Ha nem akarsz lemaradni:

Értesülj a legfrissebb történetekről első kézből ott, ahol akarod!

BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
Legfrissebb történetek:
Fordítás …. Eredeti történet: THE COLD CASE OF THE PIERCED WOMAN .... Szerző: Ronde .... Literotica;...
A mostani történetem az erotikustól a fantasy-ig terjed, benne bdsm és egyéb elemekkel. Jó...
Korábbi két történetemmel párhuzamosan fut a történet.
Fordítás …. Eredeti történet: COLD CASES AND HOT NIGHTS …. Szerző: Ronde ... Literotica; 2023<br...
Ketten különleges születésnapi ajándékot kapnak. Egy showműsor felejthetetlen zárószámmal...
Friss hozzászólások
vulipugi: Igazán minőségi történet. Érze...
2024-04-17 17:56
laci78: engem az elején elvesztett azz...
2024-04-16 13:32
sentinel: Sentinel néven visszajöttem. M...
2024-04-16 07:39
sentinel: Sentinel néven visszajöttem. M...
2024-04-16 07:38
terelek: Nem izgató, de jó kis sztori....
2024-04-15 09:09
Legnépszerűbb írások:
pff
Barbara, Kedves!<br /> A villamoson láttam meg a nevetésedet, mintha csak Te lennél, akkor...
Legnépszerűbb szerzők:

Májusi hosszú hétvége (1.rész)

- Kívánlak Szerelmem! Siess haza!


- Megyek Édesem, de még ezt…


- Hm… Egészen nedves a puncim, ki van éhezve Rád…- nyögtem bele a telefonba és közben a szabadon lévő kezemmel egyre jobban izgattam magam.


- Ne csináld ezt, így hogyan dolgozzak?- tette fel a kérdést.


- Nem tudom, talán nem is kellene dolgoznod.


- Tudod, hogy muszáj, itt a hosszú hétvége és ezt még rendbe kell tenni.


Kicsit csillapodtam, hiszen a gyerekek hangját is hallottam a másik szobából.


- Rendben van, de siess mindenképpen. Délben viszi el anyukád a gyerekeket, jó lenne, ha te is beszélnél vele, meg a kicsik is nagyon hiányolnak.


- Jó, megpróbálom, de ha nem érek haza, mondd meg anyunak, hogy felhívom.


- Oké, szeretlek!


- Én is szeretlek! Csókollak és puszilom a fiúkat!


Ezzel letettük és abban a pillanatban nyílt is a háló ajtaja és már jöttek is befelé a fiaink.


- Anya, mikor jön már Apa? –kérdezte a nagyobbik.


- Azt ígérte siet haza, de lehet, csak akkor találkoztok vele, mikor jöttök haza a nagyiéktól. – feleltem.


- De anyaaa, az oan messze van. – görbült le a kisebbik szája.


- Tudom, de most irány öltözni, reggelizni, utána pakolunk, és amíg a nagyi megjön, addig lehet tv-t nézni, játszani, meg ha akartok, akkor segíthettek nekem főzni!


Imádok a gyerekekkel egész nap játszani, de már nagyon-nagyon hiányzott a férjem. Mivel a reggeli ébresztő után nem tudtam eléggé felcsigázni, hogy mielőbb induljon haza, így mást találtam ki. Amíg a gyerekek az udvaron játszottak, én addig bezárkózva a hálószobába csináltam meghívót. Méghozzá szexi képeket, amiket aztán el akartam küldeni a férjemnek e-mailben. Máskor is tettem már ilyet, és hatásos volt. Nagyon sok szexi fehérnemű együttesem van, amikre ő is nagyon gerjed. Kiválasztottam egyet, felvettem, és csináltam néhány izgalmas képet és videót. Sikerült minőségi felvételeket készíteni, bár a gyerekek miatt az idő kevés volt. Miután végeztem, gyorsan visszavettem azt a ruhát, amit előtte viseltem és mialatt a mellékleteket csatoltam a levélhez, addig a többi dolgomat intéztem.


Még nem került küldésre a levél, mikor csörög a telefon.


- Édesem, 4 óránál előbb nem tudok elindulni – szólt bele Gy, és sóhajtott egy nagyot.


- Igazán kár, pedig terveim voltak – válaszoltam keserűen, de a szám szélén ott ült a mosoly, mert tudtam, hogy előbb haza fog érkezni.


- Tudom, nekem is, de meg kell értened…


- Megértem. Hívj majd, szeretlek… - és válaszát nem várva lecsaptam a telefont.


11óra volt, mikor készen lettem minden háziasszonyi teendőmmel, már csak az ebéd elfogyasztása volt hátra, illetve elindítani a gyerekeket a nagyszülőkhöz.


Nem is kellett sokáig várni, Erzsike nagyon hamar ideért. Nem volt egészen dél sem. Beszélgettünk egy sort, átadtam a gyerekek holmiját, könnyes búcsút ejtettünk és megbeszéltük, hogy melyik nap megyünk értük.


Mikor eltűnt az autó a szemem elől, nagyon sóhajtottam, bezártam a kaput és besétáltam a házba. Körbenéztem, minden olyan csendes volt. Rend, tisztaság, és csend.


Miután sikerült felvennem a lassú ritmust, és a tiszta nyugalom lett rajtam úrrá elkezdtem az én kis játékomat.


Elküldtem azt az e-mailt, amit korábban nem tudtam. Majd bevonultam a fürdőbe és engedtem egy nagy kád, forró vizet. Elmerültem a habokban, de a telefonomat a nappaliban hagytam. Hallottam, amint csörög. A férjem hívott, tudtam, mert külön csengőhang van neki beállítva. Kedvesen magam elé mosolyogtam és tudtam, hogy már megnézte a felvételeket. Nagyjából ki tudtam következtetni, hogy úgy 2óra körül fog megérkezni. Addig bőven el tudtam készülni.


Miután leáztattam magamról anyaságom fátylát, igyekeztem a szexi szerető szerepébe bújni. Szépen megtörölköztem, majd felvettem a legszebb fehérnemű együttesemet. Mély bordó fűzőt, hozzá ugyanilyen színű, csipke jellegű falatnyi tangát, valamint fekete combfixet. Ez utóbbit a fűzőre varrt harisnyatartóval rögzítettem, majd minderre a szerelésre selyem köntöst húztam. Kékesfekete, derékig érő hajamat kiengedtem, csupán elöl tűztem hátra kicsit, míg felkentem egy halvány sminket. Sokat nem akartam, mert csak elkentük volna és Gy egyébként sincs oda a vastag vakolatért. Kb. fél2 lehetett, mikor két személyre megterítettem az ebédlőben, de tudtam, ez még sokára lesz használva. Nyugodt léptekkel besétáltam a hálóba, elővettem kedvenc játékszereimet. Egy kék színű, csiklóizgatós vibrátort, valamint egy lila színű zselés műpéniszt, aminek tapadós alja van és természetesen heréi is. Ezeket használtuk a legszívesebben. Többnyire ezeket akkor vetem be, amikor L-ről is fantáziálok, márpedig komoly terveim voltak arra az időre, amíg a gyerekek távol vannak.


Elmaradhatatlan volt a játékok miatt a síkosító is. Bár az izgalom már fokozott volt bennem is és sejtettem, hogy a férjem sem nyugodt már egy pillanatig sem, mégis betettem a DVD-be egy többrészes pornó lemezt.


Miután meggyőződtem róla, hogy minden készen van, elhelyezkedtem az ágyon, elindítottam a lemezt és fokozatosan kezdtem kikapcsolni magam körül a külvilágot.


Pár percig figyeltem a filmet, majd teljesen elfeküdtem, behunytam a szemem és simogatni kezdtem magam. Először a melleimet cirógattam végig, majd lefelé a hasamat, és benyúlva a tangámba a puncimat. Teljesen sima, szőrtelen volt. Nekem magamnak is ez a viselet a kényelmesebb, de Gy is így szereti a legjobban. Sokáig simogattam a nagy ajkak környékét, majd széthúzva a kisajkakat is. Néhányszor két ujjamat betoltam nedves járatomba, de legjobban a csiklómat izgattam. Fokozatosan annyira belemerültem, hogy már csak a csiklómmal játszottam és hamarosan el is élveztem. A kéjes mámor tovább tartott, hiszen igazán ki voltam éhezve. Elnyúltam hát a kék vibrátorért. Mikor egyedül vagyok sokszor használom azt. Finoman a nedves puncimba dugtam, és lassú mozdulatokkal dugni kezdtem magam. Közben bekapcsoltam a csiklóizgatós részt rezgőre, s míg a férjem megérkezett még kétszer sikerült a csúcsra jutnom kedvenc játékszeremmel. A másodiknál lépett be a hálószobába Gy. Ránéztem, kéjesen felnevettem, s már fordultam is hozzá. Felálltam az ágyról, hosszan megcsókoltam, majd leereszkedtem elé, kigomboltam nadrágját, egy egész kicsit lejjebb toltam, s elővettem az izgalomtól dagadó férfiasságát. Finoman a nyelvem hegyével izgatni kezdtem a makkját, amire egy nagyobb adag kéjes nedv jött elő belőle. Kezemmel végigkentem a meredező szerszámon, majd hirtelen a teljes egészét bekaptam. Pár másodpercig nem eresztettem, aztán pedig csak igazán lassan engedtem ki szám fogságából. Így húztam Gy-t egy ideig, majd kicsit erősebb tempóra kapcsolva immár nem csak játszogattam, hanem vadabbul szoptam. Többször végig nyaltam egész farkát, s mikor a tövébe értem a zacsit is beszippantottam, körbenyaltam.


- Feküdj le Édes, hadd nyaljak kicsit! – nyögte maga elé.


- Jó, de használd a lilát is – suttogtam.


Amint elfeküdtem az ágyon combjaim teljesen széttártam, így engedve egyenes utat Gy nyelvének és kedvenc zselés játékszeremnek. Először csak lassan nyalogatott, amivel még jobban felizgatott, majd lassan betolta a mű tagot. Abban a pillanatban, ahogy tövig beért a játék, azonnal egy hatalmasat élveztem. Gy-nek ez tetszett, szerette, amikor ez történik, mert innen hamar átváltozom, aprócska gátlásaimat is levetkőzöm és beszélni kezdek.


- Gyere, hadd szopjam még azt a csodás farkad…


- Akkor legyen 69, hogy még többször el tudjalak élveztetni.


Miután ebben a pozícióban felülre kerültem, fenekem ki toltam, és hagytam, hogy tegye, amit szeretne. Ő pedig bevadult és egy pillanat alatt újra tövig merítette élvezettől, kéjtől lucskos puncimba a műfaszt. Eközben én jobb kezemmel az ő farkát húzogattam, izgattam, számmal pedig a zacsiját vettem megint célba, majd az egész szerszámát.


- Mit szeretnél Édes, mondd, ne szégyelld…


- Mit? Azt hogy egy igazi farok járjon bennem ahelyett a lila helyett…


- És kiét szeretnéd, hogy ott legyen?


- Hmm… L-ét!


- Annyira szeretnéd? Miért?


- Mert tetszik, sok képet láttam már róla, szeretném érezni is magamban!


- Hát akkor egyszer összehozzuk…


Belegondolva, hogy tényleg ketten dughatnak egyszer, hogy érezhetem két élő fasz kényeztetését, egyből elélveztem. És ebben a pozícióban aztán még nagyon sokszor.


- Hadd lovagoljalak meg!


- Gyere Édesem, rajta!


Gy maga mellé tette a játékot, én pedig megfordultam és szépen lassan beleereszkedtem a kőkeményen meredező szerszámába. Két kezem az övéit markolta, hátrahajtott fejemről a haj teljesen betakarta egyenes hátam, így csodás kilátás nyílt finoman ringatózó melleimre. Teljesen bevadulva lovagoltam, és beszéltem.


- Úgy szeretném, ha most itt állna mellettem és a farka a számban lenne…


- Húúú, mondd még, mit szeretnél, annyira izgató…


- Szeretném,ha egyszerre nyomulnátok a puncimba!


- Én pedig szeretném látni, ahogyan szopod…


- Hátulról akarlak, nagyon!!! Ahhh…


Lemásztam róla, leereszkedtem négykézlábra, fenekem feltoltam, combjaimat nagy terpeszbe széttártam és türelmetlenül vártam, hogy újból magamban érezzem Gy férfiasságát. Ehelyett ő ismét a lilával vett kezelésbe és kicsit sem kímélt, egészen vadul kezdett el döngetni. Én pedig élveztem, már folyamatosan, ahogyan dugja a puncimat. Egy hirtelen pillanatban pedig a lila mellé tolta saját farkát. Egészen szétfeszítette a két fasz a puncimat, de élveztem és vágytam rá, hogy a mű helyett egy igazi legyen ott, alattam pedig ne a kispárna, hanem L feküdjön. Nem tudtam és nem is akartam visszafogni a hangomat, hanem annak utat engedve élveztem hangosan, ami történik. Kicsi idő múlva felemelkedtem könyék támaszból, amennyire tudtam hátrafordultam és közelebb húztam Gy-t, hogy meg tudjam csókolni.


- Élvezz tele, MOST! – lihegtem a szájába.


Ebben a pillanatban teljes erejével belemarkolt mindkét vállamba, tövig elmerült a puncimba és egy hatalmas élvezett. Pár másodpercig teljesen mozdulatlanul borultunk egymásra, amennyire ebben a kitekert pozícióban tudtunk, majd mikor éreztem, ahogy a lila mellett csordogál ki a forró anyag lassan szétváltunk és megtörölköztünk.


Tetszett, amit küldtem levélben?


- Igen, nagyon. Pont volt bent egy vevő, gondolhatod mit éreztem.


- Hehe, képzelem. – kacagtam fel kissé gyermekien, majd kitessékeltem az ebédlőbe.


- De jó végre itthon. Az egész hétvégét pihenéssel fogom tölteni.


- Kedvesem, az egészet már biztosan nem, mert egy fél szombatot nem voltál itthon. Ja és egyébként is más terveim vannak, amibe a pihenés nemigen szerepel. Szeretném, ha kihasználnánk az időt, amíg a gyerekek nincsenek itthon.


- Rendben van, akkor legyen, ahogy szeretnéd.


Kellemes nyugalomban meguzsonnáztuk az ebédnek szánt ételt, majd egy jót fürödtünk együtt. Az este folyamán még kétszer szeretkeztünk egy nagyot, de akkor már játékok nélkül.


Másnap reggel úgy 8körül keltettem fel. Finom reggelivel, kávéval, az ágyban.


- Úgy terveztem, hogy előbb elmegyünk a vásárba körbenézni. Aztán beülhetnénk valahová ebédelni, utána vagy uszoda, vagy mozi lenne. Mit szólsz? – kérdeztem simogató hangon a férjemet.


- Jaj, drágám, még nem is keltem fel. – kacagott, miközben alig nyitott szemeivel sandított rám. – Tudod mit? Legyen inkább mozi.


- Rendben van, megbeszéltük.


Reggeli után az előre megbeszélt menetrend szerint haladt a napunk.


3órakor kezdődött egy jó akciófilm a moziban. Arra ültünk be. Erre a filmre csak nagyon kevesen jöttek, így rengeteg szabad hely volt. Megkerestem hová szól a jegyünk és örömmel nyugtáztam, hogy többnyire sorrend szerint az emberek alattunk lejjebb helyezkednek el. Kellemesen befészkeltük magunkat székeinkbe, s mikor végre minden reklám eltűnt és kezdődött a film ráhajtottam a fejem Gy vállára és ettől a pillanattól már nem is érdekelt mi pereg a vásznon. A hozzá közelebb eső kezem finoman elkezdett a nadrágára vándorolni. Kitapogattam a farkát és a farmerján át izgatni kezdtem. A teljes előadás alatt nem nyugodtam. Fokozatosan feltüzeltem Gy-t, majd mikor a filmnek vége lett és megvártuk míg mindenki kimegy, hogy ő is nyugodtan tudjon felállni helyéről kéjesen a fülébe súgtam:


- Van számodra egy nagyszerű meglepetésem. Azt hiszem legalább annyira tetszeni fog, mint nekem…


- Igazán? Elmondod?


- Nem! Majd meglátod.


És kéz a kézben, mint két fiatal tini kiballagtunk a moziból.
Hozzászólások
További hozzászólások »
jocisexyboy ·
Én szívesen megismernélek mert nagyon szexinek tűnsz ;)

AmandaAdmin ·
Kedves Felhasználók! A Tortenetek csapata új oldalt nyitott a lányokkal való szex randevúzáshoz: WWW.TEENSFK.SITE Ezer erotikus történetet gyűjtenek össze ott, vannak ismeretségek és kommunikáció. Meghívjuk Önt, hogy csatlakozzon. Az ingyenes regisztráció továbbra is nyitva áll.

Gábor Szilágyi ·
Folytatás?

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha nem akarsz lemaradni: