Ha nem akarsz lemaradni:

Értesülj a legfrissebb történetekről első kézből ott, ahol akarod!

BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
Legfrissebb történetek:
Fordítás …. Eredeti történet: THE COLD CASE OF THE PIERCED WOMAN .... Szerző: Ronde .... Literotica;...
A mostani történetem az erotikustól a fantasy-ig terjed, benne bdsm és egyéb elemekkel. Jó...
Korábbi két történetemmel párhuzamosan fut a történet.
Fordítás …. Eredeti történet: COLD CASES AND HOT NIGHTS …. Szerző: Ronde ... Literotica; 2023<br...
Ketten különleges születésnapi ajándékot kapnak. Egy showműsor felejthetetlen zárószámmal...
Friss hozzászólások
kaliban: Ez nagyon jó lett! Gratulálok!
2024-04-24 16:25
kaliban: A sztori jó, megért volna egy...
2024-04-24 16:00
kaliban: Továbbra is tetszik! Várom a f...
2024-04-24 13:37
laci78: nem semmi továbbra sem! Reméle...
2024-04-23 17:20
CRonaldo: Nagyon jó ez a story! Nekem te...
2024-04-23 12:09
Legnépszerűbb írások:
pff
Barbara, Kedves!<br /> A villamoson láttam meg a nevetésedet, mintha csak Te lennél, akkor...
Legnépszerűbb szerzők:

Love toys are in the room

Az én kicsi játékbabámnak…

- Szeretlek… - motyogta lehajtott fejjel a lány. A férfi, aki az ajtóban állt mosolyra húzta a száját, és bezárta maga mögött az ajtót. A szobába sötétség költözött. Bezárt ablakok, behúzott függönyök, fehér falak és fojtogató dohos szag. Néhány rongy, talán ruhák maradványai hevertek a szőnyeg nélküli padlón. A lány oda botorkált a szoba közepén lévő elnyűtt matrachoz, és a könnyeit nyelve a saját zokogása ringatta álomtalan álomba…

- Ébresztő! - a szoba ajtaja kicsapódott. A férfi állt ott, a nyakkendőjét kötötte. Csinos volt. Magas, széles vállú rövidre nyírt fekete haj és mélyen ülő szürke szemek.
A lány mocorogni kezdett, nyöszörgött kicsit, majd a férfi felé fordult. Az ajtón beszűrődő fény bántotta a szemét. Álmosan mosolygott, és egy jó reggeltett köszönt a férfinak.
- Gyere ide! - szólt, és bement a szobába leguggolt a lány mellé. A zsebében lévő kis kulcsért nyúlt és lekapcsolta a vékony csuklókról a bilincset.
- Köszönöm. - sikkantotta a lány ragyogó szemekkel, és a férfihoz bújt, aki kissé hűvösen nem is pillantva a lányra eltolta magától, és elindult kifelé a szobából.
- Dolgozni mentem. Ne nyisd ki az ajtót senkinek, és ne vedd fel a telefont, és ami a legfontosabb… - a konyhaasztalon lévő táskáért és kulcscsomóért nyúlt. - tiszta légy mire haza jövök. - majd kilépett a bejárati ajtón. A lány a függönyön keresztül figyelte a férfit, míg az be nem szállt az autójába…

A napjai így teltek. Nagy részben egyedül volt. Újságot, könyveket olvasott. Az egzotikus országokról szóló könyveket szerette a legjobban. Órákon keresztül csak bámulta a színes fotókat. Titokban arról ábrándozott, egyszer ő is sétálhat majd a forró homokban, annak az embernek az oldalán, akit a legjobban szeret a világon…

Hat óra felé már tűkön ült. Kikukucskált az ablakon, fülelte az ismerős autó hangját…A kedvenc hangja, az a hang volt, mikor a bejárati ajtó zárjában elfordult a kulcs…

- Annyira örülök, hogy itthon vagy - csilingelt a lány hangja. A férfihez rohant. - Milyen napod volt? Hozzam a papucsodat? Szeretnél inni valamit? Nem vagy éhes? - úgy lelkendezett, mint egy kiskutya. A férfi unott arccal, nem különösebben törődve vele ledobta a kanapéra a kabátját és lehuppant.
- Gyere - intett lány felé, aki tudta mi a dolga. Letérdelt elé, kigombolta a nadrágját. Néhány pillanatig farkasszemet nézett a hatalmas férfiassággal. Kissé remegő kezei közé fogta, masszírozgatta, aztán még közelebb hajolt és az ajkai közé engedte… mélyen a torkáig, de még mielőtt öklendeznie kellett volna vissza engedte, felülről bő nyálat csurgatott rá, majd újra rábukott. Rutinos nagyon begyakorolt mozdulatokkal emelte fel majd le a fejét. Közben nyögött és azt mímelte élvezi, pedig nem volt benne biztos, hogy szereti ezt csinálni. Ő a férfit szerette, és ha a férfi szereti, hogy ő az ajkaival kényezteti… akkor ő is megpróbálja.
- Ügyes kislány… - igen, ezt szerette, ha a férfi megdicséri őt. Ilyenkor szinte túlcsordul a szíve. Mosolygott, és nagyon gyorsan és nagyon erősen szívni kezdte…

…Tele szájjal sikoltott, szemei kigúvadtak. A torkát elöntötte a férfi spermája.
- Nyeld le. - szólt érdes hangon lihegve.
A lány összeszorított szemekkel majdhogynem fuldokolva szót fogadott. Elszakította magát a férfitól. Hátra esett. Lihegve kapkodott levegő után. Elmorzsolt néhány könnycseppet. A férfi felállt a kanapéról.
- Szeretnél játszani? - kérdezte a földön kinyúlt lánytól, aki csak mosolygott és bólintott egyet. Feltápászkodott, kissé megigazította magát, megtörölte a száját. Bement a szobába, majd kisvártatva visszatért a bilincsel a kezében. Mindeközben a férfi teljesen levetkőzött. A lány megfordult, oda nyújtotta a kezét, s csuklóján ismét kattant a hideg, kemény fém.
- Jó, most állj terpeszbe. - utasította a férfi kezeivel is, majd a lába közé nyúlt és a bugyiján keresztül izgatni kezdte őt.
- Oh, úgy látom, kellőképpen felizgultál már. - nedves ujjait a lánynak is megmutatta.

Fehér kis ruhanemű landolt a padlón. A lányt leterítette a férfi…

Térdelve, a hátrabilincselt kezeivel megtámaszkodni sem tudott. A férfi erősen fogta őt, és a fenekét simogatta.
- N..ne..kérlek oda ne… - sikkantotta, mikor érezte a férfi egyik ujját a fenekénél.
- Cssss - csitította a férfi, és tovább folytatta a műveletet, hogy kitágítsa a szűk lyukat.
- A fenekembe ne! - sikoltotta, és összeszorította a fenekében lévő két ujjat.
- Csitulj.. Ha vergődsz, akkor még jobban fog fájni. - kihúzta az ujjait és férfiasságát a lány fenekéhez illesztette. A lány könyörgött a férfi meg sem hallotta. Az élvezet elvette az eszét. Tövig behatolt a törékeny testbe. Nem volt hozzászokva a hatalmas férfiassághoz, úgy érezte, szétszakad.
- Ah, olyan forró vagy… olyan szűk..
A lány sikongatott, fájt neki, de… örült a szavaknak. Felizgatta őt. A férfi kívánta és őt akarta Örömet okozott neki. - Elölről.. Gyere belém, elölről kérlek, a puncimban akarlak érezni. - nyögte szaggatottan a lány. Könyörgései nem találtak megértő fülekre…

…Teste elernyedt. A földre hullott. Még a kezeit sem tudta használni, hogy tompítsa az esést. A vér nyállal keveredve csorgott ki a szájából. Elharapta az ajkait. Üveges tekintettel nézett Lassacskán érezni kezdte az egész testében a fájdalmat. Az elharapott ajkak sajgását, a szúró fájdalmat a fenekében, a szorítást a szívében.
Majd a férfi felemelte… a karjaiban tartotta a remegő és az izzadságtól nyirkos testet. A lány bújt… fázott, érezni akarta a férfi testének melegét, aki újra bevitte őt abba a sötét dohos szobába. A matracra fektette és betakargatta…

- Szeretlek... - motyogta a lány csukott szemekkel
- Hát persze... Én is... - mondta a férfi és kulcsra zárta maga mögött az ajtót.
Hozzászólások
További hozzászólások »
Jill ·
omg hát erre kell haza jönnöm?:D

Elementhale ·
szia Jill végre itthon :D

AmandaAdmin ·
Kedves Felhasználók! A Tortenetek csapata új oldalt nyitott a lányokkal való szex randevúzáshoz: WWW.TEENSFK.SITE Ezer erotikus történetet gyűjtenek össze ott, vannak ismeretségek és kommunikáció. Meghívjuk Önt, hogy csatlakozzon. Az ingyenes regisztráció továbbra is nyitva áll.

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha nem akarsz lemaradni: