Ha nem akarsz lemaradni:

Értesülj a legfrissebb történetekről első kézből ott, ahol akarod!

BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
Legfrissebb történetek:
Fordítás …. Eredeti történet: THE COLD CASE OF THE PIERCED WOMAN .... Szerző: Ronde .... Literotica;...
A mostani történetem az erotikustól a fantasy-ig terjed, benne bdsm és egyéb elemekkel. Jó...
Korábbi két történetemmel párhuzamosan fut a történet.
Fordítás …. Eredeti történet: COLD CASES AND HOT NIGHTS …. Szerző: Ronde ... Literotica; 2023<br...
Ketten különleges születésnapi ajándékot kapnak. Egy showműsor felejthetetlen zárószámmal...
Friss hozzászólások
vulipugi: Igazán minőségi történet. Érze...
2024-04-17 17:56
laci78: engem az elején elvesztett azz...
2024-04-16 13:32
sentinel: Sentinel néven visszajöttem. M...
2024-04-16 07:39
sentinel: Sentinel néven visszajöttem. M...
2024-04-16 07:38
terelek: Nem izgató, de jó kis sztori....
2024-04-15 09:09
Legnépszerűbb írások:
pff
Barbara, Kedves!<br /> A villamoson láttam meg a nevetésedet, mintha csak Te lennél, akkor...
Legnépszerűbb szerzők:

Masszazs

Fárasztó munkanap után egy kis kényeztetésre, lazításra vágytam.
Felhívtam egy ismerős masszőrt akinél már voltam egyszer egy kozmetikai szalonban. Ott egy klasszikus masszázsban volt részem.
A masszőr, aki 50 év körüli férfi, tájékoztatott, hogy már nem dolgozik abban a szalonban, de menjek el hozzá mert otthon is dolgozik. Rendicsek.
Zuhany után jött az első meglepetés: miután hasrafeküdtem az ágyon - ő is nekiállt vetkőzni és rövidesen meztelen volt. Tényleg nagyon meleg nap volt hát nem bántam.
Lassan, nyugodtan maszírozta a hátam, közben néha hozzám ért a farka. Amikor a fenekem kezdte maszírozni észrevettem, hogy a farka nőni kezdett. Ujjai lassan köröztek az ánuszom körül és rövidesen megpróbálta egy ujját becsúsztatni. Nem voltam meg férfival és kértem hagyja abba, mert nem ezért jöttem. Rájött, hogy nem jó ajtóstól rontani a házba, ezért abbahagyta és folytatta a masszázst de ravaszul próbálta keresni az erogén zónákat és meg is találta - van elég ilyen zóna a hátamon és a combom belső feéán, és azon vettem észre magam, hogy nő bennem a feszültség és a farkam is nőni kezdett amit ő is észrevett amikor "véletlenül" rá - rásimogatott a golyóimra.
Nem volt számára meglepetés amikor hanyatt fordultam és meglátta meredező farkam. Elégedett mosollyal nyugtázta az eredményt és hogy oldja a feszültséget csak a lábaimat kezdte masszírozni. Kőkemény farka viszont világosan mutatta, hogy tovább akarna menni. Szép nagy szőrtelen farka volt és a hegyén megjelentek az első cseppek...
Nem hagyta sokáig, hogy lazítsak, rövidesen a faszom körül járt a keze, sőt lábaim között ujjai ismét a lyukam körül kezdtek körözni és mire észbe kaptam hirtelen benyomta ujját a fenekembe. Megállt, hogy szokjak hozzá a feszítő érzéshez. Kértem ne tegye, de merev farkam és feszülő testem mást mondtak neki és lassan ujjazni kezdett. Amikor elérte a prosztatám és azt kezdte maszírozni, hát bevallom bennem is ledőlt egy gát és lehunyt szemmel átadtam magam az élvezetnek. Közben a másik keze sem tétlenkedett - az a farkam simogatta.
Jajgattam, dobáltam magam és rövidesen mellemre lőttem a gecim...
Amikor kinyitottam a szemem láttam, hogy ő még mindig merev farokkal áll mellettem, majd lassan verni kezdte és hörögve beterítette a mellemet fehér levével.
Zuhanyozás után távozás előtt csak ennyit mondott mosolyogva: várlak újra...
Hozzászólások
Attila31 ·
Szia!

Amennyiben a fenti történet nem csak a képzeleted szüleménye, akkor légy szíves írd meg nekem, hogy hol, kinél voltál masszázson, mert én is szívesen kipróbálnám!

cmjcmjcmj1988 ·
én ettől a történettől teljesen beizgultam, kéne egy pasi, aki a seggem szüzességét elvenné...

AmandaAdmin ·
Kedves Felhasználók!A tortenetek csapata új oldalt nyitott a meleg emberek számára: WWW.BOYSXX.SITE Ezer erotikus történetet gyűjtenek össze ott, vannak ismeretségek és kommunikáció. Meghívjuk Önt, hogy csatlakozzon. Az ingyenes regisztráció továbbra is nyitva áll

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha nem akarsz lemaradni: