Ha nem akarsz lemaradni:

Értesülj a legfrissebb történetekről első kézből ott, ahol akarod!

BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
Legfrissebb történetek:
A nők bosszúja, 1. felvonás. történetnek a folytatása.
(Fantázia történet)
A történet a fantázia szüleménye, BDSM és Horror keveréke, de alapvetően a horrorba tartozik....
Lecsúsztam a fal mentén, és széttárt lábakkal csupasz fenekemmel a padlóra ültem. A fejem...
Sziasztok! Ez egy skicc, az első írásom. Szeretnék rá őszinte kritikát kapni! A történetet...
Friss hozzászólások
Materdoloroza: Pedig én is vártam a folytatás...
2024-03-27 22:41
Dr. Stephen P. St.John: Sajnálom, hoyg nem tette egyér...
2024-03-27 20:43
lalityi9346: Várom nagyon a folytatást!
2024-03-26 17:27
kaliban: Hát ez q..va gyenge, a helyesí...
2024-03-24 15:19
golyó56: Tetszett. Folytatás?
2024-03-22 11:42
Legnépszerűbb írások:
pff
Barbara, Kedves!<br /> A villamoson láttam meg a nevetésedet, mintha csak Te lennél, akkor...
Legnépszerűbb szerzők:

Longogó bár 4.

Amire hazaértünk, Daniel nagyon dühös lett.
Teljesen elbizonytalanodtam.
Megfogta a karomat és felvezetett az emeleti szobájába. Becsapta az ajtót és a szemembe nézve, levette a kabátját. Meg akartam fejteni a tekintetét, de azt a Danielt, aki akkor velem szemben állt, még nem ismertem.
- Mégis- préselte össze a száját minden szó után- hogy képzelted, hogy jelenetet rendezel a legjobban fizető kuncsaftomnál? Feleselsz, hisztizel, kényeskedsz, és megtagadod a kérését, amiért a pénzt kapjuk? - Közelebb jött, amitől meggondoltam magam, a kabátomat nem vettem le, mert írtóra elkezdtem remegni - a bordélytulajdonos üzletember, akinek a pénz a legfontosabb, és minden szabályszegést, ami az üzletét rontja, megtorol-, nézett  velem farkasszemet, és vont kérdőre kicsit sem kedvesen.
- Ribanc!- hatalmas pofont kaptam tőle, de biztosan nem a legnagyobbat, amit tudott volna adni. A szemeim elkerekedtek, a számat beharaptam és vártam még több ütésre, de az elmaradt. Csupán nézett azzal a nagyon helyes arcával és a szemével, amiért meg tudtam volna veszni még azokban a pillanatokban is. Soha nem láttam szebbnek és csábítóbbnak senkit az életben, mint akkor ott őt, pedig gyűlölnöm kellett volna.
- Bárcsak megbocsátana!- fohászkodtam magamban, mert olyan nagyon akartam, hogy jónak lásson, és hogy megérintsen. Tudom, hogy helytelen, de a pofon miatt még inkább kívántam, pedig már addig is csak őt akartam.
- Válaszolj! - halkította le a hangját, majd teljesen mellém lépve, és fölém magasodva megfogta az államat, erősen szorítva. Pislogtam, a kezemet ökölbeszorítottam, nem akartam könnyezni, kimutatva vele mennyire a hatása alá kerültem.
- Nem tudom, undorodtam tőle és…
- Undorodtál?- kérdezte Daniel gúnyosan. - Talán nem volt tiszta? Púpos és büdös volt, vagy nem vett körbe elég luxus?
Majdnem összecsuklottam, a szavai olyanok voltak mintha korbács vágott volna rajtam keresztül.
- Sajnos meg kell, hogy büntesselek, hogy tudd: neked itt nincs szavad! Majd megtanulod, azt tenni, amit mondok, engedelmes kiskutyaként kell teljesítened minden parancsot. Talán nem éheztél és nélkülöztél eleget, hogy megbecsüld a jót!- Ekkor hirtelen elengedett, majd az ajtót kitárva kiszólt a biztonsági őrnek.
- Gyere fel Matt, hozz még két fiút!


Elkezdtem rettegni, még életemben nem féltem úgy, ahogy akkor. Behúzódtam a sarokba és nem hittem el, hogy Daniel meg akar veretni.
A három férfi mind olyan volt akár egy buldózer, fapofát vágva és felsorakozva bámultak, miközben Daniel az ujjait tördelte, mintha bokszmérkőzésre készülne.
A várakozás pillanatai alatt azt hittem bepisilek, és összecsuklok. Éreztem, ahogy elsápadok, és elkap a hányinger az idegeskedéstől.
- Vegyétek le a ruháit!
- Ne!- sikoltoztam, mint egy őrült szűzlány, akit megerőszakolni készülnek. Hiába hadakoztam, karmoltam és rúgtam, a három férfi mindent letépett rólam. Pillanatok alatt meztelen lettem, akit a három másik úgy mustrált akár egy csodabogarat. Piros csíkok és nyomok húzódtak a hófehér bőrömön mindenütt.
- Emeljétek fel és tartsátok. Húzzátok szét a lábát!
Danielnél akkorra már egy fekete gumibot volt. A szeme, ahogy rám nézett, kegyetlenül hideg, vékony csíkká húzódott.
- Mit gondoltok, nyomorítsam meg, és dugjam fel neki a gumibotot egészen, hogy szétszakadjanak a belei, vagy verjem szét a heréit?
A három másik vigyorgott, míg én sápadoztam. Amikor megértettem mi a két választásom, elkezdtem ordítani, majd könyörögni.
- Ne, kérem, ne csinálja-, magáztam Danielt annyira féltem tőle.
Sátáni volt a mosolya.
Ordítottam folyamatosan és dobáltam magam, alig bírtak tartani hárman.
Még életemben nem aláztak meg és ijesztettek meg annyira soha. Elcsendesedtem, mert rájöttem, hogy csak az egész arra ment ki, hogy megzabolázzon és betörjön.
Amikor csak elcsendesedve nyöszörögtem, bőgve, égő arccal, Daniel rá szólt az őrökre.
- Tegyétek az ágyra és menjetek ki! - Amikor bezárult mögöttük az ajtó és ott feküdtem széttárt lábakkal, azt hittem, hogy belehalok a szégyenbe. Szerettem volna megsemmisülni azokban a pillanatokban.
Daniel rágyújtott, szívott egy pár slukkot majd rám nézett.
- Fogsz-e még kényeskedni és nemet mondani a kuncsaftoknak?
- Nem- suttogtam elhalóan, majd oldalra fordítottam a fejem, és csak sírtam. Piszkosul szégyelltem a gyengeségemet.
- Ma már nem kell dolgoznod. - Hajolt az ágy felé, megrángatva a szőke hajamat.
- Nem akarom, hogy sírni lássalak! Holnapra szedd magad rendbe, fürödj le, és olyan legyél, mint egy kis angyal!
Ezzel magamra hagyott.
Úgy utáltam.
Mint a fekáliát, mint a mocskot a pöcegödörben.
Ekkor határoztam el, hogy Daniel egyszer ezért még nagyon megfizet. Annyit sírtam, hogy azt elmondani nem tudom. És azt fájt a legjobban, hogy még mindig.
Pokolian kívántam a szemetet.
- Mi a fene ütött beléd?- kérdezte másnap Katey tőlem, amikor félrevont a konyhában. Már délután volt, addig szobafogságon voltam, egy őr kíséretével mehettem fürödni és WC-re, és ő hozott be enni is.
- Nem tudom, hagyj, nem akarok róla beszélni.
- Nagyon megvert? Tudsz ma dolgozni?
- Ne aggódj- hajtottam le a fejemet. - Nem bántott. Csak egy nyaklevest kevert le nekem, és…- elkezdtem remegni.
- És?- fogta meg a kezem a munkatársnőm.
- Nem akarok róla beszélni.
- Láttuk, hogy felmentek Matt és a cimborái. Mit csináltak veled? Megdugtak?- Csak a fejemet ráztam, majd kiszakítottam magam Katey szorításából és rohantam, be az alagsori zuhanyozóba.
Belenéztem a tükörbe.
A hajam kócos volt, a szemem karikás. A szőrtől megszabadultam mielőtt felöltöztem és csak a szememet húztam ki fekete tussal, féltem sírni fogok, és a szempillafesték elkenődne. Egy újabb mini köpeny volt rajtam, rózsaszín, necc-harisnya harisnyatartóval, magas sarkú fekete csizma, és melltartó is. Alsót, se bugyit nem viseltem, nem is hoztak nekem be.
Addig maradtam, amíg meg nem nyugodtam, és szerencsére mire Linda beért már alig látszottak a könnyeim.
- Gyere!- szólt rám. - Ma feljössz a bárba dolgozni, kiszolgálni fogsz. Tudsz pincérkedni, szépen italt kitölteni?
- Megpróbálom- feleltem, majd követtem az utálatos lányt, aki előttem lépkedett felfelé az ismerős folyósóra, majd egy ajtót nyitott ki az orrom előtt, amit addig észre sem vettem.
Egy egész más világ tárult a szemem elé.

Félhomály, vörös bársonnyal kárpitozott falak, jól elkülönített, súlyos faragott bokszok- helyi világítással-, bárpult, aminek a diószíne ragyogott, a poharai csillogtak, a márkás italai pompát és gazdagságot sugároztak. Nagyon halk és kellemes zene szólt, egy-két félmeztelen lány vonaglott a kis táncparketten. Cigaretta füst lengedezett, minden második bokszban férfi vendégek.
Linda a bárpult mögé vezetett, ahol egy általam nem ismert, faarcú, fiatal férfi állt szmokingban, lenyalt barna hajjal. Karlként mutatkozott be, majd keresztülnézett rajtam.
- Nézz ide!- mutatott Linda a pult oldalára ragasztott kis súgóra. Itt vannak a koktélok nevei, és hogy miből mennyi kell hozzá. Ha valamit nem tudsz, innen le tudod lesni, kívülről nem látszik.
Megmutatták még gyorsan a raktárt, a konyhát, majd kizavartak a bárpultokhoz körbekérdezni, kérnek- e valamit a vendégek.
- Oda is!- intett Linda később egy vörös függönnyel elszeparált helyiség felé. Ügyes voltam, a vendégek rám mosolyogtak és sikerült nem kilocsolnom semmit, így bátran és könnyű szívvel léptem be a függöny mögé is.
Daniel a nagyvilági, a hatalmat és gyönyört sugárzó figura ült az ottani bokszban, ami egy kisebb teremben helyezkedett el. Egy biliárdasztalon és néhány cserepes leanderen és pálmafán kívül nem volt ott semmi. De valahogy mindent kitöltött a lényével, zsúfoltságot, fulladó érzést okozott. Mellette ült egy időseb, kopaszodó fazon, kártyáztak.
Daniel rám nézett, figyelte, ahogy megálltam az asztal előtt, összetett kézzel és reszketve. Élvezte a hatalmát felettem, érezte mennyire remegésre bírja a testemet, csak azzal, hogy jelen van. Az ismerős illata felkúszott az agyamba, emlékeket és vágyakat is ébresztve bennem a félelem mellett. A fekete haja hullámosan csillogott az arc élét, akárha egy művész faragta volna, a kisugárzása pedig olyanná tett, mint egy robbanni készülő vulkán.
Nagyon remegett a hangom, amikor megkérdeztem, vihetek- e nekik valamit.
- Most nem - felelte Daniel- majd később bogaram. Az úr mister Menihárt, mutatkozz be neki szépen!- A kezemet nyújtottam az öregnek, az pedig kezet csókolt nekem a legnagyobb meglepetésemre, majd végigmért tetőtől- talpig, amit Daniel is megtett. Ezután Daniel súgott valamit a férfinak, akinek elkezdett csillogni a szeme és elmosolyodott.
Ekkor ki akartam menni, tovább dolgozni, de Daniel utánam kapott, a csuklómat szorította acélosan miközben felnevetett.
- Mondtam talán, hogy kimehetsz?
Végigvágott rajtam az izgalom hulláma, megéreztem, hogy most valami más szolgálatot kell nyújtanom, mint az ital kihordása.
- Vetkőzz le, és táncolj közben! - Parancs volt. Tudtam mit várnak tőlem. Nem az öregnek táncoltam.
Neki.
Kissé távolabb mentem.
Jellegzetes jazz zene szólt, a zongoraszólamra ültem képzeletben és mozogni kezdtem lágyan ringatózva. Éppúgy, ahogy annyiszor elképzeltem otthon, női ruhába bújva azt, hogy díva vagyok, egy bárénekesnő, akiért megvesznek a férfiak. Sajnáltam, hogy nincs tollas boám, amit tekergethetnék és dobálhatnék a nyakam körül. Lassan forogtam, közben simogattam magam.
A nyakamat, a mellkasomat, a köldököm körüli részt, majd vissza. Megnyaltam a számat, hogy csillogjon majd egészen lassan elkezdtem kigombolni a köpenyt,
- Gyönyörű vagy szivi- lelkendezett az öreg, míg Daniel csak figyelt összehúzott szemmel. Talán kicsit túljátszottam a szerepemet, de akkor már nem érdekelt, csak sztriptízeltem, és próbáltam beleadni,  és belevinni minden vágyamat, amit Daniel váltott ki belőlem.
- Mammamia!- ujjongott az öreg levetve a zakóját, felállva, a kezeit az asztalalapra támasztva, amikor a lábaim elé hullt a köpeny és teljes pompájában feltárult az alakom. A lapos melleim, a lilás- rózsaszín csipkemelltartóval, az álló péniszem a lábam között- mert akkorra már totálisan be voltam indulva-, a harisnyatartó és a harisnya. Ezeket már nem akartam levenni, csak vonaglottam és a mellkasomat simogattam.
Az öreg ekkor elindult felém, majd mellém érve elkezdte a vállamat csókolni, majd a mellkasomat. Ezután gyengéden félretolva a melltartó anyagát, elkezdte szopni a mellbimbómat. Hol az egyiket, hol a másikat, miközben hörgött és olyan hangokat adott ki, mintha a világ kincseit kaparintotta volna meg.
- Fenomenális, gyönyörűséges! Daniel, ez a kincs kell nekem rendszeresen, gondoskodj róla, hogy amikor jövök, mindig a rendelkezésemre álljon, megadok érte bármennyit!
Daniel elmosolyodott, de az öröme nem tűnt őszintének. Felállt, hogy kimenjen, ami miatt elszontyolodtam, nem akartam, hogy elmenjen. A péniszem, ami előtt az öreg térdelt már ekkorra el is kezdett puhulni azonnal.
Daniel odanézett majd szúrósan rám.
- Élvezd, szolgáld ki a vendégünket, ahogy kell. Nálam senki nem szenvedhet hiányt!- Daniel mellém lépett, és amikor megcsókolt azt hittem vége a világnak! Istenem, mennyire kívántam ekkorra már!
A testét távol tartotta tőlem, csak a fejével hajolt hozzám, míg csókolt a mennyben éreztem magam, és azt kívántam bárcsak soha sem érne véget!
De véget ért, és nekem sikerült végig Danielre gondolva élesben tartanom a szerszámom.
Az idős férfi aranyos és kedves volt. Úgy szopta a farkam, mintha egész életében erre várt volna. Beszélt is közben, folyton istenített, dicsért. Szétnyalta a herémet, és nagyon jól leszopott. Lüktettem közben, forrt a vérem.
- A számba engedd, a számba akarom!- Belekérte a spermát a szájába. Nyelte, ízlelte, a három rázkódással jövő nedűmet.
A farkamat még ezután sem engedte el, teljesen hátrahúzta a bőrt, nézegette a makkomat, a fitymámat nyalta, csókolgatta, nyalta az árokrészt, finoman szívogatott.
- Te vagy az első fiú nekem. Csoda vagy. - Elhittem neki, látszott, hogy régi vágya teljesült velem. Örültem neki, és annak is, hogy olyan kedves, és szeretetre méltó. Megsimogattam a fejét, amire hálásan nézett rám.
- Akarok még valamit- nyögte. Ki akarom nyalni a fenekedet. Megengeded ugye?- Bólintottam, de nem számítottam, olyan fajta folytatásra. Az öreg annyira széthúzta a fenekemet, amennyire csak bírta, mintha keresne odabent valamit. Úgy nyalt, hogy az egész arca nyálas lett. Teljesen kitágultam, és én magam vezettem az ujjait a lukamba. Nagyon felizgatott, finoman nyalt, és nagyon akartam akkorra már egy farkat.
- Kefélj meg- nyögtem fel, amikor két ujjal ujjazott.
- Nem lehet drágaságom, csak az ujjamat használhatom. Daniel azt mondta azt nem szabad veled, csak annak, aki tízezer dollárt fizet érted. Annyim meg nincs. Daniel magának tartogat, azért mondott olyan szemtelenül nagy összeget.
Ezután kissé csalódott lettem, és akkor is, amikor az öreg lehúzta a nadrágját az alsóval együtt, majd az álló, húsos péniszét, rátette az asztallapra.
- Hogy tetszik?- kérdezte csillogó szemekkel.
- Szép- nyögtem.
- Van kedved leápolni?- Volt.
Behunytam a szemem, és nyögve szoptam le. Szép farka volt, izgató és tiszta. Örömmel tettem a dolgomat, ráadásul még kívántam is. Gyorsan elélvezett, remegett a kezeim között. Nem akart a számba élvezni, a vállamra verte az ondót.
Amikor felöltözött, újra kezet csókolt nekem. Majd kétszáz dollárt tett a melltartóm pántja alá.
- Ez csak a tiéd! Tartsd meg, Danielt majd kifizetem külön.
Butaság, de boldog voltam, és hálás az idős férfinak.
Mindenért.
Vártam egy picit miután magamra hagyott, megittam Daniel otthagyott fél whiskyét, felöltöztem és mentem volna már vissza felszolgálni, amikor Daniel visszajött!
Megint megpofozott.
- Kurva!- sziszegte. - Te élvezted a vén faszt!- Nem fájt a pofon, a szemem diadalittasan csillogott. Féltékeny volt Daniel, végig nézte valahonnan az egész dolgot, amit az öreggel műveltem.
- Igen nagyon jó volt. Élveztem, jól tudod. - adtam alá a lovat. – Érett, finom ízű farok volt, zamatos és…
- Hallgass! Faszszopó némber!- A férfi elkapott és megrángatott, majd nekitolt az asztal lapjának és a hajamba kapva rántotta fel a fejemet. Belenézett a szemembe és ezt mondta mielőtt keményen megcsókolt.:- Most szétbaszlak! Szétkúrlak úgy, hogy három napig nem bírsz majd ülni.
Boldog voltam, mosolygott a kicsi, szánalmas lelkem, a szerelmes hülye.
A csókba majd elolvadtam, minden porcikám életre kelt. Simítottam ahol értem Danielt, a hátát, a kemény fenekét, a haját szántották az ujjaim.
Rádöntött az asztalra, rám feküdt, a csípőjét ritmikusan nyomta nekem. Nagyon izgató volt, egybeolvadt tömegként hullámoztunk.
- Akarom, kefélj meg! Daniel akarlaaak!- suttogtam elnyújtva a vágy ködén keresztül ezerszer is, amivel még inkább olajat öntöttem a hatalmas tűzre, amit egymásban szítottunk. Amikor megfordított, és ráköpött a makkjára, alig vártam, hogy benyomja nekem a férfiasságát, őrülten kívántam, faszt még úgy nem akartam senkiét, ahogy az övét ott akkor.
Amikor végre belém csúszott, sikoltoztam a gyönyörtől, nem bírtam visszatartani az élvezet hangjait.
- Sikíts csak szépségem, hadd tudják, milyen nagyon szétkeféllek, és azt is, hogy hozzám tartozol. Végig sikongattam az egész aktust.
Úgy éreztem még soha nem kefélt meg senki annyira alaposan, ahogy Daniel tette. Erősen és keményen, a mozdulatai mind magasabbra vittek a gyönyörbe. Amikor belém robbant a magja, ő is ordított, mint egy veszett, nem törődve semmivel és senkivel.
Aztán csak feküdt rám ernyedve, míg nekem folytak a könnyeim a boldogságtól, és csak ez után eszméltem arra is, hogy én is elélveztem, amikor ő, anélkül, hogy a farkamhoz értünk volna. A sperma a hasam alatt terült el ragacsosan, és emlékeztetve arra, hogy mennyire nagyon jó volt Daniellel.
Amikor felkelt rólam és halkan felöltözött, én még pihegtem, nem szólt semmit, amikor kiment, de előtte odahajolt a fejemhez, és a hajamba csókolt bele.
- Az enyém vagy! Ne felejtsd el soha, semmikor, akárkivel is leszel!
Folyt.köv.
Előző részek
Hozzászólások
További hozzászólások »
Velyn ·
Jóóóó!

bane ·
Hiper szuper történet :)

AmandaAdmin ·
Kedves Felhasználók!A tortenetek csapata új oldalt nyitott a meleg emberek számára: WWW.BOYSXX.SITE Ezer erotikus történetet gyűjtenek össze ott, vannak ismeretségek és kommunikáció. Meghívjuk Önt, hogy csatlakozzon. Az ingyenes regisztráció továbbra is nyitva áll

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha nem akarsz lemaradni: