Ha nem akarsz lemaradni:

Értesülj a legfrissebb történetekről első kézből ott, ahol akarod!

BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
Legfrissebb történetek:
Fordítás …. Eredeti történet: THE COLD CASE OF THE PIERCED WOMAN .... Szerző: Ronde .... Literotica;...
A mostani történetem az erotikustól a fantasy-ig terjed, benne bdsm és egyéb elemekkel. Jó...
Korábbi két történetemmel párhuzamosan fut a történet.
Fordítás …. Eredeti történet: COLD CASES AND HOT NIGHTS …. Szerző: Ronde ... Literotica; 2023<br...
Ketten különleges születésnapi ajándékot kapnak. Egy showműsor felejthetetlen zárószámmal...
Friss hozzászólások
kaliban: Ez nagyon jó lett! Gratulálok!
2024-04-24 16:25
kaliban: A sztori jó, megért volna egy...
2024-04-24 16:00
kaliban: Továbbra is tetszik! Várom a f...
2024-04-24 13:37
laci78: nem semmi továbbra sem! Reméle...
2024-04-23 17:20
CRonaldo: Nagyon jó ez a story! Nekem te...
2024-04-23 12:09
Legnépszerűbb írások:
pff
Barbara, Kedves!<br /> A villamoson láttam meg a nevetésedet, mintha csak Te lennél, akkor...
Legnépszerűbb szerzők:

Leon+Leona+Zoli

Sokat gondolkodtam, hogy leírjam-e az élményeinket, történetünket. Nem is annyira azon, hogy megtegyem-e, hanem, hogy a sok erotikus történet - és főleg kitalált történet - között nem pusztába kiáltott szavak lesznek-e. Nem, gondoltam magamban, hiszen nem csak részese vagyok a történetnek, hanem szakmailag érintett is, s így tudom, hogy sokan vannak, akik hasonló cipőben járnak, vagy inkább botladoznak. Rengeteg embert ismertem meg az évek során, akik konkrétan azt hitték, hogy valami nincs rendben a kobakjukkal, vagy éppen a párjuknak gurult el a gyógyszere, de amikor leírtam nekik, mi a szitu és nincsenek ezzel egyedül, azonnal jött a heuréka reakció és a válasz, hogy pontosan ezt érzik, s mintha a saját gondolataikat olvasták volna soraimban.
Na, mondjuk ki nyíltan, mert ez az igazság: nem vagyunk kevesen, csak hát - hungarikum ez is a javából - itten kishazánkban ez sem müxik rendesen.

Másik dolog, amin sokat agyaltam, a hol írjam meg. Azt rögtön tudtam, hogy hol nem: szex oldalakon, szexpartner kereső oldalakon stb. Hogy miért? Kezdjük azzal, hogy más országokban, ha ilyen helyre regisztrálsz - és az komoly oldal -, mielőtt aktiválják a profilodat, szépen kérnek tőled egy fényképet, amin ezt vagy azt kell csinálnod, mutatnod, vagy papírlapra írva felmutatnod. Ha ezen a képen lévő arcocska megegyezik a képekkel, akkor aktiválnak, ha nem azonnal törölnek. A később feltöltött képek esetében újra és újra megtörténik ez az ellenőrzés. Nálunk meg... :) 100 női felhasználóból kábé 95 férfi. Ezen lehet derülni, csak hát sokan, nők, párok és rengeteg férfi ezt rendesen megszívja és a nevezett oldalak hatékonysága a nullához tendál. Körül kell csak nézni a fórumokon, egyre nagyobb a siránkozás; érthető okokból. Persze, siker sztorikat mindig lehet olvasni, na azoknak kábé a fele igaz, a többi reklám.

Kedves olvasóm, most érhetett el oda, hogy jó-jó, de ez kit érdekel egy erotikus történetnél?! Részben jogos, de az előzmények felvázolása nélkül, kevésbé lesz a történet érthető és - talán - élvezhető. Maradjunk annyiban, hogy "csajozni" vagy "pasizni" élőben lehet igazán és amúgy ott kell, ahogy pláne párt találni. A szexuális kalandozások esetében viszont megvan az internet előnye, s nem feltétlenül szexpartner kereső oldalakra célzok. Mert - nyugodjon meg mindenki - a társkereső és chat oldalak többségénél is a legtöbben csak prütykölni akarnak, csak az a nagy különbség, hogy a nők ezt ott tagadják, a férfiak természetesen nem, sőt véka alá sem rejtik.

De mielőtt a bevezető végéhez érnék, még valamit szeretnék leszögezni, és magasról teszek arra, hogy megsértek-e szakmabelieket vagy sem. A szexuálpszichológia kábé kőkorszaki szinten van, míg az alternatív ága lassan közeledik arra a szintre, ahol eleve lennie kellene. Ez ott jelent problémát, amikor egy ember elmegy és utána úgy megy haza, hogy bűntudata van, és elhitetik vele, hogy ő valójában ilyen vagy olyan trauma vagy komplexus miatt érez vagy tesz így vagy úgy. Én például félholtra röhögtem magamat, amikor közölte velem egy szakmabeli hölgy - persze fogalma sincs a magánéletemről -, hogy nem érti azokat a férfiakat, akik felajánlják és még élvezik is, ha a párjuk mással is hempereg. Mi lehet vajh az oka, hogy megalázzák magukat, hogy fájdalmat akarnak érezni. Hát, ez hülye, gondoltam magamban és ennek a személynek licence van arra, hogy emberek lelkivilágával foglalkozzon, s valószínűleg sok esetben nagyobb kárt okozzon, mint hasznot. Most ne menjünk bele, hogy nekem azonnal széttenné a lábait, vagy azon, hogy hány nőt utasítok vissza... és mégis, megengedem a feleségemnek, hogy mással hemperegjen és élvezem is, nem csak önmagában a saját élvezetemként, hanem elsősorban azért, mert tudom, hogy mekkora izgalmakat él át.

Ennyit bevezetésnek. Persze lesz majd bőven szakmai kifejtés is wifesharing, cuckolding és hasonló életmódokkal kapcsolatban, szóval, ha tisztán erotikus, vagy szex történetre vágysz, lehet, hogy unalmas lesz. Persze azt sem mondom, hogy elemezni akarnék... távol álljon tőlem, lesz bőven szex és erotika.

Végül, visszajelzéseknek örülnék, mert jobban fog a virtuális penna, ha tudom, hogy érdeklődés kíséri az írottakat.
Hozzászólások
pokovbt ·
várjuk a folytatást

AmandaAdmin ·
Kedves Felhasználók! A Tortenetek csapata új oldalt nyitott a lányokkal való szex randevúzáshoz: WWW.TEENSFK.SITE Ezer erotikus történetet gyűjtenek össze ott, vannak ismeretségek és kommunikáció. Meghívjuk Önt, hogy csatlakozzon. Az ingyenes regisztráció továbbra is nyitva áll.

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha nem akarsz lemaradni: