Ha nem akarsz lemaradni:

Értesülj a legfrissebb történetekről első kézből ott, ahol akarod!

BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
Legfrissebb történetek:
A nők bosszúja, 1. felvonás. történetnek a folytatása.
(Fantázia történet)
A történet a fantázia szüleménye, BDSM és Horror keveréke, de alapvetően a horrorba tartozik....
Lecsúsztam a fal mentén, és széttárt lábakkal csupasz fenekemmel a padlóra ültem. A fejem...
Sziasztok! Ez egy skicc, az első írásom. Szeretnék rá őszinte kritikát kapni! A történetet...
Friss hozzászólások
Marthy: Tökéletes ritmusú, nagyon jól...
2024-03-28 15:47
Marthy: Tökéletes ritmusú, nagyon jól...
2024-03-28 15:46
Materdoloroza: Pedig én is vártam a folytatás...
2024-03-27 22:41
Dr. Stephen P. St.John: Sajnálom, hoyg nem tette egyér...
2024-03-27 20:43
lalityi9346: Várom nagyon a folytatást!
2024-03-26 17:27
Legnépszerűbb írások:
pff
Barbara, Kedves!<br /> A villamoson láttam meg a nevetésedet, mintha csak Te lennél, akkor...
Legnépszerűbb szerzők:

Lola szeretkezik

Lola szeretkezik
Lihegve, nyitott szájjal vetett rám hálás tekintetet. Lassan és érzékien ugrált rajtam, közben elragadtatással nézte, ahogy csupasz réséből előtűnik, majd tövig merül a farkam. Ilyenkor csak egy pillanatra állt meg, kéjesen nyögött egyet, aztán újra felemelkedett, és én megmarkoltam himbálózó melleit, figyeltem duzzadt csiklóját, ami kimagaslott húsos szeméremajkai közül. Kemény háj rezgett a hasán, éles vonal fölött gyűlt össze, finom dombokban omlott csípőjére, és testének buja mozgása közben, hatalmas bimbóudvarú mellének csúcsa egy magasságba került köldökének titkos vonallá szélesedő árnyékával.
A nyelvét is kidugta, amikor ráültettem az asztalra. Csukott szemmel élvezte lökő mozdulataimat, megadóan tárta szélesre lábait, puhán engedett utat keménységemnek, hol megnyílva, hol ráfeszülve döfködő fegyveremre. Nyáltól csillogó nyelvét mozgásom ritmusára nyújtogatta kifelé, ajkai körülölelték közben, hogy minél szorosabban szívják ficánkoló játéka alatt. Nem tehettem mást, rátapadtam ajkaimmal erre az izgató nyelvre, és ő mélyen bedugta a számba, mintha keresne valamit. Aztán hátravetette fejét, engedte, hogy lökéseim tehetetlenül himbálják testét. Mozgásunk ritmusára, szőke hajszálai a vállát simogatták, ágyékunk csattanva forrt össze egyre vadabbul. Lola nyögött, sóhajtozott, még mindig csukott szemmel, valami kellemes puhaságban lebegve élvezte a mély döféseket.
Jobb kezemmel magamhoz húztam tarkóját, fejünk ismét közel került, mire hosszan beszívtam alsó ajkát. A bizsergető érzés végigfutott mindkettőnk gerincén, és akkor megálltam egy pillanatra, kihúztam Lola kelyhéből a farkam, hogy megnézzem izgalomtól kipirult testét.
Titkos rése cuppanva vöröslött elő, éhesen tátongott, s nedveitől sikamlósan remegett meg. Azt gondoltam, senki másnak nincs ilyen buja pinája! Kisajkai vastag szárnyú pillangóként terültek szét, ingerlő élénkségük mágnesként vonzott. Nagy erő kellett, hogy pillantásomat elszakítsam róla, és ágaskodó farokkal végignéztem azon a testen, amelytől nőiesebbet elképzelni sem tudtam. Ahogy enyhén hátradőlve, telt combjait széttárva, kezeivel lazán támaszkodva az asztalon ült, éreztem robogó vérem lüktetését minden végtagomban. Gömbölyű vállai, puha karjai mellett domborodtak izgalmas mellei. Hetykén magasodó bimbói alatt lágyan omlottak hasára, alsó vonaluk mély vágattal húzódott hátra, aranyos hurkába vékonyodva, be, egészen a hóna alá. Kiszélesedő csípője szelíd lankában forrt össze hasa buja domborulatával. Figyeltem a szórt fényt, ahogy árnyékba fordulva veszett el köldöke alatt, hogy csupasz szemérmén izgatóan felbukkanjon újra. Tekintetemet már nem tudtam elszakítani nedvektől ragyogó virágkelyhéről. Le akartam merülni, tökéletesen belesimulni, összeolvadni vele, izzó bőrének rejtett mélységeibe feszíteni vértől lüktető húsomat.
De Lola felkacagott, majd csábító arckifejezéssel lecsúszott az asztalról, ringó csípővel lassan az ágyhoz sétált, négykézlábra ereszkedett, és fenekét megemelve, fejét a lepedőre hajtva nézett vissza rám. Ajkán nyál csillogott, amit kéjesen lenyalt. Telt combjai összesimultak, de világos foltjuk közül kipiroslottak húsos szeméremajkai. Célpontot mutattak nekem. Nem lehetett nekik ellenállni, ezért hevesen megmarkoltam párnás fenekét, zihálva széthúztam dombjait, és enyhén megnyíló ajkai közé illesztettem makkomat.
Mély, remegős sóhaj volt a válasz, éreztem rajta a türelmetlenséget, és hamar behatoltam, mert én sem bírtam volna sokáig kelyhének hiányát. Szűken feszült rám hüvelye, közben testének lüktetésén éreztem, ahogy kiélvezi a behatolás minden milliméterét. Aztán kintebb nyitotta combjait, és izgatottan néztem, amint keze előtűnik a lábai között, és vadul megmarkolja ölét.
Egy kicsit izgatta a csiklóját, majd hátrább nyúlt, ujjaival alagutat formázva fogta meg farkamat. Talán nekem akart még nagyobb örömet okozni, talán őt is felizgatta a kettős érintés. De én is élveztem, és mikor újra betoltam farkamat kelyhébe, csak félig merültem el puha szorításában. Eközben Lola ujjai masszíroztak. Aztán szorosabban markolta, kezével jobbra-balra mozgatta magában, így erősebben dörzsölődött hüvelye falához. Nekem is leírhatatlan érzés volt! Önkívületben dugtam tocsogó lyukát, de nem tudtam levenni szememet csábos pillantásáról. Ahogy nézett vissza rám, haja szétterülve a lepedőn, félig leeresztett pillái alól elhomályosodó tekintettel, láttam, milyen közel jár a csúcshoz.
Hirtelen megszűnt ujjai simogatása, fenekét nekem tolta, így farkam tövig merült belé. Felsikoltott, keze vadul ragadta meg csiklóját, majd egy hosszan tartó remegésben, állatias nyögéssel elernyedt.
Pinája bejárata lüktetve húzódott össze, míg én az ágyra nyomtam buja fenekét, csípőm valami ösztönös, ellenállhatatlan ritmusban vonaglani kezdett, és ujjaim vadul húsába martak. Az egész ágy reszketett, Lola lihegve markolta a lepedőt, én meg önkívületben mozogtam rajta, amikor fény lobbant szemeim előtt, forró patakok indultak meg testem rejtekéből, elárasztva minden zsigeremet kéjjel, hogy aztán testem rándulásai közepette Lola mindent befogadó résébe öntsenek ki…
Szorítottam húsát, sokáig nem engedtem el, mert azt akartam, hogy az érzés ne múljon el. Úgy éreztem, valahol magasan lebegek, ahol a legkisebb érintések is hatalmas kéjjel ivódnak belém. Ott, ahol az öröm illatán egyszerre esünk darabokra, ám mégis egymásba olvadva, a gyönyört keresve.
Hozzászólások
További hozzászólások »
Sinara ·
Nem hiszem, hogy gyakran mondanék ilyet, de a stílus, az ábrázolásmód tetszik, amit viszont agyoncsap a szegényes történet.
Igazat adok az előttem szólóknak. Klisés, és nem hoz mellette semmi újat. Mivel a szereplőkről, a körülményekről nem tudunk meg semmit, nem több az egész, mint egy viszonylag jól megírt szexjelenet, ami édeskevés.
Látok benned lehetőséget, de ez a történet nem lett jó. Legközelebb próbálj meg történetet írni, ne csak két test és egy dugás leírását!

stevler ·
Sokban hasonlít a kategória legtöbb írására, továbbá szenvedély, egyéniség és történet nélkül azok között is csak egyike marad a kevésbé sikerült próbálkozásoknak.

AmandaAdmin ·
Kedves Felhasználók! A Tortenetek csapata új oldalt nyitott a lányokkal való szex randevúzáshoz: WWW.TEENSFK.SITE Ezer erotikus történetet gyűjtenek össze ott, vannak ismeretségek és kommunikáció. Meghívjuk Önt, hogy csatlakozzon. Az ingyenes regisztráció továbbra is nyitva áll.

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha nem akarsz lemaradni: