Ha nem akarsz lemaradni:

Értesülj a legfrissebb történetekről első kézből ott, ahol akarod!

BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
Legfrissebb történetek:
A nők bosszúja, 1. felvonás. történetnek a folytatása.
(Fantázia történet)
A történet a fantázia szüleménye, BDSM és Horror keveréke, de alapvetően a horrorba tartozik....
Lecsúsztam a fal mentén, és széttárt lábakkal csupasz fenekemmel a padlóra ültem. A fejem...
Sziasztok! Ez egy skicc, az első írásom. Szeretnék rá őszinte kritikát kapni! A történetet...
Friss hozzászólások
Dr. Stephen P. St.John: Sok gondolatom volt, de végül...
2024-03-28 20:01
Marthy: Mmm! Lányként os imádós történ...
2024-03-28 16:03
Marthy: Tökéletes ritmusú, nagyon jól...
2024-03-28 15:47
Marthy: Tökéletes ritmusú, nagyon jól...
2024-03-28 15:46
Materdoloroza: Pedig én is vártam a folytatás...
2024-03-27 22:41
Legnépszerűbb írások:
pff
Barbara, Kedves!<br /> A villamoson láttam meg a nevetésedet, mintha csak Te lennél, akkor...
Legnépszerűbb szerzők:

Mariann néni-1

Történetem a tavalyi nyaralásomon játszódik. Barátnőmmel, Edinával alig vártuk már a július végét, hiszen (a sikeres érettségi után) akkor indultunk horvátországi vakációnkra. Mivel az én szüleim otthonülős típusok, ezért minden nyáron Edináék családjával szoktam tölteni a fél nyarat. Szerencsésen megérkeztünk Avelibe egy horvát üdülőfaluba, ahol a kipakolás után már rohantunk is, hogy láthassuk végre a csodálatosan szép tengert. A hely szépsége szinte leírhatatlan, azúrkék kristálytiszta tenger, hangulatos vendéglők, zöldellő pálmák és persze a tűző naptól barnára sült srácok. Egészen besötétedett mire visszakeveredtünk Edivel a hotelba. Mariann néni (Edina anyukája)meg is jegyezte, hogy talán először pakoljuk ki a holminkat, mert a nyaralásra még van egy bő hetünk. Csak két szobát béreltünk az egyikbe a szülők a másikba a barinőm és én laktunk.

Miközben a ruhákat pakoltuk a szekrénybe, az elkövetkező napok programjait tervezgettük. Természetesen az első helyen az esti bulik álltak. Másnap a reggeli után közösen sétáltunk le a partra, majd napozóágyakat béreltünk és kezdődhetett a napozás. Laci bá (Edi apja) kb. tíz percig bírta majd elvonult a közeli bárba sörözni. Pontosan velem szemben Mariann néni feküdt, akit így volt módom jobban megfigyelni. Harmincnyolc éves korát meghazudtolóan feszes barna bőrén, szép telt mellén és kerek fenekén teljesen elcsodálkoztam és valami furcsa izgalommal vegyített melegség öntötte el a testem. Nagyon reméltem, hogy senki nem veszi észre rajtam, hogy teljesen nedves lett a lábam között a napozóbugyim. Persze Edina ekkor hívott meg egy koktélra, ami mondjuk lehűsített egy kicsit legalább.

A nap gyorsan eltelt és este már a bulira készülődtünk. Edivel megegyeztünk, hogy én fürdök először (közös fürdő volt a két szobának) ő addig a környéken sétálgat az apjával. Én el is kezdtem zuhanyozni, de ekkor rámnyitott Mariann néni, meztelenül egy törölközővel a kezében.
- Jaj, nem gondoltam, hogy már fürdesz! –mondta. - De most már nem megyek vissza, ha nem gond.
- Nem gond –válaszoltam, majd zavartan folytattam a tusolást. Amikor a végeztem és testápolóval kentem be magam, felajánlotta, hogy a hátamat segít bekrémezni. Elfogadtam, és ekkor a puha krémes kezét végigsimította a hátamon. Abban a pillanatban összerezzentem, és megint a délelőtti érzés lett úrrá rajtam. A mellbimbóim hatalmasra keményedtek, a pinusom lüktetett.
- Hát jól láttam, hogy engem bámultál a napágyon ugye? - kérdezte, miközben már a melleimet krémezte.
- Nagyon izgató tetszik lenni – válaszoltam, és szembe fordultam vele.

Ekkor lágyan a nyakam simogatva közelebb húzott magához és megcsókolt. Éreztem a combom között végigcsordogáló kéjnedvem, és hevesen visszacsókoltam. Megfogta a kezem, és kivezetett a szobába, ahol hanyatt fektetett az ágyon. Nyalogatta, szívogatta a melleim, majd a nyelvével a köldökömet cirógatta. A fenekem alatt már szinte tócsa volt az ágyon, amikor forró nyelvét megéreztem a csiklómon. Nyelvcsapásai először körbejárták a szeméremajkaimat, majd csak a csiklómat izgatták. Amikor viszont feldugta a középső ujját és ki-be húzogatta, hangos nyögésekkel elélveztem. Kértem, hadd viszonozzam neki ezt a gyönyört, de ő nevetve bevonult a fürdőbe és nekilátott zuhanyozni.

A héten mintha misem történt volna, folytattuk a nyaralást, óriási bulikkal fűszerezve. Mindenki sajnálta, amikor végetért az egy hét és jöhettünk haza, ahol vártak a szürke hétköznapok. Vagy nem is olyan szürkék? … folyt köv.
Hozzászólások
További hozzászólások »
Dhomen ·
Nekem tetszett, nem valami mély megható írás, de felállt tőle a farkam. Azért már ez is valami... :blush:

gabesz ·
Szerintem nagyon jó kis történet!Nincs tele trágár szavakkal,és látszik hogy az író megpróbálta a két nő közötti érzékiséget elénk tárni :heart_eyes:

AmandaAdmin ·
Kedves Felhasználók! A Tortenetek csapata új oldalt nyitott a lányokkal való szex randevúzáshoz: WWW.TEENSFK.SITE Ezer erotikus történetet gyűjtenek össze ott, vannak ismeretségek és kommunikáció. Meghívjuk Önt, hogy csatlakozzon. Az ingyenes regisztráció továbbra is nyitva áll.

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha nem akarsz lemaradni: