Ha nem akarsz lemaradni:

Értesülj a legfrissebb történetekről első kézből ott, ahol akarod!

BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
Legfrissebb történetek:
Fordítás …. Eredeti történet: THE COLD CASE OF THE PIERCED WOMAN .... Szerző: Ronde .... Literotica;...
A mostani történetem az erotikustól a fantasy-ig terjed, benne bdsm és egyéb elemekkel. Jó...
Korábbi két történetemmel párhuzamosan fut a történet.
Fordítás …. Eredeti történet: COLD CASES AND HOT NIGHTS …. Szerző: Ronde ... Literotica; 2023<br...
Ketten különleges születésnapi ajándékot kapnak. Egy showműsor felejthetetlen zárószámmal...
Friss hozzászólások
kaliban: Továbbra is tetszik! Várom a f...
2024-04-24 13:37
laci78: nem semmi továbbra sem! Reméle...
2024-04-23 17:20
CRonaldo: Nagyon jó ez a story! Nekem te...
2024-04-23 12:09
kaliban: Folytasd!
2024-04-22 18:25
KutyaSzex: Szia! Van kutyád, és szeretnéd...
2024-04-21 14:04
Legnépszerűbb írások:
pff
Barbara, Kedves!<br /> A villamoson láttam meg a nevetésedet, mintha csak Te lennél, akkor...
Legnépszerűbb szerzők:

Maszti társaságban - Az engedelmes unokaöcsi

Lassan éjfél van, egy ideje nem hallok semmi neszt a lakásban, csak a saját lélegzetvételemet. Úgy érzem nem bírom tovább, így is csoda, hogy az elmúlt három estét kibírtam anélkül, hogy magamhoz nyúlnék. Remélem, hogy már alszik...

Bekapcsolom a tévét, és megkeresem a kedvenc pornó csatornámat. Egy jóképű öltönyös pasi csókolózik egy fiatal szőke, iskolás ruhában lévő tinivel. Most kezdődik. Remek! A hangot halkra állítom, még én is alig hallom. Ledobom magamról a hálóingemet és a bugyimat, már ennyi látvány is elég volt, hogy benedvesedjek. Az elmúlt hetekben eléggé kiéheztem, munkám túlságosan leköt, és fáradt vagyok eljárni ismerkedni, szórakozni. Huszonhat éves létemre szomorúan hangzik, és már a masztizás sem tud teljesen kielégíteni, de remélem hamarosan változni fog a helyzet. Egyik kezemmel a melleimet simogatom felváltva, beléjük markolok, bimbóimat csipkedem. Másik kezem a lábaim közé csúszik, sóhajtozva simogatom végig babapopsi simaságú puncimat.

Az öltönyös pasi már elővette farkát: nem túl nagy, olyan átlagos méret lehet, de kőkemény. A szőke lány mosolyogva bukik rá, beengedi a szájába, csukott szemmel bólogatni kezd rajta. Beleborzongok a látványba, el sem hiszem, hogy remegve kívánom, bárcsak cserélhetnék vele. Ujjamat erősebben rányomom a csiklómra, mire egy hangosabb sikoly hagyja el a számat.

Fenébe! Lefagyok egy kicsit, fülelek. Semmi. Megkönnyebbülve felsóhajtok, és folytatom a kényeztetésemet. Becsukom a szemeimet, elképzelem, hogy az a kemény hímtag az én számban lüktet, az a makk az én torkomra csúszik, a pasi az én hajamat markolja élvezkedve. Nyálam annyira gyűlik már a számban, hogy nyelni is alig bírom. Bárcsak más folyna már így le a torkomon!

Nem bírom tovább, éjjeliszekrényem fiókjából előveszem a tizenhét centis műpéniszt. Mostanában sajnos ő az egyetlen barátom, de panaszra nincs okom vele kapcsolatban, feladatának tökéletesen megfelel. Szépen megformázott alakja van, tökéletesen hasonlít egy igazira, még erek is dudorodnak az oldalán. Bekapom a rózsaszín makkot a végén, még egy kis nyílás is ki van alakítva a végén. Csukott szemmel körbenyalom, szopogatom, közben a tévéből jövő nyögéseket hallgatom.

Teljesen beindulok, ujjamat erősebben a csiklómra szorítom, a műfaszt a számba nyomom. Jól benyálazom, csak úgy csúszik az ajkaim között! Minden mozdulatnál egyre mélyebbre engedem, lassan megérzem a makkot a torkomon. Felnyögök, úgy szopom, mint egy igazi faszt. Mintha az életem múlna rajta. Már-már azt is elfelejtem, hogy ezúttal nem egyedül vagyok a lakásban.

Csupasz puncimon szétkenem a nedvemet. Bár mindig is a pasik izgattak, szeretek a sima puncimhoz érni, élvezem a simaságot, a nedvességet, a forróságot. Ujjaimat nem csúsztatom a hüvelyembe, kínzom magam, csak a csiklómat izgatom. Puncim és ujjaim csillognak a nedvemtől, fájdalmasan lüktető csiklómra szorítom a kezem, mikor a műfaszt a torkomra csúsztatom. Teli szájjal nyögök, lelki szemeim előtt egy hús-vér fasz lüktet a számban.

A tévét és a számat is nyögések hagyják el, de ennek ellenére meghallom a kilincs nyikorgását. Az ajtó felé pillantok, megszédülök a látványtól, majdnem el is ájulok.
Tizennyolc éves unokatestvérem áll az ajtóban.

Tomi... Idióta kölyök! Szülei rám bízták egy hétig, amíg ők nyugodtan falhatják egymást egy romantikus nyaralás címszóval, arra az időre hozzám költözött. A nagyobb korkülönbség miatt sosem álltunk közel egymáshoz, de természetesen vállaltam a felügyeletet. Bár ezt a helyzetet egyáltalán nem kalkuláltam bele.

Pár centis haja kócos a feje tetején, barna szemei szinte csillognak, ahogy engem néz. Néz? Dehogy! Tátott szájjal bámul! Kezei sportosan izmos teste mellett lógnak. Ezúttal nincs rajta semmi, csak egy feszes boxer, ami nem kicsit dudorodik. Sejthető, hogy legszívesebben magához nyúlna.

Elkerekedett szemekkel kapom ki a műfaszt a számból, takarómat magam elé kapom. Elönt a düh, felállok és teszek felé pár lépést.
- Te meg mi a faszt keresel itt?! - kiabálok rá.
Zavartan a tévére pillant. A szőke cicát már ketten ápolják: egy öltönyös a száját tömi, egy pedig a punciját hátulról. A halk nyögések betöltik a szobát, a helyzet ellenére is beindítanak.
- Csak... nem tudtam elaludni, és azt hittem te sem...
Halkan beszél, a szemeimbe néz.
- És ez felhatalmazott arra, hogy kukkolj?!
Felé lépek még egyet, legszívesebben felpofoznám.

Végig néz rajtam, bár a takaró miatt nem sokat lát. Most. Az előbb biztosan mindent látott.
- Ne...nem – nyögi ki végül.
Elég szerencsétlenül áll ott, szinte már megsajnálom. Zavarban van, szégyelli magát, mégis láthatóan úgy fel van izgulva, hogy el is élvezne amint magához érne.
- Hülye gyerek... - felsóhajtok – minek jöttél be?
Halkabbra váltom hangomat. Tipikus kanos fiatal, nem cseszhetem le azért, mert kíváncsi volt. A helyében én is ezt tettem volna, az biztos.

Szemem akaratlanul is a dudorodó boxerra téved, szinte látom, ahogy lüktet. Vagy már csak a vágytól fűtött képzeletem játszik velem?
- Hogy megnézzem alszol-e – végig a szemembe néz, és ez bosszant.
Ahelyett, hogy bocsánatot kérve elkullogna, tovább bámul vágyakozva.
- Láttad, hogy nem alszok, nem igaz?
Bólint, de nem szólal meg.
- Gondoltad, ha már itt vagy, akkor le is szoplak? - csúszik ki a számon.
Nem számítottam ilyen kirohanásra magamtól, és ő sem. Legalábbis elkerekedett szemei és vörös feje erről árulkodnak. Reakciójára gúnyos mosolyra húzódik a szám. Puncim már arra a gondolatra vadul lüktetni kezd, hogy egy igazi fasz van a számban.
Végre lesüti a szemét, halkan válaszol.
- Láttam, hogy nem alszol, de nem tudtam kimenni.
- Akkor mit akartál? Végignézni?
- Igen... - mondja inkább a padlónak, mint nekem.

- Tetszett – teszi hozzá kicsit később.
Felkuncogok, a dudorodó boxer látványa teljesen beindít. Már nem az unokatestvéremet látom magam előtt, hanem csak egy kanos fiatalt. Kezdem úgy érezni magam mint egy tini ribanc. Mint a kis szőke a tévében. A mázlista, éppen két fasz jár a szájában felváltva!
Ötletemtől a hideg is kiráz, de úgy érzem már nincs visszaút. Ha eddig nem küldtem el a kis szarost, most már nem is fogom.

- Rendben!
Elengedem a takarót, ami lecsúszik a földre, meztelen testem feltárul.
Nem vagyok kifejezetten bombázó, de nincs is okom panaszra. Testem csinos, bőröm kellően feszes. Melleim nem túl nagyok, pont kézbe illőek. Eddig még egy pasi sem panaszkodott rám, sőt!

Tomi végig néz rajtam, száját újra eltátja. Szemei elidőznek a melleimen és a csupasz puncimon. Mellbimbóim megkeményednek, ahogy érzem magamon mohó tekintetét.
- Mikor voltál utoljára csajjal?
Kérdésem után a kezem becsúszik a lábaim közé, végigsimítom puncim felületét. Nem kicsit nedves, még mindig.
- Fél éve – hangzik a válasz elhaló hangon.
Izgatottan figyeli, hogy mit csinálok, szemei a kezemre tapadnak.
- Óóó... Az nem most volt. Milyen volt?
Az ágyhoz hátrálok és leülök. Lábaimat egyelőre összezárva tartom, de kezem még mindig ott van.
- Jó.
Rövid, tömör válasz. Lényegre törő.
De nem ennyit akarok hallani. Ez most nem elég. Nekem nem!

- Meséld el! - utasítom. Újra sikerül meglepnem magam, nem szokásom utasítgatni a pasikat. Azt szeretem, ha ők irányítanak engem. De mit is várhatok egy ilyen kis kölyöktől?
- Mi...? Érdekel?
Válaszként bólintok, és szétnyitom a lábaimat, most már jól láthatóan simogatom magamat.
- Cserébe nézhetsz – suttogom neki mély hangon.
Le sem veszi rólam a szemét, még a pornó is megszűnt létezni számára.
- Mi érdekel? Ne kímélj...
Szinte kérlel, ahogy a puncimat simító kezemet figyeli.

Csak mosolygok rajta, tetszik, hogy így megbabonáztam. Nem is értem eddig miért nem kezdtem ki fiatalabb sráccal. Bár nem biztos, hogy a többi is ilyen aranyos, mint Tomi.
- Minden. - sziszegem – Hogy nézett ki a csaj? Hogy szopott? Hogy dugtad meg?
Kérdéseim sorozatára felém lép egyet, de még mindig a kezemet bámulja.
- Nem! Maradj ott! - szólok rá hangosan.
Megtorpan, egy pillanatra kérdőn néz rám. Aztán szó nélkül visszalép.
Óóóóh igeen!! Jó kisfiú! Egyre jobban beindít, imádom, hogy így engedelmeskedik.

- Egy... egy volt osztálytársam volt – kezdi félénken a mesélést - Átlagos alkatú, hosszú barna hajú lány, elég nagy mellekkel.
Elképzelem a csajt, és ujjamat a kisajkak közé csúsztatom, körözni kezdek a csiklómon. Lepillantok az ágyékára, még mindig ugyan úgy dudorodik. Megérdemli!
- Egy este áthívott, mikor a szülei nem voltak otthon. Akkor piáltunk kicsit, beszélgettünk. Aztán észre vettem, hogy vetkőzni kezd, a következő pillanatban a mellei már az arcomban voltak.
Lecsukom a szemeimet és elképzelem. Másik kezemmel megszorítom kicsit az egyik mellbimbóm, felszisszenek. Édes fájdalom!
- Így kezdődött... - fejezi be halkan.
Felsóhajtok, újra rá nézek.
- Vedd elő a farkad! Simogasd magad, és folytasd.
Meredten néz rám, nem mozdul. Leblokkolt, talán győzött a szégyen.
Ha most megfordul és kimegy, és megpusztulok a vágytól!

- Mi van kisfiú? Szégyellős vagy? - mosolygok rá, de hangom tele van gúnnyal.
Erre már a boxere felé nyúl, de olyan lassan, mintha lassított felvételt néznék. Elkezdi lefelé húzni. Nem siet. Vajon tényleg fél? Vagy csak az agyamat akarja húzni? Mindjárt én tépem le róla!! El sem hiszem, hogy csak arra vágyok, hogy láthassam végre. Szép lassan egyre többet mutat meg a farkából. Az alsóján keresztül sem tűnt kicsinek, de erre azért nem számítottam. Vastagabb, mint az átlag, és úgy tűnik elég hosszú is, mert még mindig nem látni a végét.

Nem igaz, hogy ennyire elhúzza a dolgot! Mikor végre meglátom a makkját is automatikusan végignyalom a számat. Felpattan, egyenesen felém ágaskodik, ahogy a boxer végre lecsúszik róla. Szinte felnyögök a látványtól.
- Ohh... Szép darab!
- Köszi – hangzik a szégyellős válasz. Látszik Tomin, hogy mennyire izgul, de vágya nem csökken.
- Fogd meg!
Újra engedelmeskedik, ösztönösen rámarkol, mintegy gép.

Lelki szemeim előtt magamat látom, ahogy előtte térdelek, farkát mélyen benyelem, és makkja a torkomra csúszik. Bár ekkorával még nem igazán volt dolgom, nem tudom menne-e tövig. De a gondolat is kegyetlenül vadító.
- Kezdd el verni lassan, és folytasd a mesélést. Mit csináltál vele?
Megmozdul a keze, de csak nagyon lassan. Verni kezdi, és folytatja.
- Először a melleivel játszottam, bekaptam a bimbóit, nyalogattam, markolásztam őket. De közben... A csaj keze már a farkamon volt, és elkezdte lehúzni a farmeromat. Ah...
Felnyög, beszéd közben le sem veszi szemét a puncimról.

Melleimet simogatom, belemarkolok, beleképzelem magam a csaj helyébe.
- Folytasd – suttogom.
- Hagytam magam. Megszabadított a farmertől és a boxertől is, letérdelt elém, és kérés nélkül szopni kezdett – szinte suttog, a mondat végén megremeg a hangja.
Engem figyel, de biztos vagyok benne, hogy újra farkán érzi a csaj száját.
- Bő nyállal csinálta, és kevés szopás után a mellei közé vette, úgy verte tovább.
Felnyögök, csukott szemmel hátra hajtom a fejemet. Egyre gyorsabban izgatom magam, puncim nedve az ujjaimon és a csiklómon is ott csillog.
- Utána cseréltünk... - már liheg - Felültettem a kanapéra, levetkőztettem, és...
- Kinyaltad? - kérdezem izgatottan.
- Igen, nagyon sokáig nyaltam, mire elélvezett. Imádtam – vallja be.
- Ahh igen!

Még jobban gyorsítok a kezemmel.
- Finom, csupasz puncija volt – suttogja lihegve.
- Mint az enyém?
- Igen – a szemembe néz – és nagyon nedves.
Folyamatosan veri a farkát, ő is gyorsít. Állom a tekintetét, de nem bírom sokáig. Muszáj lenéznem a farkára, baromi izgató ahogy makkja újra és újra előbukkan az ujjai közül.
- El ne sülj itt nekem, drága a szőnyegtisztítás – kuncogok.
Lassít kicsit, a mesélést sem felejtette el.
- Aztán a kanapéra ültem, és ő az ölembe ül. Illetve a farkamba... Csöcsei végig az arcomban voltak, ahogy lovagolt.
Két ujjamat a puncimba csúsztatom, nagyot nyögök. Hátra dőlök az ágyon, úgy izgatom magam tovább.

Hallom, hogy Tomi nagyot sóhajt, biztosan tetszik neki a látvány. Hangosan nyögdécselek, elképzelem, hogy az ő farka jár a puncimban az ujjaim helyett. És még egy a számban...
- Élvezte a... farkadat?
Már zihálok. Nem tudom miért, de tovább akarom hallgatni a perverz meséjét.
- Nagyon.
Hangján érezhető, hogy mosolyog.
- Utána még két pózban csináltuk.
Direkt húzza az agyamat, most már biztos. Ezt még megkeserüli!
De most csak élvezni akarok. Másik kezemmel a csiklómat kezdem izgatni.
- Hoo...oooogy?
Egyre jobban remegek. Érzem, hogy lassan végem.

- Először hátulról. Nagyon izgatott, hogy látom közben a popsiját is. Aztán szemből fejeztük be. Illetve, ő úgy ment el.
Nocsak, a kisfiú belejött a mesélésbe!
Nagyot nyögök, én is elmennék már! Teljesen elveszítettem a fejemet, nem is tudom mikor voltam ennyire felizgulva. Izgat, hogy néz, miközben izgatom és ujjazom magamat. Izgat a meséje. Izgat, hogy a rokonom, és az is, hogy fiatalabb. A pornó a tévében. Az engedelmessége.
Minden egyes részlet egyre jobban növeli az izgalmamat.

Egyik lábamat felhúzom, hallom, ahogy felnyög halkan, mikor meglátja a fenekem.
Farkát még mindig lassan veri, nem akar hamar elélvezni. Biztosan szenved már ő is, de nem érdekel.
- Én pedig utána élveztem el, egy másik pózban.
- Hova...? - kérdésem nyögésbe fullad, nem tudom befejezni.
Érzem, hogy már nem kell sok nekem.
- A szájába – suttogja félénken.

- Kérdezz még... - kérlel félénken kis szünet után.
Elmosolyodok, kénytelen vagyok lassítani a kezemmel, hogy beszélni tudjak. Pedig mennyire el akarok már élvezni!
- Lenyelte?
- Igen – válaszol azonnal.
- Jó kislány – mosolygok. - Popsiját nem dugtad meg?
Rá pillantok, látni akarom az arcát.
Lassít a farkán, kíváncsi lennék melyik résznél gyorsított fel.
- Nem engedte. De akartam... nagyon – újra vall nekem.
Felkuncogok, imádom, hogy ennyire szégyellős.
- Kis buta. Én megengedném.

Szemei egyből felcsillannak, vágyakozva a fenekemre néz. Kezével még jobban lelassít a farkán, szinte már nekem fáj.
Nedves ujjaimat kihúzom csöpögő puncimból, lejjebb csúsztatom a fenekemhez, és simogatni kezdem magam. Tomi szemei szinte kiesnek, előre lép egyet.
Elmosolyodok, simogatom magam egy kicsit neki. Még egyet lép, de aztán lecövekel. Nem mer tovább jönni. Helyes! Ujjaimat visszanyomom a puncimba, megint gyorsítani kezdek. Nyögve dőlök vissza az ágyra.
- Mondj még valamit, el akarok élvezni!
- Kérdezz. Bármit.
Próbálja átvenni az irányítást? Újra meglep, de nem hagyom neki.
- Beszélj! - utasítom, ujjam alatt már ég a csiklóm.

Testem remeg a fiú előtt, párszor a pornóra pillantok. A mázlista kiscsajt egyszerre dugják ketten.
- Miután a szájába élveztem, és lenyelte, a farkam még gecis maradt. Szépen lenyalogatta, a végén pedig újra keményre szopott.
- Óóh igeen...!
Durva szavai szinte az egekbe emelnek. Megfeszül a testem, nyögéseim elhalnak egy pillanatra.
- Dugás közben pedig néha elég mocskos volt...
A többit már nem hallom, remegő testtel élvezek el az unokatestvérem előtt, aki a farkát veri rám. Ujjaimat tövig a puncimba nyomom, csiklómat tovább izgatom, hogy elnyújtsam az élvezést.

Fogalmam sincs mikor élveztem legutóbb ekkorát, lehet, hogy még sosem. Majdnem el is ájulok, de testem végül csillapodni kezd. Kezeim is leállnak, sóhajtozva fekszek az ágyon tovább.
Mikor kinyitom a szemem, megpillantom Tomit. Talán két lépés választja el tőlem, észre sem vettem, amikor még közelebb jött. Keze már nincs a farkán, de az továbbra is kő keményen áll.
- Mit szeretnél? - mosolygok rá kielégülten.
- Te mit szeretnél? - kérdez vissza.
Muszáj felnevetnem.
- Én már elélveztem, most már kifejezetten jól aludnék.
Válaszomra jól láthatóan megfeszül, talán nem erre számított.

Összeszedem maga, és felállok, közvetlenül elé lépek, de arra ügyelek, hogy ne érjek hozzá. Puncimtól nedves kezemet felemelem, egyik ujjamat végighúzom az alsó ajkán.
- De te...? - a szemeibe nézek.
Nem tudom mikor lettem ennyire perverz, de nem bánom. Őrülten szexinek, dögösnek érzem magam, és ezt ki akarom használni.
Érintésemtől megremeg, alig hallhatóan kérdez vissza.
- Én?
- Mondd, mit szeretnél?!
Szemeim megvillannak, ahogy újra utasítom. Szegény fiú elpirul, zavartan lepillant a farkára.
- Ugye tudod?
- Nem, magamtól nem tudom – rázom lassan a fejem.

- Kívánlak...
Elhaló hangon suttog. Ujjammal tovább simogatom az ajkát, aztán lassan betolom a szájába. Azt akarom, hogy érezze az ízemet, hogy még jobban kívánjon. Másik kezemmel pedig rámarkolok a farkára.
Elkerekednek a szemei, ahogy szájába kerül az ujjam, de engedelmesen szopogatni kezdi. Érintésemre sem marad közönyös, megremeg a teste, farka nagyot rándul az ujjaim között.
Én felsóhajtok, ahogy megérzem forró száját. Aztán kihúzom az ujjamat, megszorítom az állát és magamhoz húzom.

Megcsókolom, nyelvemet rögtön a szájába dugom. Nem tiltakozik, egyből visszacsókol, kezei a derekamra csúsznak és közelebb húz magához.
Kezem járni kezd a farkán, húzogatom rajta a puha bőrt, tenyerem elidőzik nedves makkján.
- Akarod, hogy leszopjalak? - suttogom a szájába.
- Akarom – suttog ő is, én pedig letérdelek előtte.
Hozzászólások
További hozzászólások »
Sanci73 ·
Tetszik az írásod!
Nagyon beleéltem magam... :yum:

Peterxx ·
Irigylésre méltó az unokaöcsi helyzete.

AmandaAdmin ·
Kedves Felhasználók! A Tortenetek csapata új oldalt nyitott a lányokkal való szex randevúzáshoz: WWW.TEENSFK.SITE Ezer erotikus történetet gyűjtenek össze ott, vannak ismeretségek és kommunikáció. Meghívjuk Önt, hogy csatlakozzon. Az ingyenes regisztráció továbbra is nyitva áll.

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha nem akarsz lemaradni: