Ha nem akarsz lemaradni:

Értesülj a legfrissebb történetekről első kézből ott, ahol akarod!

BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
Legfrissebb történetek:
Fordítás …. Eredeti történet: THE COLD CASE OF THE PIERCED WOMAN .... Szerző: Ronde .... Literotica;...
A mostani történetem az erotikustól a fantasy-ig terjed, benne bdsm és egyéb elemekkel. Jó...
Korábbi két történetemmel párhuzamosan fut a történet.
Fordítás …. Eredeti történet: COLD CASES AND HOT NIGHTS …. Szerző: Ronde ... Literotica; 2023<br...
Ketten különleges születésnapi ajándékot kapnak. Egy showműsor felejthetetlen zárószámmal...
Friss hozzászólások
Materdoloroza: Nekem is tetszik. Sajnálom, ho...
2024-04-25 12:54
kaliban: Ez nagyon jó lett! Gratulálok!
2024-04-24 16:25
kaliban: A sztori jó, megért volna egy...
2024-04-24 16:00
kaliban: Továbbra is tetszik! Várom a f...
2024-04-24 13:37
laci78: nem semmi továbbra sem! Reméle...
2024-04-23 17:20
Legnépszerűbb írások:
pff
Barbara, Kedves!<br /> A villamoson láttam meg a nevetésedet, mintha csak Te lennél, akkor...
Legnépszerűbb szerzők:

Lopott pillanatok Párizsban 4. rész

Írta: secretsxywriter
Fordította: Sinara
Az eredeti megjelenésének időpontja: 2012. július 18.
Beküldve: 2012. október 19.


************************************************************************




– Kat?
Lassan kinyitottam a szemem. Jenna mellettem ült az ágyon, ujjai körül csavargatva a hajamat. Felmosolyogtam rá.
– Hello! Mennyi az idő?
– Hat-harminc.
– Jaj, ne! – próbáltam felülni, de a testem még mindig ernyedt volt. – Pár perc, és kész vagyok.
– Ne, drágám! – nyomott vissza gyengéden az ágyra a vállamnál fogva. – Azt hiszem, rendelhetnénk valamit a szobánkba, és itt maradhatnánk ma este. Csak mi ketten.
Átfordultam a hátamra, és felnyúltam, hogy megsimogassam az arcát. A szemei csillogtak, miközben az alsó ajkát rágcsálta. Felismertem ezt a kifejezést. Titkolt valamit.
– Tényleg?
– Igen, tényleg – csókolt meg, és egy dossziéért nyúlt az éjjeliszekrényen. – Szóval, mit szeretnél enni?
Némán felnyögtem, és megnyaltam az ajkamat. Mintha csak tudná.


***


Egy óra múlva egy ideges tökfilkóként álltam a fürdőszobában, megigazítva a hajamat és a fehérneműmet. Imádtam ezt a szerzeményemet. Már csak abban reménykedtem, hogy Jennának is tetszeni fog.
– Kat! Jól vagy? – hallottam a hangját a spanyolfal túloldaláról.
– Igen. Csak még egy perc! – Még egyszer utoljára megigazította a melleimet a babydoll kosaraiban, és végigfuttattam ujjaimat a hajamon, mielőtt vettem volna egy mély levegőt. – És most jön a nagy büdös semmi!
Kinyitottam az ajtót… és hangosan felnyögtem.
Jenna a kanapén feküdt egy egyszerűen lenyűgöző ruhakölteményben, ami egy fekete, vállpánt nélküli fűzőből, egy G-stringből,[1] egy pár combig érő zokniból és harisnyakötőből állt. Haja hosszú loknikban lógott tejszínesen fénylő melleire. Lassan felemelte a fejét az ölében nyugvó magazinból, és ő is felnyögött.
– Ó, Kitty Kat![2] – Hallottam doromboló nyögéseit még a szobán keresztül is. Alaposan végigmért, szemeiben pedig a fékezhetetlen vágy csillogott.
Elpirultam, és végigpillantottam magamon, majd visszanéztem rá.
– Tetszik?
– Édesem! Imádom – nyalta meg az ajkait, és éreztem a szemeiből áradó hőt, ahogy végigpásztázza a testemet. – Szóval ezt csináltad ma? Fehérneműt vettél?
– Nos, először megreggeliztem abban a pékségben, amit tegnap láttunk – ringattam a csípőmet, és az ujjaimon számoltam a nap eseményeit. – Majd megnéztem egy erotikus francia filmet két nővel, akikkel a pékségben találkoztam. A film után megvettem a fehérneműt és megebédeltem. Végül vettem egy két órás forró olajos és köves masszázst. Ezért találtál itt teljesen elterülve.
– Váó! Jól kihasználtad ezt a napot. Le vagyok nyűgözve.
Láttam, ahogy mellei ütemesen emelkednek és süllyednek minden nehézkes lélegzettel, nekipréselődve a fűzőnek. Megnyaltam az ajkaimat, és csábosan kidüllesztettem őket.
– És te mit csináltál?
Rácsapott türelmetlenül tapogatózó kezemre, és kiöltötte a nyelvét.
– Még nem. Előbb gyere velem!
Megfogtam felém nyújtott kezét, és követtem a hálószobába. Az ágy függönyeit elhúzták, de nem teljesen. Az ággyal szemben a ruhásszekrény ajtaján volt egy hatalmas tükör. A hotelszobák standard eleme az öltözködéshez, de arra is tökéletesen megfelelő, hogy lássátok egymást a barátnőddel szeretkezés közben.
– Térdelj az ágyra!
Zihálva vettem a levegőt, miközben odaléptem az ágy végéhez, érezve, hogy mellbimbóim minden egyes lépésnél egyre keményebbek lesznek. Épp rátámaszkodtam az ágy támlájára, amikor megláttam a rajta lógó kötelet. Követtem tekintetemmel, egészen a fejtámlára kötözött végéig. Hátra néztem, és a szívem zakatolni kezdett a félelem és a kíváncsiság vegyes érzéseitől.
– Bízz bennem, Jat! – lépett oda hozzám Jenna, és végigfuttatta ujjai hátát az arcomon. Körbenyalta az ajkaimat, majd amikor kinyitottam a számat, hevesen megcsókolt, hogy aztán visszahúzódjon. – Most pedig, térdelj az ágyra, és nézz rám!
– Igenis, asszonyom!
Az ágy megnyikordult alattam. Ahogy megfordultam, és térdelő állásba helyezkedtem, Jenna is mellém mászott.
– Tedd a karjaid magad elé, és tedd össze a kezeid, mintha imádkoznál!
Felvontam egy egyik szemöldököm, de engedelmeskedtem.
– Jó kislány. – Felém nyúlt, és megragadta a kötél lelógó végét. Összekötözte a csuklóimat, majd mögém mászott. A kötél megrándult, majd a karjaim emelkedni kezdtek, míg végül egyenesen nem feszültek a fejem fölött.
– Kényelmes?
Próbáltam nem felnyögni, vagy nevetni.
– Igen, asszonyom.
– Most pedig, csak lazíts! Vegyél mélye lélegzeteket! – Kezeit a combjaim belsejére tette, és széttárta a lábaimat. Majd lemászott az ágyról. – Ó, Kitty Kat! Olyan gyönyörű vagy.
Ahogy ráemeltem a tekintetem, megpillantottam magam a mögötte lévő tükörben. Felnyögtem. Lefogva, sebezhetően, de a vörös csipke baby dollomban mégis hihetetlenül szexi látványt nyújtottam.
– Most pedig, ne beszélj!
Jenna ismét az ágyhoz lépett, de ezúttal oldalról. Visszahúzta a függönyt, és mögém mászott a matracra. Láttam a tükörben, ahogy mögöttem térdel.
– Édesem! Amíg te kikapcsolódtál ma, én azzal foglaltam el magam, hogy beszerezzek pár új játékszert. Kikértem néhány szakértő tanácsát, és terveket készítettem.
Előre hajolt, és végigfuttatta a nyelvét a nyakamon, majd ugyanazon a vonalon végighaladt apró csókjaival is.
Megborzongtam. A lélegzetem is elakadt, ahogy kezeit végighúzta a karomon a csuklómtól a vállamig, majd vissza. Mintha tűz lángolt volna a testemben, amikor megismételte ugyanezt a lábaimon is, a lábfejemtől behajlított térdeimen át a combjaimig és a bugyim szegélyéig.
– Kat? – Lehelete forrón csapódott a fülemnek. – Azt akarom, hogy mesélj a filmről, amit ma láttál. Mesélj… el… minden… apró… részletet!
Az agyam csak úgy zakatolt, próbálva felidézni a masszázs keltette fátyolos remegésen keresztül. Nem segített, hogy kezei közben az oldalamra csúsztak, vetévedve a ruhám alá.
– Ööö… Régi film volt. Klasszikus. Franciául, felirattal.
– Nem erre gondoltam, és ezt te is pontosan tudod – markolta meg Jenna a vállam, majd nyelve érintésével enyhítette a hirtelen jött fájdalmat.
Visszafojtottam egy nyögést.
– Emmanuelle. Ez volt a címe. Egy elfojtott szexualitású nőről szólt, és a diplomata férjéről, akik Bangkokba utaztak. Ó!
Megragadta a melleimet, és hüvelykujjait a mellbimbóimra szorította. Éreztem, és közben láttam is a tükörben. Ettől teljesen felforrt a vérem.
– Nagyon jó – izgatta a bimbóimat, az ujjai között morzsolgatva őket. – Tovább!
Az édes kínzás még percekig folytatódott. Ziháltam, és csorgott rólam az izzadtság. Valahogy mégis sikerült leírnom a film főszereplőjének szexuális ébredését, frissen szerzett társnőjével és végül egy idősebb férfivel, aki a klasszikus domináns szerepet töltötte be vele szemben.
Francia segítőim szerint, akikkel találkoztam, ez volt az első darabja egy hét részes novellasorozatnak, aminek a címe „Egy nő örömei”. [3] Készült angol változata is. Muszáj lesz megnéznem, ha sikerül megtalálnom a többi filmet is… bármilyen nyelven.
Jenna nyelve a bal fülemen körözött. Lehelete forrón simogatta érzékeny bőrömet. A tükörben láttam a szemeit, ahogy ő is figyeli a látványunkat.
Annyira megbabonázott az arca, hogy észre sem vettem, amikor az egyik kezét lejjebb tolta, egészen bugyim szegélye alá, míg végül az ujjai el nem érték a csiklómat. Felnyögtem, miközben lehunytam a szemeimet, és próbáltam szélesebbre tárni a lábaimat, hogy még jobban utat engedjek a kezének. Morogtam a frusztrációtól, a kötél viszont megakadályozta, hogy elmozduljak.
– Teljesen benedvesedtél, Kat. – Végül az ujjai visszahúzódtak szétnyitva szeméremajkaimat, hogy aztán belemélyedjenek izgatottságom barlangjába. Csak párszor mártotta belém az ujjait, mielőtt visszatért volna a csiklómra, lassú körzésekkel izgatva azt, ziháló nyögéseket csalva elő belőlem. – Élvezted a filmet?
Fuldokolva ziháltam. Már gondolkodni is képtelen voltam a mennyei kínzástól, amiben részesített. Miközben egyik keze a combjaim közé nyúlt, a másikkal megragadta bal mellemet, ujjai pedig végigfutott a melltartó pereme alatt, ami már ráfeszült kemény bimbómra.
Hirtelen megállt, és elhúzta tőlem a kezét.
– Válaszolj, Kat!
– Igen! Igen, élveztem. – Egy könnycsepp szaladt végig az arcomon. Égető érzés volt, akárcsak a testem többi részét kínzó hév.
– Jó kislány. – Ujjai visszatértek, fojtatva a gyengéd körzést a csiklómon. – Most pedig, mesélj a masszázsról!
Nem tudom, mennyire voltak érthetőek a szavaim. Az én fülemnek úgy hangzottak, mint zavaros massza, félbeszakítva nyögések és halk sikolyok tucatjaival. Aztán ismét megállt, amikor épp arról beszéltem, hogy Jaime-ről kiderült, hogy valójában férfi, és hogyan izgatott fel. De azonnal kihangsúlyoztam, hogy én csak rá gondoltam, és csak a ma estére vártam.
Egy csókkal jutalmazott, miközben elengedte a mellem, és maga felé fordította az arcomat.
– Én pedig egész nap csak rád gondoltam, édesem. Arra a rengeteg élvezetre, amit terveztem. Ismered azt a mondást, hogy a távollét megerősíti a kapcsolatokat? A testem minden egyes porcikája azt kívánta, hogy megérinthesselek. Ahogy nyilván a tiéd is.
– Jenna! – nyögtem. A szemeim lecsukódtak, ahogy az ujjai ismét belém hatoltak. Hüvelykujja a csiklómat izgatta, másik keze pedig a mellbimbómra tapadt.
– Élvezz el a kedvemért, Kat! Látni akarom, ahogy megfeszül a tested. Érezni akarom. – A hátamhoz préselte a testét. Fűzőjének szatén anyaga izzadt bőrömnek feszült. Egyik forró karja átölelte a derekam, magához vonva engem, majd beleharapott a fülcimpámba.
Felsikoltottam, és éreztem a testemen végigszáguldó áradatot. Kezei és szája egy pillanatra sem engedtek el, áthajszolva az orgazmuson. Attól féltem, hogy bele fogok halni a rám törő gyönyörbe. Hirtelen azonban elmém visszatért a valóságba, a testem viszont még mindig remegett.
Jenna lassított. Mindkét kezével simogatta bőrömet a ruha alatt.
– Nem tudok betelni a tested érintésével. Rabja vagyok a bőröd érintésének, Kat. El sem tudod képzelni, mennyire hiányoztál ma.
Nyöszörögve hajtottam a fejem a karomra. Hogy vonhattam kétségbe az irántam érzett szerelmét? Meg kell tanulnom jobban megbízni benne. Nehéz volt Danny után, de mégis muszáj. Túl kell lépnem a történteken.
Az ágy ismét megremegett, és amikor kinyitottam a szemeimet, Jenna már előttem térdelt. Nehézkesen zihált, és nyitott szájjal rám szegezte sötéten villogó szemeit.
Felnyögtem, küzdve, hogy visszatartsam a rám törő vágyat a köztünk lévő alig arasznyi távolság leküzdésére, hogy megcsókolhassam. Beharaptam az alsó ajkam, és mélyen a szemeibe néztem. Reméltem, hogy érzi, készen állok bármire, amit csak akar.


– Jó volt ez a kis pihenő. Most tovább fog tartani. – Jenna hozzám hajolt, de ahelyett, hogy szájon csókolt volna, az utolsó pillanatban lehajtotta a fejét, lehúzva a melltartómat, és szájába vette az egyik bimbómat.
Felsikoltottam a meglepetéstől és a rám törő szenvedélytől. Ha nem ismerném jobban, azt hinném, meg akar ölni.
– Azon gondolkodtam… – Egy pillanatra ismét beszívta a mellbimbómat, mielőtt folytatta. – Elélveztél a film alatt? Na és a masszázsnál? Magadhoz nyúltál? Vagy kivártad, amíg ismét találkozunk?
Nyeltem egyet, és próbáltam megrázni a fejem, de ő nem nézett rám. Ehelyett gyönyörbarlangom bejáratának dörzsölésére koncentrált a bugyim szövetén keresztül. Már annyira érzékeny voltam az érintésére, hogy most akaratlanul is felsikoltottam.
– Ó, édesem! Annyira észvesztően vonzó vagy.
A tükörbe néztem, miközben félrehajtotta a bugyimat. Igaza volt. Éreztem a testemből áradó hőz. Szakértő ujjai pedig egy pillanatot sem vesztegettek el, hogy ismét a testembe merüljenek, utat törve maguknak a G-pontom felé.
Pillanatokon belül elélveztem, nekifeszülve a testemet tartó kötélnek. Az izmaim megfeszültek ujjai körül, ahogy azok lassan megálltak.
– Ez az, kislány! – Aztán az ujjai kicsusszantak belőlem. Kinyitottam a szemem, és láttam, ahogy a hátára fekszik, becsúszik combjaim közé, lefetyelve kicsorgó nedveimet.
Nem tudom, rám tört-e egy újabb orgazmus, vagy még mindig az előző tartott. Akárhogy is, nem akartam leállni. A nyelve… az ajkai… a fogai… Nem is beszélve csípőmet markoló kezeiből, amik még akkor is visszatartottak, amikor rá akartam ülni az arcára. Teljesen elaléltam. Már annyira vágytam erre!
– Csodás az ízed! – mondta Jenna, végignyalva ajkait, miközben felült. Fölém nyúlt, és a szorítás enyhült a kezeimnél. Lefektetett, hátamat a saját testének döntve, és masszírozni kezdte a vállamat. – Nyugodj meg, drágám!


***


A szobában sötét volt, amikor felébredtem. Jenna mellettem aludt a hátán. Mindketten még mindig ruhában voltunk. Egyébként is többnyire ezt részesítettem előnyben, de most még inkább. Egyszerűen észvesztően gyönyörű volt ebben a fehérneműben.
Kihasználva a helyzetet, végigfuttattam tekintetem a testén, magamba szívva melleit takaró fűzője minden apró részletét. Aztán lejjebb pillantotta G-stringje pántjaira, melyek lágy ívben karolták át derekát. Megcsodáltam az apró szalagokat, amelyek összekötötték a ruhadarabot magas szárú zoknijaival.
Megnyaltam az ajkaimat. Jogos volt a távolságtartás. Elvégre nem simogathatom őt egész nap, nem ízlelhetem a nedveit látástól vakulásig. A film jelenetei suhantak át az agyamon, akárcsak lágyan szárnyaló pillangók. Próbáltam nem felébreszteni őt, miközben gyengéden széjjelebb nyitottam a lábait.
Csípős illat töltötte meg az orromat, amikor közelebb hajoltam. Kiengedtem egy halk nyögést, majd lassan végigfuttattam mutatóujjam hátát szeméremajkai között. Bőre érintése forró volt. Alsóneműje anyaga könnyedén félresiklott ujjaim útjából, ahogy alájuk hatoltam.
Megfeszítettem az ujjamat, és óvatosan behatoltam nyílásába, lassan felfelé haladva a csiklója felé. Vajon álmában is szeretkezett? Vagy korábbi hentergésünk miatt volt még mindig ennyire felizgulva?
Ismét megnyaltam az ajkaimat, majd előre hajoltam. Amikor nyelvem hozzáért nedves nyílásához, lehunytam a szemem és felnyögtem. Félrehajtottam a G-string anyagát, és a másik kezemet használva szétfeszítettem szeméremajkait. Nedves fórrósága az eszemet is elvette.
Jenna kiengedett egy álmos nyögést. Fészkelődött egy kicsit, majd éles levegővételei és nyögései töltötték be a szobát.
Elmosolyodtam, és csiklójára tapasztottam a számat, nyelvemmel izgatva azt. Mutatóujjammal a bejáratát izgattam. Halkan dorombolt, ahogy ujjbegyem mozgott benne. Elérkezettnek éreztem az időt, úgyhogy belétoltam az ujjam, és mozogni kezdtem nedves barlangjában.
– Ó, Kat! Ez csodálatos. – Kezei megtalálták a tarkómat. – Mmm! Igen, ott.
Követtem az utasításait, és most már két ujjammal izgattam őt, miközben orrom szeméremcsontjához préselődött. Íze és a belelő áradó illat teljesen megőrjített. El sem tudtam képzelni, hogy bírtam ki egy napig nélküle.
Alig telt el pár perc, és Jenna testét hatalmába kerítette a gyönyör- Amikor abbahagyta a sikoltozást, megragadta a karjaimat. Engedtem a gyengéd erőszaknak, és mellé feküdtem.
– Hello, kicsim – csókoltam meg.
– Nem ismerek ennél csodálatosabb ébresztőt – nyalta meg az ajkaimat. – Azonban…
Megdermedtem, amikor a hátamra lökött, és terpeszállásban a derekam fölé térdelt.
– Ez az út csak rólad szól. Különösen Párizsban. – Száját az enyémre tapasztotta. Karjaimat fejem két oldalára nyomta, és ott tartotta. – És még fiatal az éjszaka.
– hová mégy? – ültem fel, amikor kimászott az ágyból, a függöny pedig visszahullott a helyére mögötte.
– Maradj ott!
Zihálva visszafeküdtem. Ismét ajkaimon akartam érezni az övéit. Melleim lüktettek. Ahogy simogattam őket melltartóm anyagán keresztül, bimbóim fájdalmasan dörzsölődtek a tenyeremhez. Beharaptam az ajkam, és keresztbe tettem a lábaimat, hogy gátat szabjak feltörő vágyaimnak.
– Hunyd le a szemed, Kat!
Engedelmeskedtem, annak ellenére is, hogy a szobában így is elég sötét volt. Lágy zizegést hallottam, ahogy elhúzta a függönyt. Majd fény villant lehunyt pilláimon keresztül is.
– Vigyázz a kezeidre! – Az ágy ismét megmozdult alattam, Jenna kezei pedig a derekamra simultak. – Oké. Most már kinyithatod a szemed.
Pislogva tekintettem ki az ablakunkon, egyenesen az Eiffel-toronyra, ami most teljes fényárban úszott. Az egész testem remegett. Először azt hittem, csak képzelem az egészet. De ahogy a tükörbe néztem, saját látványomtól megbizonyosodtam, nem álmodom.
– Vegyél levegőt, édesem! – simogatta meg a fenekemet Jenna, majd hátulról hozzáért a puncimhoz.
Tényleg próbáltam, de a lélegzetem elakadt.
– Kat! Csak meglepetést akartam neked szerezni – remegett a hangja. – Talán előbb meg kellett volna beszélnem veled. Sajnálom.
– Ne! – nyeltem, próbálva megtalálni a szavakat, amelyek leírhatnák az érzéseimet. – Nem is gondoltam, hogy ez ilyen… ilyen… fenomenális.
Szemei felcsillantak, és mosoly uralkodott el az arcán.
– Tényleg?
– Kicsim! Semmi szükség arra, hogy ilyenekkel meglepj. Így is imádlak. – Istenem! Ez a nő fantasztikus. Tehetek bármit is valaha, amivel kiérdemlem őt?
– Ó, ezt megjegyzem.
Követtem kezei mozgását, simogatva a fenekemet, majd megéreztem a legcsodálatosabb dolgot: egy felcsatolható műpéniszt. Ágyékom lüktetni kezdett, ahogy a hosszú rúd mélyen belém hatolt.
Keze ismét a fenekemre tapadt, felkalandozva a hátamra és a derekamra.
– Hogy szeretnéd, édesem?
– Gyorsan és keményen. Kérlek! – nyeldekelte, majd felsikoltottam, amikor mélyen belém mártotta a szerszámot. Könnycseppek formálódtak a szememben egyesülésünk látványától a tükörben. Jenna arcának átszellemült kifejezésétől. Az érzéstől, hogy egy farok – akár valódi, akár csak mű – kitölti barlangomat. És a legjobb az egészben, nem kellett félnem attól, hogy teherbe esem.
Ahogy egyre hevesebben mozgott bennem, ismét kinéztem az ablakon, bámulva az Eiffel-torony szikrázó fényeit a távolban, ahogy a barátnőm szó szerint megdugott hátulról. Bizonyára megnézett pár videót, vagy tanácsokat kért a külön töltött napunkon, mert pont úgy csinálta, mint azok a srácok, akikkel eddig együtt voltam. Talán még jobban is.
– Dugj meg, Jenna! Dugj keményebben! – könyörögtem újra és újra, hátralökve a testem az övének, míg az orgazmus végig nem száguldott a testemen, kiszorítva a levegőt a tüdőmből, miközben az ő nevét sikoltottam.


***


– Biztos vagy benne, Kat? – tette Jenna a vállamra a kezét, miközben félrebillentett fejjel a szemembe nézett. – Nem muszáj megtenned.
– Tudom. De szeretném. – Vettem egy mély levegőt, és próbáltam visszanyelni a félelmeimet, miközben szélesre tártam az ajtót. Apró csengők hangja hallatszott a fejünk fölül, mielőtt ismét a csend ölelt volna körbe minket.
Egy nő tűnt fel egy elfüggönyözött helyiségből. Fekete haja lófarokban lógott. Meglehetősen hétköznapinak tűnt pólójában és farmerjában. Nem lógtak piercingek az arcról, nem viselt az egész csípőjét felfedő topot, vagy teljesen szétrongyolódott farmert, ami többet mutatott volna a testéből, mint amennyit eltakar. Egyetlen észrevehető különlegessége a karjain végigfutó fekete örvénylő minták voltak, amelyek egészen felnyúltak zöld felsője alá, amit néhány francia szó díszített.
– Bienvenue. Ce qui peux vous aider avec aujourd'hui?[4]
Mosolya gyorsan megnyugtatott, még úgy is, hogy ötletem sem volt, mit mond. Visszamosolyogtam rá, és megráztam a fejem. Jenna felé fordultam segítségért, de ekkor a nő ismét megszólalt.
– Mi scusi.[5] Üdvözletem. A nevem Jade. – Egy pult mögé lépett, amin fényképek és könyvek hevertek. – Miben lehetek a szolgálatukra?
– Hello! Én Kat vagyok, ő pedig Jenna. – Leküzdöttem az idegességemet, és a retikülömhöz nyúltam, hogy elővegyek egy kis darab papírt, amit aztán a pultra helyeztem. – Szeretnék egy tetoválást.
Jade egy pillanatig tanulmányozta a képet, majd ismét elmosolyodott.
– Hova szeretné?
– Ide – fordultam meg, Jenna pedig a derekamra mutatott.
– Rendben. Pár percet kérek, amíg mindent előkészítek. A pénzt előre kérem.
Ismét a táskámba nyúltam, és elővettem a bankkártyámat. Egy pillanatig csak tartottam a kezemben.
– Minden rendben lesz, édesem – szorította meg Jenna a kezemet.
Amikor végeztünk a fizetéssel, Jade bevezetett a hátsó helyiségbe az egyik díszes árnyékoló mögé. Egy kipárnázott orvosi asztal állt az egyik oldalon, a másikon pedig egy fogorvosi szék.
– Feküdjön a hasára! – bökött Jade az asztal felé, és kinyitotta a szekrényét. – Húzza fel a felsőjét és le a bugyiját!
Egy pillanatra ismét fellángolt bennem az idegesség. Jenna segített megigazítani a ruhámat, miközben lefeküdtem. Mielőtt bármit is mondhattam volna, masszírozni kezdett a ruhámon keresztül, a derekamtól felfelé haladva. Mindig tudta, mire van szükségem.
– Csak nyugodj meg, Kat! – suttogta a fülembe, én pedig felé fordítottam a fejem, hogy lássam az arcát.
– Félek, Jenna – nyöszörögtem, és beharaptam az alsó ajkam.
Ajkait az enyémekre tapasztotta.
– Tudom, édesem. De bátor vagy. Nagyon bátor. Ez az egyik olyan dolog, amit imádok benned.
Összerándultam, amikor valami hideget éreztem a derekamhoz érni.
– Megtisztítom a felületet – mondta Jade. – Folytathatja, ha akarja.
Azt hiszem, a masszázsra értette, mert Jenna ismét kezelésbe vette a vállaimat, próbálva segíteni a relaxációban. És használt is.
Egy kissé el is bóbiskoltam, de ekkor Jade elkezdte felvázolni a tetoválás körvonalait. Hála Istennek Jenna is ott volt, mert úgy sírtam, mint egy gyerek, és erősen szorítottam a kezét. De az első pillanatok után kezdtem megszokni a szúró érzést. Jenna ismét a vállaimat és a lapockáimat kezdte masszírozni. Ez volt az utolsó emlékem.
– Készen is vagyunk – ébresztett fel Jenna hangja.
Sűrűn pislogtam, miközben a két nő segített felülni.
– Már nem fáj annyira.
– Az a jó – nevetett Jade, és egy fényképezőgépet vett elő. – Megengedi, hogy lefényképezzem a katalógusba? Tetszik a kialakítása.
Elpirultam és bólintottam.
– Én magam rajzoltam múlt éjjel.
– Nagyszerű munkát végzett. Gyönyörű.
Láttam, ahogy a vaku megvillan mögöttem. Aztán Jenna szólt, hogy ő is szeretne egyet. Aztán Jade-del franciául kezdtek beszélni. Hagytam őket pár percig, majd hangosan felsóhajtottam.
– Abbahagynátok, ti ketten? Szeretném látni a tetoválásomat.
– Votre petite amie est tellement impatiente [6] – mondta Jade, majd mindketten felnevettek.
A szemeimet forgattam, és ismét felsóhajtottam. Az utolsó szót megértettem.[7] De aztán mindketten segítettek felállni, és Jenna a hatalmas tükör elé vezetett.
A design a papíron egy dolog volt. A bőrömön látni viszont lélegzetelállító. Különösen a színek kavalkádjával.
A derekam közepén egy sötétvörös szív virított. Mindkét oldalán ívelt vonalak és örvénylő minták voltak, amelyek mintha egy szárnyat formáztak volna. A vonalak feketék voltak, köztük a felület kék és zöld, amitől úgy tűnt, mintha csillognának. Mintha mozogna, ahogy én mozgok. De a legjobb része az volt, amit az utolsó pillanatban rajzoltam bele, mielőtt elhagytuk a hotelt.
Az egész konstrukció mögött az Eiffel-torony emelkedett. Enyhe emlékeztető volt az első közös utunkra Jennával. Remélhetőleg a számtalanból az elsőé.
Hangosan beszívtam a levegőt.
– Imádom.
– Csodásan néz ki, édesem – nyúlt az állam alá Jenna, és felemelte a fejem, hogy megcsókoljon. – Illik hozzád. Hagyod, hogy a szíved ismét szárnyaljon.
Elpirultam, és kitöröltem egy könnycseppet a szememből.
– Köszönöm, Jade. Mindig emlékezni fogok erre a párizsi útra emiatt a tetoválás miatt.
Jenna fújt egyet.
– Ez az egyetlen oka?
Rákacsintottam és elmosolyodtam.
– Ó, van még egy pár. Csak adj rá időt!
– Édesem! Miénk a világ összes ideje. – Ajkait az enyémekhez préselte, keze pedig a melleimre telepedett.
Összerándultam, és azon merengtem, meddig kell várnom, amíg ismét az ágyba fektethet, hogy aztán visszatérjünk a tegnapi felálláshoz. Én elől, ő pedig mögöttem a felcsatolható szerszámmal.
Mindketten megköszöntük Jade-nek a munkáját, miután kioktatott, hogy kezeljem a tetoválásomat. A csengők ismét csilingeltek, ahogy kinyitottam az ajtót, jelezve utolsó kalandunk végét.
Ahogy elsétáltunk a tetováló szalontól, Jenna megfogta a kezem, és ujjaim közé fonta az övéit. Amikor a vállára hajtottam a fejem, ő megállt, a karjaiba vont, és megcsókolta a fejem búbját. És ekkor értettem meg.
Talán sosem teszem túl magam Danny-n. De abba kell hagynom az önsajnálatot, és tovább lépnem. Úgy értem, voltam Toszkánában, Firenzében és Párizsban. Egyik se lett volna ugyanaz, ha valaki mással jövök.
Ha van valaki ezen a világon, aki átsegíthet a problémáimon, az Jenna Swallow. Én pedig hagyni fogom, hogy magával ragadjon.


Ui.: A képen Virginie Ledoyen alias Jade.


________________________________________
[1] G-string: Lány létemre nem vagyok kifejezetten oda a ruhákért. Na jó, odafigyelek arra, hogy mit veszek fel, de valószínűleg nem inkább, mint egy közepesen igényes fiú. Szóval az ilyen különleges ruhadarabokról kb. fingom nincs. Amit ki tudtam deríteni, ez egyfajta tanga, viszont még abból is a kihívóbb fajta, ami csak egy-két pántból és egy akkora darabka szövetből áll, ami éppen csak azt takarja, amit feltétlenül muszáj.


[2] Kitty Kat: Erre nem igazán tudnék találó kifejezést magyarul, ezért hagyom így. A „kitty” ugye a „cica” angolul, tehát pusztán az értelmére hagyatkozva „Kat cica” lenne magyarul, viszont ennek most hirtelen nem tudok olyan formát, ami az angol szójátékát is visszaadná.


[3] Egy nő örömei: Az eredetiben „The Joys of a Woman”. Csak azért írom le, hogy ha valaki rá akarna keresni, ne az én esetleges „félrefordításom” miatt ne találja meg.


[4] Bienvenue. Ce qui peux vous aider avec aujourd'hui? (francia): Üdvözletem. Miben segíthetek?


[5] Mi scusi (olasz): Elnézést kérek.


[6] Votre petite amie est tellement impatiente (francia): A barátnőd nagyon türelmetlen.


[7] A „türelmetlen” angolul is „impatient”. Bár kétlem, hogy ugyanúgy ejtenék.

Előző részek
Hozzászólások
További hozzászólások »
PillanGOpille ·
Toszkána, Párizs... mi jövetkezik? Jó kis sorozat.
Sinara ·
Örülnék neki én is, ha folytatódna a sor, de sajnos egyelőre még nem készült el következő fejezet.
Bár az eredetinél is erősen lobbiznak érte a rajongók. ^^
PillanGOpille ·
Fordítani mit tervezel?
Sinara ·
Most épp fordítok egy történetet, bár ide valószínűleg egyhamar nem kerül fel.
A blogomon van még jó pár történet, és az új is oda kerül fel, ha kész lesz. Ha érdekel, nézd meg! :)

ade ·
Megvallom töredelmesen, hogy csak beleolvasgattam. Szépen írsz, vagy fordítasz. Megértettem a kisszótárt a paródia végén. :expressionless: :expressionless: :expressionless:

AmandaAdmin ·
Kedves Felhasználók! A Tortenetek csapata új oldalt nyitott a lányokkal való szex randevúzáshoz: WWW.TEENSFK.SITE Ezer erotikus történetet gyűjtenek össze ott, vannak ismeretségek és kommunikáció. Meghívjuk Önt, hogy csatlakozzon. Az ingyenes regisztráció továbbra is nyitva áll.

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha nem akarsz lemaradni: