Ha nem akarsz lemaradni:

Értesülj a legfrissebb történetekről első kézből ott, ahol akarod!

BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
Legfrissebb történetek:
A nők bosszúja, 1. felvonás. történetnek a folytatása.
(Fantázia történet)
A történet a fantázia szüleménye, BDSM és Horror keveréke, de alapvetően a horrorba tartozik....
Lecsúsztam a fal mentén, és széttárt lábakkal csupasz fenekemmel a padlóra ültem. A fejem...
Sziasztok! Ez egy skicc, az első írásom. Szeretnék rá őszinte kritikát kapni! A történetet...
Friss hozzászólások
Dr. Stephen P. St.John: Sok gondolatom volt, de végül...
2024-03-28 20:01
Marthy: Mmm! Lányként os imádós történ...
2024-03-28 16:03
Marthy: Tökéletes ritmusú, nagyon jól...
2024-03-28 15:47
Marthy: Tökéletes ritmusú, nagyon jól...
2024-03-28 15:46
Materdoloroza: Pedig én is vártam a folytatás...
2024-03-27 22:41
Legnépszerűbb írások:
pff
Barbara, Kedves!<br /> A villamoson láttam meg a nevetésedet, mintha csak Te lennél, akkor...
Legnépszerűbb szerzők:

Lerry 4.- Alfonz-al az ágyban

Alig bírtam mozogni, a vállamon nehéz köveket éreztem, a végtagjaimban úgyszintén, a kávé maradékát lehajtva erőt gyűjtöttem, hogy a szekrényajtót, aki elrontott mindent, elküldjem a fenébe. A hátsóm sajgása emlékeztetett az éjszakára, alig hittem el, hogy megtörtént a dolog. Egyetlenegyszer vállalkoztam a passzív szerepre tizenhét éves koromban, amikor még nem tudtam pontosan, mi a jó nekem. Már akkor is éreztem, hogy aktív vagyok, talán csak tudni akartam, milyen a másik oldalon, hát nem nekem találták ki…Csalódás volt a javából, lázadt ellene minden porcikám, alig vártam, hogy vége legyen…És most tessék, az ismeretlen férfinak sikerült rávennie öntudatlan állapotban. Gyűlöltem miatta, de magamat még inkább.
Amire visszaértem a szobámba, az alkalmi szeretőm már fürdött, félig vizesen, nedves hajjal, kidolgozott izomzatán meg-megcsillanó vízcseppekkel láttam viszont. Bámultam, lenyűgözően nézett ki, fintorgott, amikor a levett ruháit nézte, majd minden teketória nélkül visszafeküdt az ágyba, a meggyűrt, egyszerű, fehér lepedőre, feje alá odaigazította kényelmesen a párnámat.
- Te nem jössz?
A lábát hívogatóan valamelyest szétvetette, félpuhán is erős pénisze a bal combja felé hajlott, borotválta magát, barna fanszőrzete éppen, hogy csak sarjadt. Összefontam a mellkasom előtt a kezemet, a méreg tekergőzött bennem, mint egy mérges kígyó, nem akartam a látvány hatása alá kerülni.
- Szeretném, ha elmennél! Sikerült elrontanod életem kapcsolatát. Mi a fenének kellett kiabálnod?
- Honnan tudhattam, hogy rosszat teszek azzal, ha szólongatlak, drága? Szerintem meg még éhes vagy, kiéhezett dög. Apropó, van valami reggeli?
- Nincs! Tűnj a fenébe, azt sem tudom, hogy hívnak! Lerryvel miattad lett vége mindennek, soha többé nem fog velem szóba állni!
- Alfonz vagyok, ha csak a nevem kell. Elég hülye név, de ezt adta az anyám. Harminchárom leszek, egy sportközpontban vagyok edző. Elvált, egy kétszobás lakást bérelek, van két autóm, és szeretem a sört. Ennyi elég? Nem tudom ki az a Lerry, de sajnálom, ha beleléptem valami fontosba.
- Nézd, én tegnap nagyon sokat ittam, nem szoktam, így nem tudtam mit csinálok, és…
- Pedig határozottan vetkőztél.
- Nem érdekel! Megdugtál aktív létemre, innen tudhatod, hogy nem tudtam magamról.
- Aktív létedre? Akkor minek kelletted magad annyira? Ennek ellenére, szerencsére tiszta voltál és jó, nagyon szűk…
Elkezdtem mindent hozzávágni, repült ott minden, Alfonz elhajolt és kiröhögött. Amikor elfogyott, amit megragadhattam volna, kikászálódott az ágyból és ott termett mellettem. Egy fél fejjel magasodott fölém, ez annyit jelent, hogy százkilencven centit is ütötte, mivel én száznyolcvanegy vagyok.
- Minek küzdesz? Miért nem szerzünk egymásnak pár kellemes órát? Nem könnyű ismerkedni a mi fajtánknak, most itt vagyunk, összehozott sors. Minden feltétel nélkül, miért ne szexeljünk?
- Például, mert nem tetszel! Alig várom, hogy lekopjál!
- John? Ugye így hívnak? Az nem baj, ha én nem tetszem, a farkam tetszett éjjel, fogd meg, nézd meg, mennyire játszana most is.
Alfonz hozzám simult egészen, a bőre és az izomzata kezdett elgyengíteni, pedig annyira nem akartam. Megfogta a kezem, levitte a farkához, éreztem az egyre keményebbé váló vastagságát, a testem válaszolt, én is keményedni kezdtem, a pulzusom felgyorsult, a lélegzetem kapkodóvá vált. Alfonz a fenekembe markolt, annál fogva szorított magához, a hullámok vágyakozva borítottak el, amit alig hittem el a Lerryvel történtek után.
- Látod, nem is rossz ötlet pattant ki a fejemből. Gyere! - húzott lágyan az ágyhoz. A szélére ült, egyúttal maga elé nyomott, az orrom előtt meredezett a vastag pénisze. Elkapott az izzás, nem mindennap adódik olyan lehetőség, butaságnak tartottam visszautasítani, amikor Lerryvel már úgy is elveszett az ügyem.
Elbűvölt az erős farok, az ujjiam közé szorítottam, megnyaltam a makkot, a férfi felnyögött, rám nézve a barna hajamba borzolt.
- Ez az, csak ügyesen.
Alfonz megragadta a vállamat, a heréjét markolászta a másik kezével, míg én elkezdtem a farkát nyalogatni le-fel, a hosszát, állandóan visszatérve a makkjához. A férfi egy kis idő múlva a kezemre kulcsolta az övét, irányított, a bőrt egészen hátrahúzatta, úgy kezdte mozgatni a farkán a bőrt, alatta a kezemmel.
- Így csináld, ebben a ritmusban, és közben szopj.
Ízlett az íze,  úgy tettem ahogy kérte, Ő közben simogatta a hátam, a mellem, az ágyékom felé is lesiklottak az ujjai, alám nyúlt, a herémet emelgette, érintette finoman a péniszemet is, de csak kóstolgatva mindezt. Amikor végeztem a vállam ragacsos lett a spermájától, Alfonz fölhúzott az ágyra.
- Állj fel - kérte.
Megtettem, a talpam alatt besüppedt a matrac.
- Nagyobb terpeszbe. - Addig csúsztatta a lábam, míg a farkam a szája vonalába nem került, ő csak odafordult a felsőtestével, és munkához látott. Amit ezután művelt velem, az nem mindennapi, valami észvesztő technikával kényeztetett, szorított, nyalt, szívott és bólogatott a rudamon. Amikor megfeszültem, és az orgazmus küszöbén lebegtem, ki akartam húzni a farkam a szájából, de nem hagyta, a fenekemnél fogva nyomta be egészen a torkáig. Mindent lenyelt, sőt, még utána is fátyolos szemmel nyalogatott.
- Isteni ízed van, nagyon tetszel egyébként is. Bejönnek a férfias fiúk, az erős, magas, helyes pasasok, mint te. A szemed meg olyan zöld, mint valami macskának.
Megrebbent a szempillám, nekem még olyan közvetlenül nem udvaroltak, nem is tudtam hová tenni.
Evés után Arnold végre felöltözött, ruhában is igen helyesen nézett ki, eltudtam képzelni, mennyire tapad rá nő és férfi egyaránt.
- Még visszajövök! - nézett rám az ajtóból, amivel egészen megdöbbentett.
- Ide többet nem jöhetsz! - mormoltam.
Ahogy rendbe tettem a szobát magunk után, újra rám szakadt a fájdalom, ráadásul egy dühös amazon szakította fel az ajtómat.
- Te rosszabb vagy bárminél! Miért nem vettem észre eddig, hogy micsoda szemét alak vagy?Tönkre tetted az öcsémet.
- Hidd el Kyra, nagyon fontos nekem Lerry, és még nem történt köztünk semmi.
- Fontos?Akkor kit is kapott rajta a pasijával?!
- Nem a pasasom, ő kísért haza, és nem tudtam magamról, sokat ittam, én, Kyra…
- És azért maradt nálad délig, mert nem érdekel, ugye? Tudod, mint John? Az életben nem akarlak többet látni, felejts el engem is és az öcsémet is!
Kyra úgy távozott, ahogy jött, akár a szélvihar. Most már két embert vesztettem el…
Alig vártam, hogy másnap legyen és Kyra elmenjen dolgozni, még maradt két nap szabadságom, amit arra szántam, hogy a fiúval tisztázzam a helyzetet.


2013. 07. 21.
Hozzászólások
További hozzászólások »
bakos1022 ·
Tetszett.

Marokfegyver ·
Ügyes vagy, jó írsz Alfonzzal is!

AmandaAdmin ·
Kedves Felhasználók!A tortenetek csapata új oldalt nyitott a meleg emberek számára: WWW.BOYSXX.SITE Ezer erotikus történetet gyűjtenek össze ott, vannak ismeretségek és kommunikáció. Meghívjuk Önt, hogy csatlakozzon. Az ingyenes regisztráció továbbra is nyitva áll

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha nem akarsz lemaradni: