Ha nem akarsz lemaradni:

Értesülj a legfrissebb történetekről első kézből ott, ahol akarod!

BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
Legfrissebb történetek:
Fordítás …. Eredeti történet: THE COLD CASE OF THE PIERCED WOMAN .... Szerző: Ronde .... Literotica;...
A mostani történetem az erotikustól a fantasy-ig terjed, benne bdsm és egyéb elemekkel. Jó...
Korábbi két történetemmel párhuzamosan fut a történet.
Fordítás …. Eredeti történet: COLD CASES AND HOT NIGHTS …. Szerző: Ronde ... Literotica; 2023<br...
Ketten különleges születésnapi ajándékot kapnak. Egy showműsor felejthetetlen zárószámmal...
Friss hozzászólások
Gömec: Bocsánat, hogy itt szólalok fe...
2024-04-19 14:26
vulipugi: Igazán minőségi történet. Érze...
2024-04-17 17:56
laci78: engem az elején elvesztett azz...
2024-04-16 13:32
sentinel: Sentinel néven visszajöttem. M...
2024-04-16 07:39
sentinel: Sentinel néven visszajöttem. M...
2024-04-16 07:38
Legnépszerűbb írások:
pff
Barbara, Kedves!<br /> A villamoson láttam meg a nevetésedet, mintha csak Te lennél, akkor...
Legnépszerűbb szerzők:

Máshogy sült el...

21 éves vagyok, egy Csongrád megyei kis városban élek. A város tele van jobbnál jobb csajokkal, többel feküdtem már le. De négy éve, mikor életem egyik fő eseménye történt, még bizony szűz voltam. Már alig vártam a "beavatást", de valahogy sajnos mindig kimaradt. Így recskázással vezettem le az energiáim, amikor csak lehetett. Mikor nem? Hát, akkor fantázáltam. Bizony.
Épp a Szegedre utaztam be, már jóval a nyári szünet kezdete előtt, mivel ott jártam középsuliba és valami fiszem-faszom papírért be kellett utazni. Ilyenkor általában este jót partiztunk a haverokkal, de aznap ki kellett hagynom. Pihenő. Már úgy éreztem, hogy kiégek. Pedig csak éretlen testemet eltikkasztotta az egyhetes, szinte szünet nélküli party.

Szóval, ültem a buszon és egyszer csak eszembe jutott Kati. Ő volt a legjobb gáré az egész városban. Elképzeltem milyen lehet vele. Sajnos elég döcögős a fantáziám, de akkor olyan kanos voltam, hogy rögtön élethű szityuésönt képzeltem magam elé...
Már nagyban pumpáltam Katit, családi vállalkozásuk fénymásolóján. Szinte hallottam az apró sóhajokat és formás seggének csattanásait, szinte éreztem kezemben átlagnál nagyobb melleit, mikor beértünk a nagyvárosba. A sugárút egy panelrengetegen keresztül vezetett a centerbe, ettől mindig elment a kedvem egy kicsit. Milyen sok büdös ember élhet itt, szűk helyen... de most azok a fülledt, pocsolya- és szemétszagú, mégis nevetséges-szomorú-jólmegkefélős telepi történetek ugrottak be, amiket a Városban hallottam. Ilyenre izgulni... már röhögtem magamon.

Hát ilyen hangulatban, mindeféle flessektől kísérve jutottam iskolámig. Éreztem hogy fölszedek valami nőt a suliban és jól seggbeteremtem. Vagy visszafelé, az üres buszon hátha fölakad valami falusi picsa a horogra. És a többi.
A kapuhoz vezető rámpán fölfelé menet épp két nővel szexeltem a tanáriban...
Az irodában már vártak. Osztályfőnököm, , akivel az ,,ügyem" volt, és egy nála kissé fiatalabb, 35 körüli, kissé zsíros, ám huncut szemű asszonyág, egy tesitanár... Elvigyorodtam magamban, mikor beléptem. Két nő, tanári...Persze a farkam állt akár a Dóm tornyai.

Leültem az osztályfőnök mellé, és arra vártam mikor szabadulhatok. A tesitanárnő viszont kiszúrta álló farkam. Ez még kínosabbá tette a helyzetet, és a faszom is csak merevedett...már nem tutdam hogy ülni, hogy legyen helye a brének. Az osztfő meg is kérdezte, viszketőporba ültem-e. Ekkora szar poént még Bélesz, aki állandó kiaszalásunk tárgya se mondana.... a tesitanárnő meg csak bájosan kuncogott. Komolyan megkívántam azt a nőt. Ettől kezdve fölváltva néztem melleit és terebélyes seggét (najó, nem volt olyan nagy) meg a plafont.
Végre szabadultam.Udvariasan köszöntem, majd kihátráltam a teremből .Gondoltam gyorsan elhúzok innen, hátha elszáll az ,,izgalom".De ekkor megláttam a folyosó végén Olgit, aki után fél éve epekedtem. Najó, így nem láthat, gondoltam magamban, és elmentem a budik felé. De nem lett mázlim: kedvenc tesitanárnőmmel találkoztam... lehívott valami baromságért a terembe, nem is figyeltem csak követtem a dagály segget és az 5-6 éve trendi, de jó illatú frizurát. Le a lépcsőn. Célozgatás, poénkodás a tanárnőtől (akinek a nevét se tudtam hisz nem tanított) én meg csak süllyedtem szégyenemben. És majd szétégett arcom a pírtól.

Konditerembe be, ajtó zár, be, sötétség-megszok-félhomály és a nő marka duzzadó hímtagomon... meg se bírtam mukkanni olyannyira meglepődtem. Innen már nem volt kecmec. Hudlacsekné (ahogy később megtudtam) levette adidas susogósát, nike polóát, ami mögül előbuggyantak - volna- mellei. De így, feszességükben, eltakartságukban asszem izgatóbbak is voltak. H-né rácuppant a faszomra. Ekkor már egyáltalán nem volt ellenemre a dolog. Itt vesztem el szüzességem egy ilyen nyanyával, de mivagyok én, csaj, hogy érdekeljen?! H-né fantasztikusan szopott, Áradt az évtizedes tapasztalat minden mozdulatából.

Mikor látta, hogy nemsoká elélvezek, erőteljesen lerántotta herezacskómat. Ohh!- nyögtem - mire folytatta a szopást. Ezt vagy kétszer megismételte, majd levetkőzött, s engem is arra biztatott. Melltartóját levette, ami csalódást okozott, de ezzel nem volt időm törődni, mikor megláttam és megéreztem az érett pináját. H-né fölült a fekvenyomó padra és már tudtam, mit kell tennem. De később, félhangos ,,nyalj" és ,,nyálazz kis pöcs" nyögéseivel emlékeztetett dolgomra. Aztán megrázkódott, nyögött párat és kéjes vigyorral fülembe suttogta, pár nyalás kíséretében: szedek fogamzásgátlót! Nem voltam rest, belényomtam egyre duzzadó merev falloszom. Igen, attól a pillanattól fogva már nem pöcsöm volt. Hanem F-A-SZ-om, amit egy gyönyörű P-I-N-Á-ba tömtem! És már én sem voltam kis pöcs! Akkorát élveztem H-né napégette, elvirágzott szépségű melleire, hogy beleremegtek a súlyzótárcsák is! Máshogy sült el a napom mint gondoltam - de egyáltalán nem bántam!
Hozzászólások
További hozzászólások »
Hypnotic ·
Hát neked is aztán van fantáziád :D aztán ott van az ízlések és ficamok :D Iláj meg akkora madár mint 6 másik de azér bírom a szövegeit =)

Wies Elek ·
És az ILÁJ tényleg a Fenék Tibi?:P
Már készt a következő sztorim, gondolom mindenki arra vár:D Csak valami rendes álnév kéne.

AmandaAdmin ·
Kedves Felhasználók! A Tortenetek csapata új oldalt nyitott a lányokkal való szex randevúzáshoz: WWW.TEENSFK.SITE Ezer erotikus történetet gyűjtenek össze ott, vannak ismeretségek és kommunikáció. Meghívjuk Önt, hogy csatlakozzon. Az ingyenes regisztráció továbbra is nyitva áll.

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha nem akarsz lemaradni: