Ha nem akarsz lemaradni:

Értesülj a legfrissebb történetekről első kézből ott, ahol akarod!

BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
Legfrissebb történetek:
A nők bosszúja, 1. felvonás. történetnek a folytatása.
(Fantázia történet)
A történet a fantázia szüleménye, BDSM és Horror keveréke, de alapvetően a horrorba tartozik....
Lecsúsztam a fal mentén, és széttárt lábakkal csupasz fenekemmel a padlóra ültem. A fejem...
Sziasztok! Ez egy skicc, az első írásom. Szeretnék rá őszinte kritikát kapni! A történetet...
Friss hozzászólások
Marthy: Mmm! Lányként os imádós történ...
2024-03-28 16:03
Marthy: Tökéletes ritmusú, nagyon jól...
2024-03-28 15:47
Marthy: Tökéletes ritmusú, nagyon jól...
2024-03-28 15:46
Materdoloroza: Pedig én is vártam a folytatás...
2024-03-27 22:41
Dr. Stephen P. St.John: Sajnálom, hoyg nem tette egyér...
2024-03-27 20:43
Legnépszerűbb írások:
pff
Barbara, Kedves!<br /> A villamoson láttam meg a nevetésedet, mintha csak Te lennél, akkor...
Legnépszerűbb szerzők:

Levél a Télapónak

Levél a Télapónak


-------------------------------------

Írta: reohoko ©
Fordította: Pavlov (pavlov@primposta.hu)
Az itt leírtakat otthoni kipróbálásra egyáltalán nem javasoljuk, de ha mégis megtennéd, dobj róla egy e-mail-t... :>
2006. november

*************************************

Köszönet, múzsám, az ihletért; bátorításod nélkül elvesznék.

*************************************

Kedves Télapó!


Azért írom neked ezt a levelet, mert tényleg kéne pár dolog. Nagyon jó kislány voltam, mindenféle értelemben.
Ott volt például az utolsó évesek meccse. Szegény Steve-et a legrosszabb helyen rúgták meg a labdával. Azt mondta, jól van, de később a bulin beszélgetni kezdtünk. Azt mondta, nagyon jól nézek ki az összecsomózott pólómban (tudod Télapó, ez a nagy melleim miatt van, mert sosem kapok elég nagy melltartót). Azt mondta, nagy fájdalmai vannak, és talán segíthetnék neki.

Bevitt a vécébe, és elővette. Igaza volt! Nagyon meg volt duzzadva! Kemény volt, a vége pedig lila és dagadt! Egyáltalán nem úgy nézett ki, mint bioszórán azok a képek! Azt mondta, ha egy kicsit megsimogatom és megpuszilgatom, rögtön jobban lesz. Pár percig simogattam, de amikor megpusziltam, megrándult, és olyan sűrű krém jött ki belőle! Annyira aggódtam! De azt mondta, semmi gond. Hát úgy tűnt, rendbehoztam, mert egy idő után lelohadt neki.
Miután leérettségizünk, volt az a medencés buli Jody-éknál. A szülei a hétvégére elmentek valahova, úgyhogy nagy bulit terveztünk. Úgy volt, hogy mind korán odamegyünk, hogy segítsünk, de mikor odaértem, sehol nem volt senki. Hátramentem a ház mögé, ahol Roy és Jody a medence szélén csókolóztak! Jody éppen napozhatott, mert nem volt rajta melltartó, és Ricky éppen a mellbimbóját kente be naptejjel. Egy kissé hűvös volt, a bimbók elég keménynek tűntek. Visszamentem, hogy nekikezdjek a készülődésnek.
Pár perccel később azt hallottam, hogy Jody felkiált! Kinéztem. Jody hason feküdt, Ricky pedig a csupasz fenekét kenegette (Jody is olyan lány, aki nem szereti a fürdőruha nyomát a testén), de az ujjával Jody popsilyukába is kent egy kis krémet! Ez biztos fájt! Éppen ki akartam menni, hogy figyelmeztessem, amikor elővette a micsodáját és azt is bekente! Olyan volt, mint Steve-é: csöpögő, kemény, a vége pedig nagy és lila. Aztán Jody popsilyukához illesztette a micsodája végét, és gyorsan bedugta! Jody megint felkiáltott! Azt hittem, a srác bántani akarja.

Mikor kimentem, Jody kiáltásai kezdtek nyögésekké válni, úgyhogy megálltam. Biztos akartam lenni benne, hogy helyesen cselekszem. Ahogy Ricky hátulról pumpálta, Jody nyögdécselt és sikítozott. Rick hirtelen felnyögött és kikapta a micsodáját Jody popójából. Jody megfordult és mélyen a szájába vette! Ricky lehunyt szemmel, nagyokat nyögve nyomogatta Jody szájába a micsodáját. Teljesen össze voltam zavarodva, de mikor láttam, hogy Jody nagyon is élvezi, visszabújtam.
Nem tudom, miért, de teljesen libabőrös voltam, és picit remegtem is. Mint régen, amikor a fiúkat néztem, akik a vonatsíneken vagánykodtak. Pisilnem kellett. Amikor meg akartam törölni, láttam, hogy teljesen nedves vagyok! Még a kis kopasz is kidugta a fejét!
Olyan jó volt megsimogatni a fejecskéjét… Úgy felejthettem az ajtót, mert ekkor jött be Jody. Megkérdezte, hogy láttam-e, amit ő és Ricky csinált. Mondtam neki, hogy láttam. Arra kért, hogy ne mondjam el senkinek. És én nem is mondtam el senkinek. Látod, hogy milyen jó kislány voltam?

Szeptemberben, a suli első hete alatt az új szobatársam, Amy (biztos ismered, szőke, alig van melle, és sokat lóg a konditeremben) azt mondta, hogy ha kitesz egy jelet az ajtóra, ne menjek be a szobába. Hát egyszer annyira kellett pisilni, hogy beszaladtam, észre se vettem a jelet. Nyögéseket hallottam a szobából, úgyhogy bekukkantottam.
Amy az ágyán feküdt. A pólója a melle fölé volt húzva, az egyik ujja pedig ki-be járt a cuncijában. A másik keze a mellbimbójával játszott. A szeme csukva volt. Aprókat nyögdécselt, a csípője körbe-körbe járt, és keményen a kezének feszült. Hirtelen felemelkedett a feneke és megremegett, aztán lassan visszaereszkedett az ágyra, és a lába közül az ajkához húzta a kezét. Kinyílt a szeme, és meglátott. Elég meglepettnek tűnt, de aztán elmosolyodott.
Behívott a szobába. Azt mondta, mutatni akar nekem valamit. Szétnyitotta lábát és ott volt a cunija! Teljesen nedves volt, és az ajkak ki voltak tágulva (bár nem voltak olyan duzzadtak, mint az enyém). Csupa vörös volt. A pöcköcskéje kisebb volt, mint az enyém, de jól kint volt a vége. Meg is lehetett fogni!
Elmondta, hogy ez nagyon jó érzés volt (mintha nem tudtam volna). Az ujjaival simogatni kezdte a pöcköcskét, és közben engem nézett. Megkérdezte, hogy én is szoktam-e. „Ahh hát persze! Mindenki szokta!” gondoltam. Persze nem tudtam, hogy ezt elmondhatom-e neki, úgyhogy azt mondtam, hogy szoktam.

Azt kérte, hogy mutassam meg neki. Egy kissé aggódtam, de ő megnyugtatott. Így hát levettem a pólómat és az ágyam szélére ültem. Amy sürgetésére szétnyitottam a lábamat és megmutattam neki titkos kis testrészemet. Azt akarta, hogy mutassak meg mindent! Hogy hol szeretem az érintést, mi a jó nekem, és ilyeneket. Annyira jó érzés volt, hogy mindenről megfeledkeztem. A szemem lecsukódott, az izmaim összehúzódtak három ujjam körül.
Hirtelen újabb érintést éreztem. A szemem kinyílt: Amy előttem térdelt a padlón, és a pöcköcskémet nyalogatta! Gyorsan elvettem onnan a kezem, és le akartam állítani, amikor hirtelen megremegtem. Csodálatos volt! Sosem éreztem még ilyet! Levegőt sem tudtam venni, az izmaim nem működtek, az egész testem remegett. Ó, Télapó, olyan jó volt!
Amy belémdugta az ujjait. A keze kisebb, mint az enyém, úgyhogy két ujja nem volt elég. Kértem, hogy dugjon be többet. Könyörögtem, hogy dugjon be többet. Az egész kezét bedughatta volna, olyan kicsi volt.
A pöcköcskét nyalogatta, és belülről simogatott. Annyira jó volt! Pár perc múlva éreztem, hogy sokkal jobban remegek. Reszkettem, borzongtam. Azt hiszem, fel is sikoltottam. Éreztem, hogy az izmaim körülszorítják a kezét, de nem tehettem róla. Teljesen elvesztettem a fejem.

De el is felejtettem, miért rohantam haza; még mindig pisilni kellett. Kértem Amy-t, hogy hagyja abba, hogy kiszaladhassak a vécére. Vagy legalábbis azt hiszem, kértem, mert olyan jó volt, hogy gondolkozni is alig bírtam. Nem engedett el! De nem bírtam tovább pisilnem kellett. Próbáltam eltolni Amy fejét, de ő visszanyomult. Már nem bírtam tovább, úgyhogy pisilni kezdtem. Pont az arcára.
Nagyon féltem, hogy erre mit fog tenni. De nem kellett volna félnem. Annyira boldog volt. Cuppanva kihúzta belőlem a kezét és felült. A pipi az arcáról csöpögött, de más nedvek is voltak ott. Egyszer megnyalta a kezét, aztán odanyújtotta nekem. Jó illata volt, és neki is ízlett, úgyhogy én is megnyaltam. Nagyon édes volt. Közelebb hajolt és együtt nyalogattuk. Aztán mindkettőnk arcára rákente. Lenyalta rólam, én pedig róla. Jó móka volt.
De aggódtam a pisi miatt! Amy azt mondta, hogy nem volt rossz. Sőt, egész jó voltam. Ettől rögtön jobban éreztem magam!

Két hét múlva megmutatta a játékait. Bárcsak nekem is lennének olyanok! Télapó, tudnál nekem hozni ilyeneket? Amy-nek van két vibráló izéje egy nagyon nagy és egy kicsi. Van még egy hosszú gumirúdja, ami mindkét végén olyan, mint Steve csöpögő micsodája; NA EZ KIRÁLY! Megmutatta nekem, hogy hogyan játszhatunk vele mindketten.
Amy és én elmentünk egy hónapja egy baráti társaság bulijára. Még sosem próbáltam ki előtte a sört, azt hiszem, egy kicsit túl sokat ittam. Emlékszem rá, hogy felmentünk az egyik fiú szobájába. Amy ott volt a pasijával, Marc-cal. Egymással játszadoztak: Marc keze Amy pólója alatt volt és a melleivel játszott, az ajka pedig a nyakát szívogatta. Kezdtem megint beizgulni, mikor Marc keze a barátnőm nadrágjába csúszott. Amy gyorsan lenyúlt, kicipzározta a fiú sliccét, szabadon eresztette a kidülledő szerszámot. Nagyobb volt, mint Rick-é vagy Steve-é! Amy gyorsan csókolgatni kezdte, a srác meg lehúzta magáról a nadrágot.

Félig lehunyt szemmel figyeltem őket, mintha aludnék. Már nagyon beindultam, úgyhogy egy takarót húztam az ölembe, és én is a lábam közé, nedves kis nyílásomhoz nyúltam.
Amy teljesen pucér volt, hanyattfeküdt a díványon. Marc a lába között térdelt, és pont OTT nyalogatta, ahogy Amy nekem is tanította. Látszott, hogy Amy nagyon élvezi, a feje előre-hátra mozgott. Aztán könyörgött a srácnak, hogy rakja belé a micsodáját. A fiú felült, és láttam, hogy a szerszáma már előremered, pont a csöpögő lyukacska felé. Amy fölé hajolt, és megpróbált belecsusszanni. Egy párszor eltévesztette, barátnőm pedig mindegyik alkalommal felnyögött.

Aztán rámnézett, és elmosolyodott. „Segíts neki” suttogta. Nem tudtam pontosan, hogy mit csináljak, de felkeltem, hogy segítsek. A fiú mögé kerültem, próbáltam kitalálni, mit tegyek. Letérdeltem mögé. Le kellett nyúljak, és elhúzni az útból a zacsiját, hogy jól lássak. Ahogy megérintettem, megremegett a rúdja, de Marc nem fordult meg, csak felnyögött. Megfogtam a micsodáját, és végighúzogattam Amy nedves barlangocskáján, ahogy Amy és én a játékokkal csináltuk, hogy jó nedvesek és csúszósak legyenek. Aztán belenyomtam. Ahogy a pasi előrenyomult, Amy megborzongott.

Tudtam, hogy Amy mit szeret, úgyhogy csipegetni kezdtem a fenekét. A nedvei csak úgy folydogáltak, de nem akartam, hogy a padlóra csöppenjenek, úgyhogy inkább felnyaltam. Egy csepp a popsilyukába is jutott, úgyhogy onnan is kinyaltam, de nehezen ment. Bele kellett nyomnom a nyelvem a lyukba is. Felsikoltott, a feneke megremegett, és a popsilyuka magától kezdett kinyílni és bezáródni!

Azt mondták, nagyon jól csinálom. Amy meg akarta mutatni Marc-nak, hogy milyen jó kislány vagyok, úgyhogy most engem döntött hanyatt a heverőre, és levette rólam a bugyimat. Széttárta a térdemet, és mindent megmutatott Marc-nak, végig is csókolgatta, ahogy szokta. Marc levette a pólómat, és a bimbócskáimat nyalogatta. Aztán helyet cseréltek, és Marc dugta az arcát a combjaim közé. Na, ő aztán másképp csinálta, mint Amy! Az a kemény borostája teljesen felizgatott!
Azt akartam, hogy nekem is dugja be a micsodáját, de Amy-nek más tervei voltak. Megfogta a fiú szerszámát, és játszani kezdett vele. Én is ki akartam próbálni, úgyhogy együtt kezdtük nyalogatni. Felváltva eresztettük jó mélyen a torkunkra, akárcsak Amy játékait. Marc nemsokára már nagyokat nyögött, és vadul lökte felénk a csípőjét. Amy megmutatta a fiú „golyóit”, és hogy milyen fincsi szopogatni őket. Jó móka volt! Aztán mutatott egy titkos pontot a golyók alatt. Amikor megnyomtam a mutatóujjammal, Marc pénisze fehér anyagot kezdett lövellni Amy cickóira. Ott remegett Amy kezében, a golyói meg ütemesen húzódtak össze a markomban.
Marc azt mondta, hogy nagyon jó voltam. Amy megkért, hogy segítsek neki megszabadulni az anyagtól, nyaljam le a melleiről. Meg is tettem, és nagyon finom volt! Kissé sós, de finom! Aztán köszönetképpen megcsókolt. Még mindig volt az anyagból egy kicsi az ajkamon, de úgy tűnt, őt nem zavarja.
Marc azt mondta, hogy Amy és én nagyon jó kislányok voltunk, és hogy tuti meg fog hívni minket a legközelebbi bulira.

Így is lett, pár hét múlva Marc ott várt minket az ajtóban, és bemutatott a szobatársának, Jim-nek. Annak a srácnak majdnem leesett az álla, amikor meglátott; Amy és én azt a kis fekete miniruhát vettük fel. Szinte semmit nem takart el. Úgy tűnt, nagyon nagy hatással van Jim-re.
Azt hiszem, megint túl sok sört ittam. Felmentünk a szobájukba, és beraktak valami zenét. Ők hárman csak üldögéltek a díványon, és egymást simogatták. Én táncolni akartam, úgyhogy rá is kezdtem. A szemem becsukódott, és kissé spiccesen forgolódtam körbe-körbe. Amikor kinyitottam a szemem, Amy már pucér volt. A szájában ott mozgott Marc szerszáma (tudom, hogy Marc ezt nagyon szereti). De Amy puncijába éppen Jim rakta be a micsodáját. Úgy tűnt, barátnőm nagyon élvezi a dolgot. Segíteni akartam, de Amy szemei azt súgták, ne tegyek semmit, úgyhogy tovább táncoltam, és figyeltem őket.

Amy felkúszott Marc mellkasáig, és úgy csókolgatta, Kim meg kihúzta belőle. A kezében szorongatta, én meg úgy segítettem volna rajta! De Amy gyorsan Marc-ra ereszkedett, és nagyot nyögött, ahogy a micsodája mélyen belécsúszott. Előrehajolt, és Jim benyomta neki a szerszámát a popsilyukába! Jim mögött táncoltam, úgyhogy mindent jól láttam.
Amy hátranézett, és mosolygott. Láttam, hogy Marc is élvezi a dolgot. Olyan szép látvány volt és olyan jól érezték magukat, hogy muszáj volt magamhoz nyúlnom. Amy arra tanított, hogy ez nem baj, és ilyenkor nem kell elrejtőznöm. Felhúztam a ruhám alját és benyúltam a bugyimba. Olyan nedves és csúszós voltam… Aprókat nyögdécseltem a finom érzéstől.
Miután Amy háta megfeszült és Marc meg Jim beleengedte az anyagot, csatlakozni akartam hozzájuk a díványon. Leültem, ők meg elmagyarázták, hogy ki kell tisztítani Amy-ből az anyagot. Igazuk volt, úgyhogy neki is kezdtem. Nem volt könnyű, szét kellett tárnom a cuniját és ki kellett szívogatnom a nyelvemmel. A fiúk meg csak nézték. Könnyebben ment, mikor már Amy nedvei is csordogálni kezdtek. Aztán az arcomba nyomta a csípőjét, úgyhogy elég mélyen ki tudtam belőle mindent nyalni.
Azt akartam, hogy a fiúk velem is azt csinálják, amit Amy-vel, de már későre járt, haza kellett mennünk tanulni. Hazamentünk, de a srácok megígérték, hogy legközelebb bepótoljuk. Már nagyon várom!

És Télapó, emlékszel a múlt hétre, amikor Amy és én meglátogattunk a bevásárlóközpontban? Az egyik krampuszod adott egy olyan nagy cukorpálcát. Amy otthon megmutatta, hogy hogyan lesz még finomabb. Sajnos mindet elhasználtuk. Tudnál hozni nekem még belőle?
És sajnálom, ami történt. Tudom, hogy nem volt rajtam bugyi (valaki folyton ellopja a mosodából), de biztos nem az én hibám volt. Nem hiszem, hogy én hagytam volna azt a nedves foltot a nadrágodon, miután az öledbe ültem. Elég kényelmetlen volt, mert valami nagyon kemény volt a zsebedben, úgyhogy folyton mocorognom kellett, hogy kényelmesen üljek.

Aztán volt itt ez a dolog tegnap, de nem hiszem, hogy számít. Megint nem volt rajtam bugyi, mert valaki megint ellopta őket, de azért be kellett mennem órára. Amikor vége volt és kimentem, nem figyeltem eléggé, nekiütköztem a professzornak. Az összes könyvemet elejtettem és le kellett hajolnom, hogy felszedegessem őket. Mondtam a professzornak, hogy sajnálom, hogy nekimentem; de ő azt mondta, hogy benn kell maradnom órák után. Azt mondta, hogy elfenekelést érdemlek. Miután elfenekelt (nagyon keményen csinálta! Nem bírtam megállni, hogy olykor fel ne kiáltsak), azt mondta, hogy megbocsátja a dolgot, amíg nem mondok el semmit senkinek. Ugye ez nem baj, Télapó?
Olyan jó kislány voltam idén, úgyhogy van itt pár dolog, amit szeretnék kérni tőled. Amy azt javasolta, kérjek pár játékot. Nem tudom pontosan, mire valók, de azt ígérte, hogy majd megmutatja.

1) Tudnának nekem a krampuszaid egy prémes nyakörvet szerezni? Amy szerint nagyon kényelemes lehet, és jó móka felvenni. Azt is mondta, hogy a gömb alakú szájpecektől nem tudom majd megmondani, hogy a nyakörv kényelmetlen-e, úgyhogy jobb lesz, ha egy prémest hozol.
2) Amy és én eltörtük az ágy egyik támláját. A koli vezetése nagyon szomorú lesz, ha megtudják. Meg tudnád javítani, kérlek? Amy és én szeretnénk tovább játszani rajta. Nem akarjuk újra eltörni.
3) Amy azt mondta, kéne nekem pár új ruci. Szerinte a fiúknak nagyon tetszenék egy vezérszurkolói cuccban, de neki egy olyan feszülős bőrszerkóban is tetszenék, amilyen Tammy-nak van. Ne vesződj új bugyikkal, valaki folyton ellopja őket.
4) Szeretnék még néhány saját játékot, amilyen Amy-nek is van. Az övé nem mindig éri el azt a pontot, amitől az egész testem olyan kellemesen megremeg. Jaj, nagyon szeretem azt az érzést!

És Télapó! Tudnál nekem egy fiút is hozni? Egy olyat, akinek igazán nagy merevedése van! Amikor az ilyen problémákat meg szoktam oldani, mindig olyan jó érzés van a lábam között.
Ha ezeket el tudnád nekem hozni, nagyon hálás lennék! Ja, és ha felébresztesz, amikor ideérsz, mutathatok egy új trükköt, amit Amy tanított nekem. Szerintem, tetszene neked. Amy azt mondta, hogy ha az összes ilyen trükköt megtanulom, nagyon jó leszek. Meg akarom neked mutatni, hogy milyen jó vagyok! Megígérem, hogy nagyon fogok igyekezni, hogy jövőre is ilyen jó legyek, és még szebb ajándékokat kapjak.

Szeretettel:
Dana
Hozzászólások
További hozzászólások »
Pavlov ·
Pavlov Uraság néven mostmár a Facebookon és a Google +-on is elérhettek!

kamilla10 ·
Csak az író pontozta fel a történetet vagy tényleg jó? Valóban rossz vagy csak egy dilinyós húzta le? Ez a szavazatokból nem derül ki. Asdf0123 írta: "cookiek, sütik törlése >>> végtelen szavazási lehetőség XDDDDDDD ne maradjatok ki a buliból!! szavazzátok le akit utáltok!!!! XDD sütik törlése ás királyság van!!"

AmandaAdmin ·
Kedves Felhasználók! A Tortenetek csapata új oldalt nyitott a lányokkal való szex randevúzáshoz: WWW.TEENSFK.SITE Ezer erotikus történetet gyűjtenek össze ott, vannak ismeretségek és kommunikáció. Meghívjuk Önt, hogy csatlakozzon. Az ingyenes regisztráció továbbra is nyitva áll.

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha nem akarsz lemaradni: