Ha nem akarsz lemaradni:

Értesülj a legfrissebb történetekről első kézből ott, ahol akarod!

BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
Legfrissebb történetek:
Fordítás …. Eredeti történet: THE COLD CASE OF THE PIERCED WOMAN .... Szerző: Ronde .... Literotica;...
A mostani történetem az erotikustól a fantasy-ig terjed, benne bdsm és egyéb elemekkel. Jó...
Korábbi két történetemmel párhuzamosan fut a történet.
Fordítás …. Eredeti történet: COLD CASES AND HOT NIGHTS …. Szerző: Ronde ... Literotica; 2023<br...
Ketten különleges születésnapi ajándékot kapnak. Egy showműsor felejthetetlen zárószámmal...
Friss hozzászólások
laci78: borzalmas, bing-szintű fordítá...
2024-04-25 16:07
Materdoloroza: Nekem is tetszik. Sajnálom, ho...
2024-04-25 12:54
kaliban: Ez nagyon jó lett! Gratulálok!
2024-04-24 16:25
kaliban: A sztori jó, megért volna egy...
2024-04-24 16:00
kaliban: Továbbra is tetszik! Várom a f...
2024-04-24 13:37
Legnépszerűbb írások:
pff
Barbara, Kedves!<br /> A villamoson láttam meg a nevetésedet, mintha csak Te lennél, akkor...
Legnépszerűbb szerzők:

Lexi naplója I. - 2 Hét Után

Csodás íze volt. Végig simította megtelt makkja a szájpadlásom, mikor Deni falloszát engedtem be ajkaim közt, miközben nyílását izgattam. Vékony ujjaim törzsén pihent, addig, amíg nyálat nem csorgattam kis szerelmemre és megmozdultak a gyönyörrúdon. Halk szusszantásaiból ítéltem meg, hogy jó neki, amit csinálok; nagyszerű érzés volt, hogy ilyen örömöt okozhatok az egyetlenemnek pusztán az ajkaimmal. Eres pénisze ki-be járt a számba, miközben izmos felsőtestét befeszítette, mire én verni kezdtem kemény törzsét és nem kellett sok ahhoz, hogy robbanjon. Megragadta hosszú, barna hajamat és egy nagy sóhajjal kísérve lőtte a napi adagot dús ajkaim között be a torkom felé. Spermájának édesebb íze volt, mint a kis szerelmemnek, akit addig tartottam számban, amíg az összes fehérje nem utazott át belém. Utolsó mozdulatokat megtéve néztem fel Deni kielégült arcára, mitől én is elmosolyodtam. Egyedül egy dolog volt, ami bántott; még pedig az, hogy én még ruhában voltam és a bugyim teljesen átnedvesült éhes vaginámtól.

- Takarítsd le magad, szívem! - hangzott számból, miközben ujjaimmal elkezdtem kikapcsolni fehér blúzom. - Várlak tíz perc múlva - nyaltam körbe ajkaim.

Deni bólintott.

Felkelt az ágyból és a fürdőbe ment, ezután én levetkőztem, és meztelen testemet elhelyeztem az ágyszélén: széttártam lábaim, hogy Deni első megpillantása rajtam az a vágytól duzzadt csiklóm és tűzvörös vaginám. Lassan telt az a tíz perc, és eldöntöttem, hogy, amíg a szerelmem megtisztítja magát és újra töltődik, addig én kényeztetem magam. Viszont olyannyira elkapott a hév, hogy mikor Deni kijött a fürdőből én hason feküdve ujjaztam magam; mikor megláttam kókadt péniszét még inkább beljebb dugtam két ujjam. A nézésemtől, nyögésemtől és maszturbálásomtól magához nyúlt Deni is és a fallosza egy pillanaton belül merevedni kezdett.

- Gyere! - suttogtam, miközben feltámaszkodtam kutyapózba.

Nagy nehezen sikerült kihúznom magamból ujjaim, de elvenni onnan nem sikerült és tovább izgattam csiklómat. Ekkor éreztem, hogy Dénes feltérdelt mögém, majd megéreztem benyálazott makkját, ahogy végig simította vaginámat, aztán belém helyezte kedvesemet. Felszisszentem attól, ahogy befele nyomta a merev péniszét; ekkor elvettem kezem és támaszkodásra használtam.

Elolvadtam az érzéstől, amint két hét után magamban tudhattam Dénes eres péniszét. Az egyre gyorsabb tempótól dülöngéltek melleim előre-hátra, amíg rám hajolt Deni és megragadta az egyiket. Ekkortól támadtak ki belőlem a kéj rövid, viszont hangos nyögései.

Kihúzta magát kitágult vaginámból, majd térdére helyezkedett, mire én teljesen éhezve cselekedtem: megfordultam, aztán azonnal ráültem merev szervére. Szerelmem ajkaival kemény bimbóimat szopta, miközben magához tolt nagy kezeivel. Hangom nem csitult, sőt, egyre hangosabb lettem, ahogy lakomázó szervem tövig befogadta Dénest egymás után.  Elképesztő volt meztelen testét érezni, ahogy az enyémhez simul.

Hevesen csókoltam meg, mire hátra dőltem, és Deni csípője veszedelmesen felgyorsult, mitől megfagytam és a gyönyör elvált vaginámtól, repülni kezdett a fejem felé. Dénes a nyakamat csókolgatott és ajkaimat nyögések hagyták el.

Szerelmemmel mindketten éreztük, hogy az egyre hevesebb lökések hamar átléptetnek minket Csodaország kapuin. Deni izzadt testének érzése arra késztetett, hogy belemélyesszem fogaim vállába, és körmeimet végig húzzam hátán. A gyönyör úgy kapott el, hogy szívem, mint a dobverő dobogott; testem pedig megvonaglott, viszont Dénes nem állt le, és azt a húsz másodpercet is végig mozogta, mikor is egy újabb, hatalmas tárat lőtt belém. Formás fenekére simítottam kezeim, majd magamhoz toltam, és így minden belém ment.

Fenséges percek voltak, melyek után szerelmemmel hosszan öleltük egymást, aztán elaludtam Dénesen. Ilyen szex még nem volt köztünk, szóval lehet, hogy két hetente kellene összebújnunk, hogy a vágy a maximumra vágtasson a kéjjel, mely ma járt át mindkettőnket.
Hozzászólások
AmandaAdmin ·
Kedves Felhasználók! A Tortenetek csapata új oldalt nyitott a lányokkal való szex randevúzáshoz: WWW.TEENSFK.SITE Ezer erotikus történetet gyűjtenek össze ott, vannak ismeretségek és kommunikáció. Meghívjuk Önt, hogy csatlakozzon. Az ingyenes regisztráció továbbra is nyitva áll.

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha nem akarsz lemaradni: