Ha nem akarsz lemaradni:

Értesülj a legfrissebb történetekről első kézből ott, ahol akarod!

BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
Legfrissebb történetek:
Fordítás …. Eredeti történet: THE COLD CASE OF THE PIERCED WOMAN .... Szerző: Ronde .... Literotica;...
A mostani történetem az erotikustól a fantasy-ig terjed, benne bdsm és egyéb elemekkel. Jó...
Korábbi két történetemmel párhuzamosan fut a történet.
Fordítás …. Eredeti történet: COLD CASES AND HOT NIGHTS …. Szerző: Ronde ... Literotica; 2023<br...
Ketten különleges születésnapi ajándékot kapnak. Egy showműsor felejthetetlen zárószámmal...
Friss hozzászólások
laci78: nem semmi továbbra sem! Reméle...
2024-04-23 17:20
CRonaldo: Nagyon jó ez a story! Nekem te...
2024-04-23 12:09
kaliban: Folytasd!
2024-04-22 18:25
KutyaSzex: Szia! Van kutyád, és szeretnéd...
2024-04-21 14:04
KutyaSzex: Szia! Van kutyád, és szere...
2024-04-21 14:02
Legnépszerűbb írások:
pff
Barbara, Kedves!<br /> A villamoson láttam meg a nevetésedet, mintha csak Te lennél, akkor...
Legnépszerűbb szerzők:

Liz élete (második fejezet)

2.fejezet
…megfogtam a combját, és végigsimítottam rajta a kezem. Aztán felértem, és megfogtam a fenekét. Ebben a bódult állapotban jutottunk el egész az ágyig…
***
Elértünk végre az ágyhoz, de még mindig össze voltunk ragadva. Érdekes, hogy Sunny milyen erősen tudott csókolni. Nagyon határozott volt. Lefeküdtünk. Már nem volt annyi pillangó a hasamba. Sunny feltűrte a pólómat, hogy könnyebben odaférhessen a hasamhoz. Lassan, érzékien simította végig kezét a köldökömtől a mellemig, majd megállt. Vágyakozó pillantást vetett két hatalmas, barna szemével az arcomra, majd elkezdte puszilgatni a hasam. Egyre feljebb ért. Éreztem, ahogy orrán át kijön az a meleg, párás levegő. Fújtatása csiklandozta a hasamat. Amikor a mellemhez ért, csak egy puszit nyomott a balra, de a toppom még ott volt. Aztán feljebb húzta a pólóm, és levettem. Felért a nyakamhoz, és megállt annál a résznél, ahol a nyakam és az állam összeér. Ott kinyújtotta rózsaszín nyelvét, és megnyalt. Végig felért a számig. Belegyömöszölte a nyelvét, majd ajkai hozzátapadtak az enyémhez. Nyelve lement egészen a torkomig. Nagyot nyögtem, majd megfogtam a derekán a pólót, és elkezdtem levenni. Sunny automatikusan kinyújtotta a két kezét, hogy le tudjam róla venni a felsőjét. Hát így feküdtünk ott, és smároltunk vagy fél óráig, mikor hallottam, hogy megállt egy kocsi a ház előtt. Anya! Szerencsénkre –mondhatni- kijózanodtunk. Felvettük a pólónkat, a könyveket felkaptuk, majd belemélyültünk. Anya kinyitotta a bejárati ajtót, majd megszólalt:
-Liz, itthon vagy?
-Persze, anya. Sunny is átjött hozzánk -jött a válasz.
Hallottam, ahogy lerakja a cuccait, majd elindul a lépcsőn felfelé. Féltem, hogy mi lesz. Benyitott, meglátta a kivett CD-ket a Hifi mellett, és a szétfetrengett ágyat.
-Hát itt meg mi volt?! –nézett felhúzott szemöldökkel.
-Párna csata, anya. Úgy gondoltam, hogy a függvények unalmasak. –néztem rá nagy szemekkel. Komolyan, hogy lehetek ilyen béna? „a függvények unalmasak…”. Ennél rosszabb dumát még senki sem hallott szerintem. Ahogy lesütöttem a tekintetem, a szemem sarkából megpillantottam a zacskót. Ha anya észreveszi, buktunk. Gyorsan kinéztem az ablakon, majd arra mutatva megkérdeztem: Az ott nem Joe Bakers? (Ő a volt barátom) Mind anya, mind Sunny odament az ablakhoz, és én a szer után nyúltam. Gyorsan becsúsztattam a bugyimba.
-Hol van? Nem látom. –hitetlenkedtek anyáék.
-Lehet, hogy nem is ő volt. –mondtam, és mosoly ült az arcomra.
Aztán elfordultak. Anya kiment, és még tett egy epés megjegyzést, de már nem nagyon hallottam. Olyan félvállról beszélt. Ahogy visszafordultam, Sunnyt láttam, ahogy pakol a táskájába. Behúzta a cipzárt, vetett egy mélybeható pillantást rám, és kilépett. Még hallottam, ahogy elköszön anyától. Én meg csak hátradőltem az ágyamon, és gondolkoztam, hogy mi lesz mi lesz másnap a suliban.
Előző részek
Hozzászólások
fannyka ·
Juj. Hát nem is tudom hol kezdjem. Elolvastam mindkét fejezetet, de ez így még nagyon kezdetleges. Azt látom, hogy többet akarsz egy silány szextörténetnél, és ez mindenképp dicséretes, csakhogy mégsem sikerül nagyon többet mutatni annál. Először is a karakterek megismertetésével egyáltalán nem foglalkozol. Igen, leírod a főszereplő külsejét, de úgy igazán semmit sem tudunk meg róla, hogy milyen az egyénisége, stb. A barátnőről meg még kevesebbet. Ez nagyon fontos lenne ahhoz, hogy több legyen a mű egy szimpla pornónál.
Eddig a történettel sem sikerült többet mutatnod az átlagnál. Egyelőre ez egy teljesen középszerű sztori, amivel nem lenne baj, ha valamivel egyedivé tennéd, de sajnos ilyesmiről nincs szó.
Többször is érthetetlen okból váltogatod az igeidőket, ami elég zavaró. Az erotikus rész leírása pedig inkább felsorolás jellegű, a szenvedélyt nem igazán érezni ki belőle.
Nem mondom, hogy menthetetlen vagy, de ezen még sokat kell dolgozni, hogy egy olvasó számára is érdekes sztori legyen belőle.

AmandaAdmin ·
Kedves Felhasználók! A Tortenetek csapata új oldalt nyitott a lányokkal való szex randevúzáshoz: WWW.TEENSFK.SITE Ezer erotikus történetet gyűjtenek össze ott, vannak ismeretségek és kommunikáció. Meghívjuk Önt, hogy csatlakozzon. Az ingyenes regisztráció továbbra is nyitva áll.

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha nem akarsz lemaradni: