Ha nem akarsz lemaradni:

Értesülj a legfrissebb történetekről első kézből ott, ahol akarod!

BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
Legfrissebb történetek:
Fordítás …. Eredeti történet: THE COLD CASE OF THE PIERCED WOMAN .... Szerző: Ronde .... Literotica;...
A mostani történetem az erotikustól a fantasy-ig terjed, benne bdsm és egyéb elemekkel. Jó...
Korábbi két történetemmel párhuzamosan fut a történet.
Fordítás …. Eredeti történet: COLD CASES AND HOT NIGHTS …. Szerző: Ronde ... Literotica; 2023<br...
Ketten különleges születésnapi ajándékot kapnak. Egy showműsor felejthetetlen zárószámmal...
Friss hozzászólások
laci78: borzalmas, bing-szintű fordítá...
2024-04-25 16:07
Materdoloroza: Nekem is tetszik. Sajnálom, ho...
2024-04-25 12:54
kaliban: Ez nagyon jó lett! Gratulálok!
2024-04-24 16:25
kaliban: A sztori jó, megért volna egy...
2024-04-24 16:00
kaliban: Továbbra is tetszik! Várom a f...
2024-04-24 13:37
Legnépszerűbb írások:
pff
Barbara, Kedves!<br /> A villamoson láttam meg a nevetésedet, mintha csak Te lennél, akkor...
Legnépszerűbb szerzők:

Longogó bár 1. -3.

1.


Derengő hajnal volt.


A fények csak foszlányokban hatoltak a szemem elé, megfoghatatlan hangulat lett úrrá rajtam. Hazafelé baktattam a diszkóból senkit nem sikerült felszednem. A pénzem is elment, azt se tudtam miből fogom kifizetni a lakbért a következő héten. Méltatlanul sokat fizetek azért a lukért ahol lakom, de levelezőre járok suliba nem akarok visszamenni a faluba, abba a porfészekbe ahonnan eljöttem.


Munkát csak alkalmit találok és vagyok annyira ügyes, hogy rendre kirúgassam magam minden melóhelyről.


Azon az éjjelen valahogy senki nem tetszett, de nem is volt olyan pasi, aki az olyanokra hajtott volna, mint én.


Éppen egy szál cigit ütögettem ki a dobozból-az utolsó szálamat- amikor a semmiből mellettem termett egy pasi. Idősebb, harminc és negyven között bármennyi lehetett, nem tudtam megsaccolni a korát.


- Mi van cica-mica, sétálunk, sétálunk?


- Hát, hogyha nincs egy limuzinod, ami hazavisz akkor igen - böktem ki vagányul.


- Szereted a flancot ugye kicsikém? - kérdezte miközben gúnynak szikráját sem találtam a hideg kék szemében. Magas volt, nagyon magas, az orrom a mellkasa közepéig ért csupán. A finom illata felkúszott az agyamba, drága parfümöt lebegtetve a szemem előtt. Hosszú szőrme kabát volt rajta, a haja fekete, hullámos egyszerűen úgy nézett ki, mint egy amerikai film milliárdos alvilági figurája. El sem hittem, hogy ott van és velem beszélget!


Próbáltam nem kimutatni mennyire a hatása alá kerültem, milyen nagyon beletúrnék a hajába, és mennyire megnézném, milyen izmok feszülnek a kabát alatt. Elég volt erre gondolnom máris elöntött a melegség, a mellbimbóim fájón nyomódtak a felsőmnek a szövetkabátom alatt.


- És akkor mi van? Baszni akarsz? - kérdeztem vissza mélyet szippantva a cigimből. Vékony fajtát szívok, az olyan nőies.


- Hivatásos vagy? – tette fel az újabb kérdést, ami elvegyült a csizmája koppanásával, mert akkorra már mellettem sétált.


- Nem, csak amolyan magánzó-fújtam kifelé a füstöt, mintha bele akarnék kapaszkodni a gomolygó felhőbe. Majd előkaptam a retikülömből a kis tükrömet és belepillantottam, minden rendben van- e velem.


A rúzsom nem volt a legjobb állapotban, de azért szépen vöröslött a szám, a hajam lakktól csillogóan göndörödött, a pirosító kiemelte az arcomat szépségét- a lágy vonalakat-, az egyenes orromat. A szemem zöld csillogása is tetszett pedig néha úgy érezem, minden fény tompán törik meg benne attól a sok rossztól, amit már a sors rám zúdított.


- Fizetek neked, ha akarod. Tetszel. Nincs nőben hiányom, egy saját kuplerájt vezetek, de téged most nagyon megkívántalak. Akkor is, ha fiú-lány vagy! Mindent ki kell próbálni azt mondják, kíváncsi vagyok, hogy tudsz szopni! Mit mondasz? Eljössz velem hozzám? - ekkorra már belém karolt én pedig megszédültem és beleremegtem a dologba.


- Hogyha tetszik ott neked, maradhatsz és dolgozhatsz is a bárban. Látom a kabát alatt szép a tested, hosszú a lábad, csinos az arcod, és van egy különleges varázsod. Luxus kurvát csinálok belőled, csak mondj igent!


A lábam is megremegett a hosszú, fekete csizmában annyira meglepett az ajánlat. Haragudnom kellett volna, ám mégis valamilyen büszkeség öntött el a férfi szavai miatt. Mestere volt a rábeszélésnek, a pillantásnak, a hódításnak.


- Legyen-válaszoltam tetetett unalommal. Nem hiszem, hogy sikerült átvernem, mert megállt, és mint egy pihét maga felé fordított.


- Ide figyelj kislány, nekem ne játszd az agyad látom, hogy bejövök neked! Azt is látom, hogy travi vagy.


- Nem vagyok az!- kezdtem ellenkezni azonnal elfúlt hangon. - Nem beszélek vinnyogva, nem hordok hétköznap lány cuccot, csak ilyenkor hétvégén, hogy jobban kívánjanak a fiúk.


Ezután elkezdett a tarifákról beszélni nekem, bődületes ajánlatot tett, olyan összeget, amitől majdnem dobtam egy hátast.


- Akkor gyere velem, ha nincs más dolgod meg mutatom, hol fogsz dolgozni! - A férfi annyira elvarázsolt, hogy csak akkor eszméltem, hogy végig, amíg mi a járdán gyalogoltunk- követett egy Merci minket az úton-, sötéten és fenségesen.


- Daniel vagyok-köpte nekem oda a szavakat a magas ismeretlen majd megragadta a karomat, intett a kocsinak és behúzott a bőr illatú meleg autóba, miközben én is kinyögtem, hogy Márknak hívnak.


Konyakszínű bőrülésen omlottam el, megütött a gazdagság szele, olyan amiről tudtam, hogy nekem csak cseppnyi juthat belőle.


A férfi előre bámult nem szólt semmit. A sofőr egy idősebb férfi volt, az se szólalt meg, tudta pontosan hová kell mennie.


Amikor kiszálltunk egy kétszintes épület előtt- aminek az egyik oldalára ki volt írva sárga neonnal körítve, hogy bár- megborzongtam, úgy éreztem a csontjaim is megfagynak.


Mögötte lépkedtem félszegen, bent a házban alig mertem körülnézni, minden annyira flancos volt. Bőr, selyem, szóval igazi elegáns, ötcsillagos kupi.


-Erre- mutatta Daniel az emeletre felfelé vezető lépcső előtt.


Kirázott a hideg, elkapott a félelem, nem tudom miért. Akkor nyugodtam csak meg, amikor velem szembe jött lefelé egy festett, fiatal lány, aki nagyon is valósan fintorgott, ahogy gyorsan tetőtől –talpig végigmért. Ekkor kezdtem hinni, hogy nem álmodom az egész dolgot!


- Daniel - ugrott a lány az én frissen felszedett pasim nyakába! Aki gyorsan visszautasította. Az erős kezével elnyomta magától.


- Menj Linda, majd hogyha szükségem lesz rád, szólók! És gondoskodj róla, hogy ne zavarjon senki!- szólt hátra a még mindig egy helyben ácsorgó lánynak. Ennek örültem, elhihetitek!


A folyosó közepéig sétáltunk a vörös futó szőnyegen, majd Daniel benyitotta az egyforma ajtók egyikét. Nem ért meglepetés, amikor csak egy hatalmas ágy, egy kis polc és egy modern, krómozott ruhafogas fogadott a helyiségben.


- Vetkőzz szivi - utasított, de én csak álltam, pedig a forróság végig kúszott az egész testemen, a tudattól, hogy kettesben vagyok vele.


Remegtem minden porcikámban, amikor levettem a szürke kabátomat. Ő elvette tőlem és csak nézett. Egy fekete mini ruha volt rajtam, necc harisnya, egy pántos csipke bugyi alul és semmi más.


Figyelt folyamatosan egy lépésnyi távolságról.


Azt hittem összerogyok, az ujjaimat tördeltem kínomban. Égetett a tekintete mintha a pokol tüze lángolt volna benne.


Majd elmosolyodott, még vonzóbb lett. Jól ált neki piszok módon. Ekkor kinyúlt és odarántott magához. Az arcomat felfelé fordította, míg ő lehajtotta a fejét.


Ekkor ért össze a szánk először.


Az izgatottságtól csak meleget éreztem. Féltem mindentől, hogy nem talál majd elég vonzónak.


Aztán átcsapott a csókja igazi érzésbe! Olvadtam a szája alatt, mint a cukor a melegben. Tartott erősen egy ponton fogott, a derekamnál, de az én kezem már a földre hámozta róla a súlyos kabátot, a fekete selyemingén keresztül simogattam a hátát, a karját. Kívántam, de a fenekéhez nem mertem lesiklani.


- Gombold ki az ingemet- szólt rekedten, megszakítva a csókot. Az ujjaim kissé ügyetlenek voltak, de egyre bontottam ki Danielt az ingéből és egyre többet csodálhattam meg a bőre és az izmai szépségéből. A göndör szőrt muszáj volt megérintenem a számmal, a nyelvemmel csiklandozva nyalogattam a mellkasát, a melleit csókolgattam.


Ekkor férfi megfogta a kezemet, megszorította az ujjaimat és az ágyékára húzta, hogy ott simogassam.


- Dolgozd meg! - csak annyit mondott én pedig felnyögtem miatta és attól is, ahogy a melegség sütött az egyre keményedő nadrág alól. Annyira beindultam, hogy sikoltani szerettem volna.


Daniel szája a nyakamat puszilgatta, szívogatva ismerkedőn.


Lehúztam a nadrágja cipzárját, és alsón keresztül fogdostam a férfiasságát, ami addigra már alig fért el a helyén. Jó vastag volt és elég nagynak tűnt a pénisze, ettől persze teljesen kész lettem.


Daniel inge a szőrme szőnyegre pottyant majd odanyúlt a simogató kezemhez és odanyomogatta a vesszőjéhez erősen, miközben nyögések hagyták el a száját.


- Masszírozd- kérte, és ekkor körkörösen mozgatta a kezemet.


- Jó, most vedd le a ruhádat bébi!- utasított, majd kissé távolabb ment és anyaszült meztelen lett, amire én áthúztam a fejem a ruhámat. Ott álltam a csupasz csodaszép férfi előtt egy fekete csipke bugyiban és egy fekete necc-harisnyában. A péniszem elöl erősen domborodott, a melleim kicsi gömbökké húzódtak össze, a gyomrom remegett. A kellemes hideg pedig futkározott a hátamon.


- Szép vagy pont, mint elképzeltem - ahogy ezt kimondta ott termett mellettem, a szája a mellkasomat gyújtotta fel, úgy kapta be a mellbimbómat mintha nő volnék, csókolt, harapott, nyalogatott. Beleszédültem, arra eszméltem az ágyon fekszünk és ő határozottan nyomja le a fejem az ágaskodó, vastag péniszéhez. Ittam a látványt, a fekete, göndör szőrt, a sötét hússzínű férfiasságot, a heréket, mindent! Állati jó farka volt.


Már ahogy az arcom közeledett Daniel ágyékához megcsapott egy férfias, finom illat. Annyira tetszett, hogy bele- bele szippantottam a levegőbe. Az ujjaim a szőrbe szántottak, a heréket nyomogattam, a rúdját fogdostam, akár egy gyerek az édesség boltban, mindent akartam egyszerre.


Aztán marokra fogtam a péniszt és egészen közel hajoltam, a leheletem melege csiklandozta a makkot.


Daniel türelmetlenül felnyögött én pedig élveztem, hogy kicsit uralkodhatok. Néztem a kicsi üveg-fehér cseppeket, amik előtörtek a vaskos péniszfejen. Szemeztek velem. Elmosolyodtam, amikor lenyaltam őket. Ízlett.


Majd benedvesítettem a számat és bekaptam az egész makkot, a számat szorosra zárva mozgattam a bőrt.


- Ó, ahh –hangok törtek fel Daniel szájából, miközben a keze a fenekemet kezdte mind erősebben simogatni a végén már gyűrte a necc-harisnyás dombokat.


Mint említettem Danielnek pompás farka van, olyan amiről mindenki ábrándozik. Bele is lovaltam magam a szopásba rendesen, remegett mindenem, éreztem, hogy az én péniszem is gyöngyözik már. Néha- néha, lenyúltam, hogy megsimogassam magam.


Szerettem volna, ha a férfi ott simogat, de nem mertem megkérni rá, ám ő mintha kitalálta volna a gondolataimat.


- Hagyd abba, még nem akarok orgazmust!- alig hallottam, úgy fejtett le a férfiasságáról, a vállamnál ragadott meg. Felhúzott a párnára maga mellé, és belenézett a szemembe.


- Nagyon szép vagy-suttogta, majd lejjebb csúszott és a harisnyát a péniszem előtt szétrángatta, jó nagy lyukat csinált. Nagyon felizgatott vele, bár sajnáltam egy kicsit a harisnyát.


- Ne sajnáld, majd veszek neked-szólt elmélyült hangon, és a tangámat is benyúlva a harisnya alá letépte rólam, előbb az egyik vékony pántot, majd a másikat.


- Mindig egy ilyen állatot akartam, mint te-kiáltottam elragadtatottan, mert nem tudtam magamban tartani a tetszésemet.


- Én meg mindig egy ilyen hímringyót amilyen te vagy-volt a válasz.


Izgalmas volt, hogy a harisnya rajtam maradt a férfiasságom- ami szép borotvált-, pedig csupasz. A férfi nézte a péniszemet, majd felnézett rám.


- Szép, kívánatos - jelentette ki biztatóan, majd adott egy puszit a köldököm alá, és megfordított a legnagyobb sajnálatomra, nem ért ott hozzám. Ekkor egy reccsenés hallatszott, a harisnyát cafatokra tépte, a fenekemet felhúzta, a farpofáimat szét.


Nézte a lukamat, én pedig remegtem a kíntól. Vörös karikák villództak a szemem előtt, a kezem a farkamra kulcsolódott, mert nem bírtam tovább, verni kezdtem.


Daniel ekkor azt mondta maradjak úgy, ahogy vagyok, ne merjek moccanni. Nem mozdultam, ahogy kérte, de alig volt egy perc már jött is vissza. Egy tubus volt nála, amiből a fenekemhez csurgatott az olajos tartalmából.


Amikor mögöttem térdelt és oda illesztette a makkját a fenekemhez már csak nyöszörögni tudtam, alig vártam, hogy belém jöjjön.


Határozott volt, nem maszatoló.


Erős és céltudatos. Egy perc sem telt el, már bennem is volt, igaz én is ellazítottam magam teljesen, annyira akartam, hogy talán még úgy soha senkit.


Amikor megéreztem magamban hátrafelé löktem a csípőmet, hogy még többet érezzek belőle. Nemsokára kitöltött, úgy ahogy kívántam, és kefélt, baszott én pedig nyöszörögtem ribancosan, dobáltam a szőke hajamat, vertem a farkamat.


Előbb elélveztem mint ő, remegve és teljesen ködbe veszve. Annyira jó volt, hogy a végén félrebeszéltem, nem emlékszem pontosan mit mondhattam össze-vissza.


Daniel elhúzta az orgazmusát, amíg csak bírta, meg-megállt, hogy csillapodjon.


De nem bírta túl sokáig, nagyon újak voltunk egymásnak. Éreztem a gumin keresztül is, ahogy a melegség kitölt, a feszülését a rángásait.


Amikor félóra múlva ott feküdtünk egymás mellett Daniel feltette a kérdést.


- Akkor leszel a kurvám? Akarsz dolgozni a kupimban?


- Igen- vágtam rá azonnal és akkor még nem is tudtam mire vállalkozok.


Csupán reggel jöttem rá, hogy Daniel nem az enyém, nem a szeretőm, csak a keménykezű főnököm.


Hogy zajlott az első munkanapom a Longogó nevű bárban? Azt legközelebb mesélem el!


2.


Amikor hajnalban felébredtem, először azt sem tudtam hol vagyok. Az ólmos reggel a szempilláimon ingott, vak sötét fogadott. Azt tudtam, hogy nem otthon fekszem a vacak szállásomon, túl selymes volt a lepedő és túlságosan sajogtak az izmaim ahhoz, hogy felfogjam, nem egyedül aludtam. Minden eszembe jutott, a csodálatos férfi, aki elcsábított akár valami démon hercege.


Látni akartam.


Hogy valóság, hogy létezik, és vele voltam. A sötét haját, a nemes arcélét és a fantasztikus karcsú, de izmos testét kívántam a szememmel végig pásztázni, hogy gyönyörködhessek benne.


Lassan mozdultam izomláztól égő testtel. A kezem hamar kitapogatta az éjjeli lámpa kapcsolóját a mellettem lévő kis szekrényen.


A sárgás fény a hanyag eleganciával alvó férfira vetült. Beleremegtem a látványba, abba a meghatározhatatlan energiába, ami még úgy, hogy aludt is áradt belőle. Újra átéltem a tegnap estét, onnantól kezdve, hogy hirtelen mellettem termett az utcán.


Szerettem volna a karjai közé vetni magam, de nem volt hozzá bátorságom, hiszen alig ismertem pár órája.


Vacakoltam a gondolataimmal egy darabig, majd kissé bátortalanul a meztelen testemre húztam a kabátomat és mezítláb elindultam megkeresni a fürdőt.


Arra gondoltam, hogy egy ilyen bordélyban biztos több fürdő is akad az emeleten. Óvatosan lépkedtem a  vörös szőnyegen, és azt akartam ne találkozzam senkivel. Homályos sötét volt, aludtak a lakók az éjszakai fáradalmaikat pihenték ki. Ahogy lepillantottam a földszintre, viszont a nappal természetes fénye világította meg az idősebb hajladozó nőt, aki éppen felmosott. Sóhajtottam egy nagyot majd lesiettem, hogy megkérdezzem, merre vannak a mellékhelyiségek.


- Lám, új lány-nézett végig rajtam. Eléggé elcsodálkoztam, hogy lánynak nézett, a magamon szorosan összefogott kabátban. A középkorú nő szeme végigsiklott rajtam, tetőtől- talpig.


- Még fölfázik mezítláb! No, siessen kisasszony, arra vannak a zuhanyozók- bökött a fejével egy irányba kedvesen a nő.


- Oldalt a második ajtó lesz az.


Magamon éreztem a tekintetét, amíg megtaláltam a helyet.


Szerencsére nem volt senki a fürdőben rajtam kívül, ahol több zuhanyozó is volt, és két WC-fülke. A fürdő is pazar volt, az elegáns márvány színű csempéjével, az aranyszínű fogasaival, csapjaival, nagy törölközőkkel, a sok krémmel, parfümmel, és más egyébbel. Akár egy női szépségszalon.


A tükörből egy szexi ribanc képe nézett vissza rám.


Az arcom teljesen olyan volt, mint valami lánynak. A szám duzzadtan emlékeztetett Daniel csókjaira és enyhe harapásaira, remegő kézzel simítottam végig rajta. A szemeim csillogtak, a szempillafesték elmosódott feketéje kontúrt adva emelte ki, a hajam loknijai szétnyúltak és szőke hullámokként vették körbe az arcomat. Nem csoda, hogy a takarítónő lánynak nézett. Kurvának.


A lelkemben az is voltam. A kabátot egy mozdulattal a földre ejtettem.


Néztem a testemet.


A kezem lassan végigsimította mellkasomon. A mellbimbóim érzékenyen húzódtak össze. A szemeim lecsukódtak, ahogy egyre inkább átadtam magam az élvezetnek. Danielre gondoltam. Érezni véltem az illatát, a szájának az ízét, a testének keménységét, ahogy nekem feszült az éjjel. Elvarázsolt rendesen, soha nem gondoltam volna, hogy egy ilyen pasival feküdhetek le, még akkor is ha egy gazdag bordélytulajdonos, és kurvaként szeretne alkalmazni.


Égtem a láztól.


A kezem hamar lesiklott a péniszemre. Amikor elkezdtem simogatni a vesszőmet és a herémet, egészen a makkom legtetejétől lefelé, amíg csak elért a kezem, nagyon szerettem volna, ha Daniel ott van, és hátulról nekem simul.


A térdeim megremegtem, amikor az ujjaim szorosan a férfiasságom köré szorultak. Beleköptem a tenyerembe, hátrahúztam a bőrt, amíg csak lehetett, majd az árokrészre csorgattam a nyálam, utána sokkal kellemesebb lett. Nagyban masztiztam amikor hűvös csapta meg a bőrömet. Rémülten nyitottam ki a szememet és azt a lányt véltem felismerni az érkezőben, akivel tegnap este összefutottunk a lépcsőfordulóban. Én és Daniel.


- Jézusom! - sikkantotta a szája elé kapva a kezét. - Te travi vagy!


Eléggé szégyelltem magam, hogy olyan helyzetben talált rám, de amit mondott ostorcsapásként vágott rajtam keresztül.


- Nem vagyok az!- feleltem dacosan.


Linda közelebb jött. Egészen elém állt. Egy babydoll volt rajta vörös, és egy ugyanolyan anyagból készült vörös, száras csipkés bugyi. Szép volt a karcsú termetével, a hosszú combjaival, a hetyke melleivel, a derékig érő aranybarna hajával.


Irigyeltem, hogy ő igazi nő. Ám a szeme gonoszul csillogott. Egészen közel lépett hozzám.


- Milyen helyes kis farkad van. Olyan kis harmatos fasz!-nézett rám kihívóan, majd a kezét a vesszőm köré fonta.


- Majd én befejezem kis szuka amit elkezdtél-jelentette ki, és elkezdte verni nekem, én pedig se köpni se nyelni nem tudtam, olyannyira, hogy nem is élveztem a dolgot. Kezdett a férfiasságom konyulni, az erős semmit mondó rántásoktól és attól a gúnyos szájhúzogatástól, amit Linda közben művelt.


Az illata sem tetszett, túl édes vanília dominált a kölnijében olyan, amitől émelygés fogott el.


- Szóval nem élvezed mi?Mert nő vagyok, bezzeg tegnap sikkantottál Daniel alatt kis kurva! Ne hogy azt hidd elveheted tőlem hímringyó, az enyém!- kiáltott rám, elengedve a férfiasságomat és a kezét a meztelen bőrömbe törölve, mintha valami nagyon szennyes dolgot fogott volna vele.


- Én nem vettem el tőled, ő szedett fel engem-tértem magamhoz egy kissé meglökve a lány vállát, hogy ne legyen hozzám annyira közel.


- Te még feleselni mersz velem. Te kis senki! Soha, érted soha nem fogsz neki kelleni, engem szeret!- kiáltotta ekkor Linda majd nekem esett elkezdte a hajamat tépni és karmolni, amivel nagyon meglepett.


Nem vagyok valami erős férfi, de gondolkozóba estem mit tegyek, elkaptam a csuklóit, ami nagyon nehezen ment, mert őrült düh költözött a szemeit villogtató lányba. Amikor erősen remegő kezekkel magam előtt tartottam mindkét csuklóját beleköpött az arcomba a tehetetlenség hevében.


- Undorító vagy- néztem a szemébe. Válaszul csak felhúzta az orrát akár valami macska.


- Bravó- hallottuk akkor meglepettem Daniel hangját aki az ajtónak dőlve hanyagul, keresztbe tett kézzel figyelt minket, már ki tudja mióta.


- Daniel! - kiáltottunk fel egyszerre mindketten Lindával. A lány kihasználva a meglepődésemet kirántotta mindkét kezét a szorításomból, ami akkorra már sokkal esetlenebb volt. A pofon égette az arcomat, amit visszakézből lekevert nekem. Utána Linda Danielhez szaladt és a nyakába vetette magát. De ez nem volt elég!


Még én az arcomat fogtam, ahol Linda keze égető pofont hagyott, ő Daniel csípője köré fonta azokat a hosszú lábait, és erőszakosan lekapta.


Csók közben mormogott, miközben Daniel kissé megszédült vele, az ajtóhoz préselődött, nehogy eldőljenek. Csak bámultam és a világot veszettnek éreztem, majd belehaltam abba amit láttam. Főleg akkor amikor Daniel letette maga mellé Lindát, a kezét a mellérre téve és felém nézve így szólt.


- Menj most Mark, majd az egyik lány később elmondja, hogy zajlik itt a munka. Öltözz fel és menj a konyhába reggelizni, majd később beszélünk.


Elküldött!


Elküldöööööött!


A francba úgy álltam ott, mint egy vesztes Trójai legyőzött, alig bírtam moccanni is, mintha a lábam gyökeret vert volna a cementlap fugái közé. Bezzeg Linda, egy pillanat alatt mellettem termett és a karomnál fogva húzott ki a helyiségből, Daniel pedig csak szó nélkül a semmibe bámult. A tekintete kemény volt, a szája egyenes vonallá préselődött. A fekete köntösében is egy harcos hősnek nézett ki, amitől még inkább a szívembe szúrt a fájdalom.


A földszintet végig rohantam, majd föl a szobába. Magamra kapkodhattam a női ruhát, a harisnyám már nem volt, csak fájdalmasan emlékeztető kupac a szőnyegen. Rohantam ki a világba. A táskámból a telefont elővéve láttam, hogy már tizenegy óra is elmúlt. Nem volt pénzem taxira így a csípős hidegben, kilátszó lábszárral siettem hazafelé. Azt hittem megfagyok. Először alig találtam ki a külvárosból, buszra még volt pénzem így azzal utaztam majdnem hazáig.


Fájt minden.


A buziságom, az életem, Daniel.


Otthon a vacak lukban rájöttem, hogy nekem csak a szürkeség fog osztályrészül jutni. Nem vagyok képes kiszakadni a nyomorból. Arra gondoltam, legalább igazi férfi lennék, aki akár a két kezével is, de megkeresi a jobb életre valót. Ám csak egy szánalmas kis fiú ribanc vagyok, aki női cuccokba kifestve mászkál a fasz után.


Szerettem volna egy csomó nyugtatót bevenni, de nem volt. A hűtőm is üresen kongott akárcsak a hasam. Később még találtam némi pénzt, pár napra valót, így elmentem a boltba ennivalóért.


Próbáltam tanulni este, de nem ment.


Daniel.


Csak rajta járt az eszem egészen megbolondított.


Egy tiszta lepedőt terítettem az ágyra, levetkőztem. Az olajat végigcsurgattam a testemen. A mellbimbómtól kezdve a lábam közé majd hátra a fenekem vágatába is, ahová az ujjam kis idő múlva besiklott.


Csúszott a testem a majd fél flakon magamra kent elegytől. Amikor az ágyra feküdtem simogattam magam, ahogy szoktam, nem akartam rögtön a farkamat kezelésbe venni. A fenekem azonban sajgott.


Daniel még éhesebb szukát csinált belőlem, mint voltam. A mutató és a középső ujjam bennem volt, de kevés, nagyon kevés volt. A szám elnyílt miközben ujjaztam magam. Az egész testem összerázkódott, amikor az ajtót rám törték.


Három fickó volt.


Félelmetesek. Az egyik Daniel, elegánsan szőrmekabátban, a fekete hajával, az illatával, a másik kettő két tagbaszakadt fickó, akik tátott szájjal bámultak rám.


- Oké, szedjétek össze a kis csaj holmiját és vigyétek a kocsiba! Gyorsan, nem akarok kopókat. - Csak pislogtam, amíg a két testőr egy általuk hozott sporttáskába dobálta a holmimat. Már majdnem végeztek, amikor felültem. A kezem már rég kicsúszott belőlem, égetett Daniel tekintete, aki szinte le sem vette rólam a szemét, akár egy kőszobor bámult rám, akkor is, amikor  a barna borítású, illatos cigarettáját megnyújtotta és pofátlanul a földre hamuzott.


- Ne, mit csináltok? Hívom a rendőrséget ha …


- Kuss legyen!- morogta Daniel villámló szemekkel.


- A ribancom vagy, nekem dolgozol, senki nem adott engedélyt, hogy elhagyd a házat!


A kijelentésétől megborzongtam.


- Nem akarok ott dolgozni - húztam a lepedőt magam köré.


- Ki a fenét érdekel, mit akarsz? Az enyém vagy szépségem!


Láttam, hogy nem sokat tehetek.


- A könyveim, azok is kellenek, tanulok még - könyörögtem.


- Ha, ha, ha. Aztán mit tanulsz, szopni? - kérdezte az egyik gorilla, de azért bedobálta az asztalon lévő könyveket a táskába, majd kivonult a társával együtt és én kettesben maradtam Daniellel.


Ekkor mintha csak valami varázslat szállt volna le róla odajött egyenesen az ágyhoz. Felhúzott magához és a karjaiba vont. Elolvadtam a csókjától. Egy massza lettem, tehetetlen test. Az ujjai nemsokára bennem voltak, kabátostul döntött az ágyra és csókolt miközben csak a cipzárját húzta le és belém vezette a férfiasságát. Az első óvatos mozdulatok után keményen kezdett dugni, azt hittem beleőrülök annyira jó volt. A lábaimat köré fontam, mozogtam alatta sóhajtozva. Ügyesen kefélt, a prosztatámat rendesen beizzította. Mindenhol éreztem a kéjt, az összes kis porcikámban.


- Szétbaszlak- nyögte mielőtt belém robbant a magja. Magamhoz sem értem, mégis éreztem a belül súrlódó hímtag a csúcsra visz. Szinte egyszerre sültem el Daniellel együtt, a hasunk közé lövellt a spermám. Sírni tudtam volna annyira jól esett a kielégülés.


Nagyon nagyot élveztem, alig tudtam magamhoz térni akkor, amikor megrázva a testemet sürgetett, hogy szedelőzködjek.


Egy farmerben és egy pólóban hagytam el a rozzant lakást, aminek az asztalára Daniel ledobott egy adag pénzt, jóval többet, mint amennyivel jöttem a bérbeadónak.


Ezennel az új életem a kezdetét vette.


Sea


2011.nov.20.


3.


- Daniel- suttogtam mámorosan az éjjel, amikor a párnámat szorongattam. Vártam, de nem jött. Miután otthon rám törtek és visszavittek a Longogóba, Daniel magamra hagyott. Egy lány hozott be enni- inni, és amikor kiment, hallottam hogy fordul a kulcs a zárban. Teljesen kétségbe estem! Daniel fogva tartott! Csak akkor eszméltem, hogy fogoly vagyok egy bordélyban.


Mámorba vitt, amikor elhozott otthonról, alig voltam magamnál, nem mintha tudtam volna védekezni és nem mintha az otthagyott életem többet ért volna, de akkor is bántott.


Amikor vergődve túléltem az éjszakát, vágyak és kétségek közepette, reggel Linda gúnyos tekintetével találtam magam szembe.


- Mit képzelsz pajtikám? Öltözz fel szépen, vár a sika- mika! Takarítsd ki a szobákat! Porszívózz, szellőztess ki, cseréld le a lepedőket, töltsd fel a fiókokat óvszerrel, ürítsd ki a kukákat. Kis szőkeséged felfogta a csöppnyi eszével?


Felültem az ágyban és csak tátogtam.


- Daniel azt mondta kurva leszek, nem takarítónő!


- Daniel azt mondta- utánozott, miközben feltekerte egy hajtincsét az ujjai köré.


- Nem érdekel mit mondott a fiúm! Megértetted? Én vagyok a lányok közt, aki meg mondja, ki mit csinál, úgyhogy gyerünk! Szegény, idős Emma nem csinálhat mindent egyedül! Hogyha valami pedig nem tetszik, mehetsz klotyót takarítani madam!


Bumm neki!Kiosztott rendesen.


Arra eszméltem miután Linda bevágta maga mögött az ajtót-és nem zárta kulcsra-, nincs egyetlen ruhadarabom sem! Ellenben az egyik széken várt rám egy fekete harisnya, harisnyatartóval, egy rózsaszín, elöl gombos, rövid ujjú, mini köpeny, egy fekete csipke melltartó, és egy hozzáillő törtcsipkés bugyi!


Gondolhatjátok!


Örömmel vettem magamra zuhanyozás után mindent, tökéletesen illetek az alakomra. A lábamra egy pár centi magas, fekete keresztben pántos szandált került, és amikor megnéztem magam a tükörben teljesen beizgultam a látványtól. Végig is simítottam magam. A nyakam ívénél kezdtem a cirógatást, majd egyre lejjebb haladtam, a végén pedig rászorítottam a tanga bugyival fedett herémre.


Annyira keményen állt a farkam!


Egészen megduzzadt a szám, amit beharaptam a vágytól. Tökéletesen akartam kinézni, ezért a hajamat szerettem volna bespirálozni, de csak bezseléztem, és széthúztam a hullámokat. Így a vállamig érő, szőke tincsek szépen keretezték az arcomat.


Kifestettem magam, majd újra megcsodáltam a rám bámuló könnyűvérű szép lányt. Mert pont úgy néztem ki, mint egy csinibaba, egyáltalán nem látszottam fiúnak.


Gondoltam, hogy muszáj valamit kezdenem magammal, mert rettenetesen fel voltam izgulva, de azt szerettem volna, ha Daniel kényeztet, így megigazítottam a testhez álló köpenyt magamon, és úgy léptem ki a szobából, mintha bálba készülnék és nem takarítani.


A földszintről felfelé néző testőr-mellesleg, aki az egyike volt az elrablóimnak-, füttyentett elismerően egyet, amikor megpillantott. Elvörösödtem, de csak félredobtam a hajam, és nem figyeltem rá.


Azon gondolkodtam, merre keressem Danielt, úgy éreztem talán lent, a földszinten kellene keresgélnem. Amikor az őr mellém somfordált és rácsapott a fenekemre, elég dühös arcot vágtam.


- Ne szívd mellre kis travi, olyan szopós szád van, hogy megkérem a főnököt, soron kívül engem szopj le elsőre!


- Szerintem neked nyúlfarknyi van!- vágtam rá flegmán, majd beletúrtam a hajamba és riszáló fenékkel odébb álltam.


Persze Matt- mert úgy hívták a tagbaszakadt fickót-, hangosan röhögött rajtam.


- Nézzétek a fiú- lányt. A kis pöcsös szebb, mint bármelyikünk! -  hallottam a hátam mögül ekkor egy barna hajú lányt, aki egy rövid hajú, kis vékony, szeplős társával egyetemben bámult rám. Nem sértődtem meg inkább bemutatkoztam nekik, de akkor már nem volt kedvem fiú nevet mondani.


- Emi vagyok- nyújtottam feléjük a kezemet. Én pedig Katey, és ő Dana.


A lányok kedvesek voltak, nem szemétkedtek velem felsőbbrendűen, mint Linda. Elhívtak egy főzőfülkeszerű helyiségbe kávázni, cigivel is megkínáltak.


- Hogy bírod a Linda kiképzését?- kérdezte Dana.


- Hát… egy beképzelt majom.


- Vigyázz vele - intett a száját húzva Katey -, írtó féltékeny, főleg hogy mindenki tudja már Danielről, hogy fiú létedre megfektetett. Pedig eddig ám, csak csajai voltak.


- Bizony- erősítette meg a kedves, vörös hajú Dana.


- Tudod, minket is rendszeresen kefél, jó ha tudod mindannyian bele vagyunk zúgva, de csak Linda az, aki vele is szokott aludni.


- Csak tudnám, mit eszik rajta - vágott közbe a másik lány.


- Elég! Miért tartjátok fel a kis ribancot?- nyitott ránk Linda.- Kifelé a dolgodra!- mutatott nekem az ajtó felé.


Mint akit leforráztak, úgy álltam fel, és kelletlenül indultam fel a szobák felé.


Amikor éppen benyitottam volna az egyikbe; Daniel lépett ki a mellette lévő szoba ajtaja mögül. Ó anyám!


Azonnal megszédültem. Félve pillantottam rá, ő pedig mosolygott, akár egy isten. Fehér ing volt rajta, a hosszú haja csillogott, a fekete nadrágja rásimult a feszes csípőjére, és amikor közelebb lépett az orromba szivárgott az ismerős illat. Elkezdtem remegni.


- Jó reggelt szépségem!- Húzta végig a mutató ujját a rúzsos számon. Csak halvány rózsaszínnel festettem ki, inkább csak fényt adott olyan nyálas-vizes hatást.


- Gyönyörű vagy - udvarolt rekedten, majd magához húzott egészen. Amikor nekem feszítette a csípőjét azt hittem, belehalok, amikor pedig elkezdetett csókolni, mindenről elfeledkeztem.


- Édes vagy. Velem jössz egy különleges kuncsafthoz. Neked is szépen leesik majd egy kis plusz pénz.


- De eltűntek a ruháim- válaszoltam szomorúan, mert Daniel már is lefelé indult a lépcsőn és rohadtul fáztam nélküle.


- Így gyere, az ügyfél szereti a szobalányokat! Csak a kabátot vegyél.


Amikor beült mellém Daniel, a fűtés miatt intenzívebben éreztem az arcszeszét. Az nem tetszett annyira, hogy Katey is velünk jött, aki a másik oldalamon ült. Miniszoknyában, térdig érő csizmában, vörös rózsával oldalt a szép hosszú hajában. Daniel drága szőrmekabátja nyitva volt, ahogy a fehér márkás ingének a felső gombjai is.


Először rá se mertem nézni, a kezemet az ölembe ejtve bámultam lefelé, és a férfi fekete, lakkozott, méregdrága cipőjét figyeltem, miközben arra gondoltam mennyire egy kis, szánalmas ribanc lett belőlem.


A hó odakint hullani kezdett és valamiféle ajándéknak kezdtem magam érezni, amit majd valaki kibont. Arra gondolni sem mertem, hogy Katey is ott lesz. A női test látványa meztelenül mindig lelohasztott.


Alig utazhattunk tíz percet Daniel, a combomra tette a kezét. Egészen beleremegtem. Majd elkezdett simogatni, a keze mind feljebb csúszott, egészen odáig ahol a harisnya szára véget ért. A levegő is a tüdőmben rekedt, annyira felizgultam. Úgy vágytam a csókjára, hogy teljesen kiszáradt a szám.


- Katey, tölts egy kis italt nekünk- kérte Daniel, mintha megérezte volna a szomjamat.


A lány a tágas előtér borításán egy gombot nyomott meg, amit én előtte észre sem vettem. A Martini ízlett, le is húztam hamar. Daniel is úgy tett mind én, majd újra simogatni kezdett. A keze nemsokára a duzzadt farkamra vándorolt, ami csak úgy lüktetett a vágytól. Egészen finoman, bódítóan, a csipkén keresztül simogatott, Katey pedig a száját rágcsálta, mert le sem bírta a szemét venni Daniel kezéről. Ekkor Daniel előrehajolt és legnagyobb bosszúságomra váltott a lánnyal egy gyors csókot, mialatt továbbra is a péniszemet izgatta. Nagyon dühös voltam! Le is rántottam a kezét magamról, a szoknyarészt pedig összepréselt szájjal lesimítottam akár egy jó kislány.


Amikor szétszakadtak, olyan villámló szemekkel néztem Danielre, amiben benne volt minden dühöm. Daniel ekkor felnevetett, majd a hangos hahotája pimasz vigyorrá változott.


Hogy mennyire jól állt neki!


De Danieltől mit is várhattam volna! Csupán egy voltam a számára rendelkezésre álló halomnyi szukából. És mennyire fájt ez az újbóli felismerés. Egy dög!- mondogattam magamban. Piszkos dög!


- Katey! Vedd kezelésbe a fiút- szólt a legnagyobb döbbenetemre. Azt hittem, hogy valami mást jelent, de nem.


A lány szépen lecsúszott a lábaim közé!


Daniel pedig széjjeltette a lábam.


- Így- mosolyodott el, majd előre hajolt, hogy mindent jól láthasson. Ekkor felpillantottam és láttam, hogy a sofőr a visszapillantó tükrét úgy igazítja, hogy mindent jól láthasson.


- Én nem akarom-próbáltam összezárni a combomat.


- Ne ellenkezz, a dolog parancs!


Katey addigra félrehúzta a tangámat és a hímvesszőmet az arcához dörzsölte, simogató, kedves mozdulatokkal.


- Tök szép a farkad! - Jelentette ki, majd a nyelve lenyalogatta az elő cseppjeimet. Felnyögtem annak ellenére, hogy nem akartam, hogy egy lány szopjon le.


Amikor azonban tudatosult bennem, Katey ahhoz a nemhez tartozik amit nagyon nem szeretek, elkezdtem puhulni, ideges voltam és a pokolba kívántam az egész dolgot.


- Nem áll fel neki főnök, egészen lekonyult- mondta ráadásnak a lány, mintha a dolog nem lett volna nyilvánvaló.


- Kicsi szépségem- vette ekkor az államat a kezébe Daniel.-  Ne csináld ezt, hölgyvendégeket is ki kell majd elégítened.


Sóhaj szakadt ki belőlem.- Én nem tudok nőhöz érni, nem akarok.


- Várj - tette Daniel a kezét Katey vállára. - Csak szopd tovább, kemény lesz azonnal.


Ezzel Daniel közelebb csúszott hozzám és elkezdett finoman csókolni, majd egyre inkább elmélyítette a dolgot, a nyelve néha hirtelen mélyeket lökött bennem, majd visszavonult, lassabban csókolt, és kis idő múlva újra vadul.


Elolvadtam a karjai között nyöszörögtem és valóban nagyon kemény lettem újra.


Daniel csókolt mesterien, míg a farkamat profin szívta és szopta a lány.


- Elég- szólt váratlanul Daniel, amikor már a legjobb volt-, azonnal odaérünk.


Nagyon rossz volt!


Daniel elhúzódott mellőlem, Katey visszaült az ülésre, én pedig ott álltam ezer fokos lángon izzva, duzzadt szájjal, álló mellbimbókkal, és robbanásra kész, felajzott pénisszel.


Addigra az autó le is fékezett.


- Okos legyél kicsikém, nagyon fontos és pénzes kuncsafthoz hoztalak el. - Daniel végigsimított az arcom jobb felén, majd kiszálltunk. A kétemeletes családi ház rezzenéstelenül feküd a nagy tujafák között. Amikor egy negyvenes, rövid hajú kosztümös nő ajtót nyitott, azt hittem rossz helyre jöttünk.


Daniel kezet csókolt Marianak, majd mindannyian a tiszta faragott berendezésű nappali félébe vonultunk.


Kényszeredetten leültem Kateyel egyetemben, míg Daniel szánalmas, semmit mondó beszélgetést folytatott a vendéglátónkkal.


Pár perc múlva csak arra lettem figyelmes, hogy Daniel sudár alakja felemelkedik a székről és fejbólintás után kivonul.


- Akkor hétre jövök a madárkákért- majd egyszerűen kisétált.


Daniel elment, otthagyott engem annál a nőnél!


A pumpán egészen felment, és valószínűleg látszott is rajtam, mert Katey megszorította a karomat. Majd suttogni kezdett.


- Nyughass! Ki fogod bírni. Maria milliomos.


- Ki a faszt érdekel?- forszíroztam, de próbáltam barátságos arcot vágni.


- Kislányok, jöjjenek fel a szobámba!


Kezdtem rosszul lenni.


A sok pezsgő, amit az aprócska pogácsákkal elnassoltam az agyamba szállt, enyhén szédülni kezdtem.


Maria elvonult egy aranykeretes, zöld bársonnyal felszerelt paraván mögé, amikor pedig kijött álarcot viselt, a bal szeme felett fekete tollal, és egy bőr tangán kívül semmi nem volt rajta. Viszont, amikor a kezében megláttam a korácsot akkor nem örültem. Kurvára nem!


Magamban minden ribancnak elmondtam.


Katey bezzeg mosolygott!


- Térdre kislány - mosolyodott el Maria, Katey pedig elé ereszkedett.


- Nyald meg az úrnőd pináját.


- A lány nem teketóriázott, félre húzta Maria tangáját, és két úját szétnyitva, éppen hogy csak félretolta a nő nagyajkait, majd belenyalt.


Maria szeméremdombján kevés, erősen vörös szőr volt, hát azt hittem menten elhányom magam. Pedig nem volt csúnya, az egész nő a korához képest, szépnek volt mondható. Az arca kissé dominás, a rövid hajjal, az alakja átlagos, a mellei is nőiesen, picit voltak megereszkedve, elég nagy, sötét rózsaszín bimbókkal.


Katey egyre inkább belelovalta magát a nyalásba, Maria mind nagyobb terpeszbe tette a lábát, miközben a mellein húzkodta a benedvesített, fekete korbácsnyelet, amit néha-néha megszopogatott, mintha pénisz lenne.


- Nézzél csak gyönyörűségem! Hallottam micsoda kis csodabogár vagy. Emeld fel a kis ruhádat! - Mit tehettem volna? - A bugyit azt vesd le, kis butus. - Azt hittem szájba vágom, de persze levettem.


- Gyönyörű farkincád van. - Ezzel eltolta Kateyt fejét és odajött az ágyhoz ahol ültem.


Elém térdelt és elkezdte a golyómat nyalni.


- Gondolj Danielre- mondogattam magamban.


- Finom vagy nagyon, édes. - És ezzel hátradöntött az ágyra.


Piszok módon megijedtem, egész görcsbe rándult a testem. Ekkor szerencsére Katex is odajött, akivel elkezdtek mellettem csókolózni, Katey pedig közben a farkamat verte.Behunytam a szemem, hogy ne lássam őket, és megpróbáltam, csak Danielre koncentrálni. Amikor elkezdték egymást kinyalni, lassan araszolgatva odább csúsztam, és csak néha pillantottam rájuk.Legalább kétszer elélvezett Maria a nyalástól és az ujjazástól, amibe Katey részesítette.


- Ez nagyon jó volt! - hallottam Maria hangját. - Most jöjjenek az igazi élvezetek! - Na ekkor kezdtem picit megijedni.


- Fordulj meg kicsim. - Hasra fordultam, a két nőstény pedig elkezdett felváltva kényeztetni hátul. Kinyaltak annyira hogy csak úgy cuppogott a lukam, majd az asszony elkezdett ujjazni.


- Szűk a lyukacskád, ezt aztán szeretem! Remélem Daniel vigyázni fog rád, és nem engedi meg mindenkinek, hogy a csúnya farkát betegye neked.


- Azt én is remélem - nyöszörögtem válaszképp, mert akkorra már írtóra be voltam indulva.


Nem értettem miért kell a szőnyegre térdelnem. Azt hittem rosszul látok amikor Maria visszatért a spanyolfala mögül, ahová eltűnt pár percre.


Fekete felcsatolható műpénisz meredezett a szeméremdombján, uhh nagyon izgatóan festett.


- Megbasszuk ezt a szép popsit. - Csattant az első ütés a fenekemen. Megkorbácsolt rendesen, legalább hússzor ütött meg. Nem akartam, a könnyeim a megalázottságtól, mégis folyni kezdtek.


Amikor már hangosan zokogtam, éreztem a hideg zselét a fenekemnél. Maria elkezdte bedugni nekem a méretes, kissé felfelé hajlított műfaszt.


– Nem akarom! - sikoltottam ekkor fel.


- Dehogy is nem!- kiáltott Maria. - Miféle kurva vagy te? Nem fizetek Danielnek egy fillért sem, ha továbbra is engedetlenkedsz.


- Hagyjon békén - álltam fel. - Elmegyek!


- Aligha mész. Majd ha Daniel érted jön. Most szépen pedig vissza kutya pózba, mert meg akarlak dugni.


- Daniel, Daniel segíts! -Tisztára bepánikoltam, ordítottam keservesen. Amikor feltépte Daniel az ajtót Mariának tátva maradta szája.


- Hát te, te, te meg? - kérdezte hápogva.


- Mit gondoltál-szólt nyersen vissza Daniel- hogy nem figyelem végig miket csinálsz a lányaimmal?


- Túl messzire mentél Maria! Megmondtam, a szöszit nem dughatja meg senki rajtam kívül. Eljátszottad, keress más felhajtót.


Maria dühösen magára kapott egy köpenyt, a műfarkat leoldotta magáról.


Daniel nem hagyta, hogy felöltözzek, levette a bundáját és megpróbált kivezetni, de annyira remegtem az izgatottságtól és a félelemtől, hogy felkapott a karjaiba és a két csodálkozva néző nő kereszttüzében vitt ki, egészen a kocsiig.


- Túl hisztis vagy! Ezt a bért, amit most miattad nem fizettek ki nekem, neked kell ledolgoznod!- teremtett le, mielőtt rám csapta az ajtót.


Daniel előre ült a sofőr mellé, bevártuk Kateyt, és szó nélkül hajtottunk haza,  csak a halk sírásom kísért minket az úton.
Hozzászólások
További hozzászólások »
juddy ·
:heart: :smile:

Sofőr ·
Milliomos vőlegényem volt,de dobtam, mert nem koldult.Két hét múlva férjez mentem egy milliárdoshoz.

AmandaAdmin ·
Kedves Felhasználók!A tortenetek csapata új oldalt nyitott a meleg emberek számára: WWW.BOYSXX.SITE Ezer erotikus történetet gyűjtenek össze ott, vannak ismeretségek és kommunikáció. Meghívjuk Önt, hogy csatlakozzon. Az ingyenes regisztráció továbbra is nyitva áll

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha nem akarsz lemaradni: