Ha nem akarsz lemaradni:

Értesülj a legfrissebb történetekről első kézből ott, ahol akarod!

BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
Legfrissebb történetek:
Fordítás …. Eredeti történet: THE COLD CASE OF THE PIERCED WOMAN .... Szerző: Ronde .... Literotica;...
A mostani történetem az erotikustól a fantasy-ig terjed, benne bdsm és egyéb elemekkel. Jó...
Korábbi két történetemmel párhuzamosan fut a történet.
Fordítás …. Eredeti történet: COLD CASES AND HOT NIGHTS …. Szerző: Ronde ... Literotica; 2023<br...
Ketten különleges születésnapi ajándékot kapnak. Egy showműsor felejthetetlen zárószámmal...
Friss hozzászólások
laci78: nem semmi továbbra sem! Reméle...
2024-04-23 17:20
CRonaldo: Nagyon jó ez a story! Nekem te...
2024-04-23 12:09
kaliban: Folytasd!
2024-04-22 18:25
KutyaSzex: Szia! Van kutyád, és szeretnéd...
2024-04-21 14:04
KutyaSzex: Szia! Van kutyád, és szere...
2024-04-21 14:02
Legnépszerűbb írások:
pff
Barbara, Kedves!<br /> A villamoson láttam meg a nevetésedet, mintha csak Te lennél, akkor...
Legnépszerűbb szerzők:

Longogó bár 5.

Ez után az este után, ha lehet Linda még jobban gyűlölt. Hallottam hajnalban amikor végre aludni mehettem a bárból, hogy Daniel és a lány kiabál. Nem is értettem, Daniel hogy engedi meg  ezt a viselkedést, amikor mindannyinkkal annyira kemény!
Szerettem volna hallani, hogy pontosan mit mondanak egymásnak, de nem mertem hallgatózni, mert amikor megálltam az ajtó előtt észrevettem, hogy Matt a biztonsági őr felfelé néz, engem figyel ravasz szemekkel. Így kelletlenül a szobámba vánszorogtam.
A lábaim majd leszakadtak amikor végre vízszintesbe tettem magam, úgy éreztem, hogy kővé vált a combom, egészen a lábujjamig. Végigtalpalni magas sarkúban egy egész éjszakát nem kis dolog.  Igaz annyi borravalót kaptam - amit senki nem kért számon rajtam-, hogy egy hétig is elég lett volna ételre. Sikeres estét zárhattam magam mögött, és Daniel is az megvolt. Mégis, piszok rohadtnak éreztem az életet, és majd megőrültem a féltékenységtől, amikor a mellettem lévő szobában megszűnt a kiabálás. El tudtam képzelni, hogy Lindát mivel csitította el a férfi…
Erőt vettem magamon és negyedóra pihenés után levetkőztem, a cipőt már alig bírtam levenni a lábamról, annyira el voltam zsibbadva. Belebújtam abba a fehér és egyszerű frottír köntösbe, amit ott hagytak nekem és indultam le a zuhanyozóba. Matt tekintetét végig a hátamon éreztem egészen addig, amíg be nem tettem magam mögött az ajtót. A jó meleg víz kellemesen simogatta a bőrömet, de igazán egy forró fürdő hiányzott, amiben egészen nyakig elmerülhetek.
A szemem csukva volt, miközben a női illatú tusfürdővel habosra mostam magam. Aztán éreztem, egy másik személy jelenlétét.
A szívem hevesen dobogott, de nem Daniel volt az aki bámult, hatalmasra tágult, mohó pupillákkal, hanem Matt.
Azonnal elzártam a vizet és kiakartam lépni a zuhanytálcából, de a férfi elém állt.
- Daniel mindig a legjobbat választja. Hallottam hírét micsoda sikoltozást rendeztél odafent. És azt is, mekkorát élvezett veled a főnök! Tudod, én nem vagyok buzi. Még sosem voltam fiúval. Még csak így meztelenül, nem is tetszel. De azt akarom, hogy visszaöltözz lányruhába és szopj le!
- Engedj, nem fogom megtenni! Te nem vagy itt senki, csak egy őr, nem kényszeríthetsz!
- De igen, kis travi - fogta meg a karomat. - Nem tudod, hogy jó velem barátságban lenni, mert megkeserítem az éltedet és ott teszek alád, ahol lehet? Gyere szépen- húzott- felmegyünk, és te ki fogsz elégíteni.
- Megmondalak Danielnek!- jelentettem ki minden bátorságomat összeszedve, miközben törölközés nélkül gyorsan magamra húztam a köpenyemet.
- Megteheted, de akkor most úgy elverlek, mint a lovat. Akarod?- fogta meg az államat indulatosan. – Nem, te szemét, már megszoktam, hogy itt mindenki parancsol nekem.
- Az jó! Menjünk szivi.
Amikor felértünk, kelletlenül néztem rá.
- Fájnak  a lábaim, elfáradtam a bárban. Leszoplak csak ne keljen felhúzni a ruhát.
- Hát jó-egyezett bele Matt, számomra szokatlanul szelíden. Levette a sötét zakóját, majd magához hívott az ujjaival intve. - Vetkőztess le!
- Sokat kérsz- bámultam fel a szemébe.
- Olyan szép vagy hallod, olyan az arcod, mint egy lánynak - simított egy tincset a fülem mögé. Akár egy színésznő a régi filmekben! A hajad, a szemed, az orrod- simogatott - mindened olyan, mint egy filmsztáré. Szerintem véletlenül lett neked kukid, nuni helyett!- Jól estek a szavai, főleg mert őszintén hangzottak. Matt nekem addig nagyon unszimpatikus volt, de láttam, hogy a darabossága és a felvett faarca mögött, nagyon is gyarló szíve van.
Amikor kigomboltam az ingét, izmos és szőrös mellkas tárult elém. Nem a Daniel volt, de hazudnék, ha azt mondanám, nem volt kívánatos. Amikor a nadrágja övéhez értem megremegett, és hagyta, hogy levegyek róla mindent.  Állt a pénisze keményen és vastagon, húsosan és kívánatosan. Nem gondolkodtam, elé térdeltem egyből, és néztem az ujjaim között, hogy lesz még duzzadtabb és forróbb.
A hajam simogatta közben a vaskos ujjaival.
- Nem is hiszem el, hogy fiú vagy, hogy fiú csinálja nekem - nyögte rekedt hangon. Amikor bekaptam a makkját és profi módon elkezdtem szopni akkorákat nyögött, hogy azt hittem meghallja majd Daniel.
Ő nem hallotta meg, de Katey igen!
Benyitott és csak bámult,
- Matt ezt nem hiszem el! Azt mondtad, hogy csak engem szeretsz!Téged is elcsábított ez a kis ringyó! -  Matt azonnal kikapta a szerszámát a számból és nagyon elvörösödött, szégyellte magát és dühös lett, amiért a lány rajtakapta.
- Csak ki akartam próbálni, ha Daniel csak magának akarja, akkor biztosan nagyon jól csinál valamit, kíváncsi voltam, de téged szeretlek Katey!
Majdnem elhánytam magam ettől a szövegtől, Katey bosszúsan nézett rám, a szemében gyűlölet költözött.
- Kis ribanc, ezt nem fogom neked elfelejteni! Igaza volt Lindának; neked semmi és senki nem elég!
- Te meg- nézett Mattra- lekophatsz rólam egy életre, egy ócska kis buzi vagy Daniellel együtt!- Becsapta az ajtót csak úgy zörgött, annyira, hogy szinte azonnal kitárult  újra és Daniel kócos feje kukkantott be a szobába.
Azonnal felmérte a helyzetet.
A nyomában Linda meztelen és nimfa- szerűen szépséges alakja tűnt fel.
- Hagyd a kis melegeket, gyere vissza mellém!
- Menj most!- tolta ki a folyosóra és csapta be mögötte Daniel a szobám ajtaját. A lány kint hangosan káromkodott, de nem mert visszajönni, mi pedig Mattal elkezdtünk rettegni, a fekete hajú, alvilági figura haragjától. Aki összeborzolt hajjal, egy szál köpenyben is olyan félelmetesen hatott, mintha egy töltött pisztolyt szegezett volna a mellkasunknak.
- Főnök én nem vagyok, én nem azért, csak…- Matt zavarában és persze a félelemtől, össze- vissza, habogott.
- Kuss!- ordított rá Daniel.
Odasétált az ablak mellé, keresztbe fonta a karját, majd egyikünkről a másikunkra nézett,
- Kielégíthetetlen vagy?- kérdezte tőlem, ám meg sem várta a válaszomat.
- Te pedig a főnököd új falatjára vágysz? Sebaj, csináljátok, végig nézem!- Meg sem mertünk moccanni, Matt homloka verejtékes lett, a pénisze pedig már rég ernyedt.
- Mire vártok?- kérdezte halkan Daniel, ami ezerszer félelmetesebb volt, mintha ordított volna.
- Szopd!- utasított keményen. Kelletlenül térdeltem a biztonsági őr elé, de mivel tudtam, hogy Daniel hideg kék pillantása kíséri minden modulatom, valahogy mégis felajzott lettem. A vágyam kezdett Mattra is ráragadni, mert egy pár rántás és egy kis orál után újra kemény lett, és lassan elkezdte a csípőjével lökni magát a számba.
- Jó, most, Emi- először hívott így-, térdeljen le a szőnyegre, te pedig kedves barátom, nyald ki a hátsóját.
- De főnök, én nem akarom, én azt nem teszem meg!
- De megteszed, és még élvezni is fogod. Gyerünk!
- Hagyd ezt abba Daniel- néztem rá könyörögve.
- Te akartál a biztonsági őrrel is szexelni! Úgy látszik keveset adtam odafönt!
- Én nem akartam, az úgy volt, hogy…- ám itt hirtelen elharaptam a mondatot, nem akartam bemártani Mattot, szemét dolog lett volna tőlem, de már késő volt. Gyorsan négykézláb ereszkedtem, de addigra Daniel Matt nyakát szorongatta, aki meg sem mert próbálkozni a védekezéssel sem a szabadulással, tudta jobb, ha nyugton marad alázatosan.
- Szóval erőszakoskodtál a tulajdonommal? Szerinted ami az enyém, az a tiéd is?
- Nem- nyögte Matt, miközben annyira elsápadt akár a viasz. - Nem teszem többé, nem tudtam, hogy ő más itt mint a többi lány. Azt hittem, csak Lindához nem szabad nyúlnunk.Linda különben is azt mondta, használjuk csak nyugodtan, azért van.
- Engedd el, nem bántott. - kértem feltápászkodva.
- Véded? Talán tetszik?
- Nem, csak fáradt vagyok!- fakadtam ki. - Nem érdekel, nem az esetem, csak pihenni szeretnék. - Nőcisen megigazítottam a hajam, és nagyon sértődött arcot próbáltam vágni. Danielnek vékony vonallá préselődött a szája, de elengedte a testőrét.
Ezek után álltunk hárman bambán, majd Matt a ruhái felé nyúlt, de Daniel kemény hangja megállította.
- Állj, mondtam, hogy felöltözhetsz? –Matt, hogyha lehet még sápadtabb lett és én is megijedtem, amikor Daniel az egyetlen székemre leült, majd a zsebéből előhúzott egy fekete és elegáns pisztolyt. A rövid csöve fenyegetően meredt ránk, amitől a levegő is megfagyott a helyiségben.
Daniellel ekkor összekapcsolódott a tekintetem.
Belevesztem a kék mélységbe egészen. Valami áthullámzott tőle hozzám, ami feloldotta a feszültségemet és végre megtelt a tüdőm újra levegővel.
A nevetése sátáni volt.
- Matt?-A férfi végre felpillantott. - Feküdj az ágy szélére!- A férfi pár tétova mozdulat után az ágyra feküdt akár valami krumplis zsák. Az oldalára gördült és szemmel láthatóan is felkészült a legrosszabbra, mert remegett akár a kocsonya.
- Nem úgy, hasra, az alsótested legyen a földön! - Matt megtette, a feneke ott meredezett, világított a fehérsége. Daniel ekkor felállt, majd odasétált.
Megcsippentette a testőre fenekét, majd kijelentette:- jó kemény!- A pisztolya csövét ezután Matt combjaihoz érintette, és lassan haladt felfelé vele.
- Széjjelebb. - Matt ekkorra már valószínűleg rosszul lehetett, mert szaggatottan lélegzett a félelemtől. Daniel a fegyver csövével, végigsimította a heréket, az ernyedt péniszt, majd visszafelé, végig a fenék vágat részét. Aztán szerencsére zsebre tette a pisztolyt és rám nézett.
- Hozz síkosítót.
Ekkor elkapott a pánik, de engedelmeskedtem, odavittem neki, amit kért.
Daniel megfogta a tubust és jó fél méter magasról egy csomót rányomott Matt fenekére, összevisszaságban.
- Kend be vele a lyukát!
Megráztam a fejem nem tetszésem jeléül, de nem ellenkeztem, letérdeltem, és elkezdtem Matt fenekén végigsimítani a hideg zselét. Finoman csináltam, hogy nyugtassam vele a férfit. A heréire is vettem le, mert annyira nagy teltek voltak, hogy nem tudtam megállni, hogy ne érintsem meg ott is. Matt meglepetésemre ekkor nyögött fel először, kezdte élvezni azt, amit csinálok vele.
- Elég, húzd szét a hátsóját és a lukba kend, ujjazd meg!
- Ne, Daniel megőrültél!- kiáltotta ekkor Matt, de amikor Daniel újra a pisztolya csövével megbökdöste az oldalát, nem mert szólni többet.
- Csináld amit mondok!-förmedt rám.
Ezután a főnököm fogta magát, visszaült a székre mintha mozizna és onnan parancsolgatott nekem.
- Ujjazd. Meg.
Vettem egy nagy levegőt, és széjjelebb tettem a férfi lábát, majd finoman körözni kezdtem a lyuka körül.
- Tégy egy kis  párnát a csípője alá, úgy jobban látom a dolgokat!
Megtettem, és így valóban, jobban felkínálkozott nem csak Daniel tekintetének az említett testrész, de a kezemnek is.
Matt oldalra fordított arcát néztem közben, aki grimaszt vágott, szinte iszonyat tükröződött rajta. Ezért a másik kezemmel lenyúltam a farkához, azt is simogattam, majd amikor mélyebb sóhajokat hallottam, végül bedugtam kissé az ujjam. Éreztem, hogy Matt lyuka köré feszül, a férfi minden porcikája lázadozott a dolog ellen. Kilökött magából.
- Matt? Engedd el magad! Élvezni fogod, minden férfi élvezné!
Matt panaszosan nyöszörgött, de nem mert szólni. Én újra simogattam és benyomultam mélyebben, mint előtte.
Feszítettem az ujjam, le-fel egy darabig, majd picit elkezdtem előre- hátra is mozgatni. Matt feszültsége lassan oldódott csak, és én minden síkosítót bele dolgoztam, a végén már lazán mozgott benne a mutató ujjam.
- A középsővel is dugjad!- vigyorgott Daniel.
Amikor kettő ujjal voltam Mattban a férfi remegett újfent, de nem a félelemtől. A kéjtől. A szemeit becsukta és ökölbe szorította a kezét, azért, hogy ne nyögjön fel, akár egy kurva.
- Matt most forduljon a hátára!- A férfi megtette, de a péniszét, ami nagyon is meredezett eltakarta a kezeivel.
- Guggolj fölé Emi!- Ránéztem Danielre, de a szemei hidegek voltak. Lehajtottam a fejem és azon gondolkodtam, milyen hülye és ocsmány játékokat tud kitalálni.
- Mozogj már cicamica!- szólt rám látva a hezitálásomat, így Mattra másztam, majd a hosszú combjaimat keresztül vetettem a testén.
- Ne ülj rá, térdelj, add a farkadat a szájába!
- Nem!- kiáltott Matt, még a fejét is elfordította tiltakozásul. Ekkor Daniel az ágyhoz sétált, a fegyverével játszadozva.
- Add a szájába!- ismételte. Én feljebb tornásztam magam,  egészen Matt nyakáig. Daniel a fegyvere csövével fordította a péniszem felé a testőre arcát. Az ekkor odanézett a farkamra.
Figyelte a sima herémet, a borotvált ágyékomat.
- Fogd meg, még nem halt bele senki. Kívántad, nem igaz?
Matt ekkor kelletlenül hozzám ért. Rossz volt, hogy valaki utálkozva nyúl hozzám, szerettem volna sírni azokban a pillanatokban, de Danielnek nem akartam megadni ezt az elégtételt. Próbáltam faarcot vágni a dologhoz, mintha egyáltalán nem érdekelne, kíván-e a másik vagy sem.
A férfi ügyetlenül fogta a péniszemet, mintha koszos kifli lenne.
- A francba! Több életet vigyél bele haver!- kiáltotta ekkor Daniel, majd odahajolt, és megragadta a férfiasságomat. Megszorította, rántott is rajta párat. Egyből kemény lettem, mint a kő.
- Látod? Így!
- Nyisd ki a szád Matt. - A férfi végül szétnyitotta a húsos ajkait az után, hogy Daniel a péniszemet úgy használta a száján, mintha rúzs lenne; végigsimogatta vele, körbe- körbe. Segíteni próbáltam, úgy mozogtam, hogy Mattnak csak tartania keljen a száját. De aztán a férfi - mint amikor a csecsemő az anyatejet keresi és meglelvén rájön, hogyan jön a legtöbb tej-, egyszer csak elkezdett valóban szopni!
A kezei megsimogatták a fenekemet, a csípőmet, a herémet, a szája ízlelgetni- kóstolni kezdett.
- Tudtam, hogy élvezni fogod!- húzta el a száját Daniel, aki kissé odébb állt, majd a köntöse zsebéből előkotorta a cigijét és az ezüst öngyújtóját.
- Cseréljetek. Emi feküdjön, és úgy szopd!
Megtettük, Mattot nem kellett utasítani, ugyanis- azt hiszem bosszúból-, elkezdte végigcsókolni a felsőtestemet. A mellkasomra szórta a kissé nyálas puszijait, majd bekapta a mellbimbómat, és szopogatta egyiket a másik után. Nem akartam élvezni, de mivel ott volt Daniel, elég volt ahhoz, hogy mindent kéjesnek találjak.
Matt végighaladt a hasamon, majd le a férfiasságomhoz, amit utasítás nélkül a szájába vett. A szemét becsukta és úgy szopott mohón és éhesen.
- Ez már tetszik!- mondta Daniel, majd egy pillanat alatt ledobta a köntösét, és a fejem mellé térdelt. A tiéd!- kezdte simogatni a farkát.
Vadul kaptam utána és azonnal a számba vettem, a legszebb és legférfiasabb farkat, amit valaha is csak láttam. Mindhárman nyögtünk. A kéj hangjai szálltak.
Matt ekkor lepett meg minket.
Ugyanis egészen befészkelte magát a lábaim közé a két alkarját  a combjaim alá dugta, a fenekem így premier plánba tárult az arca elé.
Elkezdett kinyalni.
Daniel éles pillantásokat vetett felé, de nem szólt. Én pedig elkezdtem magam dobálni, mert annyira jó volt ahogy Matt nyelve be- becsusszant a lyukamba. Daniel nemsokára felállt körbe- körbe sétált, miközben simogatta magát.
- Van nálad óvszer?- kérdezte hirtelen tőlem.
- Van- feleltem tétován.
- Jó, akkor húzd fel. - Nem értettem a dolgot.
- Én?- kérdeztem bambán.
- Aha, te. - Mit tehettem volna? Elővettem a gumit, kibontottam és… elkezdtek potyogni a könnyeim. - Nem akarom, én nem …Daniel ekkor odajött, megcsókolt és magához szorított. Simogatta a hátamat, a fenekemet, majd  a farkamat egészen addig, míg csak azt vettem észre; fent van rajta a vékony szilikonhártya.
- Matt most szépen megfordul, és maga alá húzza a lábait, te pedig az édes kis farkadat beteszed a ronda, szőrös lyukába, és jól megdugod! Matt pedig megjegyzi egy életre;  hogy nem nyúl ahhoz ami az enyém!
Ekkor Matt váratlanul felugrott, és neki esett Danielnek. Akkora erővel csapta oda a falhoz, hogy csak úgy nyekkent. Azt hittem, hogy Daniel majd elájul, de egyáltalán nem ez történt.
Sikoltoztam, mint egy ribanc, Linda feltépte az ajtót és ketten sikoltoztunk tovább, Daniel pedig kirúgta Matt alól az egyik lábát, egy olyan furcsa és hirtelen rúgással amilyent csak filmben látni. Ezek után pedig egy bődületest rúgott a földön elterülő férfi arcába.
- Ki vagy rúgva! - mondta halkan az összetört arccsontú férfinak, majd kisétált.
Linda már elkezdte mondani a magáét, amikor Daniel visszajött.
- Elfelejtettem mondani- nézett Lindára. - hogy te is. - Mit én is?- kérdezett vissza a lány.
- Te is. Ki vagy rúgva. Szedd össze a holmidat és takarodj!
- Te!- esett nekem Linda. - Mit hazudtál neki? Elkezdte tépni a hajam, Daniel alig bírta a tincseimről lefejteni az ujjait.
- Hagyd őt békén ribanc! A kisujjai is többet ér, mint te!
- Buzi lett belőled- kiáltotta a lány. - hatalmas pofont kapott érte, az ajtónak tántorodott miatta.
- Elegem van, a számító dögségetekből! Takarodj innen és akinek nem tetszik valami, annak is engedélyt adok- kiáltott Daniel a folyosóra ki- mert persze mindenki az ajtónál lapulva hallgatózott-, hogy eltakarodjon a házból reggelig! Te meg gyere velem! Ezen túl velem alszol!
Behúzott a szobába, majd lekevert nekem egy kisebb pofont.
- Ezt azért kaptad, mert annyira élvezettel szoptad a biztonsági őrt! Most pedig feküdj le, és ne kavarj több galibát, mert rosszabb vagy, mint tíz nő együtt véve! Egy hangot nem akarok hallani!
- Utállak! – kiabáltam majd az ágyra vetettem magam ahol a feszültségtől és a kimerültségtől álomba sírtam magam. Nem tudom mi történt a házban reggelig, de amikor felébredtem, Daniel ölelésébe voltam burkolózva… a férfi álmában is csimpaszkodott belém, mintha egy plüssmackó lennék.
És annak is éreztem magam. Egy felhúzható, dugható, rózsaszín játéknak.
Folyt köv.
2012.02.14.
Előző részek
Hozzászólások
További hozzászólások »
bane ·
Imádom

sztifler76 ·
Szuper történet nagyon tetszett gratula!

AmandaAdmin ·
Kedves Felhasználók!A tortenetek csapata új oldalt nyitott a meleg emberek számára: WWW.BOYSXX.SITE Ezer erotikus történetet gyűjtenek össze ott, vannak ismeretségek és kommunikáció. Meghívjuk Önt, hogy csatlakozzon. Az ingyenes regisztráció továbbra is nyitva áll

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha nem akarsz lemaradni: