Ha nem akarsz lemaradni:

Értesülj a legfrissebb történetekről első kézből ott, ahol akarod!

BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
Legfrissebb történetek:
Fordítás …. Eredeti történet: THE COLD CASE OF THE PIERCED WOMAN .... Szerző: Ronde .... Literotica;...
A mostani történetem az erotikustól a fantasy-ig terjed, benne bdsm és egyéb elemekkel. Jó...
Korábbi két történetemmel párhuzamosan fut a történet.
Fordítás …. Eredeti történet: COLD CASES AND HOT NIGHTS …. Szerző: Ronde ... Literotica; 2023<br...
Ketten különleges születésnapi ajándékot kapnak. Egy showműsor felejthetetlen zárószámmal...
Friss hozzászólások
kaliban: Ez nagyon jó lett! Gratulálok!
2024-04-24 16:25
kaliban: A sztori jó, megért volna egy...
2024-04-24 16:00
kaliban: Továbbra is tetszik! Várom a f...
2024-04-24 13:37
laci78: nem semmi továbbra sem! Reméle...
2024-04-23 17:20
CRonaldo: Nagyon jó ez a story! Nekem te...
2024-04-23 12:09
Legnépszerűbb írások:
pff
Barbara, Kedves!<br /> A villamoson láttam meg a nevetésedet, mintha csak Te lennél, akkor...
Legnépszerűbb szerzők:

Lopott pillanatok a szerelemben 1. rész

Írta:  secretsxywriter
Fordította: Sinara
Az eredeti megjelenésének időpontja: 2012. december 9.


***************************************************************************


 


Hat hónap.
Ennyi ideje békéltem meg azzal, hogy leszbikus vagyok. Ennyi ideje vagyok együtt Jenna Swallow-val. Mennyi időbe telt elfogadni, hogy az életem soha nem lesz már ugyanolyan!
Onnan indultam, hogy jegyben jártam egy férfival, akibe azt hittem, szerelmes vagyok, most pedig összeköltöztem a barátnőmmel, miután megjártuk már Toszkánát és Párizst. Eljutottam onnan, hogy mindennél jobban vágytam egy testemet kitöltő farokra, oda, hogy sokkal jobban örültem egy nő szakértő ujjainak és nyelvének. Szereztem egy tetoválást a hátamra és csináltattam egy piercinget a testem egy olyan részére, ahol nemigen visel az ember ékszert.
Sosem voltunk igazán a vad szex hívei, de, ha két nő összekerül az ágyban, néha kreatívnak kell lenni, hogy fenntartsa az ember a szikrát, és bárki elhiheti nekem, Jenna tudja, mit csinál.
Aznap csak vacsoránál találkoztunk. Nem láttam őt egész nap, mivel már elment otthonról, mire én reggel kikászálódtam a zuhany alól. Csak egy cetlit hagyott, amire ráírta, hova menjek munka után és mit viseljek.
Mindig összeszorult kissé a gyomrom, amikor átvette az irányítást. Bár nem voltunk igazán alá-fölérendeltjellegű a kapcsolatunk, néha rátévedtünk erre a terepre is, és akkor egyet értettünk, hogy Jennáé a vezető szerep.
Jellemző módon, amikor valami tervem lett volna meló utánra, nem tehettem ki a lábam a bankból zárás előtt. Nem irigyeltem azokat, akiknek minden nap ott kellett maradniuk megszámolni a pénzt. De amikor ötöt ütött az óra, végre szabadultam.
Az utolsó húsz percben már másodpercenként néztem az órára. A munkatársaim hangját kizártam a fejemből. Csak egy show-műsor visszhangzott a fejemben, amit ebédidőben láttam. Nem igazán szoktam ilyesmit nézni, de most valahogy ott ragadtam, ahogy kapcsolgattam a csatornákat.
– Mindig is így éreztek? Vagy történt valami a gyerekkorukban, esetleg később, ami arra késztette önöket, hogy a saját nemével kezdjenek szexuális kapcsolatot? – kérdezte a műsorvezető négy nyíltan meleg vendégét.
Két férfi és két nő osztotta meg vele a véleményét. Akkor nem szenteltem sok figyelmet az egésznek. Most viszont, hogy arra készültem, hogy a barátnőmmel ünnepeljük meg a hathónapos kapcsolatunkat, nem tudtam kiverni a kérdést a fejemből.
Nem molesztáltak gyerekkoromban. Nem cikiztek az iskolában, amiért más lennék. Igazából elég sok barátom is volt és mindig is a fiúkat szerettem. És sikerem is volt, habár nem voltam egy topmodell-alkat.
Próbáltam találni valami mást, ami arra késztetett, hogy többként tekintsek egy nőre, mint barátra. Aztán eszembe jutott Brady McDaniel.
Amikor elsőéves voltam a középiskolában, felfigyeltem arra, mennyi lány flörtöl a srácokkal, már pusztán az öltözködésével és a viselkedésével is. Ez nekem túl önelégült viselkedés volt, így mindig is kimaradtam a játékaikból. Reméltem, hogy a fiúk átlátnak az üres színjátékaikon és figyelmen kívül hagyják őket.
Brady-vel a második évemben találkoztam. Furcsa srác volt, de a jobb fajtából. Mindig csak a könyveket bújta és hajtott az extra jó jegyekért, de emellett helyes is volt, még ha vastagkeretes szemüveget is hordott.
A kapcsolatunk leginkább akkor kezdődhetett, amikor megkértem, hogy korrepetáljon kémiából. Háromszor találkoztunk hetente a szülei házában, hogy átvegyük a leckéket és megcsináljuk a házit. Aztán csak ültünk a kanapén és kvízműsorokat néztünk.
Ő volt az első srác, akivel csókolóztam. Gyenge próbálkozás volt. Az orrunk folyton összeakadt, a szánk kiszáradt, és túl hevesen vettük a levegőt. Biztos vagyok benne, hogy neki is én voltam az első. Egyik este, amikor a szülei házon kívül voltak, még egy heves pettingig is eljutottunk. Nem is győzött utána vele dicsekedni.
Egy szombati napon épp a pincéjében foglalatoskodtunk, hogy alapanyagokat keressünk egy iskolai projekthez. Kinyitottam egy dobozt, ami tele volt férfimagazinokkal. Penthouse, Playboy, Hustler. Vagy ötven mindegyikből, ha nem több vagy tíz évre visszamenőleg.
Ezek után nem szálltam le róla. Ki akartam deríteni, hogy az övéi-e. Ő persze hevesen tiltakozott és azt mondta, az apjáéi. Még csak meg se rezzent, amikor kinyitottam az egyik számot és felé mutattam egy képet egy nőről, amint egy szalmabálára helyezett nyergen lovagol.
Miss Cowgirl meztelen volt, és többnyire elfordította az arcát a kamerától. Ívbe hajlította a hátát és fél kézzel markolta a nyerget. Látszott az egyik telt melle, hatalmas bimbójával a közepén.
Bizonyára volt egy szélgép is valahol a kamera látószögén kívül, ébenszín haja úgy lebegett. Szabad kezével a kalapját tartotta a fején. Vörös ajkai apró sóhajra nyíltak.
Megnyaltam a számat. A szívem hevesen dörömbölt a mellkasomban, ahogy néztem, lenyűgözve a látványtól és attól, ahogy elképzeltem, mi rejtőzhet a napbarnított combok között. Korábban mindig is azt hittem, hogy ezekben a magazinokban csupa ágyon heverésző nőcskét mutogatnak, akik feltárnak mindent, amit csak kell. De ez… Nem csoda, hogy a pasik szeretik.
Brady csak megvonta a vállát és visszafordult a dobozok felé.
Azt mondtam neki, el kell mennem vécére és felszaladtam a lépcsőn a magazinnal a kezemben. Csak ültem a vécécsészén és bámultam Miss Cowgirlt. Lassan végighúztam egy ujjam a képen, azon merengve, milyen lehet megérinteni a melleit. Milyen lehet megcsókolni azokat a vöröslő ajkakat.
A rám törő érzések megrémítettek, de ugyanakkor annyira felizgattak, mint Brady soha, amikor megérintett.
Amikor lapoztam, egy pillanatra elállt a lélegzetem azt az asztalon térdelő nőt látva. Egy szűk fehér blúzt viselt, amit úgy kigomboltak, hogy kikandikált alóla egyik melle. De ami igazán magához vonzotta a tekintetem, az kurta szoknyája volt, ami alig takart valamit testéből. Fenekét pedig tökéletesen ki lehetett venni a kamera látószögéből.
Ahogy széttette a lábait és felemelte a fenekét, még egy kevés szőke szőrt is lehetett látni a combjai között. És ahogy hátrapillantott a válla fölött, mutatóujját alsó ajkához illesztve, ugyanaz a fény csillogott a szemében, mint a másik lánynak.
A saját mellemet markolásztam, elképzelve, hogy azon a formás fenéken futtatom végig az ujjaimat, hogy aztán ágyékára simuljon tenyerem. Azon merengtem, milyen lehet végignyalni őt.
Hangosan felnyögtem. Honnan jönnek ezek a gondolatok?
Amikor végeztem a vécén, kitéptem a lapot Miss Cowgirlről és Miss. Hátrapillantós Titkárnőről és belegyömöszöltem a táskámba, miközben lesiettem a lépcsőn. Amikor Brady nem figyelt, visszatettem a magazint és folytattuk a pakolást.
Otthon számtalanszor megnéztem azt a két képet. Egyszer még véletlenül a fürdőszobában is hagytam, anyám meg persze a bátyámat teremtette le, hogy pornót nézeget. Nem ismerte be, hogy az övé lenne a kép, de nem is tiltakozott a büntetés ellen.
Hiányzott a két kis hölgyike, de már nem volt szükségem a kitépett oldalra. Sosem felejtem el azokat a képeket. Azok a nők azokban a szuggesztív pózokban a szemkápráztató testükkel teljesen megbabonáztak.
A következő nyáron egy barátoméknál voltam egy ottalvós bulin. Megmutatott pár magazint, amit az anyukája titkos helyén talált. Valamiért csalódott voltam, hogy nem olyanok voltak, amilyeneket Brady-éknél találtunk. Playgirl és Sex Herald, tele férfiakkal. Meztelen férfiak meredező farokkal, a golyóikkal a kezükben különböző pózokban.
A lányok kuncogtak és huhogtak. Bizonyára érdekes képek voltak, és a srácok is szexik voltak az izmos testükkel. Az egyikük még fel is keltette a figyelmem, aki egy öltönykabátot kanyarított meztelen vállaira és egy irodai asztal mögött állt. Azonban még ez is Miss Titkárnőt juttatta eszembe. Azt hiszem, volt bennem valami, ami miatt őt sokkal jobban preferáltam, mint Mr. Üzletembert a letolt gatyájával. Bár így is benedvesedtem a gondolatra, hogy milyen lehet a fickó farka a lábaim között.
Már egyetemista voltam, amikor először hallottam róla, hogy az ember lehet biszexuális is, és szeretheti a nőket és a férfiakat is. Nem voltam benne biztos, hogy beleesem-e ebbe a kategóriába. Még sosem voltam nővel. Még csak nem is álmodtam róla, hogy kipróbáljam. Csak élveztem a képek nézegetését.
Azt is hallottam, hogy sokan undorodnak az olyan emberektől, akik a saját nemükhöz vonzódnak, úgyhogy távol tartottam magam a nőcis magazinoktól a vágyaim kielégítése céljából. Ehelyett inkább a pasikra hajtottam, amikor csak lehetett, ellesve a csajoktól, hogy öltözzek és hogy flörtöljek.
Ennek eredményeként már elsőévesként elvesztettem a szüzességem egy évfolyamtársammal az őszi félév végén. Egy barát meghívott egy partira és végül, miután benyakaltam egy üveg Boone's Farm Strawberry Hill bort, hogy csillapítsam az idegességem, már mindenki lecsapott a saját párjára, én pedig egy olyan srác mellé kerültem, aki szerencsére nem volt se az a bandázós típus, se az agyontetovált, aranyláncos, bandanás, katonai bakancsos fajta. De baromi jól csókolt. Miután a rendőrök szétkergették a partit, felmentünk a kollégiumi szobámba, ahol lassan de biztosan megszabadított minden ruhámtól, végig csókolva egész testemet.
Fenomenális volt vele a szex. A végén szinte már könyörögtem, hogy kényeztesse a melleimet és hatoljon a puncimba. De nem csak egyszerűen szétbaszatni akartam magam vele. Valami többre vágytam, habár én magam se tudtam, mire.
Az egyetem után volt pár nehéz melóm, mielőtt a mostani helyemre kerültem volna. De sikerült szereznem egy lakást és ki is tudtam fizetni, ahelyett, hogy a bérletet perkáltam volna. Aztán találkoztam Danny-vel.
Tipikus „férfi és nő találkoznak sorban állás közben”-jelenet volt. Azzal a kivétellel, hogy ez azzal végződött, hogy a férfi leöntötte a nő százötvendolláros kasmír szvetterét a kávéjával. Akkor a düh és az undor írta le leginkább a hangulatomat, de Danny igazi gentleman volt és elkísért a pár tömbbel arrébb lévő boltba, ahol vett nekem egy újat. Aztán pedig elhívott vacsorázni.


Végül már rutinná vált az egész. Egyik dolog követte a másikat, és végül megkért, hogy menjek hozzá. Nekem pedig nem kellett kétszer mondani. Nos, talán arra számítottam, hogy ő majd több figyelmet szentel a kényeztetésemnek az ágyban, mint a legtöbb pasi. Jó is volt vele eleinte a szex, de aztán ez is ellaposodott. Vagy a szenvedély veszett ki? Szerettem őt. Tényleg szerettem.
De mindez megváltozott, amikor felhívott az esküvő előtt kevesebb mint két hónappal, hogy közölje, mégse akarja. Ekkor botlottam a Maggie’s Lounge-ba céltalanul bolyongva a városban, és ekkor találkoztam újra Jennával a vécéfülke túloldalán, amibe elbújtam, és ekkor nyílt meg előttem egy új világ.
Egy olyan világ, ami, azt hiszem, legbelül már azóta hívogatott, hogy megláttam Miss Cowgirl képét abban az újságban Brady-ék pincéjében és azon gondolkodtam, milyen lehet megcsókolni őt.
Beletelt egy kis időbe, míg rájöttem, hogy érez Jenna irántam. Először azt hittem, csak barátságos akar lenni, mint volt gimnáziumi évfolyamtárs, miután a vőlegényem kidobott. De aztán a dolgok úgy alakultak, hogy betörtem Danny orrát – a kezemmel együtt – mire ő gondozni kezdett, és rájöttem, hogy ez több baráti segítségnyújtásnál.
– Kat! Már tíz perccel múlt öt. Péntek van. Menj haza!
Hevesen pislogtam és körbenéztem. Csak két munkatársamat láttam a pultnál és három nőt, akik kifelé tartottak a bankból.
Megráztam a fejem és felnevettem. Azt a Brady McDanielt hallottam, aki végül az egyetem után vallott színt, és most Kaliforniában él a partnerével, Duke DeBarge-dzsal. Nem is csoda, hogy nem tudott, hogy viszonyulni hozzám. Hogy nem tudta, hogy csókoljon meg. És hogy miért nem akart sosem lefektetni.
Sóhajtottam és lecsuktam a számítógépem és felkaptam a retikülöm. Az asztalra bámultam, és nem tudtam megállni egy mosolyt, ahogy elképzeltem, hogy Jenna erre az asztalra térdeltet, amikor már senki nincs itt, mint Miss Titkárnőt abból a csajos magazinból és rám veti magát. Csak azok a fránya biztonsági kamerák ne lennének!


Folytatása következik!


Ui.: A képen Cameron Russell alias Kat Jenkins.

Hozzászólások
Marokfegyver ·
Több intim (értsd: bensőséges) mondatra lettem figyelmes. Olyan közelivé hozzák a szereplőket, mintha utcán, vagy inkább liftben találkoznánk, tehát hús-vér, érző lányokká. Tetszett.

AmandaAdmin ·
Kedves Felhasználók! A Tortenetek csapata új oldalt nyitott a lányokkal való szex randevúzáshoz: WWW.TEENSFK.SITE Ezer erotikus történetet gyűjtenek össze ott, vannak ismeretségek és kommunikáció. Meghívjuk Önt, hogy csatlakozzon. Az ingyenes regisztráció továbbra is nyitva áll.

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha nem akarsz lemaradni: