Ha nem akarsz lemaradni:

Értesülj a legfrissebb történetekről első kézből ott, ahol akarod!

BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
Legfrissebb történetek:
Fordítás …. Eredeti történet: THE COLD CASE OF THE PIERCED WOMAN .... Szerző: Ronde .... Literotica;...
A mostani történetem az erotikustól a fantasy-ig terjed, benne bdsm és egyéb elemekkel. Jó...
Korábbi két történetemmel párhuzamosan fut a történet.
Fordítás …. Eredeti történet: COLD CASES AND HOT NIGHTS …. Szerző: Ronde ... Literotica; 2023<br...
Ketten különleges születésnapi ajándékot kapnak. Egy showműsor felejthetetlen zárószámmal...
Friss hozzászólások
laci78: borzalmas, bing-szintű fordítá...
2024-04-25 16:07
Materdoloroza: Nekem is tetszik. Sajnálom, ho...
2024-04-25 12:54
kaliban: Ez nagyon jó lett! Gratulálok!
2024-04-24 16:25
kaliban: A sztori jó, megért volna egy...
2024-04-24 16:00
kaliban: Továbbra is tetszik! Várom a f...
2024-04-24 13:37
Legnépszerűbb írások:
pff
Barbara, Kedves!<br /> A villamoson láttam meg a nevetésedet, mintha csak Te lennél, akkor...
Legnépszerűbb szerzők:

Lucian választása

Eljött egy újabb reggel, egy újabb nap, de Lucian ezt ugyanolyan értelmetlennek és üresnek érezte, mint az összes többit az eltelt hónapban. Mióta elvesztette Sonját, minden teljesen érdektelen volt számára. Semmi mást nem érzett, csak a szörnyű veszteség súlyát, és a fájó, kínzó hiányt, amit a lány elvesztése okozott.
Lucian azon gondolkozott, hogy egyáltalán vegye-e a fáradtságot, hogy felkeljen, vagy inkább maradjon az ágyban, egyedül a gyötrő gondolataival. Az egyik fele szerette volna, ha talál valakit, aki enyhülést nyújthatna, és ment volna, hogy megkeresse, a másik fele viszont képtelennek érezte magát bármiféle cselekvésre. Így csak feküdt az ágyában, és bámulta a falat. Már sírni se tudott, annyira kínozta a gyász. Sokszor úgy érezte, hogy ezt már képtelen elviselni. Meg akart halni, teljesen értelmetlennek és fölöslegesnek érezte az életét.

Már lassan dél felé járt az idő, de Lucian még mindig a fal felé fordulva hevert, és nem gondolt semmire. Ahhoz is fásult volt, hogy megragadja a gondolatokat, amik néha-néha felötlöttek benne; inkább hagyta, hadd szálljanak el, nem próbált beléjük kapaszkodni. Mégis, mi értelme volna? Elvesztette azt, akit a világon a legjobban szeretett. Most már nem számított semmi.
„Minek éljek?”, gondolta hirtelen, de a választ már nem próbálta megtalálni. Úgy gondolta, nem létezik válasz. Nem létezik már semmi, csak a kín és a fájdalom.
Ugyan Lucian úgy érezte, már nem képes rá, most mégis elöntötték a szemét a könnyek, és keservesen sírni kezdett. A párnába fúrta az arcát, és csillapíthatatlanul rázta a zokogás. „Nem bírom tovább! NEM BÍROM TOVÁBB!”, gondolta, és teljes erejéből elhajította a párnát, amire eddig hullatta a könnyeit. Aztán csak kuporgott az ágyon, térdére hajtott fejjel, és ordítani bírt volna a kíntól.
- Nem bírom… - motyogta. – Elég volt…
Úgy zihált, mintha futott volna, közben az arcán patakzottak a könnyek. Teljesen ki volt borulva.
Végül felpattant, és elrohant, ki a kis kunyhóból, be az erdőbe, egészen a vámpírok kastélyáig. Átváltozott, átugrott a falon, és nekiugrott az első vámpírnak, aki az útjába került.
A vámpírok megrémültek a dühöngő vérfarkastól, és egyszerre vagy húszan támadtak rá.
Lucian utolsó gondolata, mielőtt egy ezüstpenge kioltotta volna az életét, az volt, hogy végre vége a szenvedésnek, újra együtt lehet Sonjával, egy sokkal boldogabb világban.


Vége
Hasonló történetek
4433
Éhséggel merült álomba ismét.
Képekért könyörgött, útért – bár imája névtelen volt, s valahogy olyan, mint a fel nem adott fenyegető levelek.
Mindaz, ami ébredéskor megmaradt, forró benyomások izzadtsága volt csupán. Képek, melyek eleve a fikció részei. Olvasta tán őket...
5294
Felöltöztették este feketébe a lányt, esküvői díszeket festettek arcára és kezére, felékszerezték, fején a kendőt ezüst pánttal fogták oda, nyakába arany láncot akasztottak, ujjára égköves gyűrűket adtak, derekát arannyal átszőtt övvel díszítették, és lábára selyem szandált húztak. Aztán az asszonyok elénekelték neki a menyasszony dalát...
Hozzászólások
További hozzászólások »
dstella ·
Végül is... paródiának nem is rossz.
Még forró a dvd lejátszódban az Underworld trilógia, mi?
:smile:

csotrogány ·
Azt nem tudom épésszel felfogni, hogy egy szerelmi csalódás miatt miért kell valakinek a fején átbucskázva vérfarkassá változni, hogy berohanva az erdőbe a vérfarkasok közé azok által kinyírassa magát? Nem lett volna egyszerűbb leinni magát, és ha kialaudta volna részegségét, akkor másnapra elfújta volna a szél szerelmi bánatát is. :smiley: 6-7 pont.

AmandaAdmin ·
Kedves Felhasználók! A tortenetek csapata új társkereső oldalt indított. Ismerkedés meleg férfiaknak: WWW.BOYSXX.SITE Ismerkedés heteroszexuálisoknak: WWW.TEENSFK.SITE Ezer erotikus történetet gyűjtenek össze ott, vannak ismeretségek és kommunikáció. Meghívjuk Önt, hogy csatlakozzon. Az ingyenes regisztráció továbbra is nyitva áll

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha nem akarsz lemaradni: