Ha nem akarsz lemaradni:

Értesülj a legfrissebb történetekről első kézből ott, ahol akarod!

BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
Legfrissebb történetek:
A nők bosszúja, 1. felvonás. történetnek a folytatása.
(Fantázia történet)
A történet a fantázia szüleménye, BDSM és Horror keveréke, de alapvetően a horrorba tartozik....
Lecsúsztam a fal mentén, és széttárt lábakkal csupasz fenekemmel a padlóra ültem. A fejem...
Sziasztok! Ez egy skicc, az első írásom. Szeretnék rá őszinte kritikát kapni! A történetet...
Friss hozzászólások
Dr. Stephen P. St.John: Sok gondolatom volt, de végül...
2024-03-28 20:01
Marthy: Mmm! Lányként os imádós történ...
2024-03-28 16:03
Marthy: Tökéletes ritmusú, nagyon jól...
2024-03-28 15:47
Marthy: Tökéletes ritmusú, nagyon jól...
2024-03-28 15:46
Materdoloroza: Pedig én is vártam a folytatás...
2024-03-27 22:41
Legnépszerűbb írások:
pff
Barbara, Kedves!<br /> A villamoson láttam meg a nevetésedet, mintha csak Te lennél, akkor...
Legnépszerűbb szerzők:

Maszti reggel

Hétfő reggel volt szülőktől távol egy eldugott nyaralóban. Feljöttem egy kis olvasgatásra. . teljesen véletlenül a masztis történetekre tévedtem:) Olvasgattam párat és kezdtem kicsit nedvesedni ezek hatására. Gondoltam egyet és eldöntöttem, hogy most akármi is legyen én óriásit fogok masztizni.
Előkészültem: ajtókat bezártam reluxák leengedve. Már egy kis borotválásnak is itt volt az ideje. Tehát összeszedtem a kellékeimet nehogy később kelljen mennem értük. Kellett a vibrim, egy tükör egy kis jég és borotvakrém na meg borotva és végül egy kis testápoló. Ja és egy vizes ruha. Indulhatunk!

Bementem a szobába, ajtót bezártam. Levetkőztem, az ágyra ültem akkora terpeszben amekkora ilyen korán lehetséges. Letettem a puncimmal szemben a tükröt, és elővettem a krémet. Imádom nézni ahogy saját puncim borotválom. Bekentem az egészet, de az ajkakat óvatosabban. Kezdődhet a játék. Először középen húztam egy csíkot a dombomon majd oldalt haladtam. A szeméremdomb kicsit körülményesebb volt ugyanis nem akartam belevágni kis nunusom bőrébe. A tükörben mindent láttam, így könnyebben ment . Mikor leborotváltam kis édesemet, elővettem a vizes ruhát éa amilyen óvatosan csak lehet letörölgettem kis puncikámról a maradék krémet.

Elővettem egy jégkockát és a melleimen játszottam vele, de épp csak pillanatokig nyomtam oda, ugyanis annyira hideg volt hogy szinte égette melleimet, de én imádtam ezt az érzést. Lejjebb haladtam körben a hasamon a jéggel. Elértem a friss kis cuncimhoz. Köröztem rajta párat a jéggel, majd óvatosan becsusszantottam a kisajkak közé. Megborzongott az egész testem olyan hirtelen érte a hüvelybejáratomat ez a hideg. Gyorsan kivettem a jeget. Mostmár kézzel izgattam a hüvelyemet, de se be nem mentem, se a csiklómhoz nem értem az ujjaimmal. Ott táncoltak kisajkaim rejtekében. Már nem bírtam tovább és a mutatóujjam becsusszant már majdnem elázott pinám belsejébe. A másik kezemmel a melleimet kezdtem simizni, amitől elkezdtek még jobban meredezni. Puncinedvemből tettem egy kicsit a melleimre és így már csusszantak az ujjaim rajtuk. Lent már nagyon bizseregtem, ezért felültem hogy a tükörben lássam, hogyan masztizok. Nagyon szerettem nézni saját pinámat, ez még jobban felizgatott.

Láttam, hogy a kis csiklóm már elég nagyra nőtt ahhoz, hogy hozzáérjek. De nem ám kézzel! Elővettem a kis vibrimet és a párnám alól egy gumit, mert szerettem a műfaszt is beöltöztetni. Ráhúztam a kondomot, majd csiklómhoz érintettem, de még nem kapcsoltam be. Köröztem egy kicsit gyöngyömön de a másik kezemmel a hüvelyemben mozogtam immár három ujjammal. Kivettem az ujjaimat és a műfalloszt a hüvelyemhez toltam. Bekapcsoltam közepes fokozatra, majd elindultam befelé vele. Mikor teljesen bent volt kihúztam és óriásit löktem rajta. Egyszerre bement az egész fasz. Elkezdtem ütemesen mozgatni jobb kezemmel a bal eközben a csiklómon táncolt. Hirtelen ötlettől a faszra rátettem a tapadókorongok majd a padlóra ragasztottam. Imádtam ezt, amikor terpeszben ültem és először csak óvatosan mozogtam kis barátomon. Maximum fokozatra kapcsoltam és elkezdtem mozogni a kis testrészen.

Éreztem, hogy a padló is lucskos lett a nedveimtől. Körkörösen mozogtam a falloszon. Aztán teljesen lejöttem róla majd leszedtem a földről. Hanyattfeküdtem maximális terpeszben, és az ujjaimmal táncoltam a csiklómon, majd tövig toltam a vibrit. Nem is kellett több a csúcshoz. Egy félórával később arra eszméltem, hogy a vibri még rezeg bent. Kivettem és elpakoltam, majd elmentem tusolni.
Hozzászólások
További hozzászólások »
vkrisz ·
Nagyon király!Ezt el se lehetne képzelni jobban! :grinning:

Farkaslányka ·
Úúúú, télleg nagyon jól meg van írva! Kedvet kaptam tőle egy kis masztihoz... Éjjel egyedül leszek itthon, úgyhogy kényeztethetem magam... :stuck_out_tongue:

AmandaAdmin ·
Kedves Felhasználók! A Tortenetek csapata új oldalt nyitott a lányokkal való szex randevúzáshoz: WWW.TEENSFK.SITE Ezer erotikus történetet gyűjtenek össze ott, vannak ismeretségek és kommunikáció. Meghívjuk Önt, hogy csatlakozzon. Az ingyenes regisztráció továbbra is nyitva áll.

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha nem akarsz lemaradni: