Ha nem akarsz lemaradni:

Értesülj a legfrissebb történetekről első kézből ott, ahol akarod!

BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
Legfrissebb történetek:
Fordítás …. Eredeti történet: THE COLD CASE OF THE PIERCED WOMAN .... Szerző: Ronde .... Literotica;...
A mostani történetem az erotikustól a fantasy-ig terjed, benne bdsm és egyéb elemekkel. Jó...
Korábbi két történetemmel párhuzamosan fut a történet.
Fordítás …. Eredeti történet: COLD CASES AND HOT NIGHTS …. Szerző: Ronde ... Literotica; 2023<br...
Ketten különleges születésnapi ajándékot kapnak. Egy showműsor felejthetetlen zárószámmal...
Friss hozzászólások
vulipugi: Igazán minőségi történet. Érze...
2024-04-17 17:56
laci78: engem az elején elvesztett azz...
2024-04-16 13:32
sentinel: Sentinel néven visszajöttem. M...
2024-04-16 07:39
sentinel: Sentinel néven visszajöttem. M...
2024-04-16 07:38
terelek: Nem izgató, de jó kis sztori....
2024-04-15 09:09
Legnépszerűbb írások:
pff
Barbara, Kedves!<br /> A villamoson láttam meg a nevetésedet, mintha csak Te lennél, akkor...
Legnépszerűbb szerzők:

Masszőrnél

A munkám miatt sokszor fáradtan zuhanok haza. Többször gondolkoztam már, hogy jó lenne egy kis kényeztetés a testemnek, lelkemnek, de valahogy mindig kimaradt az életemből.
Nemrég azonban nyílt egy masszázsszalon a közelben. Gondoltam felkeresem. Egyik nap elindultam hát kikapcsolódni. Mikor beléptem a klimatizált helységbe, egy kedves recepciós hölgy fogadott
Miben segíthetek? - kérdezte csilingelő hangon.
Egy masszázst szeretnék. - válaszoltam félénken.
És milyet parancsol a hölgy? - mutatott a háta mögötti táblára, amin rengeteg szolgáltatás és annak ára volt feltüntetve.
Kicsit bizonytalanul néztem végig, de mindegyik olyan volt, mintha idegen nyelven írták volna.
Kiválasztottam egy furcsa hangzású szolgáltatást, mire a hölgy meg nyomot egy gombot, és sejtelmes mosollyal  közölte, hogy mindjárt érkezik Anita, ő lesz aki ellazít.
Pár pillanat múlva jött is egy kb. harmincas éveiben járó, sportos testalkatú vidám szőke lány.
Elvezetett a második emeleten lévő kis szobába. A szobába kellemes langyos meleg fogadott. Halk relaxációs zene szólt. A szoba közepén egy masszázságy, a fal mellett egy polcokból álló szekrény, amin törölközők és lepedők voltak szépen összehajtva. A szoba sarkában egy öltöző kabin volt. Olyan, mint a próbafülke. Volt benne egy kis pad, ahova le lehetett ülni, fogas a ruháknak és polc, amin szintén összehajtott törölközők voltak.
Ahogy beléptünk jött az első meglepetés.  Anita arra kért, hogy mennyek az öltözőbe és vetkőzzek le teljesen meztelenre. Kicsit váratlanul ért, de már nem volt visszaút. Bementem hát és megszabadultam a ruhámtól. Egy törölközőt magam köré tekertem, így léptem ki.
Közben Anita szépen kiterített az ágyra egy lepedőt. Lesegítette rólam a leplemet, s megkért, hogy feküdjek az ágyra hassal.
A polcon lévő kis tálból langyos olajat csurgott a hátamra, majd azzal lassan, lágyan elkezdte masszírozni a hátam. Olyan finoman csinálta, hogy majdnem elaludtam.
Aléltságomból akkor riadtam, mikor a combomra és vádlimra is csorgatott az olajból, s azokat kezdte gyúrni. Ahogy egyre feljebb haladt a combom belseje felé is elkalandozott. Néha már hozzá ért a nagyajkaimhoz is, ami meglépett, de nagyon jól eset.
Második meglepetés akkor ért, mikor kész lett és megkért, hogy forduljak meg. Kicsit szégyenlős vagyok, mert a melleim nem olyan nagyok, bár a férjemnek tetszenek. Az sem tetézte önbizalmam, hogy pár napja nem borotválkoztam odalent, és ettől nagy borosták nőttek.
Amikor megfordultam a mellkasomra oljat folyatott és óvatosan szétkente. Dörzsölte, simogatta, gyurkálta melleim. Úgy hasznára kezeit, mint a pék, mikor zsemlét formáz. Isteni érzés volt! Kezdtem felizgulni és ez látszott is, ahogy megkeményedtek a bimbóim.
Ezután a lábamra öntött az olajból és azt vette kezelésbe. Ahogy feljebb és feljebb vándorolt, lettem egyre nedvesebb. Próbáltam tiltakozni, de testem nem engedelmeskedett. Anita csodálatos kézi egyre feljebb haladtak. Első halk nyögések akkor jött ki számon, mikor a csiklómhoz ért. Finoman simogatta olajtól csúszós szervem. Két ujjával kicsit széthúzta a puncim, így még jobban hozzá fért, és másik kezével egyre gyorsabb ütembe dörzsölte. Mikor majdnem elélveztem az egyik ujját a barlangomba nyomta. Pár mozdulat után még egy ujj került belém. Ahogy mozgatta ki-be testem egyre közelebb került a gyönyör kapujához. Amikor a harmadik ujja is belém fúródott testem megfeszült és hangos nyögések közepette elélveztem. Lassuló keze hatására még párszor megremegtem. Mikor kinyitottam a szemem Anita kedvesen mosolygott rám. Biztos többször látott már kielégülni nő. Felsegített az ágyról, óvatosan letörölte a felesleges olajat, majd az öltözőbe kísért. Ott felöltöztem és a portára mentem kifizetni a csodás masszázst. Fizetés után máris újabb időpontot kértem. Most már egyenesen Anitához
Azóta többször meglátogattam, és mindig kielégülve távoztam!
Hozzászólások
RAVETRAIN ·
Izgi! Lehetne folytatása is Anita lakásán!
Amúgy talán még jobb is lehetett volna, ha kérted volna, miközben a nunusodat masszírozta, hogy: -Puszilgatnád kicsit a mellbimbóm is?
Aztán: -Csókolj meg, kérlek!

Meg előtte jobban is bemutathattad volna őt, mint például nagyon helyes arca volt, és gyönyörű szép mellei. Egy ideje elképzeltem néha milyen érzés lehet egy másik nő melleit megérinteni. Meg mondjuk nagyon kedves volt, és mosolygós. Látta rajtam, hogy kicsit feszélyezve érzem magam, de segített ellazulni. Némi párbeszéd is kellett volna a hatásosság kedvéért, mint például. -Még nem láttalak itt? Ez az első alkalom, vagy jártál korábban is masszőrnél?
-Nem, még nem. Ez az első! -kiült a hangomra, hogy izgulok, amit Anita is észrevett.
-Csak lazulj el! Nem kell szégyenlősködnöd, csak engedd el magad!
Ígérem kellemes lesz! -mosolygott.

Szóval valami ehhez hasonlók rengeteget dobtak volna rajta, mert így az olvasó jobban bele tudja élni magát a történetbe.
Nem baj, ha hosszabb lenne ezek miatt a történet. Persze nem kell túl vontatottan, de gondolom érted mit mondok.
A következő részben próbáld megfogadni a tanácsom, és mindenki áradozni fog:)

Marokfegyver ·
Mielőtt beküldöd a hősödet egy masszázsszalonba, nem árt tisztázni, hogy ott masszőzök (nők) vagy masszőrök (férfiak) dolgoznak-e. Talán így nem fordulna elő Anita nevű masszőr (férfi), vagy az enyhén naiv szereplő tényleg próbálhatná, amire vágyik, bár ahol a táblára kiírt szolgáltatások sem egyértelműek, ott úgysem lehet előre tudni, hogy mi következik.

AmandaAdmin ·
Kedves Felhasználók! A Tortenetek csapata új oldalt nyitott a lányokkal való szex randevúzáshoz: WWW.TEENSFK.SITE Ezer erotikus történetet gyűjtenek össze ott, vannak ismeretségek és kommunikáció. Meghívjuk Önt, hogy csatlakozzon. Az ingyenes regisztráció továbbra is nyitva áll.

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha nem akarsz lemaradni: