Ha nem akarsz lemaradni:

Értesülj a legfrissebb történetekről első kézből ott, ahol akarod!

BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
Legfrissebb történetek:
Fordítás …. Eredeti történet: THE COLD CASE OF THE PIERCED WOMAN .... Szerző: Ronde .... Literotica;...
A mostani történetem az erotikustól a fantasy-ig terjed, benne bdsm és egyéb elemekkel. Jó...
Korábbi két történetemmel párhuzamosan fut a történet.
Fordítás …. Eredeti történet: COLD CASES AND HOT NIGHTS …. Szerző: Ronde ... Literotica; 2023<br...
Ketten különleges születésnapi ajándékot kapnak. Egy showműsor felejthetetlen zárószámmal...
Friss hozzászólások
kaliban: Ez nagyon jó lett! Gratulálok!
2024-04-24 16:25
kaliban: A sztori jó, megért volna egy...
2024-04-24 16:00
kaliban: Továbbra is tetszik! Várom a f...
2024-04-24 13:37
laci78: nem semmi továbbra sem! Reméle...
2024-04-23 17:20
CRonaldo: Nagyon jó ez a story! Nekem te...
2024-04-23 12:09
Legnépszerűbb írások:
pff
Barbara, Kedves!<br /> A villamoson láttam meg a nevetésedet, mintha csak Te lennél, akkor...
Legnépszerűbb szerzők:

Már másképp látom

Még küzdöttem, ritkán, úgy hittem érdemes. De mikor ráébredtem arra, csupán játékszer voltam, bár nagyon vérzett a szívem, mégis feladtam. Hosszú idő telt el azóta, pedig az órák számát könnyedén számoltam ki. Felnőttem közben talán, úgy éreztem, a szívem lassan megnyugszik, s a fogságba ejtő hamis álomképek el-eltűnnek. Egy nap a fény át akart törni az üveglapon, de megtört, újra elakadt, mert árnyékot vet elmosódott alakod a múlt szépségeire. S a fejemben süvít egy hang: Nincs sehol ablak! Újra visszatértél. Csak, hogy újra megtaposhasd amúgy is vérbefagyott szívem. Hát nem volt még elég? A reménytelen szerelem lett a gyilkosa. És újra hallom a csend hangját, de már egészen másképp szól, leginkább, mint távozó lélek jajgatása, arra hasonlít. Az érzés semmit sem változott: Szeretlek! Bár bilincsbe verték és tömlöcbe vetették. Senki sem örül, nem is ünneplik. Ártatlan volt. Mert megváltozott egy aprócska dolog, észrevehetetlen jelenség. Már tényleg nem számít, ki voltál! Ki vagy!

A szívem még lázad, zörgeti béklyóit, az újra feltörő emlékek hatása alatt, bugyborékol néhányat, majd újra elapad, ezt parancsolta neki az agy. A szív még próbálkozik: Emlékszel, az első randevún bár kudarcot vallottam, mégsem felejtem el soha. Az agy már átvette a hatalmat, nem kérdez, utasít. S akkor megszólaltál: - Szia! – mondtad.
És éreztem újból a fájó lüktetést, ahogy a szívemet újra lángra gyújtod, de az agy, rögtön riadót fúj, s tűzoltóként hamvasztja el a lángot, könnyekkel, mintha sosem létezett volna. Hamis áloműzők tartanak rettegésben, s múltbéli szavaid újból szaggatják szívemet. Már nem bírom sokáig, egyre gyengül. Alig pislákol, néha halványan. Az agy töröl mindent, már nem emlékszem: nincs emlék.

S mintha semmi sem történt volna, nézek el a hátad mögött lévő semmitmondó üres légtérbe. Egy szavam sincs, se gondolatom, vagy halk jajgatás, a fülemben is cikázik a szél, vak szemek ülnek mereven gödreikben. Már nem létezel. Csak vizuálisan. Az agy döntött így. Csak őrzi a szívemet. Hiába.
És mindezt nem érted?
Te voltál a szerelem, te voltál a szívem gyilkosa. S ne várd, hogy bármit lépjek. Jót vagy szörnyűt, mozdulni sem vagyok képes, megbénít a puszta jelenléted. És csak bámuljuk egymást, némán, hidegen. Közömbös lettél, sőt, rosszabb: teljesen idegen. Szörnyen fizettem hamis szavakért, most láthatod, mit jelentettél nekem. Egy halk sóhaj hallatszik mégis, szívem halt veled. Most már a megbocsátás sem segít. Ég veled!
Hasonló történetek
2679
Nem is tudom, ti szeretitek a romantikát?
3873
"Az ember akkor jön rá milyen fontos egy állat, vagy egy ember, ha elveszíti." Már nem tudom ki is mondta ezt, de igaza volt. És ha valakit nem szerettünk, vagy úgy éreztük nem olyan fontos, rájöhetünk hogy ez még se így van...
Hozzászólások
További hozzászólások »
Aludtteya ·
Nagyon érdekes Manila amit most írtál, tudod mindig szerettem volna tudni, amit leír az ember, azt valóban érti-e más is?
Azon agyaltam sokáig, miért beszélik belénk egy író művének elemzését egyes tanítók, főleg akkor, ha én mást látok benne? Vajon hol a határ, ha van-e olyan, ahol elmondhatom, hogy nekem mit jelent az amit olvasok... :wink:

Tűzmadár ·
Érdekes, hogy némely mondatodban oly erős dallamok jelennek meg, hogy az ember várja a végére a rímet, s csalódik, ha nincs. Tudni vélem, szándékosan nincs.

No lám… az utolsó bekezdésben ott van, mit vártam… fájdalom rímágyban. S vele mélyen szunnyad a remény, hogy szív nélkül is érhet heves szenvedély…

AmandaAdmin ·
Kedves Felhasználók! A tortenetek csapata új társkereső oldalt indított. Ismerkedés meleg férfiaknak: WWW.BOYSXX.SITE Ismerkedés heteroszexuálisoknak: WWW.TEENSFK.SITE Ezer erotikus történetet gyűjtenek össze ott, vannak ismeretségek és kommunikáció. Meghívjuk Önt, hogy csatlakozzon. Az ingyenes regisztráció továbbra is nyitva áll

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha nem akarsz lemaradni: