Ha nem akarsz lemaradni:

Értesülj a legfrissebb történetekről első kézből ott, ahol akarod!

BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
Legfrissebb történetek:
Fordítás …. Eredeti történet: THE COLD CASE OF THE PIERCED WOMAN .... Szerző: Ronde .... Literotica;...
A mostani történetem az erotikustól a fantasy-ig terjed, benne bdsm és egyéb elemekkel. Jó...
Korábbi két történetemmel párhuzamosan fut a történet.
Fordítás …. Eredeti történet: COLD CASES AND HOT NIGHTS …. Szerző: Ronde ... Literotica; 2023<br...
Ketten különleges születésnapi ajándékot kapnak. Egy showműsor felejthetetlen zárószámmal...
Friss hozzászólások
laci78: borzalmas, bing-szintű fordítá...
2024-04-25 16:07
Materdoloroza: Nekem is tetszik. Sajnálom, ho...
2024-04-25 12:54
kaliban: Ez nagyon jó lett! Gratulálok!
2024-04-24 16:25
kaliban: A sztori jó, megért volna egy...
2024-04-24 16:00
kaliban: Továbbra is tetszik! Várom a f...
2024-04-24 13:37
Legnépszerűbb írások:
pff
Barbara, Kedves!<br /> A villamoson láttam meg a nevetésedet, mintha csak Te lennél, akkor...
Legnépszerűbb szerzők:

Maszti társaságban II. - Az engedelmes unokanővér

Ahogy előtte térdelek, farka még nagyobbnak tűnik. Töve mellé adok pár óvatos puszit, tetszik, hogy megremeg tőle. Aztán teljesen hátra húzom a bőrt rajta, nyelvem hegyével a makkját simogatom.
Felnyög hangosan, egyik kezét a fejemre teszi. Hagyom neki, nem szólok érte. Felpillantok rá, csukott szemmel, nyitott szájjal sóhajtozik. Megmarkolom a farka tövét, és végignyalom hosszában, benyálazom az egészet. Mikor kellően csúszik, a számba engedem. Ajkaimat rászorítom, makkja egyből a torkomra csúszik.
- Aahhh... Istenien csinálod – nyögi hátra vetett fejjel.

Keze a hajamba markol, de nem erőszakoskodik. Hevesen bólogatni kezdek a farkán, mint a szőke kis ribanc a tévében. Mindig is imádtam szopni, szeretem érezni a lüktető, kemény faszt a számban. Majdnem teljesen kiengedem a számból, csak a makkját tartom ajkaim között. Megszívom, körbe nyalom, majd rábukok és újra a torkomra engedem.
- Mesélsz.. te is? - kérdi zihálva.

Kiengedem farkát a számból, kezemmel elkenem rajta a nyálamat.
- Teli szájjal nehéz – rá kacsintok.
Lenyúl, ráfog a kezemre és a farkára szorítja.
- Így gondoltam.
Izgató, hogy így néz le rám. Előtte térdelek, ki vagyok szolgáltatva neki, mégis én irányítok. Elmosolyodok és verni kezdem a farkát.
- Mit szeretnél hallani?
Felnyög, talán túl heves voltam kezdésnek...
- Valami hasonlót, mint amit én meséltem. Valami... perverzet – mondja ki végül.

Nocsak, a kisfiú átvette a stílusomat? Tetszik, hogy így viselkedik, rögtön eszembe is jut egy nem túl régi élményem.
- Nem rég, egyik barátnőmmel és a tizenhét éves húgával elindultunk bulizni. De a hely korhatáros volt, a biztonsági őr nem akarta beengedni a csajt. Viszont én sikeresen elintéztem, hogy bemehessen.
Ennyivel foglalom össze a történteket egyelőre. Tudom, hogy nem elég neki, de húzni akarom az agyát. Mondandóm végén újra a farkára bukok, bekapom a makkját, körbe nyalom. Lábai érezhetően remegnek az élvezettől.

- Egész jó pasi volt, kacérkodtam vele kicsit. Aztán azt mondta, hogy beengedi a csajt, ha vele maradok kicsit.
- És? - nyögi lihegve. Türelmetlen a kicsike.
- Beleegyeztem, ő pedig társát ott hagyva hátra kísért az öltözőkhöz.
Megint megváratom kicsit, lassan torkomra engedem a farkát.
- Ahol kettesben voltatok, gondolom.
Fejezi be helyettem gyorsan, majd ráfog a fejemre mindkét kezével, és jobban a farkára húz.
Felnyögök, ahogy makkja még mélyebben a torkomra csúszik. Hihetetlen, hogy még így sincs tövig a számban. Elengedem a farkát, golyóit kezdem simogatni.

Még jobban húz a farkára, nem elég neki. Tartja a fejemet, ha akarnék sem tudnék mozdulni. De nem is akarok, bár levegőt alig kapok, de elmondhatatlanul élvezem lüktető farkát a számban. Körmeimmel a combjába marok, nagyot nyögve adja tudtomra, hogy élvezi.
- Ahh ez az!
Ajkaimat a farkára szorítom, mire ő mozgatni kezdi csípőjét. Farka pár centit kicsúszik a számból, aztán visszanyomja. Orrom már majdnem hozzá ér, de még mindig nincs bent tövig. Keményen szopat egy kicsit, nagyokat nyög, folyamatosan remeg.

Hirtelen kihúzza a farkát a számból, nyál csöppen a szőnyegre. Váratlanul jött az üresség, meglepve felnézek rá.
- Folytasd! - néz le rám – És legyél szókimondó!
Egyik kezemet a farkára teszi, rászorítja, másikat a golyóihoz húzza.
- És tedd a dolgod!
Ezúttal ő utasít engem. Felsóhajtok, megadóan nézek fel rá. Nem értem ezt a hirtelen váltást, észre sem vettem, hogy mikor vette át az irányítást. Lehet, hogy már rég nem én irányítok?
Nem bánom, tetszik!

Rámarkolok a farkára és a golyóira is, folytatom a mesémet.
- Amint hátra értünk, rögtön maga elé térdeltetett, és elő vette a farkát. Pedig még fel sem állt neki. Úgy kellett szopnom, azt mondta, hogy a számban akar megkeményedni.
- És? Keményre szoptad?
Már nem engem néz, kissé hátra hajtja a fejét, szemeit csukva tartja. Biztosan engem képzel el, ahogy egy szűk kis öltözőben keményre szopom egy pasi farkát.
- Igen, kő keményre.
- És aztán? - kárörvendő mosollyal az arcán lenéz rám.
Nagyot nyelek a tekintetétől, már most tudom, hogy nem fogom egy sima mélytorkos szopással megúszni a dolgot.
- Aztán felhúzott és megfordított, szoknyámat felhajtotta, a bugyimat meg simán félre húzta. Használni akart, farkát rögtön a puncimhoz dörzsölte.

- És jól kihasznált? Meséld el!
Mocskosan perverz fény csillog a szemében. Talán hasonlóan néztem ki én is az előbb, de aztán szerepet cseréltünk. Újra kész lennék elélvezni, nem is kellene sok hozzá. Érzem, hogy puncim már szinte csöpög, annyira nedves vagyok.
- Óóh igen... A falnak nyomott, és belém döfte a farkát. Nem finomkodott.
- Azt hittem lesz benne valami különleges rész is. Csak simán megdugott?
A kis perverz!

Mosolyra húzódik a szám, erősebben rámarkolok a farkára.
- Ránk nyitott egy másik őr.
Folytatom a mesémet, részletesen elmondom neki, hogy a másik pasi is beszállt, egyszerre dugtak és szopattak. Valószínű, hogy nem először csináltak ilyet, mert cinkosan kacsintottak egymásra, rutinosan tömtek meg engem.
Tartok egy kis szünetet, Tomi farkára bukok és makkját egyből a torkomra engedem. Felnyög, hajamba markolva még mélyebbre nyomja magát. Orrom már majdnem az alhasához ér, öklendezni kezdek a hevességétől, erőszakosan a combjába karmolok. Mosolyogva tűri egy ideig, majd megfogja a kezemet és a golyóira húzza, jelzi is, hogy mit szeretne. Simogatom, markolom a zacsiját, nyelvemmel pedig a lüktető hímtag alját simogatom.

Ütemes mozdulatokkal dugni kezdi a számat, egy percre sem lassít. Makkja mélyen a torkomon van, alig húzza ki egy kicsit, megint lenyomja. Már öklendezni sem tudok, csak tűnöm, hogy hajamba markolva élvezkedjen. De nem akar máris elsülni, így kihúzza farkát, mire én felnyögök, sóhajtozva pillantok fel rá.
- Szóval, ribanckodtál velük egy kicsit? - vigyorog le rám.
Számról és farkáról is újabb nyálcsepp esik a szőnyegre, de már nem bánom. Nem érdekel.
- Ii...igen – alig bírom kinyögni ezt az egyszerű szót.

Összeszedem magam, és lassan elmondom hogyan használtak mind a ketten, szinte megállás nélkül. Sokáig bírták, ami meg is lepett, de még mindig nem akartak leállni. Nem érték be ennyivel. Az az őr, aki másodjára jött be, kihúzta farkát a számból és a kanapéhoz sétálva ledobta rá magát. Szemeimmel követtem, ő perverzen rám vigyorgott, és meglóbálta nyálamtól csillogó farkát. Rögtön tudtam, hogy mit akar. A másik őr is abba hagyta a dugást, kicsúszott a puncimból, és a társához húzott, és ő ültetett bele a másik faszba.

Elmondani sem tudom, hogy Tomi milyen tekintettel néz rám. Nyakamat rá, hogy szinte bármit megtenne azért, hogy tovább meséljek. Bármit... Még a műfaszt is magába engedné. Szerencséje, hogy nem izgat az ilyen, de magamban jót szórakozok rajta. Csillogó szemekkel stíröl, ahogy előtte térdelek, egyik kezemmel a golyóit masszírozom, másikkal vastag rúdját simogatom gyötrelmes lassúsággal. Valószínű, hogy látja szemeimben a vágyat, mert golyóiról a kezemet a mellemre teszi, utasít, hogy izgassam magam. Sóhajtva markolok rá saját mellemre, felváltva gyúrom, és csipkedem a bimbómat.
Szemeit összehúzza jelezve, hogy folytassam. És én élvezettel folytatom.

Beleültem az őr farkába, csípőmre téve a kezét lovagoltatni kezdett magán. Tövig magára húzott, közben a másik egyetlen rövid, de határozott mozdulattal a fenekembe tolta farkát. Remegve dőltem rá az alattam lévő pasira, pucsítottam nekik amennyire tudtam. Egyszerre kezdtek mozogni, hol szinte üres volt mindkét lyukam, hol pedig teljesen kitöltötték mindkettőt. Hangosan nyögtünk mind a hárman, nem győzték csókolgatni, simogatni a testemet.

Kezem közben mellemről lecsúszik a lábaim közé, szinte én is bármit megadnék, ha magamhoz nyúlhatnék és elélvezhetnék. Nagyot nyögök, ahogy lüktető csiklómhoz ér az ujjam, egy perc is elég lenne a kielégüléshez. Tomi észre veszi, és mocsok módon azonnal elhúzza a kezem, visszarakja a mellemre.
- Nem engedtem meg! - szól rám erélyesen.
Elmosolyodok csintalanul.
- Nem kértem engedélyt.
Hajamba markolva hátra húzza a fejemet, még a szám is kinyílik közben. Hihetetlen, hogy még ezt is élvezem. Mélyen a szemeimbe néz, lassan beszél, minden szót kiélvezve.
- Hogy érezted magad, miközben egyszerre kefélték a puncidat és a seggedet is?
A kérdés végén mocskosul perverz mosolyra húzódik a szája.

Akaratlanul is viszonozom a mosolyát, szintén lassan válaszolok, minden egyes szót kihangsúlyozok.
- Mint egy pornós kis ribanc.
Farka megrándul a kezemben a választól.
- Élvezted?
Bólintok. Egyik ujját lassan a számba csúsztatja, miközben még mindig tartja a fejemet. Nem tudok máshová nézni, csak a szemeibe. Tövig a számba engedem az ujját, és megszívom. Ajkaimat rászorítom, mintha csak a farka lenne az, még a nyelvemmel is simogatom.

A tévéből közben hangos sikítások szűrődnek felénk. Mindketten oda nézünk, egy platinaszőke nő lovagol egy pasin szemből, feneke mélyen magába szívja annak farkát. Mellei a pasi arca előtt ugrálnak.
Tomi ujja kicsúszik a számból, én pedig folytatom a mesét, de közben mindketten a tévét bámuljuk.

Kifejezetten sokáig bírták, aztán egyszerre húzták ki a farkukat belőlem, és ledobtak a kanapéra. Sétáltak egy kicsit, közben simogatták magukat. Nem végeztek velem, csak pihentek. Aztán helyet cseréltek. Az, aki addig a fenekemet dugta leült, és magára húzott. Szó szerint felnyársalt. A másik is egy mozdulattal a seggebe nyomta magát, és megállás nélkül dugni kezdtek. Használtak. Keféltek, mintha az életük múlna rajta. Én csak tűrtem, mint egy rongybaba, már nyögni sem volt erőm.

Fogalmam sincs mennyi idő telhetett el, de ők sem bírták egész este, sőt, munkaidőben voltak. Újra ledobtak a kanapéra, és elém álltak, mindketten az arcom előtt verték a farkukat. Felváltva nyomták a számba, és egymás után élvezték tele a torkomat. Pár csepp kifolyt a szám szélén, de azt az egyik készségesen letörölte az ujjával majd lenyalatta róla velem.

Amint befejezem az utolsó mondatot, Tomi farkára húzza a fejemet és újra szopatni kezd. Esélyem sincs tiltakozni. Keményen dugja a számat, a torkomat, légzése felgyorsul. Látom rajta, hogy nem kell sok neki. Már fáj az állkapcsom, de nem érdekel, benyelem a farkát ameddig tudom.
Kezem újra a lábaim közé csúszik, remegve szorítom ujjamat a csiklómra. Ezúttal nem avatkozik közbe. De a farkát kihúzza.
- Verd a szádba! Hallani akarom, hogy mi izgat most... - hadarja gyorsan, már beszélni is alig bír.

Mosolyogva engedelmeskedek, arcom előtt kezdem verni lüktető farkát. Csiklómon közben lassítok, óvatosan simogatom magam, hogy tudjak beszélni.
- Izgat az óriási farkad. Tetszik, hogy irányítasz, hogy ilyen hevesen szopattál.
Még saját magamat is meglepem, hogy ilyeneket mondok neki. Közben olyan gyorsan verem a farkát, ahogy csak tudom. Ő hangosan nyög, várja a folytatást.
- Izgató, hogy a kis unokaöcsém vagy. Egy szaros kis tini, aki túl sokat képzel magáról.

Elmosolyodik durva szavaimra, de nem is kell neki több. Hirtelen megfeszül előttem, és nagyot nyög. Az első adag az arcomra érkezik, de rögtön bekapom a makkját. A többit mind lenyelem, beleverem a számba. Nagyokat sóhajt, az utolsó cseppeket is kipréselem belőle. Majd körbenyalom a számat, letörlöm az arcomról és azt is eltüntetem.
Fáradt mosollyal néz le rám.
- Ügyes ribanc vagy – dicsér meg.

A combjához hajolok és megharapom, jelezve, hogy nem tetszett a „dicséret”. De nem haragszom rá. Felállok, hajába túrva lehúzom magamhoz és megcsókolom. Visszacsókol, átölel, és magához húz. Mosolyogva húzódok el tőle, de ujjaim tovább játszanak a hajával.
- Akkor most jó kisfiú leszel, és elmész aludni?
- Nem. Azt hittem mást fogsz kérdezni... Vagy kérni.
Felnevetek és ellépek tőle, a fejemet rázom.
- Nem fogom kérni, hogy megdugj.
Bár szinte már remegek a vágytól. De akkor sem!
- Akkor... mit kell tennem?

Hihetetlen, hogy az utasításomra vár. Még mindig. Vágyakozva néz rám, lassan már könyörögni is képes lenne, hogy ne küldjem el. Elfordulok tőle vigyorogva, és az ágyamhoz lépek. Rá mászok, négykézláb pucsítok felé. Puncim nedvesen csillog előtte. A műfaszért nyúlok, amint ijedtemben dobtam el, amikor megláttam őt. Az ágyon térdelve megfordulok, és felé nyújtom. A vigyort nem tudom letörölni az arcomról.

Elveszi, a szemeimbe néz, és vár. Nem mozdul. Összeszorítom kicsit a számat, de végül én szólalok meg, úgy látom nincs más választásom. Ő nem fog.
- Ezzel fogsz megdugni. És közben nem érhetsz se hozzám, se magadhoz.
Hangom határozottabb, mint én magam. Nem csináltam még ilyet, fogalmam sincs hogy jutott eszembe. Csak azt tudom, hogy kínozni akarom az előttem álló srácot. Az unokatestvéremet. Azt akarom, hogy könyörögjön, hogy végre megdughasson.

- Miért? - kérdezi remegő hangon.
- Mert én azt mondtam!
Élvezettel mondok ki minden egyes szót, puncim vadul lüktet a gondolatra, hogy megint én irányítok, és hogy mit kértem tőle. Nem is kértem, utasítottam. Lepillantok keményedő farkára, majd megfordulok.

Tomi mögém lép, hallom, ahogy ráköp a műfaszra, majd bizonyára elkeni rajta. Bár kétlem, hogy nedvesíteni kéne bármit én az alfelemen. Aztán a puncimhoz érinti a műfaszt, a nedves makkot párszor végighúzza a puncimon, majd lassan körözni kezd vele a csiklómon.

Remegve, sóhajtozva dőlök előre, pucsítok neki. A könyökömre támaszkodok, popsimat a plafon felé nyomom. Tomi lassan végighúzza a műfaszt a puncimon, és a hüvelyemhez igazítja. Vár egy kicsit, és elkezdi belém csúsztatni...
Előző részek
Hozzászólások
SonnySolo ·
nekem tetszett :smirk: :grinning: :wink:

AmandaAdmin ·
Kedves Felhasználók! A Tortenetek csapata új oldalt nyitott a lányokkal való szex randevúzáshoz: WWW.TEENSFK.SITE Ezer erotikus történetet gyűjtenek össze ott, vannak ismeretségek és kommunikáció. Meghívjuk Önt, hogy csatlakozzon. Az ingyenes regisztráció továbbra is nyitva áll.

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha nem akarsz lemaradni: