Ha nem akarsz lemaradni:

Értesülj a legfrissebb történetekről első kézből ott, ahol akarod!

BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
Legfrissebb történetek:
A nők bosszúja, 1. felvonás. történetnek a folytatása.
(Fantázia történet)
A történet a fantázia szüleménye, BDSM és Horror keveréke, de alapvetően a horrorba tartozik....
Lecsúsztam a fal mentén, és széttárt lábakkal csupasz fenekemmel a padlóra ültem. A fejem...
Sziasztok! Ez egy skicc, az első írásom. Szeretnék rá őszinte kritikát kapni! A történetet...
Friss hozzászólások
Dr. Stephen P. St.John: Sok gondolatom volt, de végül...
2024-03-28 20:01
Marthy: Mmm! Lányként os imádós történ...
2024-03-28 16:03
Marthy: Tökéletes ritmusú, nagyon jól...
2024-03-28 15:47
Marthy: Tökéletes ritmusú, nagyon jól...
2024-03-28 15:46
Materdoloroza: Pedig én is vártam a folytatás...
2024-03-27 22:41
Legnépszerűbb írások:
pff
Barbara, Kedves!<br /> A villamoson láttam meg a nevetésedet, mintha csak Te lennél, akkor...
Legnépszerűbb szerzők:

Lexi Naplója II. - Falhoz Állítva

Megremegett testem ujjainak érintésétől, miközben a vágy tüze lángolt lábaim közt. Dénes kezei lassú tempóban vándoroltak hasamon, majd melleimet masszírozva kényeztette izzó szervem és megnagyobbodott csiklóm. Ujjai mozgása végigjárták lábaim és a kéjtől halk sóhajok hagyták el számat. Kedvesem ajkai több kívánalmat ébresztettek bennem, amint nyakamat csókolgatta, viszont még ez sem csillapította szomjam, s ekkor fenekemet hátratoltam merev férfiasságához, majd óvatosan mozgattam csípőmet.

Lassan nyomult beljebb belém a gyönyör, miközben én egyre inkább azt akartam, hogy a kéj bennem maradjon. Felsóhajtottam, ahogyan megéreztem Dénes kockahasát fenekemen, és tenyereit kemény bimbóimon. Ajkait tapasztva lapockáimra indult meg kezem feneke felé és a kívánalom erejével húztam magamhoz. Úgy dobbant a szívem, ahogyan Deni ágyéka ért hozzám, és úgy éreztem, mintha a hosszú pillanatokban mozognék mámorral telve.

Szerelmem tempóját a tüzes szenvedély diktálta, és ágyékát a vágy keményítette, melytől kötődésem hozzá csak erősebb lett. Testem minden tájékán éreztem Deni lökésének hullámait, miktől önkénytelenül kéjnyögések hagyták el ajkaimat. A mámor szele csapta be szemeim; ekkor az élvezet olyan magasra nőtt bennem, hogy szerelmem testéhez löktem magam. Kívánalomtól tüzes száját ízlelve meresztettem körmem fenekébe és ragadtam meg tarkóját.

Miután izmos karjával felemelt, átkulcsoltam derekánal a lábaimat. Csípőjét lassan mozgatta. Fenséges volt, ahogyan kemény férfiasságát gyenge, érzéki mozdulatokkal tolta be, majd ki. Véget nem érő hosszúságnak éreztem és a kéj vele együtt terjedt el testemben, melyből a mámor már kezdett kiválni.

Az érzéstől megfeszültem. Húztam magamhoz Denit, miközben növelte a tempót, melytől kéjnyögések törtek ki belőlem, míg végül a gyönyör fortyogó lávaként öntött el.

Lehulltam térdeimre és éhes ajkaim közé vettem vágytól izzó férfiasságát. Kezemet sem hanyagoltam. Ezalatt szerelmem halk szusszanásait, sóhajait hallottam. Néhány pillanat múlva csillapította éhségem és töltött el az utolsó cseppig.
Előző részek
Hozzászólások
AmandaAdmin ·
Kedves Felhasználók! A Tortenetek csapata új oldalt nyitott a lányokkal való szex randevúzáshoz: WWW.TEENSFK.SITE Ezer erotikus történetet gyűjtenek össze ott, vannak ismeretségek és kommunikáció. Meghívjuk Önt, hogy csatlakozzon. Az ingyenes regisztráció továbbra is nyitva áll.

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha nem akarsz lemaradni: