Ha nem akarsz lemaradni:

Értesülj a legfrissebb történetekről első kézből ott, ahol akarod!

BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
Legfrissebb történetek:
Fordítás …. Eredeti történet: THE COLD CASE OF THE PIERCED WOMAN .... Szerző: Ronde .... Literotica;...
A mostani történetem az erotikustól a fantasy-ig terjed, benne bdsm és egyéb elemekkel. Jó...
Korábbi két történetemmel párhuzamosan fut a történet.
Fordítás …. Eredeti történet: COLD CASES AND HOT NIGHTS …. Szerző: Ronde ... Literotica; 2023<br...
Ketten különleges születésnapi ajándékot kapnak. Egy showműsor felejthetetlen zárószámmal...
Friss hozzászólások
vulipugi: Igazán minőségi történet. Érze...
2024-04-17 17:56
laci78: engem az elején elvesztett azz...
2024-04-16 13:32
sentinel: Sentinel néven visszajöttem. M...
2024-04-16 07:39
sentinel: Sentinel néven visszajöttem. M...
2024-04-16 07:38
terelek: Nem izgató, de jó kis sztori....
2024-04-15 09:09
Legnépszerűbb írások:
pff
Barbara, Kedves!<br /> A villamoson láttam meg a nevetésedet, mintha csak Te lennél, akkor...
Legnépszerűbb szerzők:

Levelek

A Nő levele:

Kedvesem! Nem akartalak felizgatni. Tudhattam volna, hogy veszélyes egy férfi ölébe ülni. A leveleid mindig hatással vannak rám. Úgy tudsz a szeretkezésről írni, mintha valóságos lenne. Olyan érzésem van, hogy ebben Neked tapasztalatod és gyakorlatod van. Ne sértődj meg rám, nem akarlak bántani. Nagyon sokszor elolvastam az általad leírtakat. A szavak mögé akartam látni, amit lehet, furcsának tartasz. Tudom, hogy tudod, hatással vagy rám. Valahol nagyon őszinte voltam Hozzád. Maradt egy rés, amelyen keresztül megérintetted a lelkem. Így van, nem is akarom titkolni. Éreztelek szinte fizikailag is. A gondolataim összekuszálódtak, s ezért döntöttem úgy, száműzetésbe vonulok. Nem szeretem, ha a gondolataim nincsenek a helyükön. Én nagyon nehezen engedem el magam. Uralom a az érzéseimet, de ha valakinek sikerül ezt feloldani, akkor magas hőfokon égek. Érzem, hogy Te érzékeny férfi vagy. Tévedek? Nagyon kényelmes volt az öledben ülni, sőt élvezetes. Köszönöm a finom, puha meleget, amit ott éreztem. Éreztem a szád melegét . Szeretném, ha éreznéd, ahogyan megpuszillak. Lágyan, finoman. Még mindig szeretettel gondolok Rád. A szád még a számon van. Befejezem a levelem. mert akkor a száműzetésem nem ér véget.

A Férfi levele:
Szeretném, ha szeretnél. Igaz, hogy veszélyes az ölembe ülni, de olyan izgatóan veszélyes. Azt írod, hogy nem akartál felizgatni. De igen, izgass, izgass. Tudod, reménykedem, hogy a józan mérlegelést felváltja az érzelmek vihara és a test parancsa. Nincs annál gyönyörűbb dolog, mint amikor behunyt szemmel átadjuk magunkat a testünk sikamlós kívánásának. Amikor megnyílsz, kitárulkozol lelkileg, és örömmel fogadod a testedbe hatolásomat. Ezért nem szeretnék tolakodóbb lenni, hanem megvárom, amíg Te jelzed, hogy KÍVÁNOD. Jól érzed az éteren keresztül, hogy érzékeny vagyok. Amikor olvasom a leveled, felizzok, és valóságosan érzem a szád a számon, a fenekedet az ölemben lassú ütemben mozogva. A kezem a melleden, érzem a keményedő bimbókat, és amikor a szád szétnyílik, és a nyelvünk vad táncba kezd, már nincs, ami megállítsa a testünk vágyát. Boldoggá tesz az a tudat, hogy a kedves kis puncid sikamlósan kéri a kemény faszom gyengéd behatolását (érezd) Szemben velem az ölemben lassan tövig nyeled a forró nunidba, és amikor a szemedet nézem, csodálatosan ragyog, szinte szikrázik. Lágyan ringatózva kezdjük az ösztönös édes baszásunkat, amit nagyon nehezen tudnék más szavakkal leírni. Érzem, hogy ma erre gondolva el fogok élvezni Veled. Ha mindezt Te is átéled és megárad a tűzforró édes pinagecid, gondolj arra, hogy éppen akkor árad beléd az én gyöngyöző gecim is. Sokáig szeretnék Benned maradni és élvezni minden pillanatát.

Reménykedem, hogy így történik minden, ahogy leírtam. Szépen kérlek, ne félj a szavaktól, amiket írtam, hiszen ez csak a miénk. Szeretettel ölellek.
Hozzászólások
További hozzászólások »
Aspartia ·
Egyre érdekesebb és érdekesebb történetek kerülnek fel ide... pinageci rulez... :no_mouth:

endzsy ·
Jézusatyaisten!! pinageci?! Egyre kevésbé értem, hogy ezek az írások hogyan kerülnek ide, pláne az erotika kategóriába. Ha valamikor hányni óhajtanék, majd elolvasom még párszor ezt, meg még egy-két színvonalas írást... :flushed: :flushed: :flushed:

AmandaAdmin ·
Kedves Felhasználók! A Tortenetek csapata új oldalt nyitott a lányokkal való szex randevúzáshoz: WWW.TEENSFK.SITE Ezer erotikus történetet gyűjtenek össze ott, vannak ismeretségek és kommunikáció. Meghívjuk Önt, hogy csatlakozzon. Az ingyenes regisztráció továbbra is nyitva áll.

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha nem akarsz lemaradni: