Ha nem akarsz lemaradni:

Értesülj a legfrissebb történetekről első kézből ott, ahol akarod!

BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
Legfrissebb történetek:
Fordítás …. Eredeti történet: THE COLD CASE OF THE PIERCED WOMAN .... Szerző: Ronde .... Literotica;...
A mostani történetem az erotikustól a fantasy-ig terjed, benne bdsm és egyéb elemekkel. Jó...
Korábbi két történetemmel párhuzamosan fut a történet.
Fordítás …. Eredeti történet: COLD CASES AND HOT NIGHTS …. Szerző: Ronde ... Literotica; 2023<br...
Ketten különleges születésnapi ajándékot kapnak. Egy showműsor felejthetetlen zárószámmal...
Friss hozzászólások
laci78: borzalmas, bing-szintű fordítá...
2024-04-25 16:07
Materdoloroza: Nekem is tetszik. Sajnálom, ho...
2024-04-25 12:54
kaliban: Ez nagyon jó lett! Gratulálok!
2024-04-24 16:25
kaliban: A sztori jó, megért volna egy...
2024-04-24 16:00
kaliban: Továbbra is tetszik! Várom a f...
2024-04-24 13:37
Legnépszerűbb írások:
pff
Barbara, Kedves!<br /> A villamoson láttam meg a nevetésedet, mintha csak Te lennél, akkor...
Legnépszerűbb szerzők:

Marko - Életem kiterített (nem kártya) lapjai 2.

Lihegve pakoltuk ki a szatyrokat harmadik körre is az autóból, a készülődés izgalma borzolta az érzékeinket. A konyhában rogytunk le egy hideg üdítő mellé, miközben Evivel végigsiklott a tekintetünk a szerzeményeinken. Minden helyet elfoglaltak a nagy bevásárló központból hazahordott dolgok. Határozottan meg voltunk elégedve azzal, amit láttunk.




A húgomék a szervezés részét magukra vállalták, így két várakozással teli nap után ott álltunk a titkos bulink előtt. Egyetlen zavaró dolog keserítette meg ezt a csodálatos időszakot, Erik aki most, hogy a szüleim nem voltak odahaza, szinte folytonosan ott lebzselt. Egy idő után mindenbe kezdett beleszólni, ami kissé zavaró volt, megpróbált felügyelni ránk az idősebb jogán.




- Szoktál te buliba járni öcskös?- kérdezte tőlem, kora reggel. Erik képes volt egy szál bokszerben a konyhapultnál támaszkodni, miközben kávéval a kezében siklott végig rajtam a tekintete. Melegem lett miatta nem is kicsit, már csak a látványától is felforrósodott a bőröm, az arcom enyhén lángolni kezdett, és valahogy a levegőt kapkodva kezdtem el belélegezni, akár egy asztmás. Azon kívül megalázó volt számomra az öcskös megszólítás, olyan lekicsinylő, semmibe vevő.
- Néha válaszoltam, miközben igyekeztem elrejteni a hangom remegését.
- Még sosem láttalak egy szórakozóhelyen sem. Miért nem jársz el Evivel? kérdezte, miközben lassan kortyolta a gőzölgő kávéját. Hiányosan voltam öltözve én is, olyan otthonosan, az alsón kívül csak egy kis trikót viseltem. A karom megfeszült miközben szeleteltem a szalámit a reggelihez, mivel Evi, a fürdőszobába menet bekiáltott hozzánk, hogy én vagyok a soros a reggeli készítésben.
- Nagyon hasonlítasz- jelentette ki Erik, amitől a kezemben megállt a kés egy pillanatra.
- Hogyan? - kérdeztem vissza.
- A húgodra, nagyon egyformák vagytok. - Miközben ezt mondta Erik, oda jött az asztalhoz, hogy letegye a csészét. A közelségétől megremegett a kezem a kés éle pedig beleszaladt a mutató ujjamba.
- A fenébe! - szitkozódtam a vágást bámulva, próbáltam megállapítani, mennyire mély.
- Mutasd csak- ugrott mellém a húgom fiúja, a kezébe véve az ujjamat.
- Nem túl mély nyugi, nem kell aggódni- majd a kezemnél fogva szinte odahúzott a csaphoz és elkezdte ráengedni a hideg vizet. Kicsit kimosta a két centi körüli vágást, majd zsebkendőt szorított rá.
Már nem is éreztem az apró fájdalmat, egészen megvadított a férfi test közelsége, az arcvíz illata felkúszott az orromba, és amikor felnéztem, úgy éreztem beleveszek az engem fürkésző tekintetbe. Egy pillanatig valami varázslat félét éreztem, de lehet, hogy csak képzeltem. Egy aprócska sebről volt csupán szó, én mégis megmentő királyfit láttam a másikban.
Szánalmas.




A bulira két lányt hívtam meg az osztályból, segítettek, már délután felakasztottuk a lampionokat az udvarban, szendvicset készítettünk, míg Evi és a barátnője, csak magazinokat nézegetett körömfestés közben.
Plázacicák.
Erősen ebbe a minősítésbe sorolnám Evit, de ha az embernek a testvéréről van szó ugyebár...csak kicsit plázacica!
- Kész picsa, meleg málé - szóltam be nekik dünnyögve az orrom alatt, amire csak a szokásos vihogás volt a válasz.




Mire az első vendégek elkezdtek száguldozni, az udvaron és bent a házban is minden készen állt egy vad éjszakára. A két osztálytársammal, Anettel és Katával megbeszéltük, hogy a hecc kedvéért kán- kánozni fogunk Evivel egyetemben, egy kis derűt vegyítve az estébe.




Ez volt talán az a része bulinak, amit a legjobban vártam. Transzvesztita beütés tudom.
Végül is sikerült megfejtenem magam valamennyire. Nem zavar, hogy fiú vagyok külsőre. Viszont a lelkem nőies. Ez nem nyilvánul meg a hétköznapokban, apa azért szép példát mutatott nekem, tudom, hogy a lányokkal, asszonyokkal, hogy kell bánni, milyen a férfi szerep, mitől család a család. Udvarias vagyok és segítőkész, meg tudom javítani a kisebb háztartási dolgokat, de van bennem egy elveszett nő valahol.
Perverzió vagy tudom is mi, de bonyolultabb meleg vagyok az átlagosnál ez nem vitás. Más a mások között is, ami nem túl szerencsés.
- Nagyon szép vagy-nézett végig rajtam Anett- Ha nem tudnám, hogy a Marko vagy simán összetévesztenélek Evivel! - Mi tagadás a dicsérettől csak úgy ragyogtam, a jól eső mosolyomat befelé nyeltem, nem akartam kimutatni, hogy éppen ez volt a célom.

Azt hittem jobban fogom magam érezni a női ruhákban, de bevallom, a harisnya, a körömcipő, és a kitömött melltartó baromira idegesített. Valahogy más volt, mint gyerekkoromban, már nem találtam olyan izgatónak, a farmeremért és a pólómért sikoltozott a belsőm, amikor feltűzött hajjal és erős sminkben kimentünk a hangzavaros tánctérre. 

Mindenki elhallgatott, az udvarról is beszállingóztak az emberek, mert Evi beharangozta a produkciót, ott álltunk egymás mellett, mint négy primadonna. A zene az eredeti kán- kán felturbózott változata volt, és eléggé jól ment a tánc, a spárgát is simán meg tudtuk csinálni. Összehangoltan mozogtunk, ahhoz képest, hogy alig gyakoroltunk. Jó volt, élveztem a helyzetet.




Természetesen Eriket figyeltem folyamatosan, kapkodta is a fiú a fejét, volt egy olyan érzésem, hogy nem tudja melyikünk az igazi Evi! Ezt ki is használtam, kacér pillantásokat vetettem rá.
Kaptunk tapsot és füttyöt bőven, de a tánc után- bármennyire is kényelmetlenül éreztem magam-, nem vettem le a jelmezt, abban sürögtem -forogtam, hol kint, hol odabent gondoskodtam az ital és az étel utánpótlásáról.




Később kint az udvaron az egyik rosszabbul megvilágított helyen az üres poharakat szedtem éppen össze, amikor az átkozott cipőben megbotlottam. Egyenesen Erik karjai közé estem, aki azonnal egy puszit nyomott az arcomra.
- Evi drága, ne bujkálj már előlem! Nézd csak, mennyire hiányzol!- levegőt is alig kaptam, pisszenni se mertem, Erik azt hitte a húgomat öleli!
A kezemet levitte a lába közé, és a remegő ujjaim a kemény péniszéhez nyomódtak. Azt hittem menten összerogyok. Akartam én szólni, hogy nem úgy van az, én a Marko vagyok, de addigra a félig lenyalt rúzsos számra tapadtak az ajkai!
A döbbenettől reflex szerűen beengedtem a számba a nyelvét, és attól amit közben éreztem, elkezdtem szédülni. Szinte a levegőt is befelé nyeltem, főleg mert még soha senkivel nem csókolóztam. Bénán tartottam a nyelvemet, szerencsétlenül, míg ő körbe simogatott az övével.
Nagyon finom volt, az egész testem ernyedtté vált, míg a belsőmben ezzel párhuzamosan arányosan növekedett a feszültség. Úgy éreztem beleájulok az engem tartó karokba, a szívem dübörgött, az ereimben vadul száguldozott a vér.
Mohó lettem, az ágyékom elkezdett életre kelni, megpróbáltam a csípőmmel távolabbra tolatni, nehogy Erik megérezze a merev vesszőmet. Ám a kezeimmel belekapaszkodtam a vállába, a nyelvem hozzá idomult az övéhez, és ha lehet még nagyobb feszültség száguldozott rajtunk keresztül.
- De jó vagy béby, a szokottnál is jobb az ízed. Mi gerjesztett be ennyire mondd csak? Az italtól lettél ilyen vad, mert akkor ezentúl minden nap veszek neked egy üveg pezsgőt. - A fejemet simogatta, vadul a `cicimhez` nyúlt, de szerencsére nem vette észre, hogy nem azt gyűrögeti, amit hisz.
Nem is akartam, hogy rájöjjön, ezért gyorsan megfogtam Erik kezét és magam után vonszoltam a ház mögötti fészerhez, az mögé a kisebb farakás mögé, ami a hangulat érdekében gyújtott kandalló tüzét szokta táplálni a téli estéken.
Szinte egyszerre húztam le a gumis rövidnadrágot a combja közepéig és térdeltem elé a fűre.
Innentől kezdve megszűnt számunkra a házibuli, a zene is éppen, hogy csak odahallatszott, mi léteztünk ketten és semmi más. A nyár illata az orromba kúszott, a pillanatnyi boldogság kezdte elönteni a szívemet.
- Jézus! Evi mire készülsz, csak nem arra, amire gondolok?- Mormoltam valamit válaszul, mert a hangom másabb, mint Evelinnek, így megszólalni továbbra sem mertem. Magam is alig hittem el, hogy életem első szopására készülök, először foghatok farkat a kezembe!




Remegett minden porcikám, amikor mohón az alsónadrágra tapadt a szemem, Erik pénisze jól láthatóan kidomborodott alóla. Végre ráfogtam a puha anyagon keresztül a kőkeménységre, erősen és kéjre éhesen. Ekkor kezdtem el lihegni is, Erik torkát pedig elhagyta az első rekedt nyögés.
Közelebb hajoltam Erik ágyékához, amint lehúztam az alsóját a nadrágja mellé, majd végre nagyjából tíz centi távolságra volt az arcomtól az a farok, amiről annyit álmodoztam.
Azokat a pillanatokat sosem fogom elfelejteni
Beittam a látványt, minden kis részletet megfigyeltem, miközben az ujjaim a rúd köré fonódtak. Szorítottam, mint a mentőövet a fuldokló, hátra húztam a bőrt, hogy a makkot teljes szépségében csodálhassam meg.
- Úgy nézed, mintha először látnád szivi- mormolta Erik, aki a vállaimra tett kézzel figyelte minden mozdulatomat. Az orrom hegyével siklottam végig a hímvessző oldalán, miközben a férfias illatot egészen mélyen belélegeztem, majd a nyelvemmel a makk tetejét kezdtem el izgatni, lassú nyalintásokkal.
- Hogy mennyire jól csinálod! Úristen, kibírhatatlanul jó vagy...- Erik pillái lecsukódtak, az egyik keze az arcomat simogatta, éreztem, ahogy a teste megfeszülve várja, hogy a számba vegyem a férfiasságát.
A számat benyálaztam, amikor a makkot elmerítettem. Csupán tartogattam ide-oda tologatva, kóstolgattam az érzést, amit kiváltott belőlem, élveztem az ízt, ami kimondhatatlanul tetszett.
- Húúúú- nyögte a fiú, és én ekkor hajtottam lejjebb a fejemet, a két harmadáig sikerült bevennem a számba a lüktető húst. A bólogató mozdulataim először ismerkedők voltak, nem tudtam jól csinálom-e, bár próbáltam a technikát ellesni azokból a kis videókból, amiket titkon a számítógépemen nézegettem olyan sokszor.
Arra figyeltem, hogy a fogaim ne érjenek hozzá a lágy borítású keménységhez, és valószínűleg nem csinálhattam rosszul, mert Erik hörgése szinte folyamatossá vált.




- Ez az béby- hörögte néha Erik - amitől biztosan tudtam, hogy jó úton haladok. Nagyon élveztem, amit csinálok, alig hittem el, hogy nem képzelgés, hihetetlennek tűnő volt, mégis nagyon is valóságos.
Nemsokára megéreztem az elő nedveket sósan beáramlani a számba, és ettől szinte bevadultam, még gyorsabb tempóra váltottam.
Nem tudom meddig szophattam a méretes és gyönyörű péniszt, de amikor a rángások, és a feszülés jelentkezni kezdett, Erik kikapta a számból a farkát, és megpróbált az arcomra élvezni.
- Tedd vissza- nyögtem rekedten, majd visszatuszkoltam a számba a hímvesszőt, és mozogtam rajta egy kicsit, ezután pedig Erik ujjai a pénisze köré fonódtak és villámgyors mozdulatokkal belemozgatták a spermát a számba.
Mindent lenyeltem a sós anyagból egy cseppig, sőt, még utána sem engedtem ki a számból, élvezettel nyalogattam egészen addig, amíg Erik meg nem simogatta a fejem tetejét és azt nem mondta elég.
- Nagyon ügyes voltál Evi, köszi, hogy annak ellenére, hogy nem szereted, most mégis lenyelted. - hálásan hangzottak a szavak, amik nagyon is jólestek bevallom.

Ekkor Erik karon ragadott és húzott vissza a társaság felé. 
- Ha lefekszünk később, lerendezlek, te istennő - szólt felém, ahogy a kinti asztalokhoz értünk. Én itt elengedtem el a kezét és igyekeztem befelé a házba, hogy minél előbb eltűnjek Erik szeme elöl, még mielőtt rájönne, hogy mekkora bakot lőtt. 
Még nem értem be, amikor az udvaron pohárral és cigarettával a kezükben lézengő vagy összekapaszkodva csókolódzó párok között fel nem tűnt Evi, aki kifelé jött a házból!




Azt hittem menten rosszul leszek, mert azonnal integetni és kiáltani kezdett a szerelme felé.




- Hé Erik, hol a fenében voltál? Már legalább negyedórája kereslek mindhiába. - Úgy éreztem azokban a pillanatokban megáll a szívem.
Lassan fordítottam hátra a fejem, a tekintetem Erik megdöbbent és halálsápadttá vált arcára vetődött. A fiú hol Evire nézett hol rám, kővé meredve állt úgy, mint akit valamiféle nagy trauma ért.
Nem válaszolt Evinek, egy hang sem jött ki a száján, és még akkor is földbe gyökerezett lábakkal ácsorgott egy helyben, amikor a húgom odaért, aki addigra már egy farmer sortban és egy spagetti pántos pólóban csimpaszkodott a nyakába.




Tudtam, hogy lebuktam, végem van, ezért azonnal a szobámba menekültem, rohantam mintha űznének, majd gyorsan kulcsra zártam az ajtót, és szív dobogva vészeltem át az utána következő perceket.
Annyira féltem Erik haragjától, mint még soha semmitől az életben!




Folyt. Köv.

Előző részek
Hozzászólások
További hozzászólások »
Kalaskinykov ·
Naaa, ez az író már tud valamit! :heart_eyes: :heart_eyes: :heart_eyes: :heart_eyes: :heart_eyes: :heart_eyes: 10,10,10

juddy ·
Szuper írás!

AmandaAdmin ·
Kedves Felhasználók!A tortenetek csapata új oldalt nyitott a meleg emberek számára: WWW.BOYSXX.SITE Ezer erotikus történetet gyűjtenek össze ott, vannak ismeretségek és kommunikáció. Meghívjuk Önt, hogy csatlakozzon. Az ingyenes regisztráció továbbra is nyitva áll

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha nem akarsz lemaradni: