Ha nem akarsz lemaradni:

Értesülj a legfrissebb történetekről első kézből ott, ahol akarod!

BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
Legfrissebb történetek:
Fordítás …. Eredeti történet: THE COLD CASE OF THE PIERCED WOMAN .... Szerző: Ronde .... Literotica;...
A mostani történetem az erotikustól a fantasy-ig terjed, benne bdsm és egyéb elemekkel. Jó...
Korábbi két történetemmel párhuzamosan fut a történet.
Fordítás …. Eredeti történet: COLD CASES AND HOT NIGHTS …. Szerző: Ronde ... Literotica; 2023<br...
Ketten különleges születésnapi ajándékot kapnak. Egy showműsor felejthetetlen zárószámmal...
Friss hozzászólások
CRonaldo: Nagyon jó ez a story! Nekem te...
2024-04-23 12:09
kaliban: Folytasd!
2024-04-22 18:25
KutyaSzex: Szia! Van kutyád, és szeretnéd...
2024-04-21 14:04
KutyaSzex: Szia! Van kutyád, és szere...
2024-04-21 14:02
KutyaSzex: Szia! Van kutyád, és szere...
2024-04-21 13:52
Legnépszerűbb írások:
pff
Barbara, Kedves!<br /> A villamoson láttam meg a nevetésedet, mintha csak Te lennél, akkor...
Legnépszerűbb szerzők:

Marko - Életem kiterített (nem kártya) lapjai 3.


Egészen rosszul lettem. Ha Evi kicsit később találkozik össze Erikkel talán megúsztam volna.
Esetleg.
Lihegve támaszkodtam a szobám bezárt ajtajának, áldottam a szerencsémet, hogy épp bőrrel átvészeltem az eltelt pár percet. A szívem  kalapálását a dobhártyámban is hallani véltem, a levegőt vibrálónak láttam, sőt, egészen halvány színeket fedeztem fel benne! A megemelkedett adrenalinszint játéka volt, amit az izgalom, az átélt élmények okoztak.
Feljutni sem volt egyszerű, pedig siettem,  majdnem rohanva közelítettem az emelet felé, persze  kétszer is megállítottak útközben, van -e még bor, hol van a kávé- kezdetű kérdésekkel. A zaklatott állapotomat alig tudtam palástolni a többiek előtt, majdnem üvöltve válaszoltam, de szerencsére senkinek nem tűnt fel, hogy üldözöttként menekülök. 
- Így elcseszni!- kiáltottam bele a szobám csendjébe, miközben ráztam a fejem, az öklömmel pedig vertem a falat, hadd fájjon! Mérhetetlen düh forrt bennem, az átkozott helyzet miatt, nem tudtam elképzelni, hogy lesz-e még holnap a számomra. Biztos voltam benne, hogy Erik utánam jön, feltépi az ajtót és kicsi cafatokra tép, vagy beleöklöz a padlóba. A remegő várakozás alatt a percek óráknak tűntek, de semmi mást nem hallatszott, csupán a fáradó buli zaja szűrődött fel a szobámba. 
- Jön! Nem jön! Agyonver, életben maradok! - ezt ismételgettem egészen addig, amíg ki nem száradt a szám.



Végül lerúgtam magamról az átkozott körömcipőt, hogy a ledőljek egy kicsit az ágyra. Egy hisztis kis fruskának éreztem magam, ahogy a lábaimmal kalimpáltam, a kezeimmel ütöttem az ágyat, kiadva magamból minden utolsó csepp erőt.Pár pillanatra akartam csak behunyni a szemem, ám a fáradság, az egész napi izgalom győzedelmeskedett az akaratomon. .
Nem tudom mennyit aludhattam, mert a  nap  sugarai melegítették a bőrömet ébredéskor. Kissé kába és másnapos voltam. Ám azonnal rájöttem, hogy sikerült az éjszakát élve átvészelnem! Megkönnyebbülten gondoltam arra, hogy talán Eriknek nem is olyan sürgős az a megfojtás... .
A jelmez, a melltartó - ami hálóruhául szolgált-, mindenhol lenyomatot hagyott a bőrömön, fájt a hátam, a vállam, amibe belemartak a vékony pántok, a derekamon vöröslő árok keletkezett. .
Hamar eszembe jutott az előző éjszaka  főként, a fészer mögött történt dolog.  A félelem mellett a vágy is birtokba vette a testemet. Erikre gondoltam, az arcára, a csókjának ízére, a férfiasságára, ami duzzadtan és forrón simult az este a markomba.


Tudtam, hogy nincs mese.


A piros ruha és minden egyéb a parkettre került, ami miatt a testem szinte fellélegzett,  a kezem pedig gyorsan a lábam közé siklott. A hímvesszőm lüktetve érintette a tenyerem bőrét, annyira kellett a sürgős élvezet, mint még talán soha.



Átéltem újra mindent.



A csók zamatát, Erik illatát, a karok szorítását, a nyögések hevességét. A vad mohóság gyors mozdulatokra sarkallt. A végén dobáltam magam a lepedőn, annyira be voltam indulva. Az orgazmus hamar rám tört, Erik nevét nyögtem, amikor a testem megfeszült és a markomba lövellt az ondó. 
Félve lopództam ki a fürdőszobába, hogy lezuhanyozzak és rendbe tegyem magam. 
Egy óra múlva már korgott a gyomrom, hiányzott egy forró tea, de nem mertem lemenni a konyhába. Remegtem az ajtóm előtt a kilincset szorongatva, amelyet többször is lenyomtam, de nem egészen kattanásig. 
Így őrlődtem, a merek, - nem merek állapotában.



Valahogy mégis sikerült egy idő után kilépnem a folyósora, a rám törő hányingert mély lélegzetvételekkel próbáltam elhessegetni.



Tudtam, hogy elkerülhetetlen az Erikkel való szembesülés. Éreztem, ahogy egyre sápadtabbá válok, amint a konyha felé közelítek. Ismerősen csapott meg az a bizonyos konyha illat, Erik és Evelin az asztal mellett reggelizett. Tétován néztem szét az ajtóküszöbön állva, a szemem a falra szerelt digitális órára pillantott. Már délelőtt tizenegy óra is elmúlt.



- Mi van veled tesó? Olyan fehér vagy, mint a fal. Macskajaj?- kérdezte pajkosan Evi, míg Erik arca mélyvörössé vált amint megpillantott, a szája egyenes vonallá préselődött. .
Vártam.



Valami iszonyú kiabálásra, ütésekre, bántalmazásra. A kezem előre ökölbe szorult, a testem megfeszült, de nem történt semmi. A vibráló feszültség, azonban betöltött mindent. Erik kerülte a pillantásomat, míg én a padlóra szegeztem a tekintetemet. Remegő kézzel sikerült meginnom egy bögre teát és ettem is pár falatot. 
A temetési hangulatot Evi csivitelése sem tudta megtörni.



- Hát veletek meg mi van? Citromba haraptatok?- nem válaszolt egyikünk sem. Evi egyszer Eriket figyelte, másszor rám vetültek a szép szemei. Annyira zavarba jöttem! .
- Ti összevesztetek fiúk! Nem járja, hogy az ikertesóm, és a szerelmem- ezzel Erik karjára szorította a kezét-, haragban legyenek! Tessék kibékülni most, gyerünk kezet fogni srácok! .
Mi tehettünk volna? Egymásra néztünk. Azt hittem vége a világnak, amikor Erik kemény tekintete belemélyedt az enyémbe. Mintha ostorcsapásokat mért volna az arcomra, kegyetlen és brutális módon. Annyira remegni kezdtem, hogy azt hittem leszédülök a székről. 
- Ne is várd Evi! A testvéred egy kis patkány, nem fogok vele kezet soha többé! - kiáltotta indulatosan Erik. Evelinnek tátva maradt a szája, a pupillája óriásira tágult. Pislogott egy párat és csak nézte, ahogy Erik hirtelen mozdulatától hátra esik a szék, amiről feláll, majd elhűlve figyelte, amint a barátja szélsebes léptekkel az emelet felé siet.

- Mivel bántottad meg? Gyerünk öcskös, azonnal mondd meg! Nagyon szeretem Eriket. Ha miattad ejt engem, kikaparom a szemedet, ebben biztos lehetsz!- A húgom Erik után rohant, de még neki sem sikerült maradásra bírnia, a fiú elment haza és két álló napig nem is jelentkezett. .


Anették a vendégszobában aludtak, valamelyest enyhítette a légkört az ébredésük. Nem beszéltünk nekik arról, ami történt, délutánra eltakarítottuk a házból és az udvarból is a buli romjait. Egy nagy méretű, dugig töltött szemeteszsákot vittem ki utána  a tárolóba. .
Viszont, amikor magunkra maradtunk Evi boszorkaként esett nekem, kérdezgetett, mi miatt haragudott meg a barátja. Képtelen voltam hazudni, az igazat pedig nem mondhattam el. Estére már úgy éreztem magam, mint egy üldözött, Evelin minden alkalmat megragadott, hogy kimutassa a haragját. Csapkodta az ajtókat, kiabált, odavágta a poharat az asztalhoz.



Míg Evi duzzogott, én a lelkiismeret furdalás és a vágy kettősében kavarogtam. Vagy Erikre gondolva simogattam magam, amíg el nem élveztem, vagy átkozódtam a másságom, az életem miatt.


A harmadik napon Erik eljött az ikertestvéremért, hogy elvigye magához éjszakára. Nem akartam vele találkozni, behúzódtam a szobámba. Persze vágyakoztam a látvány után, ezért óvatosan mégis csak kilopództam, hogy legalább egy-két pillantást vethessek arra a fiúra, akibe bele vagyok zúgva.


Evelin, mivel kicsit plázacica, nem készült el elég gyorsan, így Eriket láttam leselkedés közben le-fel sétálni a nappalinkban. .
Ekkor történt az a kisebb katasztrófa, hogy egy tüsszentés rázta meg a testemet. Erik a hangra felpillantott az emeleti korláthoz ahonnan kuporogva lestem őt. Megmerevedtem, mozdulni sem tudtam az első pillanatokban. Csak néztem lefelé riadtan, bámultam vöröslő arccal.
A meglepetéstől először Erik is, csak mereven bámult felfelé.  Aztán elkezdett rohanni! Az a fiú olyan gyors, mint a villám vagy én vagyok csiga tempójú. Hiába nyomtam az ajtót, hogy magamra zárhassam, ő erősebb volt nálam. .
- Te kis aljas... - sziszegte az arcomba, miközben a nyakam alatt a pólómat markolta, én pedig a falnak nyomva pislogtam, lélekben készültem a halálra.
- Miért nem szóltál, már az elején mi? Hogy hagyhattad, hogy azt higgyem Evivel csókolózom, aztán pedig ...- még jobban nekem nyomta magát, már minden porcikám fájt. Ám ugyanakkor élveztem is a közelségét. .
- Azt mondtad jó velem! Tetszett az ízem is!- nem tudom honnan merítettem a bátorságot, de le sem lehetett volna állítani. Kitörtem és csak mondtam a magamét, ami miatt Erik a végén már vicsorgott. Éreztem a kemény izmait, az ágyékát, a szorítását. 
Bolond vagyok.
Egyszerűen megőrjített a közelsége, ahogy nekem simult, az illata felkúszott az orromba. Még ebben a lehetetlen és veszélyes helyzetben is őt akartam.



- Leszopjalak még egyszer? Nagyon is élvezted, nem?- a pofon nagyot csattan az arcom jobb oldalán, meg is szédültem miatta, a szemembe könny szökött, de nem hátráltam. Belenéztem Erik dühtől izzó tekintetébe. .
- Született szajha vagy- lehelte, mielőtt a szája istentelenül keményen az enyémre tapadt! Még szerencse, hogy az erős nyomásával odapréselt a falhoz,  csakis az miatt nem rogytam össze. Az erotikus hullámok megrázták a testemet, beborítottak, maguk alá tepertek. A péniszem elkezdett erőteljesen bizseregni az alsómban, a vér őrült iramban tolult az ágyékom felé. Amikor benyomult a nyelve vadul a számba, mélyen csókolt, a keze brutálisan a hajamba markolt. .
Amit közben éreztem!


Valami kegyetlenül finom volt a nyelvünk játéka, minden kicsi porcikám lángolni kezdett. Neki is jó lehetett, mert felnyögött közben párszor,  az ágyékéval pedig ritmikusan rám nyomott!


Éreztem a hasamon az ő keményedni kezdő férfiasságát is.


- Semmi másra nem vagy jó, te ringyó. - Jelentette ki a fiú miután térdelő helyzetbe nyomott. .
- Ott maradsz!- sziszegte, miközben villámgyorsan tolta lefelé a nadrágját az alsójával együtt. .
Le sem tudtam venni a szemem Erik félkemény farkáról. Megőrjített a látványa. A sötéten göndörödő szőr között a bársonyos rúd vastagon ágaskodott, a heréket finoman ráncosodó bőr fedte. Fantasztikusan tetszett, világosban még jobban, mint azelőtt, az este homályában. .
Erik belenyomta a fejem az ágyékába.Frissen volt zuhanyozva, a tusfürdő fanyar, menta illata megcsapta az orromat. .
- Tedd a dolgod!- kiáltott rám eszelősen. Kívántam, de nem akartam engedni az  erőszaknak. Felakartam állni, ám Erik nem engedte. Megragadta a péniszét, és a számba tuszkolta. .
Mit mondjak? .
Hiába alázott meg, forrt a vérem. Nem kellett neki túl sokat erőszakoskodnia. A kezem megragadta a lüktető rudat, a szám puhán fogadta be a makkot. Nagyon is tetszett az íze! Erik dühe lassan szenvedéllyé változott, a hajamat majd kitépte miközben annál fogva igyekezett mélyebb mozdulatokra sarkallni. Nagyon gyors tempót diktált. Túl gyorsat. Benne volt minden haragja a mozdulataiban. .
Azt hittem némelyik pillanatban elhányom magam annyira mélyen nyomta belém magát, de nem történt más csak néha felköhögtem. 
Amikor könnyáztatta szemmel felnéztem rá, a haragos tekintete enyhülni látszott. Szigorú maradt az arca, de ezután lassult a csípője ritmusa, én pedig újra elkezdtem élvezni, amit csinálok. .
Félve, de  a szabad kezem lesiklott a combjaim közé. Először csak kívülről masszíroztam magam, a kemény hímtagom szinte kiáltozott a beteljesülésért. Nagyon jó érzés volt ezt tenni, miközben szopok. .
A kezem végül is a nadrágomba vándorolt, és elkezdtem az ősi mozdulatsort, bár nehezen tudtam két felé figyelni. Erik nem engedte, hogy leálljak azzal amit  művelek. .
Amikor a fiú teste megfeszült, kirántotta a farkát a számból, és gyors mozdulatokkal az arcomra élvezett.


Megalázó volt. 
Ott térdeltem mint egy szajha, a sperma lassú, sűrű cseppekben folyt az állam felé, a kezem megállt a nadrágomban és csak néztem lefelé,  nem mertem Erikre emelni a tekintetem. .
- Állj fel! - utasított a testvérem barátja, miután a nadrágja zsebéből pár darab zsebkendőt kotort elő. Kettőt lepottyantott a földre nekem is, majd lenyúlt a karomért, hogy felrántson maga mellé. .
- Idefigyelj, ha  szólni mersz erről a dologról Evinek vagy bárki másnak, agyonverlek! Érthető?- A keze belemart a vállamba, míg én tiszta bénán álltam. A farkam félig kikandikált a nadrágom gumis része fölül,  a karjaim lógtak a testem mellett, és csak a lábfejemet bámultam. .
-Hallod?- kérdezte, miközben az állam alá nyúlt. .
- Megértetted, amit mondtam neked? - nézett a szemembe. .
- Meg- nyögtem elcsukló hangon. Erik nem engedte el az arcom. .
Figyelt. 
A pillantásomat fogva tartotta. Ekkor történt valami, ami miatt, megkeveredtem rendesen. .
A tekintete. 
Lesiklott az ágyékomra. Nézte a farkamat, és hiába nem akartam, az önállósította magát, árulkodva elkezdett ágaskodva meredezni. .
-A francba- nyögtem önkéntelenül, de semmi mást nem tudtam mondani, mert Erik keze megragadta a hímvesszőmet, szorosan körbefonta az ujjaival majd ütemesen elkezdte húzkodni rajta a bőrt. .
Nem értettem miért akar nekem élvezetet adni, de nagyon-nagyon jó volt.A szája a nyakamra csapott, szívogatott és nyalt, én pedig a vállába kapaszkodtam, mert azt hittem menten összerogyok. Nem akartam hangosan nyögni, de rám szólt.
- Élvezd szajha! Hallani akarom a hangodat, ahogy nyögsz. Gyerünk, mutasd meg mekkora kurva vagy! .
- Szemét vagy - mondtam ki, amit gondoltam, miközben éreztem, hogy megremeg a szám. Annyira nagyon próbáltam visszatartani, de nem ment. A forró könnyek égették az arcomat. Ekkor Erik rám nézett, a keze megállt. Az orra  bökdöste az enyémet. Mintha tovaröppent volna az indulat, ismeretlen  kedvesség kezdett áradni felőle. .
- Ne sírj-súgta halkan, mielőtt a számhoz tapadt. Egészen végig csókolt, miközben a kezével eljuttatott a csúcsra. Sikoltani tudtam volna a végén, de csak a szájába nyögtem, abban a pillanatban, amikor beleélveztem a tenyerébe. .
A pólómba törölte az ondót, aztán se szó, se beszéd magamra hagyott. .
Először gondolkozni sem tudtam, zsibbadtan rogytam a földre, a fejemet a térdemre hajtva. .
Járt az agyam.


- Mi volt ez az egész? Miért csókolt meg? - Nem tudtam eldönteni, még akkor sem volt könnyebb mikor Evi felkiáltott, hogy csak reggel jön majd, vigyázzak a házra. .
Végig bőgtem a fél éjszakát, és egy valamit megígértem magamnak: Nem fogom szeretni többé Eriket. .
Nem, soha!


Előző részek
Hozzászólások
További hozzászólások »
CinCinke ·
Nagyon nagyon nagyon! :heart: Jól megírt, érzékletes, izgalmas történet! Szépen ível! Esküszöm, ha mennél valahova én vinném a bőröndödet! Ha lenne még 10 pont 20at adnék! Komolyan nagyon tetszik!

juddy ·
Imádom. :heart:

AmandaAdmin ·
Kedves Felhasználók!A tortenetek csapata új oldalt nyitott a meleg emberek számára: WWW.BOYSXX.SITE Ezer erotikus történetet gyűjtenek össze ott, vannak ismeretségek és kommunikáció. Meghívjuk Önt, hogy csatlakozzon. Az ingyenes regisztráció továbbra is nyitva áll

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha nem akarsz lemaradni: