Ha nem akarsz lemaradni:

Értesülj a legfrissebb történetekről első kézből ott, ahol akarod!

BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
Legfrissebb történetek:
Fordítás …. Eredeti történet: THE COLD CASE OF THE PIERCED WOMAN .... Szerző: Ronde .... Literotica;...
A mostani történetem az erotikustól a fantasy-ig terjed, benne bdsm és egyéb elemekkel. Jó...
Korábbi két történetemmel párhuzamosan fut a történet.
Fordítás …. Eredeti történet: COLD CASES AND HOT NIGHTS …. Szerző: Ronde ... Literotica; 2023<br...
Ketten különleges születésnapi ajándékot kapnak. Egy showműsor felejthetetlen zárószámmal...
Friss hozzászólások
vulipugi: Igazán minőségi történet. Érze...
2024-04-17 17:56
laci78: engem az elején elvesztett azz...
2024-04-16 13:32
sentinel: Sentinel néven visszajöttem. M...
2024-04-16 07:39
sentinel: Sentinel néven visszajöttem. M...
2024-04-16 07:38
terelek: Nem izgató, de jó kis sztori....
2024-04-15 09:09
Legnépszerűbb írások:
pff
Barbara, Kedves!<br /> A villamoson láttam meg a nevetésedet, mintha csak Te lennél, akkor...
Legnépszerűbb szerzők:

Macskamód

Jóformán még az ajtót se csuktam be magam mögött, karjai már a mellkasomon kígyóztak és keresték ingem gombjait.
Csak egy percet várj – kértem, mire szemérmesen de azért duzzogva felvetette azt a nemes élű arcát és úgy vonult el mellettem, mintha legalábbis cárnő vagy valami hasonló volna. Ismerte már a járást a lakásomban, hát riszálós jobbkanyart vett és eltűnt a hálószobámban.
Istenemre, soha nem fogom megérteni a nőket. Ha nekem áll a farkam, mint a cövek, az tök bulis, és lehet rajta vihorászni, sőt meg sem sértődöm, ha lepattintanak alkalomadtán. De merd egy nőnek azt mondani, hogy kérsz egy percet, amikor be van gerjedve…
Mindenesetre mintha a hálószobámból némi fehérneműt hajigált volna ki, amik fent is akadtak a szobanövényemen. A csipke kísértetiesen hasonlított arra a csipkére, ami a ruhája alól kandikált ki az esti program közben.

Hát jó, akkor is kihasználom azt az egy percet – gondoltam és bevonultam a fürdőszobába.
Szedd össze magad öreg, ez ma nagy nap, ma nem tudsz elbújni a sportnadrágban, békében, csendben, mikor kezeimmel a hátát simogatom meg a szép vonalú derekát.
Mit simogatom?! Első alkalommal sziszegett az asztalon, hogy jaj de fáj, ne csináld ilyen erősen, második alkalommal meg felszólít, hogy adjak bele mindent. Hát jó szivi, te akartad. Persze jön a hívás másnap, hogy mozdulni nem tud, úgy fáj a háta, izomláz van a karjaiban és lila a hátsója.

Mit ne mondjak, mulattatott a viselkedése, amellett, hogy végtelenül laza volt, megvolt benne minden, amitől nő egy nő. Szerintem. Azt hittem zsánerem a sportos, feszes nő, lévén nem csak mást gyúrok, hanem magamat is, de amikor megláttam őt, hát az betett.
Gömbölyű a csípője, íves a hasa és csontjait selymes hús borította pont nagyon erotikus mennyiségben.

Most csak bámulom magam a tükörben, hogy mit akarok én tőle, mert baromira össze vagyok ám zavarva. Nem, szórakozni azt nem lehet vele, mert ahhoz drága játék, de vagyok én annyira komoly és felelősségteljes, bla bla bla bla….persze a nadrágomban már enyhén szűken vagyok, és mintha idáig hallanám, ahogy dorombol az ágyamon. Mert dorombol. Vagyis dorombolna, ha macska lenne, de tiszteletbeli, már csak a szemei miatt is. Szóval cimbora koncentráljunk a lényegre, a Nőre a szobámban, a Nőre, aki már járt nálam, akinek főztem, akiért ki is takarítottam, horribile dictu. A Nőre, akinek masszázs közben úgy ért a lábamhoz a keze, ahogy még senkinek nem ért, akinél nem állhattam meg, hogy úgy csókoljam, mintha fel akarnám falni. Merthogy fel akarom, olyan édes. Akinek úgy kulcsolódtak a lábai a derekam köré, mintha csak oda teremtett volna engem a Jóisten.
Hogy miért nem éltem akkor a hímneműek adta nemes jogommal? Próbáltatok már masszázságyon dugni? Nem lehet. Mérges is volt miatta.

Vessük csak össze mink van….adva van a hirtelen és szélsőségesen ingadozó érzelmi hőmérséklettel megáldott macskanő, aki purcogva dorombol, ha akar valamit, de az összes karma kint, ha valami nem az ő elképzelései szerint történik. Adott kb. 60 kiló nőhús, legalább 15 izomcsomóval a hátában. És most engem vár. De közben már lehet, hogy szétkapta a komplett ágyneműgarnitúrát a fene nagy vágyában.
Nagy levegő, bent tart. Dákómmal már lassan egy ezred helyett tudnék szalutálni, úgyhogy ideje a lényegre térni.

Naná hogy a cd-imet nézegeti és naná, hogy teljesen meztelenül. Ja nem, rajta van a deréklánca, amitől már akkor is majdnem szívrohamot kaptam, amikor először lekapcsolta a derekáról. Rám sem néz, de tudja, hogy bent vagyok a szobában. Hagyom hát, nézelődjön, bár egyszer már átfutotta, amikor itt volt, úgyhogy e ténykedése mérhetetlen zavarra utal. És ez megnyugtat valamelyest.
És hogy miért nem dugtam meg, amikor először itt volt nálam? Meg akartam én, lelkem tiszta, de kellett nekem kiválasztanom az egyik leghosszabb filmemet egy igen hosszú nap végére. Mindenesetre aludni jó vele, akkor meg nagy baj nem lehet.

Nézem a formás fenekét, és mondhatnám, hogy nem egy nagy meglepetés ruha nélkül látni, de mégis az. Mert ez a pucérság most nekem szól. Nem azért vetkőzött le, mert bejelentkezett hozzám és fizetett a szolgáltatásaimért, hanem mert szeretne az enyém lenni.
Úgy tesz, mintha még nem látta volna azt a cd-t. Bájos. Én mindenesetre leteszem magam az ágyra, aztán előbb utóbb úgyis idetolja azt a csinos kis testét.

Nézzenek oda, felém fordult. Döbbenet, olyan szép. Párszor már elmorfondíroztam azon,
hogy vajon ő amolyan totál csupasz fajta, vagy nem. Nem tehetek róla, bármennyire is szép az arca, kíváncsi voltam mit rejt az öle. Mit ne mondjak, kellemesen csalódtam. Nem barátaim, nem divatos kopaszbarack, hanem szépen frizírozott szőr és csak feltételezem ebből a távolságból, hogy ajkai simára vannak borotválva. Csókolnivaló. Csókolni és simogatnivaló.
Nagy merengésem közepette már mellettem ült az ágyon, megszelídülve, hosszú haját hátrasimítva egyik kezével, miközben másikkal ott folytatja, ahol befejezte. A mellkasomon. Az ingemen, meg a gombjain. Én meg cirógatom bársonyos kebleit, előcsalogatva sötét színű mellbimbóit, ő meg sóhajt egyet és nekidől a felsőtestemnek, orrát nyögve a nyakamba fúrja és nagyot szippant belőlem, forró ajkai az ütőeremre tapadnak, akár ha véremet akarná venni. A haja illatos, kicsi melle a vállamnak feszül, ahogy helyezkedik és nyelvével ingerli a fülcimpámat, én pedig úgy érzem menten elolvadok, olyan bizsergés fut végig rajtam.
Mindig leborulok a női kezek ügyességén, mert amíg én két kézzel iparkodom szétkapcsolni egy melltartót, addig a kis hamisak pillanatok alatt, az ujjaik finom játékával gombolják le rólam az inget. Keze a hasamon pihen, és hideg. Vagyis hűvös. Vagyis ideges. Vagyis rajtam a sor.

Felé kerekedem és megcsókolom, majd elhelyezgetem a párnák közt, nehogy bármiféle kényelmetlenség is lerombolja az élményt. Tudom én kérem mitől döglik a légy, ettől még a legjegesebb női kezek is felforrósodnak. Nem akarom lerohanni. Lehámozza rólam a kigombolt inget és hatalmasat markol a mellkasomba. Úgy látom tetszem neki, és mit tagadjam, lenézve rá én is szép látványban részesülhetek. Haja szétterülve a párnán, keretezve arcát, előre nyújtott karjai lágyan összenyomják melleit, köldöke mély, és úgy néz ki hasa közepén, mint egy ékszer. Lábai pedig…hát igen. Lábai testem két oldalán, feltárva testének rejtve tartott zugait, térdei a könyökömnek ütődnek, csípője ring, ajkai szétnyílnak, én hasonlót még nem láttam. Utáltam lerombolni ezt az érzéki pillanatot, de muszáj volt megszabadulnom a nadrágomtól, tekintve, hogy nem tudtam már hogyan helyezkedni, hogy elférjek én is a nadrágban, mert a méretesre duzzadt farkam is.
Ilyen gyorsan még nem vetkőztem, de kettőt se pislogott, ismét felvettük meghitt pózunkat én pedig azonnal a lényegre térve – félretéve a csodálkozást meg minden egyebet – csókolni kezdtem, ahol értem.

Jobb kezemmel végigsimítottam a hasát, és gyengéden belemarkoltam öle puha szőrébe. Ahogy lejjebb haladtam, úgy nyújtotta ki egyre jobban a lábait, felhagyva a korábbi kitárulkozó pozícióval. Elhelyezkedtem lábai között, egyik kezemmel alhasát simogattam, másikkal pedig lassan haladtam előrébb altestének ajkai között.
Egy egész rövid pillanatra elbizonytalanodtam vajon tényleg akar-e engem, mert ahogy becsúsztattam ujjaimat a két nagyajka közé, majdnem teljesen száraz volt. De a kisajkak alatt…lassan szétválasztottam és mutatóujjammal kíváncsian köröztem a lágy bőrredőkön. Az összes kétségem elszállt, ahogy gyűrűsujjam becsúszott a vaginájába. Forró, nedves, mi kell még? Na de ne szaladjunk ennyire előre, stop egy pillanatra. Összeterelgettem kalandozó ujjaimat és az ajkakra koncentráltam. Mindre. Csókoltam felül, csókoltam lent, felváltva, ízlelgetve zamatait, összehasonlítgatva és kilyukadva arra, hogy ezer íze van egy nőnek. Soha ennyire nem éreztem másik embert, más nőt ennyire magaménak. Szinte tudtam, hogy egyes rezdüléseivel mit akar mondani. Korábban a saját örömömre koncentráltam, bővérűbb ügyfeleimet a terem zuhanyzójában vagy lent az autóban keféltem meg. Ők nem voltak ilyen érzékeny műszerek. Vagy voltak, csak én nem rezdültem rájuk?

Nőm se rest ám, feltérképezik immár melegedő kezei a testemet, miközben már a hátamon fekszem ő meg csípőm mellett térdepel, feje a lábaim közé hajtva, már forró lehelete is őrjítően hat rám. Egyik kezét heréim alá csúsztatja és gyengéden megmarkolja, másik kezével ágaskodó férfiasságom tövét fogja, lehúzva a bőrt a makkomról. És megérinti a nyelve hegyével, majd az ajkait érzem, ahogy melegen közrefogja a nemesebbik részem fejét. Bármit is csinált, mesés volt. Egyik kezemmel a haját toltam félre, látni akartam mégis mit művel, amitől hosszában bizsereg a testem. Enyhe nyomást éreztem a heréim alatt, miközben a szerszámom fele a szájában volt és lassan, nyugodtan simogatta körbe a nyelvével. Csak semmi sietség, nyugi.

De akkor is alig győztem helyezkedni, nehogy elélvezzek, pedig nem vagyok az a gyorstüzelésű fajta. Bizony, büszke vagyok a kitartásomra, viszont muszáj volt elválasztanom a játékszerétől. Vonakodva végigterült rajtam és megcsókolt. Éreztem, hogy ajkai mennyire forróak és feszesek, simák én pedig nem győztem harapni, szívni az alsó ajkát. Nem tudtam betelni bőre puha simaságával, ahogy rajtam feküdt, édes súlya kettőnk közé préselte a farkam, és éreztem, ahogy ringatja a csípőjét előre hátra, oldalra meg minden irányba. Rendes férfi karnyújtásnyi távolságba helyezi az óvszert, mondjuk a párna alá, vagy az éjjeliszekrény fiókjába. Persze én nem tartozom a nagy átlag közé, tekintve, hogy a csomagocska valahol a konyhaszekrényben van. Naná, hol máshol. Hát ha már így feledzettem a korpuszom, még egyszer magára nem hagyom nőmet, úgyhogy feltápászkodtam, vele együtt, némi közreműködéssel magamra emeltem és kivittem a konyhába. Soha nem gondoltam volna, hogy olyan apróságok hatással lesznek rám, mint például ahogy fogom a derekát, hosszú haja pedig cirógatja a kézfejem. Nyelve meg a számban.

Leraktam a konyhaasztalra és feltéptem a fiókot, ahol a gumi lelőhelyét sejtettem, közben rendületlenül fogta a szerszámomat kissé nehézkessé téve a koncentrálást. Egyem a lelkét, nem hagyja, hogy lekókadjak.
Meglévén minden szükséges kellék egy eget rengető aktushoz, visszatértünk a szobába. Hagytam, csinálja úgy, ahogy kedve tartja, adja meg az alaphangot, én pedig követni fogom. Kényelmesen az alhasamra helyezkedett, ölének nedvességét a bőrömön éreztem. Lehajolt hozzám, macskaszemének íriszei olyan sötétek voltak, hogy féltem, elveszem bennük. És elvesztem, ahogy kegyetlen lassúsággal rásiklott testével a péniszemre, ahogy enyhe ellenállásba ütköztem, de végül körül ölelt a forróság, a puhaság. Meghaltam volna ott és akkor. Persze, hogy a lábai közt, ezt minden férfi érzi legalább egyszer életében.

Lassan csúsztatott ki szűk vaginájából, majd újra be és megint ki és megint vissza, közben felegyenesedett, láttatván csinos melleit, nőies vonalú hasát, ölének sötét kis háromszögét. Csípőjét csak szelíden billegtette előre és hátra, körbe-körbe, egy percre sem engedve férfiasságomat szabadulni. Tenyereim combjain pihentek, majd lassan felocsúdtam és kényeztetni kezdtem, simogatni, cirógatni, masszírozni, kezeit a sajátjaimba zárni, magamhoz húzni, elengedni, játékosan fenekére paskolni.

Felültem, hogy számba vegyem hívogató mellbimbóit, mire altestét előrebillentve olyan mélyen hatoltam belé, hogy hangosan felnyögött. A hátára borítottam, ügyelve, hogy ne csússzon ki belőle a szerszámom, de kéjesen dörgölte hozzám bársonyos ölét, így ha akartam sem tudtam volna menekülni…de hát persze nem akartam. Lábaival is, karjaival is belém kapaszkodott, teljesen magához kulcsolt és úgy hágtam meg őt, olyan erővel löktem belé magamat, hogy az ágy is teljesen elmozdult a helyéről Aztán lassítottam, nem vagyok én állat. Teljes hosszában húztam ki és toltam vissza a farkamat, olyan nedves volt a puncija, hogy egész könnyedén siklottam ki és be.

Megmarkolta a hátsómat és magába húzott, bent tartott, rám feszített és ellazított, az én megtépázott ellenálló képességem pedig igencsak kezdett a végére érni, hát ráfeküdtem és tettem, amit akart. Mélyen hatoltam be, szinte alig engedett el, majd újra mélyen be, nem erősen, nem gyorsan, de ritmusosan, egészen addig, míg legalább ezer szín el nem kezdett keringeni szorosra zárt szemeim előtt, utolsó lélegzetemmel beszívtam édes illatát és hatalmasat rándulva elélveztem. Egy pillanatig üvölteni támadt kedvem, de nem, inkább nem, inkább nevetni. Végül csöndben maradtam, amennyire tudtam és élveztem, ahogy a meleg bizsergés utolsó szikrája is kiszáll a testemből. Főleg az altestemből.

Hagy térjek magamhoz angyalom, nem felejtettelek el – legördültem róla, hogy levegőt is kapjon, ő pedig csípőjével felém fordult, egyik kezét a fejemre tette, másik kezét maga mellé és várt. Úriember nem hagyja a partnert kielégületlenül – bár korábban ez a legkevésbé sem izgatott – úgyhogy ismét célba vettem őt, ám mielőtt kényelmesen odaértem volna, nevetve a hasára fordult. Jó, nekem így is tökéletes. Kezét a feje alá tette, én végigsimítottam a hátát le a fenekéig, végig a vágáson egészen odáig, ahol épp az imént kaptam egy adag gyönyört. Még mindig nedves volt, de mivel nem fértem hozzá a nyelvemmel, folytattam az izgatást az ujjaimmal. Kitapogattam érzékeny pontjait, rejtett kis csiklóját és figyeltem a reakcióit. Középső ujjamat becsúsztattam a hüvelyébe, gyűrűs ujjammal igyekeztem gyengéden izgatni a csiklóját, mire egyre feljebb tolta a csípőjét, gerince egyre jobban ívbe feszült.

Másik tenyeremet a bal farpofájára tettem, enyhén belemarkoltam, beleharaptam és óvatosan csókolgattam az ánuszát. Hát mi másért feküdt volna a hasára, ha nem azt szerette volna, hogy hátulról is szeressem? Elkezdtem a nyelvemmel is izgatni, lazítani, majd óvatosan becsúsztattam a mutatóujjamat is. A látványtól újra bizseregni kezdtem, egyik ujjam a popsijában, másik a hüvelyében, a harmadik pedig a legérzékenyebb pontján játszadozik. Ahogy kényeztettem az ujjammal feltérdeltem és macskamód a tarkójába haraptam. Csípője már dévaj táncot járt. Mellé térdeltem, széthúztam a fenekét, nézni akartam, ahogy elélvez a kezemen.

És akkor robbant, éreztem izmainak ritmikus mozgását az ujjaimon, ahogy megfeszültek és ellazultak a gyönyörtől. Arcát a párnába fúrta majd halkan nyögve az oldalára fordult. Csókot lehelt a számra, megköszönte és kivonult a konyhába egy szelet kenyérért. Csatlakoztam a vacsorához én is…
Hasonló történetek
15339
Kimentünk a homokba és végigcsókolta a meztelen testem. Gondoltam, hogy gyönyörű estém lesz. Simogatta a melleimet, szívogatta a kemény mellbimbómat. Egyre lejjebb haladt a szájával. A combom belsejét puszilgatta és közben az ujját bedugta az akkor már nedves pinámba és a G-pontomat masszírozta. Nagyon ügyesen csinálta, eszméletlenül felizgatott...
20907
Csókolóztunk és simogattuk egymást. Lassan lefejtette rólam a ruhámat, a melltartómat és végül az aprócska bugyimat. Símogatott és csókolt ahol csak ért. Levette a pólóját és elkezdte kigombolni a nadrágját. Őrjítöen izgató mozdulat volt. Megkérdezte, hogy mit csináljon velem. Nem voltam szégyenlős és elmondtam őszintén a vágyaimat. Ettől teljesen bepörgött...
Hozzászólások
További hozzászólások »
liliána ·
Nagyon tetszett! :wink:

Mirrmurrka ·
Érdekes, mig DREAMER rá nem világitott, nekem nem volt abajom a végével.
még igy is tetszett. bár én pölö biztos megnéztem volna, mit bír a konyhaasztal.
:PPPPPP
Mirrmurrka ·
Dorombolok, dorombolok, amint a kezeim közébe kerül. Két napig fogja hallgatni a dorombolásomat, megígérem neki.
Máris alig várom hogy láthassam.
Ugyanis hiányzik!!! Nagyon!!!

:hushed:
Mirrmurrka ·
:heart_eyes:
turulmadár ·
Nagyon helyes! Két ember, ha összetartozik, akkor ne érdekelje őket a külvilág... Mert a külvilág irigy és önző!
Csak egymással foglalkozni... :smile:

BURGONYA ·
:angry: :angry: MEG AZZAL HOGY MÉRT NEM LEHET MAGGI MILÁNÓI SZÓSZT KAPNI EGYETLEN KURVA BOLTBAN SEM!!!!!!!!!!!!!!!!!! :rage: :rage: :rage: :rage: :rage: :angry: :rage: :rage: :angry: :angry: :angry: :angry: :angry: :angry: :angry: :angry:
Mirrmurrka ·
:frowning:

kösz. ennyit a plakátolásról.
BURGONYA ·
JAJMÁ... EZ BUMFORDI VICC VOLT, NA...
:hushed:

IMÁDLAK, TUDOD...ÉS HIÁNYZOL. :heart_eyes: :heart_eyes:
Mirrmurrka ·
a szó elszállt volna. de amit leírtál, itt maradt.

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha nem akarsz lemaradni: