Ha nem akarsz lemaradni:

Értesülj a legfrissebb történetekről első kézből ott, ahol akarod!

BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
Legfrissebb történetek:
Fordítás …. Eredeti történet: THE COLD CASE OF THE PIERCED WOMAN .... Szerző: Ronde .... Literotica;...
A mostani történetem az erotikustól a fantasy-ig terjed, benne bdsm és egyéb elemekkel. Jó...
Korábbi két történetemmel párhuzamosan fut a történet.
Fordítás …. Eredeti történet: COLD CASES AND HOT NIGHTS …. Szerző: Ronde ... Literotica; 2023<br...
Ketten különleges születésnapi ajándékot kapnak. Egy showműsor felejthetetlen zárószámmal...
Friss hozzászólások
vulipugi: Igazán minőségi történet. Érze...
2024-04-17 17:56
laci78: engem az elején elvesztett azz...
2024-04-16 13:32
sentinel: Sentinel néven visszajöttem. M...
2024-04-16 07:39
sentinel: Sentinel néven visszajöttem. M...
2024-04-16 07:38
terelek: Nem izgató, de jó kis sztori....
2024-04-15 09:09
Legnépszerűbb írások:
pff
Barbara, Kedves!<br /> A villamoson láttam meg a nevetésedet, mintha csak Te lennél, akkor...
Legnépszerűbb szerzők:

Magány (legjobb és egyetlen barátnőmnek ajánlva)

Elmondani, hogy milyen volt nélküled, nem könnyű. Benned egy igaz barátra leltem, s egy lelki társra, kire tudom, a bajban számíthatok. De volt idő, mikor egyedül voltam, s ezt nem könnyű most leírni, hisz itt vagy mellettem! S kifejezni, milyen lenne, ha elmennél, nem tudom, hisz tudom, maradsz barátom, bármi történjék. Mégis, meg kell próbáljam, s most, most leírom! Egy álom volt, amit álmodtam, ébren álmodtam… Most elmondom!

Te jelented nekem az életet, a barátságot, a fényt, amin keresztül látok.

Az egész egy szürke falú, üres szobában kezdődött, halk zene szűrődött át a vékony falon, s a nyugalom és a harmónia áradt belőlünk, mert ott voltál mellettem, s sírni nem tudtam, mert boldog voltam, hogy ott vagy mellettem TE. TE, egy igazi barát. Beszéltük a gondjainkat, s csak nevettünk azon, min régebben sírtunk, amikor régen, nagyon régen barátok lettünk. A zene egyszer csal elhalkult, de mi tovább mondtuk gondjainkat, bajainkat. Egyszer csak egy hang szólt, s téged elhívott, tőlem, messze, s én vártalak, mindhiába vártalak, te nem jöttél vissza sosem már. S a könnyem hullott, s vízesést fakasztott, s a szürkefalú szoba magába zárt. A szoba, maga a magány volt. Kitörni belőle nem tudtam. Egyedül voltam, teljesen egyedül, barátok és oltalmazó, szerető szívek nélkül. A ború átláthatatlan ködje fedte el szívem, s a falat áttörni nem tudtam. Egyedül voltam, teljesen egyedül. Nem volt ott egy segítő kéz, aki segítene áttörni a szürke magányt, nem volt senkim. Nem volt egy árva lélek, kinek akkor és ott kellettem volna, hisz az egyetlen igaz barátom otthagyott. A fájdalom átjárta a testem, s a hideg rázott, magányos voltam, és szomorú, és féltem. Akkor, ott, életemben először.

Féltem, igen, féltem. S nem a haláltól, nem a sötéttől, nem az árnyaktól. Hanem a halk, zúgó zenétől, a fénytől, amin keresztül örök sötétség áradt szürke életembe. S te, TE, ki régen annyira szeretett, most nem vagy itt, elmentél, s én csak várlak, egyedül, a magányba zárkózva. KI AKAROK TÖRNI! De nem tudok, gyenge vagyok, egyedül nem vagyok képes áttörni a végeláthatatlan életen. Menekülnék, rohannék a halálba, de nem vagyok hozzá elég gyáva. De a halál kóstolgat, elemészt, de el nem visz. Talán fél tőlem? Talán nélküled vagyok én mégis valaki? Nem, nélküled nem vagyok semmi, te jelented nekem az életet, a barátságot, a fényt, amin keresztül látok, s nem elvakít. Az a fény, ez, ami most engem tép, ez nem a szépséget mutatja. Ez az élet árnyoldala. S lám, ahogy könnyeim hullnak, a zene hangosodik, a vízesés, melyet könnyeim fakasztottak, most egyre nagyobb, zubog, mint még sosem, fény árad a szürke szobába, s falai fehérek lesznek, s életembe újra a boldogság fénye tör be. A fény, melyre vártam, régóta vártam. Kinyílt a szobának az ajtaja, s a fény vakított, nyugalom öntötte el szívem, lelkem, s boldog voltam. Újra láttam a fényt, amely el nem vakít. Megláttalak téged. TÉGED!

Tudnod kell: TE jelented nekem az életet, a barátságot, s a fényt, amin keresztül látok.
Hasonló történetek
3812
Hirtelen ágrecsegést hallottak. Felkapták íjaikat, hogy rögtön lőni tudjanak a medvére. De a bokrokból három ló tűnt elő. Az egyiken Nabaha, a másikon Jeny ült a harmadikat meg kötőféken vezették. A két lány teljesen ki volt pirulva. Ruhájuk rendezetlen volt...
3902
De ha tényleg szeret? Megvár. És megvárom. Megvárjuk egymást, addig a pillanatig, amíg elveszünk egymás tekintetében. És amikor, - mint mikor elalszunk, és ébredünk, hogy a kiesett álmok mikor is jöttek, - megcsókoljuk egymást. Az lesz a szerelem. Mikor csak odahajolok, és egy apró csókot pihegek az ajkaira. Mikor átkarolom, és kiráz a hideg, mikor megremeg a kezem. És nem érdekel, hogy izzad a tenyerem, hogy a hajam kócos, hogy őt is rázza a hideg...
Hozzászólások
További hozzászólások »
No0oB ·
Nem értem, mi ebben az annyira jó. Tulajdonképpen eljutunk oda, hogy a személyiségeitek különbözősége csak az, hogy "kin milyen ruha van", a testek egyformák, meg értik egymást, átérzik és átélik a helyzetet, a gondolatot.

Kicsit nevethetnékem támadt ennek a kapcsán, mert ennyire nem kell belázadni a semmi ellen, újszerűséget, egyediséget hirdetni ahol semmi helye sincs; az őszinteség nem önálló érték, kötődnie kell valamihez, pl. a becsülethez vagy az egyenességhez. Attól, hogy leírom, hogy "MA IZZADTAM MERT MELEG VOLT, IGEN, EZ IS ÉN VAGYOK" az ugyanez: őszinte, tartalmat közvetít, és Ti is jártatok már így!

Tűzmadár ·
Nem arra gondoltam, amire te.
Ezen a honlapon rengeteg írás van. Az általában az íróik törekednek arra, hogy mindenkinek tetsszen, „eladják” az alkotásaikat. Tehát igyekeznek több-kevesebb sikerrel olyanná tenni, amilyenről úgy véli, a legtöbb embernek tetszik. Van, aki olyan témát választ, más az adott témát úgy próbálja leírni, hogy felkeltse vele a figyelmet, akad, aki festői képet helyez belé. Vagyis mindenki felpróbál minden általa ismert írói eszközöket felhasználni.
Ez természetesen nem baj. Világhírű írók alkotnak ily módon remekműveket. Én is ezt teszem.
Viszont a sok sminkelt írás közt üdítően hat egy olyan, ami látszólag átlagos, szürke alkotás, mert natúr, de épp ez a csupasz szürkesége emeli ki e többi közül. Hiszen nincsenek erőltetetten színezve az érzelmek, hanem a gondolatok úgy kerülnek leírásra, ahogy megfogantak. Abban a mezítelen állapotukban.
Ebben az írásban szinte zavaróan sokszor szerepel, ismétlődik a „Te” szócska. De, ha az ember volt szerelmes, vagy ahhoz közeli állapotban, tudja, hogy léteznek olyan pillanatok, amikor nem talál szavakat szeretetének kifejezésére. Van, amikor felkapom a lányom, magamhoz szorítom, és vagy fél-tucatszor mondogatom neki: TETETETE… Holott, ha leülnék, és megalkotnám a mondanivalómat, talán tudnék olvasmányosabbat is írni a „TE” szavak helyett. De az már sminkelt érzelem. Mégha őszinte is.
No0oB ·
Jó, ezt megértem, igaz.

Szerinted a különbözőség már érték?
Tűzmadár ·
Azt hiszem, van olyan különbözőség, amelyik érték. De hogy melyik az, nagyon sok dologtól függ, és nem minden különbözőség, ami annak látszik. Pl. egy lázadó tini különbözik az általa kispolgárinak vélt emberektől, de nem különbözik a többi lázadó tinitől. Nem beszélve arról, hogy miután családot alapít, megváltozik az értékrendje, és Ő is könnyen kispolgárrá válik.

BURGONYA ·
TUDNÁM EZ A KÉT NAGYOKOS MÉRT AZ ILYEN NEM TÚL JELENTŐS FASZSÁGOKTÓL KAP LEGTÖBBSZÖR SZÁJMENÉST? :rage: :angry: :flushed:
Tűzmadár ·
Létezik túl jelentős dolog? Kinek, mi…

AmandaAdmin ·
Kedves Felhasználók! A tortenetek csapata új társkereső oldalt indított. Ismerkedés meleg férfiaknak: WWW.BOYSXX.SITE Ismerkedés heteroszexuálisoknak: WWW.TEENSFK.SITE Ezer erotikus történetet gyűjtenek össze ott, vannak ismeretségek és kommunikáció. Meghívjuk Önt, hogy csatlakozzon. Az ingyenes regisztráció továbbra is nyitva áll

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha nem akarsz lemaradni: