Ha nem akarsz lemaradni:

Értesülj a legfrissebb történetekről első kézből ott, ahol akarod!

BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
Legfrissebb történetek:
Fordítás …. Eredeti történet: THE COLD CASE OF THE PIERCED WOMAN .... Szerző: Ronde .... Literotica;...
A mostani történetem az erotikustól a fantasy-ig terjed, benne bdsm és egyéb elemekkel. Jó...
Korábbi két történetemmel párhuzamosan fut a történet.
Fordítás …. Eredeti történet: COLD CASES AND HOT NIGHTS …. Szerző: Ronde ... Literotica; 2023<br...
Ketten különleges születésnapi ajándékot kapnak. Egy showműsor felejthetetlen zárószámmal...
Friss hozzászólások
kaliban: Ez nagyon jó lett! Gratulálok!
2024-04-24 16:25
kaliban: A sztori jó, megért volna egy...
2024-04-24 16:00
kaliban: Továbbra is tetszik! Várom a f...
2024-04-24 13:37
laci78: nem semmi továbbra sem! Reméle...
2024-04-23 17:20
CRonaldo: Nagyon jó ez a story! Nekem te...
2024-04-23 12:09
Legnépszerűbb írások:
pff
Barbara, Kedves!<br /> A villamoson láttam meg a nevetésedet, mintha csak Te lennél, akkor...
Legnépszerűbb szerzők:

Lopott pillanatok a szerelemben 3. rész

Írta: secretsxywriter
Fordította: Sinara
Az eredeti megjelenésének időpontja: 2012. december 9.


************************************************************************


Felpillantottam a kastélyszerű épületre a Dearborn Streeten. Számtalanszor elmentem már mellette különböző okokból, mióta csak a városban élek, és pontosan tudtam, hogy ez egykor a Chicagoland Historical Society[1] épülete volt. De még sosem voltam belül, az Excaliburnak nevezett népszerű klubban. Ez az este volt az első.
– Lesz egy különleges esemény a harmadikon ma este, édes – mondta Jenna, és belém karolt miközben a taxink elhajtott. – Pont oda illünk.
Némán bólintottam és követtem őt befelé, ellépdelve a „Farmerben belépni tilos”-tábla mellett. Amikor odaértünk a kidobóhoz, Jenna mutatott neki egy bankkártyát, mire a férfi szó nélkül beengedett minket.
Az épület életteleien vibrált a sok izzó lámpától és a lüktető zenétől, miközben átverekedtük magunkat a tömegen. Néhányan táncoltak, de a többség csak iszogatott és beszélgetett. Hogy hallhatják egymást ezen a ricsajon keresztül? De úgy tűnt, jól szórakoznak.
Senki sem szentelt nekünk különösebb figyelmet, miközben Jenna lenyúlt és megszorította a kezemet, hogy odavezessen egy nyitott lépcsőházhoz. Ahogy felgyalogoltunk, megkönnyebbülten felsóhajtottam, hogy bugyit vettem a ruhám alá, nem pedig tangát, mivel különben mindenki más, lejjebb a lépcsőn, könnyedén beláthatott volna.
Megváltozott a zene, de továbbra is ugyanolyan hangos volt, amikor elértük a második emeletet. A hangokból ítélve számtalan szoba lehetett különböző zenei stílusokkal. Egy részem szerette volna mindet megnézni, de átengedtem Jennának az irányítást.
Végül megálltunk egy zárt ajtónál. Egy széles vállú férfi tiszta feketében ücsörgött a fal mellett. Lassan felállt és odalépett hozzánk. Mielőtt megszólalhatott volna, Jenna ismét felvillantotta a bankkártyáját, mire itt is tovább engedtek minket.
– Mi a fene ez az egész? – kacagtam, próbálva egy gyors pillantást vetni arra a valamire, mielőtt visszatette a retiküljébe. – Charlie’s Golden Tichet a Wonka Factory-ba?
Jenna a szemeit forgatta.
– Ingyen jegy. Mavistől kaptam a Maggie’s Lounge-ban. Sokszor jár ide és jóban van a DJ-vel. Vagy fizetnél inkább húsz dollárt?
– És még azt mondod, nem szereted az olcsó randikat – vigyorogtam és adtam egy csókot a szájára. – Csak utánad, édes.


***


Egy órával később már kissé kába voltam az italtól, amit Jenna szerzett nekem. Sokat táncoltunk és ücsörögtünk csak hallgatva a zenét, és Jenna bemutatott engem pár nőnek, akikkel találkozgatott, mielőtt újra találkoztunk. Nagyon barátságosak voltak. És boldogok, hogy Jenna rám talált… ismét.
Úgy döntöttem, egy ideig csak ücsörgök, Jenna pedig elment táncolni a barátaival. Egy lány, aki még ahhoz sem tűnt elég idősnek, hogy egyáltalán beengedjék ide, hozta ki a rendelt italomat. Adtam neki egy kis borravalót, majd a homlokomhoz emeltem a poharat, felsóhajtva a kellemes hűvös érzéstől.
A következő három szám szinte teljesen egymásba mosódott, én meg csak néztem a barátnőmet, ahogy nevet, rázza a csípőjét a zenére és riszálja a fenekét. Ruhája csillogott a villódzó fényekben. Észrevettem, hogy egy csomó nő bámulja őt.
Egy pillanatra összeszorult a szívem a féltékenységtől. De aztán csak elmosolyodtam. Ezek a nők most kiélvezhetik Jenna látványát, de én leszek az, aki haza megy vele. Az a valaki, aki ágyba bújik vele ma este.
A zene lassabbra váltott, de a basszus még mindig megremegtette a levegőt. Jenna felém fordult és a mutatóujjával integetett, miközben végighúzta nyelvét a felső ajkán.
Megittam az italom maradékát és hozzá siettem, kiélvezve a féltékeny nyögéseket. Megfogtam felém nyújtott kezét, és ő magához rántott.
– Táncolj velem, Kat cica! – dorombolta a fülembe. Átkarolta a derekam és a fenekem kezdte simogatni.
Mondhattam erre nemet?
Együtt mozogtunk a ritmusra. Mélyeket nyögtem, amikor megfordítottam és magához vont. Mellei a hátamnak préselődtek. Lassan vonaglottunk. Kezei a csípőmön pihentem, fenekem pedig ágyékának dörzsölődött.
Ujjai felcsúsztak az oldalamon, míg el nem érték a melleimet. De ő tovább ment, a levegőbe emelve a karjaimat. Lassan végigfuttatta ujjbegyeit meztelen bőrömön. Leengedtem a karjaimat és átkaroltam a nyakát a hátam mögött. Ahogy számítottam rá, ismét az oldalamat kezdte simogatni, orrát pedig a hajamba fúrta. Kedves volt és lágy, de volt benne valami huncutság is.
Amikor a zene ismét megváltozott, nem tudtam megállni a nevetést. A Pornstar Dancing szólt a My Darkest Daystől.
Jenna megfordított, hogy szembenézzek vele és megcsókolta az orromat. Majd táncolni kezdett, egy pillanatra se szakítva el tekintetét az enyémtől. Lassan leguggolt és széttárta a térdeit, majd ugyanolyan lassan felemelkedett, testét az enyémhez préselve.


Forró lehelete a melleimhez ért, felforrósodott bőröm pedig ruhája dekoltázsához ért. Kidugta a nyelvét, és szinte égetett, ahogy végighúzta a bőrömön. Aztán ismét a szemembe nézett, szája sarkában pedig apró mosoly jelent meg.
Nyeltem egyet és utánoztam mozdulatait, fel-le mozogva a zenére. Aztán megkerültem őt és végigfuttattam kezeim a testén, majd amikor körbe értem, megragadtam a tarkóját.
Szemei elkerekedtek, szája pedig elnyílt. Éreztem forró leheletét az arcomon.
– Olyan észvesztően szexi vagy, édes – motyogtam, majd lejjebb hajoltam és végighúztam a nyelvem a nyakán. Orrom megtelt parfümje édes illatával. – Alig várom, hogy kihámozzalak ebből a ruhából.
– Mmmm… Ez nagyon is jól hanzik – zihálta, épp ahogy szeretem. – Beszélhetünk róla. Amíg te is velem tartasz.
– Ez magától értetődik.
Jenna visszahőkölt. Szemei elkerekedtek.
– Úgy érted…
Bólintottam és felvontam a szemöldökömet.
– A fenébe is, Kat! – megragadta az arcom és hevesen megcsókolt. Nyelve behatolásért könyörgött. A zene ütemére nyögtem, és éreztem a vibrálást az ajkaimon. Másik keze végigfutott a gerincem mentén.
– Ha egyet értesz, kiáltsuk ki a mostantóli időt éjszakának! – duruzsolta a fülembe, amikor ismét levegőhöz jutottam.
Én is végigsimítottam a gerincén, majd megsimogattam a fenekét a szoknyáján keresztül.
– Egyáltalán nem tiltakozom.
Mintha minden szem ránk szegeződött volna, ahogy kéz a kézben visszavezetett az asztalunkhoz, hogy felkapjuk a retiküljeinket, és a klub többi része felé nyíló ajtóhoz indultunk.
Amint a taxink ajtaja becsukódott, olyan izgatott lettem, hogy a sofőr nem is vezethetett elég gyorsan. Jenna folyamatosan fogta a kezemet, de ez a legkevésbé sem nyugtatott meg.
Keresztbe kellett tennem a lábamat, hogy elleplezzem vágyam nyilvánvaló jeleit, és beharaptam az alsó ajkam, hogy elrejtsem nyögéseimet. Ha nem érünk haza hamarosan, Jennára vetem magam itt és most, a taxi hátsó ülésén. És biztos voltam benne, a sofőr a legkevésbé sem bánja. Már így is csak vigyorgott ránk a visszapillantó-tükörben.


***


– Azt hiszem, egy kicsit túl sok ruha van rajtad – dorombolta Jenna.
Nehézkesen vettem levegőt. Imádtam, ahogy a gyertyák fénye körbeöleli a hálószobánkat és félig árnyékba burkolja a barátnőm arcát. Ahogy a ruhája csillogott és a testére simult.
– Ezt elmondhatnám rólad is.
– Gyere ide!
Öt lépéssel átszeltem a szobát. Csak akkor álltam meg, amikor a melleink már egymáshoz értek. Végigsimította meztelen vállamat és a hátamat, és elmosolyodott, ahogy megborzongtam. Ujjai egy laza mozdulatával kikapcsolta a ruhám pántját a nyakamon, és a ruha felső része lehullott. Aztán hátra lépett, hagyva, hogy a gravitáció elvégezze a dolgát, feltárva melleimet.
– Így tökéletes.
Felnyögtem, ahogy kezei a melleimre simultak, hüvelykujjai pedig a bimbóimmal játszottak.
– Kérlek, Jenna.
– Ó, nem, édesem! Most nagyon, nagyon türelmesnek kell lenned. Már régóta vártam erre az estére. Órákig akarlak kényeztetni. Nincs semmi elsietett mozdulat… Nos, talán az elején. De aztán még számtalanszor feljuttatlak a csúcsra ma éjjel.
A lábaim remegtek miközben felnyúltam és megszabadítottam őt is a ruhájától. Rámosolyogtam és megsimogattam a melleit. Ha ő kínozhat engem, én is kínozni fogom őt. Mielőtt megállíthatott volna, előre hajoltam és a számba vettem egyik megduzzadt mellbimbóját, óvatosan belé vájva a fogaimat.
– A francba, Kat! – nyomta Jenna az ujjait a hátamba, hangosan felnyögve, miközben a teste megfeszült.
Megpöcköltem a bimbóját a nyelvemmel, és éreztem, hogy teste megborzong érintésem alatt. Sejtettem, hogy ha csak egy pillanatnyi időt is hagyok neki, ellök magától, ezért magamhoz öleltem őt, fel-le futtatva ujjaimat a hátán és a vállain, végig a gerince mentén. Aztán lejjebb hatoltam, áttolva a ruháját a csípőjén, hogy az a földre hulljon.
Felnyögtem, ahogy ő végigcsinálta ugyanezt velem. Összeszedte az erejét és eltolta arcomat a mellbimbójától, hogy aztán hátra lépjen. Egy hosszú pillanatig csak bámultuk egymás meztelen testét, amit csak átnedvesedett bugyink és magas sarkúnk takart.
– A hátadra! Most – bökött Jenna a mögöttem elhelyezkedő ágyra.
Lehunytam a szemem és hátra léptem, amíg el nem értem az ágyat. A lehetőségek végtelen sora pergett le a szemem előtt. Ez egy hosszú öt hét volt, amíg kivártuk, hogy begyógyul a piercing beültetésekor ejtett seb. Hosszú idő volt ez, amíg nem érinthette meg a csiklómat, de így is számtalan különböző módon okozott nekem gyönyört. Azonban már én is alig vártam, hogy ismét megérintsen ott… az ujjaival, a szájával, a nyelvével.
Lerúgtam a cipőmet és elnyúltam a lepedőn. Levendulaillat töltötte be az orromat. Elmosolyodtam a gondolatra, hogy még az ágyneműt is kimosta erre az éjszakára. És ezek a gyertyák… Biztos hazajött meló után, mielőtt még találkoztunk volna. Ha mást nem is, a gyertyákat mindenképp észrevettem volna.
– Nem – mondta Jenna és a fejem fölé tolta kutakodó kezeimet. – Bármennyire is szeretem érezni magamon a kezeidet, ez az éjszaka most rólad szól. Szeretném megmutatni, mennyire szeretlek téged. Azt, hogy mennyire boldoggá tettél az elmúlt hat hónapban, hogy végre ismét beléptél az életembe.
– Nos, ha csak nem kerítesz valami kötelet, vagy egy bilincset…
Felnyögtem, ahogy éreztem a hideg fém karikát a jobb csuklómra záródni.
– Túl szoros? – mosolygott le rám Jenna, miközben a helyére igazította a bal csuklómat is.
– Nem – nyeltem.
Átvetette a bilincset az ágy támláján, és szorosan egymáshoz bilincselte a kezeimet. Amikor legutóbb kikötözött, a felcsatolható szerszámát használta Párizsban, addig lökve belém, amíg már csillagokat láttam.
– Most pedig, mindkettőnknek hagyok egy kis nyugtot, utána… nos, meglátjuk, mit tartogat az éjszaka.
– Mire gondolsz, édes? – A párnára fektettem a karjaimat és fölé löktem a csípőm.
Felállt és az ágy végébe lépett, hogy gyorsan letolja a bugyiját. Aztán feltette az egyik lábát az ágyra, hogy kitárja előttem combjai közét. Lassan magához nyúlt, miközben engem nézett.
Én is széttártam a lábaimat és a combjaim közé toltam volna a kezemet, még mielőtt rájöttem volna, hogy nem tudom. Csuklóimon megfeszült a bilincs, és éreztem, ahogy a fém a bőrömbe vág.
– Igen, baby! Hadd lássam a puncid! Hadd lássam azt a helyes kis karikát!
Megfeszítettem a derekamat, remélve, hogy érezhetem az ujjait a csiklómon. A puncimon. Ahogy belém hatolnak. Ehelyett viszont csak nézhettem őt, ahogy magát kényezteti. A másik keze pedig a mellével játszott, izgatva megduzzadt bimbóját, amit az előbb szopogattam.
Nem tartott sokáig, amíg a teste elkezdett remegni, és a egyre hangosabban nyögött. Aztán hátravetette a fejét és a nevemet sikoltotta.
Hullámokban futott végig a borzongás az én testemen is. Szerettem volna lehunyni a szemeimet, de azok szorosan rá tapadtak. Most már az ágy végében feküdt lihegve. Azonnal elöntött az irigység. Többre vágytam, mint csak nézni őt. Vágytam az érintésére.
– Ezt nem teheted velem – morogtam.
– Pedig jobb, ha beletörődsz – tért magához Jenna és felmászott mellém és körbefuttattam nyelvét a melleimen, miközben a bugyim alá nyúlt és letolta.
Keresztbe tettem a lábaimat és megfeszítettem az izmaimat. Ezért most meg kell dolgoznia.
– Gyerünk már! – Egyik kezét a térdeim közé erőltette, de nem tudta széthúzni őket. – Nos, reméltem, hogy nem kényszerülök rá erre, de…
– Jenna? – Éreztem, hogy felgyorsul a szívverésem, és egy pillanatra attól tartottam, túl messzire mentem. Különösen, amikor kisétált a szobából. Nekifeszültem a bilincsnek. – Jenna! Gyere vissza! Sajnálom. Kérlek.
– Ó, sajnálni is fogod – mondta, ahogy visszajött egy hosszú, vékony fa dobozzal a kezében. A teteje nyitva volt és egy műanyag zsák széle látszott ki belőle. Jenna arcán a legszélesebb vigyor uralkodott, amit valaha is láttam tőle.
– Ó, a fenébe is! Mit vettél?
– No, no, édes! Ne ugorj ki rögtön a bugyidból! Ó! Egy pillanat! Hiszen nincs is rajtad bugyi. – A nevetése megtöltötte a szobát.
Felnyögtem és megnyaltam az ajkaimat. A testem ösztönösen elhúzódott. Éreztem, hogy semmi nincs rendben, ha Jenna így nevet, én pedig meztelen vagyok és sebezhető. Csak elképzelni tudtam, mi lehet abban a dobozban.
– Ha nem teszed szét a lábaidat nekem, teszek róla, hogy széttárva is maradjanak.
Már attól majdnem rám tört a gyönyör, ahogy néztem, ahogy kipakolta a doboz tartalmát az ágyra.
Kis nehézségek árán felrakott két bőr pántot a combomra, valamivel a térdeim fölé. Volt egy fém csat a tetejükön és apró fém karikák.
Amikor fölém hajolt, követtem mozdulatait a tekintetemmel, és figyeltem, ahogy egy másik, kipárnázot bilincset kattint a csuklómra, majd azt is átvetette az ágy támláján. Olyan volt, mint a combjaimon lévő pánt, csak kisebb. Aztán eltávolította a régi bilincset és megismételte a műveletet a másik csuklómon is. Most már valamivel szélesebbre tudtam tárni a kezeimet.
Szorosabban összepréseltem a combjaimat, visszatartva a rám törő vágyat.
Jenna sarkon fordult. A mellei lágyan ringtak, ahogy lépdelt.
– Rájöttél, hogy minél többet küzdesz, annál tovább kínozlak?
Beharaptam az alsó ajkam és bólintottam. Ó, már alig vártam!
– Emlékszel még a kulcsszóra, amivel leállíthatsz, igaz?
Ismét bólintottam, most kicsit lassabban.
– Mondd ki!
– Igen, emlékszem a kulcsszóra.
Jenna a szemeit forgatta.
– A szót mondd ki, Kat! Mi az?
Nyeltem egyet.
– Kegyelem.
– Jó kislány.
Képtelen voltam ellenállni a fejem felett hullámzó mellnek. Kinyújtottam a nyakam és kidugtam a nyelvem, hogy megnyaljam.
Megragadta a jobb lábam a térdem mögött és behajlította. Felnyögtem, ahogy ráeszméltem, szándékosan terelte el a figyelmemet, és most már ellazítottam magam, engedve, hogy szétnyissa a lábaimat. Most már késő lett volna ellenkezni. Viszont most már rettentő kíváncsi voltam, mi fog történni.
Rácsatolt egy láncot a combomon lévő pántra és tovább húzta a lábam, hogy a fenekem elemelkedjen az ágytól. A másik lábam is automatikusan emelkedni kezdett. Muszáj volt talpra húznom a lábam, hogy kényelmes pózba helyezkedjek.
Hallottam a lánc csörgését és felnéztem, hogy lássam, ahogy a bilincsemhez kötözi. Elengedte a lábam, de az egy-két centinél nem hullott tovább vissza. Érdeklődve néztem, ahogy megkerüli az ágyat, és végigcsinálja ugyanezt a másik lábammal is. Amikor végzett, a derekam alá tett egy párnát, majd visszament az ágy végébe.
– Kényelmes? – mosolygott le rám. A gyertyafény kísérteties derengésbe vonta a testét.
Ismét nyeltem. Éreztem, hogy a puncim gyorsabban kezd lüktetni. Elképzeltem, mi járhat a fejében.
– Megteszi.
– Helyes. Akkor kezdhetjük.
Még soha nem éreztem magam sebezhetőbbnek életemben. Kezeim a fejem fölött, a lábaim hozzájuk kötözve. A térdeim a fejem két oldalán voltak. Meg se bírtam mozdulni.
Tisztán láttam a puncimat. Csak tíz centi hiányzott, hogy megnyaljam a saját csiklómat.
Jenna eltűnt a fürdőszobában. Hosszú percekig csak vízcsobogást hallottam, mielőtt visszatért egy borotvával és egy edénnyel a két kezében. A borotvakrémünk a hóna alatt volt és egy törülköző a vállán.
– Most ne ficánkolj, mert nem akarlak megvágni, édes!
Lehunytam a szemem. Vettem pár mély levegőt, de így is megborzongtam, ahogy a hideg krém a bőrömre került. Zihálni kezdtem, ahogy egyik kezét a puncimra tette, és elkezdte leborotválni a szőrt, ami az elmúlt hetekben kinőtt, amíg a piercingem sebe gyógyult. Ezt-azt megtettünk, de teljesen nem tudtuk leborotválni az ágyékom. Egészen mostanáig.
Hamarosan olyan sima volt odalent a bőröm, mint a babapopsi. Végigtörölte egy nedves kendővel minden négyzetcentiméterét ágyékomnak, majd megszárítgatott.
Hálás voltam, hogy a hátam alá tette a párnát, és tudtam, enélkül már rég megfájdult volna a derekam. A következő pillanatban már a puncimmal játszott.
Lerúgta a cipőit, és a lábaim közé helyezkedett. Lassan szétnyitotta a szeméremajkaimat, miközben tekintete az enyémbe fúródott. Aztán kinyújtotta a nyelvét és lehajtotta a fejét.
Felsikoltottam, ahogy megérintette a csikló-piercingemet, és elárasztott a régóta várt orgazmus, olyan erővel, hogy az egész testem remegett.
– Ez az, baby! Élvezz el nekem!
Alig hallottam a szavait a saját zihálásomtól, de közben éreztem a nyelvét is, ahogy hozzáér a kis fém karikához és a golyóhoz, amit a csiklómba ültettek. Éreztem, ahogy a fém a csiklómat dörzsöli.
Már ismét a csúcs közelében jártam, ahogy nyelve fel-le mozgott frissen borotvált puncimon. A levegőbe löktem a kezeimet és forró könnycseppek csordultak le az arcomon.
Még számtalanszor végigcsinálta ezt. Mindig kivárta, amíg lenyugszom, mielőtt újra kezdte. Mindig hangosan felsikoltottam.
– Kérlek, Jenna! Kérlek!
– Mit szeretnél, édes? Ha szeretnéd, hogy leálljak, ismered a kulcsszót.
– Nem. Ne hagyd abba! Kérlek…
– Mondd el, mit szeretnél, Kat cica!
Felnyögtem, és előre-hátra döntögettem a fejem.
– Mondd el, vagy nem tudom megtenni!
– Érints meg! Az ujjaiddal! – ziháltam hevesen.
– Valahogy így? – dörzsölte az ujjait az ágyékomhoz.
– Ne! A puncim! Kérlek!
– Akkor így? – dörzsölte a szeméremajkaimat.
– Áááá! – nyögtem fel megkönnyebbülten. Be kellett nedvesítenem az ajkaimat, mielőtt ismét szóhoz jutottam.
– Még! Kérlek! Hatolj belém!
– Jó kislány! – Felhagyott a puncim bejáratának izgatásával és belém lökte két ujját.
– Igeeeeeen! – A testem görcsbe rándult, de nem tudtam megfeszíteni a hátam.
Ujjai mozogtak bennem, miközben hüvelykujja a csiklómra tapadt. Ismét elélveztem, teljesen kifogyva a levegőből. Aztán hirtelen elhúzódott.
Küzdöttem, hogy kinyissam a szemem, és amikor sikerült, könnycseppek csordultak ki belőle.
– Cssss, Kat! – állt fel Jenna.
Próbáltam az arcát, vagy a melleit figyelni, de tekintetem folyton a felcsatolható szerszám övére tévedt. Számtalan szerszámot lehetett csatlakoztatni erre a darabra, amit Párizsból hozott. Most épp a vibrátorosat viselte.
Lassan előre lépett és a műanyag makkor a csiklómhoz dörzsölte. Már ez közel juttatott a csúcshoz. Aztán egy halk kattanást hallottam, ahogy bekapcsolta a vibrátort, és nyögések törtek fel a torkomból. Túlsikoltottam az orgazmust, szorosra zárva a szemeimet.
Esélyem se volt rá, hogy magamhoz térjek, mire Jenna belém lökte a vibrátort. Ismét elélveztem, azon merengve, vajon van-e egy határ, amin túl már nem viselném el, és vajon Jenna oda akar-e eljuttatni. Az egyetlen szó, amit nem akartam kimondani, már a nyelvem hegyén volt, úgyhogy beharaptam az alsó ajkam, hogy elhallgattassam magam.
Elvesztettem az időérzékem, ahogy Jenna ki-be mozgatta bennem a vibrátort. Annyira nedves voltam már, hogy tisztán hallottam a cuppogó hangot. Mintha valaki csurom vizes gumicsizmában járkálna a sárban.
– Istenem, kicsim! Látnod kellene, milyen vadítóan nézel ki – zihálta Jenna, átkarolva a lábaimat.
– Jenna! – motyogtam.
– Csak még egy kicsit, édes!
– Nem tudom. – Már közel álltam a véghez, és nem tudtam, meddig élem még túl. – Kérlek!
– Még egyszer élvezz el, a kedvemért, Kat! Meg tudod csinálni.
Lassan csóváltam a fejem, némán könyörögve. Nem tudtam, hogy ezzel őt akarom rávenni, hogy álljon le, vagy magam, hogy kibírjam a gyönyört.
Már épp kinyitottam volna a számat, hogy kimondjam a kulcsszót, amikor Jenna megérintette a piercingemet, én pedig némán felsikoltottam, és a testem görcsbe rándult.
Hihetetlen, de nem vesztettem el az eszméletemet. Ahogy kihúzta belőlem a vibrátort, nedveim lecsorogtak a fenekemre. Figyeltem, ahogy fölém hajol, kisöpri izzadt hajamat az arcomból és megcsókol.
– Nagyon jó kislány – suttogta újra.
Eltávolította a bilincseimet, és az oldalamra fordított. Aztán óvatosan letette a kezeimet a combjaim mellé.
Éreztem a mellét, ahogy a hátamhoz ér, mire felnyögtem.
– Jól vagy, édes? – kérdezte, és a fülembe zihált.
Elmosolyodtam és próbáltam felnevetni, de túl gyenge voltam hozzá.
– Mintha már nem is lennének csontjaim. Nem érzek semmit. Köszönöm.
Jenna nevetése töltötte be a fülemet.
– Tudtam, hogy ez most jól fog esni.
Felnyögtem.
– Ne! Nem hiszem, hogy…
– Nyugi! Csak egy masszázsra gondoltam.
– Ó! Hála Istennek! Esküszöm, ha megint megérinted a puncimat, vagy a csiklómat a következő percekben, megöllek. Amint ismét mozogni tudok, megteszem. – Az utolsó szavaim elhaltak, mert ekkor Jenna a hasamra fordított, és az arcom egy párnába fúródott. Egy pillanattal később észrevette, úgyhogy oldalra fordította a fejem, hogy tudjak lélegezni.
– Köszönöm – nyögtem, mire ő megcsókolta az arcomat.
– Neked bármit, Kat. Bármit a világon.
Cuppogó hangot hallottam és egy pillanattal később forró folyadék ért a hátamhoz. Felnyögtem és lehunytam a szemeimet. Mielőtt elfelejtettem volna, még elmormogtam: – Boldog hat hónapos fordulót, Jenna!
– Neked is, Kat cica! Remélem, élvezted az estét.
– Igen, édes. Élveztem.
– Annyira szeretlek, Kat! – ért a vállaimhoz.
– Én is szeretlek, Jenna.
Nem hallottam a válaszát, mert a következő pillanatban már álomba merültem.


________________________________________
[1] Chicagoland Historical Society: Kb. Chicagoi Történeti Társaság. (A „land” nem tudom, itt mit akar jelenteni. Alapvetően „föld”, „terület”, vagy akár „ország” is lehet.)

Előző részek
Hozzászólások
AmandaAdmin ·
Kedves Felhasználók! A Tortenetek csapata új oldalt nyitott a lányokkal való szex randevúzáshoz: WWW.TEENSFK.SITE Ezer erotikus történetet gyűjtenek össze ott, vannak ismeretségek és kommunikáció. Meghívjuk Önt, hogy csatlakozzon. Az ingyenes regisztráció továbbra is nyitva áll.

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha nem akarsz lemaradni: