Ha nem akarsz lemaradni:

Értesülj a legfrissebb történetekről első kézből ott, ahol akarod!

BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
Legfrissebb történetek:
A nők bosszúja, 1. felvonás. történetnek a folytatása.
(Fantázia történet)
A történet a fantázia szüleménye, BDSM és Horror keveréke, de alapvetően a horrorba tartozik....
Lecsúsztam a fal mentén, és széttárt lábakkal csupasz fenekemmel a padlóra ültem. A fejem...
Sziasztok! Ez egy skicc, az első írásom. Szeretnék rá őszinte kritikát kapni! A történetet...
Friss hozzászólások
Dr. Stephen P. St.John: Sok gondolatom volt, de végül...
2024-03-28 20:01
Marthy: Mmm! Lányként os imádós történ...
2024-03-28 16:03
Marthy: Tökéletes ritmusú, nagyon jól...
2024-03-28 15:47
Marthy: Tökéletes ritmusú, nagyon jól...
2024-03-28 15:46
Materdoloroza: Pedig én is vártam a folytatás...
2024-03-27 22:41
Legnépszerűbb írások:
pff
Barbara, Kedves!<br /> A villamoson láttam meg a nevetésedet, mintha csak Te lennél, akkor...
Legnépszerűbb szerzők:

Letti és a nyári munka - Hétfő

Letti kapva kapott az alkalmon, mikor barátnője munkát ajánlott neki a nyárra. A munka Balatonon volt és annyiból állt, hogy az éppen megszálló turistákat kell eligazítani. Le is ment, mert másnap érkeztek az olasz srácok.

Letti mosolyogva fogadta jőket. Három nagyszájú olasz srác érkezett, Fabio, Giancula és Mario, akik örömmel konstatálták, hogy ilyen szemrevaló teremtés a vezetőjük. Angolul egyikük sem beszélt túl jól, ahogy Letti sem, ezért igen nyögvenyelősen ment a kommunikálás, de nem volt probléma. Letti sem vitte túlzásba az öltözködést, lengén flangált a srácok előtt, és össze-össze mosolyogtak Lettivel.

Ahogy leszállt az este bulira készülve indult meg a lelkes kis csapat az aranypart felé, ahol belevetették magukat az éjszakába. Nem telt el sok idő, Letti nem bírta a strapát és jelezte, hogy visszamegy a szállásra, fáradtnak tűnt, Fabio kapva kapott az alkalmon és visszakísérte a szállásra. Mire visszaértek, szépen megbeszélték, hogy Fabio megmasszírozza Lettit, hiszen egy jó masszázs csodákra képes.

Letti a szobájában tangára vetkőzött és hasra feküdt, majd jelezte Fabio-nak, hogy jöhet. Fabio szép száll fiú volt, igazi focista alkat, és nagyon bírta Letti szép testét, valamint két szép szilikon cicijét, ezért kaján mosollyal kezdett a masszázsba. Letti élvezte a masszázst és nem csinált belőle problémát, hogy Fabio egyre többször időzik a fenekénél. Fabio a simítások mellett el kezdte csókolgatni Letti testét, aki kéjes sóhajokkal honorálta ezt.

Mikor a srác látta, hogy sínen van, gyorsan lekapta a ruháit és úgy térdelt az ágyra. Letti érezte, ahogy Fabio nyakon csókolja, és lógó farka a fenekét érinti. Fabio kezdett begerjedni és egyre jobban tolta a csípőjét a lányhoz, miközben vadul markolgatta a nagy szilikon ciciket. Letti mosolyogva élvezte a kényeztetést és érezte, hogy Fabio majd felrobban mögötte. Szépen lehúzta a fekvő lányról a tangát és ujjazni kezdte Lettit, vadul ujjazta a punciját ami egyre jobban nedvesedett.

Mikor Letti punci már szinte csöpögött kivette az ujját és leült. Letti rámosolygott még Fabio megfogta a lány kezét és maga felé húzta. Letti mosolygott és mutatta a fejével hogy nem-nem ám pár perc után szopni kezdte a szép nagy olasz faszt. Olasz virtus, Fabio két kézzel fogta Letti fejét, és úgy nyomogatta a lány szájába a faszát. Nagyon ügyes volt Letti ezért Fabio-nak figyelnie kellett, hogy ne élvezzen idő előtt a lány szájába. Mikor a szopatásnak vége lett Letti a hátára feküdt és szélesre tárta a lábait. Fabio szépen beillesztette a makkját a punciba, majd gyorsan bevágta tövig.

Letti kéjesen felnyögött Fabio pedig szép ütemesen elkezdte baszni a lányt. Nem hazudtak az ismerősök tényleg a magyar lányok a legjobbak gondolta magában Fabio és tény ami tény tényleg nem túl nehéz elcsábítani őket. Letti élvezte ahogy keményen bassza az olasz csődör és miközben érezte hogy közeledik az orgazmusa vadul morzsolgatta mellbimbóit. Fabio farka ki-be csúszkált a jó magyar punciba és nagyokat lökve döngette Lettit. Letti a kezeivel megfogta a lábait, és maga felé húzta őket jelezve Fabio-nak, hogy mehet mégjobban. Nem kellett több jel Fabio-nak és azonnal magasabb fokozatra kapcsolt.

Keményen baszta Lettit, aki úgy nyögdécselt, mint valami kis tini kurva és egy-egy sikollyal megtoldva nagyokat élvezett. Fabio annyira élvezte a kis szilikon cicát, hogy még nagyobb fokozatra kapcsolt, Letti is feljebb tekerte a hangerőt, mert Fabio nagyon keményen baszta már a kis punciját, már-már fájdalmas volt mégis kéjjel teli, ami az elviselésre késztette Lettit. Letti arca új formákat vett fel a kúrás végére, szemeit becsukta és hangosan nyögött minden lökésnél, ám lábai már remegtek a sok orgazmus miatt. Fabio hirtelen lökött egy nagyot és teleélvezte Letti punciját. Megpihent a lányon és miután befejezte a spriccelést nevetve lököt tmég párat, majd kivette a faszát.

Letti leizzadva nedves puncival feküdt az ágyon még Fabio olaszul felsóhajtott Magyar kurva. Ő is hátra feküdt és elkezdte simogatni Letti még mindig remegő lábait, majd megfogta lábfejeit és kicsit verte vele az egyre lekonyuló farkát. Fabio lassan felkelt és elindult a fürdő felé, odalépett a már szintén ülő lányhoz és egy csókot adott neki majd oda tartotta a farkát, hogy azt is csókolja meg a lány.

Letti kielégülve zárta a hétfőt, lássuk mi lesz még a hét alatt.
Hozzászólások
További hozzászólások »
pipo ·
huh elég keménylegény ez a fabio D:D:D Keményen baszta Lettit, aki úgy nyögdécselt, mint valami kis tini kurva. és a történet is elég jóra sikeredett :D:D aki ilyet ír az bizonyára faszagyerek... :D grat

sonny grosso ·
Jajjj.

AmandaAdmin ·
Kedves Felhasználók! A Tortenetek csapata új oldalt nyitott a lányokkal való szex randevúzáshoz: WWW.TEENSFK.SITE Ezer erotikus történetet gyűjtenek össze ott, vannak ismeretségek és kommunikáció. Meghívjuk Önt, hogy csatlakozzon. Az ingyenes regisztráció továbbra is nyitva áll.

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha nem akarsz lemaradni: