Ha nem akarsz lemaradni:

Értesülj a legfrissebb történetekről első kézből ott, ahol akarod!

BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
Legfrissebb történetek:
Fordítás …. Eredeti történet: THE COLD CASE OF THE PIERCED WOMAN .... Szerző: Ronde .... Literotica;...
A mostani történetem az erotikustól a fantasy-ig terjed, benne bdsm és egyéb elemekkel. Jó...
Korábbi két történetemmel párhuzamosan fut a történet.
Fordítás …. Eredeti történet: COLD CASES AND HOT NIGHTS …. Szerző: Ronde ... Literotica; 2023<br...
Ketten különleges születésnapi ajándékot kapnak. Egy showműsor felejthetetlen zárószámmal...
Friss hozzászólások
kaliban: Folytasd!
2024-04-22 18:25
KutyaSzex: Szia! Van kutyád, és szeretnéd...
2024-04-21 14:04
KutyaSzex: Szia! Van kutyád, és szere...
2024-04-21 14:02
KutyaSzex: Szia! Van kutyád, és szere...
2024-04-21 13:52
Arcady: Köszönöm, örülök, hogy tetszet...
2024-04-20 20:23
Legnépszerűbb írások:
pff
Barbara, Kedves!<br /> A villamoson láttam meg a nevetésedet, mintha csak Te lennél, akkor...
Legnépszerűbb szerzők:

Létezés angyala

Ott ült előttem, a kéjtől lángolt az egész testem, a melleim feszesen álltak.
Mély levegőket vettem, hogy még véletlenül se gondolhassak rá. A számítógép előtt ült, és már vagy elmúlt 8, de még mindig dolgozott. Én meg csak rá vártam. A gyomrom ugrált, akárcsak egy kölyöknek, mikor beül legelőször az iskola mocskos termébe és széken helyet foglalva, a tanító néni édes, telt ajkait figyeli.
Nyeltem egyet. Végre felállt, kikapcsolta a számítógépét, és elindult a kijárat felé, ami az én asztalom mellett halad el.
Egy pillanatra megállt mellettem, és rám nézett gyönyörű gesztenye barna szemeivel.
- Jó éjszakát Ivy. - hangjába beleborzongtam.
- Jó... éjszakát neked is. - remegett közben a hangom.
Már épp tovább indult, mikor én elkaptam a karját. Izmos volt, erősen meg kellett markolnom, nehogy tovább menjen.
Felálltam és közelebb léptem hozzá. A torkomban dobogott a szivem, talán már az agyamban inkább. A kezem a mellkasára tettem, egyből vette a célzást. Közelebb húzott. Nem csokolt meg, de közel volt. Mélyen szemébe néztem, talán már a barna inkább fekete lett, akár az éjszaka.

Fekete öltöny volt rajta, az aktatáskáját ledobta a földre, mindkét erős karjával átölelt, és a jobb kezét egyre lejjebb csúsztatta. Bal kezével pedig a csipőmet elhagyva a melleim felé vette az irányt. Hátrahajtottam a fejem, ő pedig a nyakamat csókolgatta. Egyre lejjebb csúszott a jobb keze, már-már a szoknyámat is felhúzta combig, és a keze a fekete combfixemre tévedt. Egy kicsit elidőzött, de lejjebb csúsztatta körömmel, és a bugyimat célozta meg.
Közben a másik kezével a mellem között kutatott, masszírozta, cirógatta. A vállára hajtottam a fejem. A kezével a puncimat simogatta, a lábamat kicsit széjjelebb tettem.
A levegőt mélyebben kellett vennem. Elfogott a hirtelen hév...
Hátrébb léptem, mire felnézett rám. Kezei elengedtek.

Még mindig nem szóltunk egymáshoz egy szót sem. Már rég óta kívántuk egymást.
Megfogtam a kezét, és a legközelebbi kanapéra ültünk. Elkezdtem kigombolni a fehér ingét. Lassan letoltam válláról, közben a szemébe néztem. Lehajoltam, majd a mellkasát kezdtem nyaldosni. A kezem a nadrágjához ért, kigomboltam, majd felemelte a csípőjét és lehúztam róla. A boxere édesen, és szexin virított, formás, kigyúrt testén, de nem sokáig. A mellkasa szőrtelen volt.

Ő kigombolta a blúzomat, levette és a melltartómmal sem időzött el olyan sokáig, a szoknyámat nem vette le, csak felhajtotta, hogy közelebb tudjon kerülni. Hanyatt döntött a kanapén, és fölém hajolt. Pár percig figyelt, aztán most először csókolt meg. Szája könnyedén bejárta az ismeretlent, majd egyre lejjebb ment. A mellkasom egyre gyorsabban járt fel-le. A kezével a csiklóm körül szorgoskodott, kényeztette, cirógatta, masszírozta. Egy, majd 2 ujjal hatolt belém. Hirtelen levegő után kapkodtam. Könnyedén mozgott. Csupa lucsok voltam már. Főételként nyelvével kezdett érzékien nyalogatni. Pihe, halk nyögéseket engedtem meg magamnak. A puncim már teljesen benedvesedett. Könnyed mozdulattal fölém hajolt és behatolt. Egy hangosabb nyögéssel jeleztem, hogy vigyázzon rám. Kellemes érzés ült el a gyomromban...

A nyakamat csókolgatta, miközben lassan, kíméletesen hatolt belém, aztán egyre gyorsabban, egyre vadabbul. Belőlem is előtört a fenevad. A hátát karmolásztam. Egy utolsó halk nyögés...
Együtt léptük át a gyönyör mezejét.
Zihálva dőlt rám, mégis vigyázott, nehogy egész testével nyomjon össze. A hátát simogattam, bele mélyesztettem a körmeimet, nem teltem be ezzel a csodás érzéssel, még többet akartam.
Hamar lement, mégis a leggyönyörűbb éjszakám volt. Csak ketten voltunk...
- Jó éjszakát Ivy - suttogta a fülembe Leon.
Hozzászólások
További hozzászólások »
Tűzmadár ·
No igen… mert ha beteljesül, rájössz, hogy a rémálmaidban se kell. :-)

Lina99 ·
De azért jó lenne, ha egy két álom beteljesülne....

AmandaAdmin ·
Kedves Felhasználók! A Tortenetek csapata új oldalt nyitott a lányokkal való szex randevúzáshoz: WWW.TEENSFK.SITE Ezer erotikus történetet gyűjtenek össze ott, vannak ismeretségek és kommunikáció. Meghívjuk Önt, hogy csatlakozzon. Az ingyenes regisztráció továbbra is nyitva áll.

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha nem akarsz lemaradni: