Ha nem akarsz lemaradni:

Értesülj a legfrissebb történetekről első kézből ott, ahol akarod!

BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
Legfrissebb történetek:
A nők bosszúja, 1. felvonás. történetnek a folytatása.
(Fantázia történet)
A történet a fantázia szüleménye, BDSM és Horror keveréke, de alapvetően a horrorba tartozik....
Lecsúsztam a fal mentén, és széttárt lábakkal csupasz fenekemmel a padlóra ültem. A fejem...
Sziasztok! Ez egy skicc, az első írásom. Szeretnék rá őszinte kritikát kapni! A történetet...
Friss hozzászólások
Dr. Stephen P. St.John: Sok gondolatom volt, de végül...
2024-03-28 20:01
Marthy: Mmm! Lányként os imádós történ...
2024-03-28 16:03
Marthy: Tökéletes ritmusú, nagyon jól...
2024-03-28 15:47
Marthy: Tökéletes ritmusú, nagyon jól...
2024-03-28 15:46
Materdoloroza: Pedig én is vártam a folytatás...
2024-03-27 22:41
Legnépszerűbb írások:
pff
Barbara, Kedves!<br /> A villamoson láttam meg a nevetésedet, mintha csak Te lennél, akkor...
Legnépszerűbb szerzők:

Második alkalom

A második alkalom

Az első szexkalandunk után egyre inkább vágyakoztam Anyósom testére. Valahányszor arra a délutánra gondoltam, merevedésem lett. Pár hét múlva ismét a városban volt dolgom, és úgy alakult, hogy nem sikerült mindent egy nap alatt elrendeznem. Hazaszóltam a feleségemnek, hogy maradnom kell.
Megkérdezte:
- Hol alszom ?
- Szállodában - válaszoltam.
- Ugyan ! Hívd föl Anyámat, biztos szívesen veszi a társaságot ! – mondta.
Mit mondjak, bizsergetett a gondolat, hát gondoltam, talán teljesülnek az eddig csak vágyakozásaimban szereplő dolgok. Persze elutasítást is kaphatok, ki tudja Anyósom hogy élte meg első esetünket, hiszen azóta egy szóval, egy pillantással se árulta el mit érez.

A telefonban se volt se hideg, se meleg, bár gyorsan belegyezett, hogy nála szálljak meg. Este 9 körül értem oda. Már hálóingben volt, egy köntöst vett magára. Puszi-puszi, hogy vagy, mi újság és egyéb udvarias kérdések, de semmi jele bármilyen szexuális érdeklődésnek. Kb. egy óra múlva külön-külön aludni mentünk. Ő a hálóba én a nappali kinyitható ágyára. Sokáig tévéztem és figyeltem, hátha történik valami, valami kis utalás, de semmi. Elaludtam.

A reggeli zajokra ébredtem. Autók, buszok zajára. A tv zaját is elért, kinyitottam a szemem. Anyósom az ágy végén ült, ez esti köntös volt rajta, fázáson húzta magára, és a reggeli híreket nézte.

- Jó reggelt ! – mondtam.
- Jó reggelt ! Jól aludtál ?
- Köszönöm, igen ! Nem zavartalak a tv-vel este ? – kérdeztem.
- Á nem, gyorsan elaludtam - mondta.
- Te fázol ? – kérdeztem, mert láttam, hogy ismét fázósan húzza össze a köntöst.
- Kicsit.
- Akkor miért ülsz ott az ágy végén ? Gyere van itt még egy takaró.

Anyósom nem akart leheveredni, de a sokadik felkérésre mégis felhúzta magát az ágyra, magára terítve a takarót. Láttam, amint közben végigmér, rajtam csak egy alsó volt. Néztük a hírműsort, közben felkönyököltem, erre Anyósom is megmozdult, a mozdulattól szétnyílt a köntöse, látni engedve azokat a gyönyörű melleket, fázósan álló bimbókat. Anyósom lenézett, majd rám, látva, hogy szemem le nem tudom venni az elém táruló látványról. Kézével össze akarta fogni a köntöst, de kezem önkéntelenül is megfogta a kezét.

- Ne, kérlek – mondta –, így is nagyon nehéz…
- Nekem is – válaszoltam. – Megörülök érted, be akarom teljesíteni amit elkezdtünk, és magamhoz húztam. Válláról lecsúszott a köntös, alatta meztelen volt és illatos. Most értettem meg, túl volt a reggeli fürdésen.
- Ne, nem szabad- védekezett.

Kezét csókolgattam, amivel takargatta magát, közben magamhoz húztam egyre szorosabban. Keze között az előbukkanó bimbókat kezdtem csókolgatni, aztán a nyakát, arcát, ajkait. Hagyta, már nem lökött el, de még nem csókolt vissza. Kezem mellét markolta, hátát, vállát simogatta,. Köntös lehullt, kezem a combján vándorolt, és akkor éreztem, hogy enged. Combját kicsit széttárta, fejét hátrahajtotta, kezével megsimogatta a tarkóm, és egy forró csókban forrtunk össze. Csók közben kezem végigsimított szeméremdombján, felsóhajtott. Lassan lenyomtam az ágyra, szétnyitottam a köntöst, kiszabadítva szerelemre érett, forró testét. Gyönyörű volt. Ez az érett nő most az enyém lesz. Fölálltam, levettem az alsómat, hogy ő is lássa ágaskodó farkam. Föl akart ülni, de visszanyomtam.

- Nem, ezt nem akarom elkapkodni – mondtam.
Lehajoltam, és csókolgatni kezdtem a mellét, hasát, combját, kezem hol széttárta, hol masszírozta punciját, éreztem a nedvességet, és lassan nyelvemmel körözve haladtam a puncija felé. Belecsókoltam. Megrándult, lábait széttárta. Nyalni kezdtem a csiklóját, a hüvelybejáratát, szívtam, csókoltam. Ő vonaglott, nyögött, hajamba túrt, rányomta fejem a nedves puncijára. Éreztem, amint egyre izgatottabb lesz, farkam kőkeményre duzzadt. Középső ujjam bedugtam a nedves hüvelybe, nyelvemmel a csiklót simogattam, amitől Anyósom csípőjét emelgetve tolta rá magát az ujjamra, mintegy faszra. Egyre hangosabban nyögött. Már két ujjam járt ki be a puncijában. Felegyenesedtem, nyelvem szerepét a másik kezem vette át, közben már három ujjamat toltam be az egyre nedvesebb punciba. Anyósom vonaglott, mintha szabadulni akarna, de nem engedtem. Ujjaim a puncijában, kezem a csiklóját dörzsölte egyre vadabb iramban.
- Látni akarlak, ahogy élvezel – mondtam

Anyósom tágra nyílt szemmel, révedő tekintettel nézett rám, majd egy hatalmas nyögés kíséretében elélvezett. A kezemre nagy adag váladék csöppent, csuklómnál fogva tolta befelé, szorította puncijába ujjaimat.
Lassan kihúztam a kezem. A váladékot szétkentem a punciján, és a makkomon. Feltérdeltem a fejéhez, magam felé fordítottam, megcsókoltam, majd egyszerűen a szájába adtam kemény farkamat. Azonnal szopni kezdte, minden átmenet nélkül, vadul. Kezemmel ismét a punciját kezdtem gyötörni. Egyre vadabbul szopott. Másik kezemmel néha megfogtam a fejét, és erősen ráhúztam a faszomra.

Élveztem, ahogy kicsit ellenkezik, de éreztem azt is, hogy tetszik neki. Kihúztam a farkam a szájából, hogy végre beléhatoljak. Szétnyitottam a lábát, és felemeltem. Átfogtam kecses bokáját, és farkamat lassan szétnyíló, nedves puncijába toltam. Forró volt, nedves és a legnagyobb gyönyörűség amit valaha éreztem. Kihúztam a farkam, aztán újra betoltam, aztán kihúztam, aztán betoltam, és elkezdtem ütemesen baszni. Mellei ütemesen rengtek, szeme csukva, ajkát minden lökésre nyögés hagyta el. Oldalra fordítottam, melléfeküdtem, faszom újra elmerült a puncijába. Átöleltem, ő megfogtam a kezem és a puncijától nedves ujjamat kezdte szopni, mintegy faszt.
- Megőrjítesz – mondtam.

Egyik lábát fölemeltem, hogy mélyebbre tudjam tolnia farkam, és a végső mozgásba kezdtem. Anyósom egyre erősebben szopta az ujjam, miközben basztam, és egyszerre élveztünk el.
Hozzászólások
További hozzászólások »
Péter1985 ·
Elég egyszerű történet. egyszerű szavak, egyszerű fogalmazás, egyszerű gondolatvitel.

Angyalka89 ·
Választékosabb fogalmazással jobban meg lehet fogni az olvasót, a szóismétlés pedig nicns pozitív hatással amondanivalóra. A végét nagyon gyorsan lezártad. (Szerintem)

AmandaAdmin ·
Kedves Felhasználók! A Tortenetek csapata új oldalt nyitott a lányokkal való szex randevúzáshoz: WWW.TEENSFK.SITE Ezer erotikus történetet gyűjtenek össze ott, vannak ismeretségek és kommunikáció. Meghívjuk Önt, hogy csatlakozzon. Az ingyenes regisztráció továbbra is nyitva áll.

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha nem akarsz lemaradni: