Ha nem akarsz lemaradni:

Értesülj a legfrissebb történetekről első kézből ott, ahol akarod!

BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
Legfrissebb történetek:
Fordítás …. Eredeti történet: THE COLD CASE OF THE PIERCED WOMAN .... Szerző: Ronde .... Literotica;...
A mostani történetem az erotikustól a fantasy-ig terjed, benne bdsm és egyéb elemekkel. Jó...
Korábbi két történetemmel párhuzamosan fut a történet.
Fordítás …. Eredeti történet: COLD CASES AND HOT NIGHTS …. Szerző: Ronde ... Literotica; 2023<br...
Ketten különleges születésnapi ajándékot kapnak. Egy showműsor felejthetetlen zárószámmal...
Friss hozzászólások
laci78: borzalmas, bing-szintű fordítá...
2024-04-25 16:07
Materdoloroza: Nekem is tetszik. Sajnálom, ho...
2024-04-25 12:54
kaliban: Ez nagyon jó lett! Gratulálok!
2024-04-24 16:25
kaliban: A sztori jó, megért volna egy...
2024-04-24 16:00
kaliban: Továbbra is tetszik! Várom a f...
2024-04-24 13:37
Legnépszerűbb írások:
pff
Barbara, Kedves!<br /> A villamoson láttam meg a nevetésedet, mintha csak Te lennél, akkor...
Legnépszerűbb szerzők:

Magyarok és félig olaszok, avagy hogy veszítettem el

Már lassan 2 éve csetelek, szinte minden nap Zolival. Legelőször ő kattintott a nevemre. Különlegesnek találta, hiszen egy olasz városról lettem elnevezve. Ezután elárulta, hogy Milánóban él anyukájával, mostohaapjával és féltesójával. Ez nagyon felvillanyozott engem, mert imádom az olasz nyelvet és mindent ami olasz. Na és persze mindenkit, aki olasz, így tehát őt is. Később kiderült, hogy különleges vezetékneve néger nagypapájától való. Amikor ezt írta kajánul vigyorogtam a képernyő előtt, ilyet csak nagy ritkán csalnak elő belőlem az érzelmek. Egyre különlegesebbé vált számomra, nemcsak különleges családi helyzete miatt, hanem saját maga miatt is. Rengeteget flörtöltünk, bár persze gépen keresztül elég nehéz, még akkor is ha van mikrofon és webcamera. Mindig vágytunk egy személyes találkozásra, de tudtuk, hogy ez a nagy távolság miatt, és a korom miatt (én 15, ő 20) úgysem valósulhat meg. Így maradtak az éjszakába nyúló beszélgetések.

Városunk régóta ápolta "testvérkapcsolatait" más külföldi városokkal, köztük egy olasz városkával is. Nyáron jöttek is az olasz családok, mi is vendégül láttunk egy 3 fős családot: papa, mama és egy velem egy idős lány.
A kommunikáció nem okozott nehézségeket, mert az anyuka erdélyi lány, így magyarul tudtunk beszélgetni. Gyorsan eltelt a 4 nap, bár én néha nagyon kínosnak éreztem a Pamelával (így hívták a csajt) való beszélgetést, amit inkább mutogatásnak neveznék.
Búcsúzáskor mi is meghívást kaptunk egy ilyen cserelátogatásra. A szüleim kitalálták, hogy csak én menjek egyedül. Augusztus első hetében így utaztam is Olaszországba repülővel. Budapest-Milánó volt az útvonal, sokat gondoltam Zolira, hogy most olyan közel vagyok hozzá, mint még soha... ebbe sikerült magam úgy beleélni, hogy beleborzongtam és mindenem csupa libabőr lett.
A repcsiről leszállva már vártak vendéglátóim és 1 órás út után már a házukban vezettek körbe.

Én ezalatt persze mindenről értesítettem Zolit és ő folyamatosan kérlelt, hogy füllentsek valamit, hogy elengedjenek egy napra hozzá. A végleges fedősztori az lett, hogy Zoli családjánál tanult nyelvet múlt nyáron az unokatesóm. Gond nélkül elengedtek, nem is gondoltam volna, hogy ilyen könnyen megúszom a dolgot.
Másnap reggel már jött is értem kocsival Zoli. Beülök az autóba 2 feszengve adott puszi az arcomra, majd tőlem 2 az övére. Egész úton felváltva áradoztunk arról, hogy milyen aranyos a másik, így élőben. Valóban így ezerszer jobban vonzott, mint a neten. Gyorsan feloldódtak a kezdeti nehézségek. Gyorsan odaértünk, rögtön felmentünk a szobájába. Szerencsére senki nem volt otthon csak mi ketten, a szülei munkában, az öccse meg táborban. A szobájában valami pörgős olasz zene szólt.

Kérte, hogy menjünk le a konyhába, mert készített egy kis reggelit. Egy igazi terülj-terülj asztalka fogadott, nem is gondoltam volna róla, hogy ilyen házias. A reggeli közben rengeteget nevetgéltünk, a végén már azt vettem csak észre, hogy etet engem, nagyon izgi volt, ahogy a második falat kaját mindig bekapta utánam. A szobájába 2 csésze kávé kíséretében mentünk fel. A kávét tejszínhabbal ittuk. Elfogyott a kávé és elfogyott a türelme is. Lassan, de nagyon érzékien megcsókolt. 1000 pillangó repdesett a gyomromban, ahogy csókolt, nyelveink kergetőztek, bújócskáztak egymással. Elhúzódtam tőle és szemöldökömet összehúzva kérdőre vontam, hogy mi volt ez? Ő közölte, hogy ez egy csók volt, amire már legalább egy éve várt. Felnevettem. Persze, hogy én is vágytam rá, csak mindenhol azt látja az ember leánya, hogy soha ne adjuk olyan könnyen oda magunkat. Nem nagyon érdekelt. A következő csók már az ágyon csattant el. Egyre vadabbul csókolt és én egyre jobban elgyengültem, férfias szorításától, attól, hogy végre megtörténik az amit olyan sokszor elképzeltem már esténként elalvás előtt.

A puszilkodás közben betévedt a keze a felsőm alá és éreztem remegő kezeit, ahogy a pocimat simogatják, kikapcsolják a melltartóm és elkezdik tapogatni az immár szabaddá vált melleim. Levettem róla a pólót és egy csodás, barna mellkas volt előttem, ami sportosan izmos.
Elfektetett, levette rólam a blúzt, és a szám után a melleimet kezdte el puszilgatni, nyalogatni. Isteni volt, nagyon felizgatott. Puncim már nagyon kívánta az érintést, így kezét egy kicsit lejjebb toltam, farmeron keresztül is érezte, hogy átáztam már. Levette rólam a nacit és a tangát. Egy darabig meg sem moccant, aztán elkezdett simogatni, ezt már nem hagyhattam nyögés nélkül. Felnézett rám és olyan melegen mosolygott, hogy minden félelmem szertefoszlott arról, hogy majd biztos fájni fog, meg ilyenek.

Kértem, hogy most én hadd kényeztessem egy kicsit, hanyatt feküdt és meg fölé hajoltam és egy igazán hosszan megcsókoltam. Ráfeküdtem és éreztem, hogy lent, középen valami már nagyon szeretne kiszabadulni. Ajkaimmal végig csókoltam a melleit, köldökénél köröztem egyet a nyelvemmel és onnan nyaltam végig, közben húztam le a sliccét és elővettem a kis Zolikáját. Mondjuk nem volt kicsi, sőt én most ismét megijedtem, hogy majd biztos fájni fog ha ezt a nagy durungot belém nyomja. Ott ágaskodott előttem, még jó hogy rácuppantam, ahogy egyre gyorsabban nyalogattam, egyre gyorsabban vette a levegőt.

Egyszer csak megfogott és oda rántott maga mellé, lejjebb csúszott és ismét nyalni kezdett, majd elkezdett ujjazni, hogy táguljak. Szájon csókolt és közben hatolt belém, én nem bírtam csókolni tovább fájdalmasan felnyögtem. Kérdezte, hogy leálljon-e és én igen mondtam. Ott feküdtem és semmi mást nem éreztem, csak hogy azonnal elrepedek, rettentően feszített. De aztán pár perc után intettem, hogy folytassa. Nagyon fájt, de kezdtem élvezni, sőt már nem a fájdalomtól, hanem a gyönyörtől nyögdécseltem. Gyorsított és én elélveztem, ott vonaglottam alatta és ő kéjesen, magabiztosan mosolygott. Minden izmom megfeszült, majd mikor végre elernyedtek, olyan meghittség töltött el. Mivel Zoli még nem élvezett el, megkértem, hogy had lovagoljam meg. Elfeküdt, és a farka az égnek meredt. Fölé hajoltam és rácsúsztam, nagyon tetszett, hogy én irányíthattam, fel-le mozogtam, és egyre mélyebbre engedtem, éreztem, hogy lassan elélvezek, és ő is mondta, hogy neki is sem kell már sok, egy pár mozdulat múlva együtt élveztünk el. Isteni volt, hogy érzem magamban, ahogy lüktet a farka, ez még fokozta orgazmusom intenzitását. Ráfeküdtem és mellkasára tettem a fejem, így pihentük ki ezt a felejthetetlen élményt.
Mindig is így akartam elveszteni. Csodálatos volt, soha nem fogom elfelejteni, Zolit azóta nem láttam, de még most is úgy érzem, hogy megfelelő embernek adtam oda magam legelőször...
Hozzászólások
További hozzászólások »
Mimo ·
Igen, ilyenek vannak, de pasival csak csókig jutottunk el.
Szeretnék minél több véleményt kapni, hogy tudjak tőlük fejlődni.
Előre is kösz.

nyanya ·
Szerintem a történet érdekes keveréke az ígéretes szárnybontogatásnak és a kamaszos képzelődésnek. Bár vannak hibái, a szerzőt mindenféleképpen csak bíztatni lehet a folytatásra. Érdekes volt felfedezni, hogy hölgy a szerzője, mert inkább a fiatal úriemberek szoktak arról fantáziálni, hogy a női partner már kétszer, háromszor, stb..., mire ő egyszer lő. A valóságban ez inkább fordítva szokott lejátszódni, egyszerűen a férfi és női test \"működési\" különbségei miatt. Ráadásul - nem akarom előre elkeseríteni a kezdő hölgy olvasókat - az első alkalommal a nők jelentős része nem érez semmit - legfeljebb egy kis fájdalmat. Ez nem a partnerük bénasága miatt van, hanem mert a női orgazmus egy tanult (tanulandó) folyamat, míg a férfiaké ösztönös(ebb). És persze az első alkalommal ritkán kíván második menetet a nő. Ezek csak apró gondolatok, egy erotikus történet élvezhetőségét csak részben befolyásolja a hihetősége. Gratulálok a szerzőnek a bátorságához, hogy ki mert állni egy (még ha kitatlált is) történettel a közönség elé - én eddig még csak véleményezgettem, soha nem írtam. A történet tényleg lehetne jobb, de az alacsony pontszám ne vegye el a kedvét a további próbálkozásoktól. :blush:

AmandaAdmin ·
Kedves Felhasználók! A Tortenetek csapata új oldalt nyitott a lányokkal való szex randevúzáshoz: WWW.TEENSFK.SITE Ezer erotikus történetet gyűjtenek össze ott, vannak ismeretségek és kommunikáció. Meghívjuk Önt, hogy csatlakozzon. Az ingyenes regisztráció továbbra is nyitva áll.

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha nem akarsz lemaradni: