell, természetesen megkért, hogy a matekot picit hagyjuk abba hamarabb és had öltözzön át, hogy időben odaérjen. Utolsó edzésük volt egy verseny előtt. Én nagy örömmel hagytam el a szobámat, tudván hogy a kamerám a szekrényen ( igen, előre készültem ) mindent fel fog venni.


 


Gyorsan kibújt a fehér ujjatlanból, mégis lassan vette le a melltartóját,lassan kikotorta a táskájából, majd még lassabban felvett egy fekete sportmelltartót, rá az egyesületi pólóját, majd levette a szoknyát is, de azt is lassan és egy fekete tapadós sportgatyát vett rá. Amikor kijött és gyorsan adott két puszit, hogy akkor Ő most megy és hogy este még találkozunk csak annyit bírtam kinyögni, hogy.. : - Azt a rohadt, de jól nézel ki! - Erre Ő csak kuncogott és már szaladt is.


 


Első utam a szobámból a fürdőszobába vezetett, és a meglepően erotikus tartalmú videó kellő ideig tartó megnézési rituáléja után, a kamerát ott hagytam, egy már elhasznált dezodorban, csak egy lyukat vágtam rajta, hogy lásson is a kamera.


 


Amikor megérkeztek, Ágota elnézést kért, és célba vette a fürdőszobát átöltözés és tisztálkodás céljából. Gyorsan megvált ruháitól, és beugrott a kádba. Állva gyorsan lezuhanyzott, majd kiugrott és jó alaposan megtörölközött - az én törölközőmmel - megtörölte a hátát, a fejét, majd egyik lábát kádszélére téve - tökéletes kilátást biztosítva - a lábait is, és gyönyörű punciját is.


 


Miután felöltözött, csatlakozott és együtt vacsoráztunk. Összesen tízen ültünk az asztalnál. Neki és nekem is 2 testvérem van. A többiek átvonultak társasozni, de Ágota azt mondta még szeretne valamit kérdezni a matekkal kapcsolatban, így ismét a szobámat vettük célba. Mikor beértünk, bezárta az ajtómat. Kérdőn néztem rá, de Ő nyugodt maradt.


 


- Ülj le, kérdezni szeretnék valamit. - kezdte. Leültem az ágyamra.


- Oké..persze.. de mégis mit? Az egyenletrendszerek vagy a.. - nem matek te butus - szakított félbe..


- Jó, gondoltam, csak azt hittem lényegre törsz..


- Törjek a lényegre?


- Mondjuk..


- Mióta videózol engem?


- Hogy mi?


- Jól hallottad, mióta videózol engem? - hangja nem volt haragos, teljesen nyugodt, ugyanaz a lágy, simogató hang, mint mindig. Úgy hangzott mintha csak azt kérdezte volna, hogy mi volt az ebéd..


- Hát úgy..  karácsony óta..


- Értem.


- Érted? Ennyi? Nem vagy mérges vagy nem vagyok beteg vagy semmi? Szerinted ez így rendben van?


- Az elején egy picit kiakadtam.. de aztán rájöttem, hogy végülis tök ingyen segítesz nekem.. csupán szeretetből.. és az is eszembe jutott, hogy tavaly annyira rád kattantam, hogy amikor hozzánk jöttél matekozni, mindig lefotóztalak, miközben a kaputól sétáltál befele.. és arra jutottam egy idő után, hogy engem nem zavar.. csak az, hogy nem mondod a szemembe.. mármint.. nyilván nem azért videózol engem mert nem érdekellek téged..


- Értem.. és miért zártad be az ajtót..?


Erre közelebb jött, teljesen rádöntött az ágyamra, majd rám mászott, és megcsókolt.


- Mert gondoltam, mi is "társasozhatnánk".


- Felőlem bármikor.


Erre újra megcsókolt.


- Annyi ideje vártam erre. A jóképű, okos, jófej srác, aki még bír is engem..


Újabb csókot, újabb követett. Egy időre azt se tudtam hol vagyok. Majd lejjebb csúszott, elkezdte a gatyámat fogdosni, aztán hirtelen megállt.


- Hol van most a kamera?


- A fürdőben.


- Várj, idehozom.- és már szaladt is.


 


Amikor visszajött, letette a szekrényre, dezodorostul. Majd újra rám ugrott, s folytatta ahol abbahagyta. Egy idő után végül lehúzta a nadrágom, és elétárult a csupaszra borotvált, 16-17 cm körüli falloszom. Egy ideig csak nézte. Majd ráfogott, és mint kisgyerek aki nem tudja mi hogyan működik, mindenfélét elkezdett kipróbálni. Két ujjal, marokkal verte, hol csak jobbra balra csapkodott vele. Eleinte nemiszervemet nézte. Majd a szemembe nézett.


- Ez jól esik?


- Hát elég intenzív.. próbáld meg mondjuk csak verni.


- Oké.. így jó? - kérdezte miközben markába véve falloszom, meglehetősen gyors tempóval elkezdte verni.


- Iii-iigen, eléggé.. - dadogtam, mert akkora élvezetet nyújtott, hogy Ő, egy lány, ráadásul pont ez a lány veri a falloszom.


- Szeretnéd ha be is kapnám, mint a pornókban?


- Igen, az nagyon jó lenne.


- Hát rendben - elkezdte nyalni, majd látva arcomat, egy nagy vigyor után elkezdte bekapni. Először csak a makkomat, majd amennyit csak tudott. Őszinte leszek, nem tudom megmondani, mennyire volt profi, mert nekem életem elsője volt, és állati élvezetet nyújtott. Körülbelül 3 percig tarthatott, a felfokozott izgalomtól - lévén először voltam lánnyal - nem igen bírtam sokáig. Annyira, hogy szólni is elfelejtettem, és a szájába lőttem mindenemet. Ő bevállalós lány volt, amennyit tudott lenyelt, de volt ami kifolyt a szájából.


 


- Ezt még máskor folytatjuk, de most menjünk vissza, rendben? -kérdezte


- Örömmel, mostantól többet fogunk matekozni..mármint több alkalommal..


- Rendben. Szívesen "tanulok".


 


//folytatása következik// //építőkritikát szívesen fogadok//
Hozzászólások
További hozzászólások »
feketemen3 ·
Lehetne folytatása :)

TGergely30 ·
Ez nagyon király történet várom a folytatást.

AmandaAdmin ·
Kedves Felhasználók! A Tortenetek csapata új oldalt nyitott a lányokkal való szex randevúzáshoz: WWW.TEENSFK.SITE Ezer erotikus történetet gyűjtenek össze ott, vannak ismeretségek és kommunikáció. Meghívjuk Önt, hogy csatlakozzon. Az ingyenes regisztráció továbbra is nyitva áll.

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha nem akarsz lemaradni: