Ha nem akarsz lemaradni:

Értesülj a legfrissebb történetekről első kézből ott, ahol akarod!

BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
Legfrissebb történetek:
Fordítás …. Eredeti történet: THE COLD CASE OF THE PIERCED WOMAN .... Szerző: Ronde .... Literotica;...
A mostani történetem az erotikustól a fantasy-ig terjed, benne bdsm és egyéb elemekkel. Jó...
Korábbi két történetemmel párhuzamosan fut a történet.
Fordítás …. Eredeti történet: COLD CASES AND HOT NIGHTS …. Szerző: Ronde ... Literotica; 2023<br...
Ketten különleges születésnapi ajándékot kapnak. Egy showműsor felejthetetlen zárószámmal...
Friss hozzászólások
Materdoloroza: Nekem is tetszik. Sajnálom, ho...
2024-04-25 12:54
kaliban: Ez nagyon jó lett! Gratulálok!
2024-04-24 16:25
kaliban: A sztori jó, megért volna egy...
2024-04-24 16:00
kaliban: Továbbra is tetszik! Várom a f...
2024-04-24 13:37
laci78: nem semmi továbbra sem! Reméle...
2024-04-23 17:20
Legnépszerűbb írások:
pff
Barbara, Kedves!<br /> A villamoson láttam meg a nevetésedet, mintha csak Te lennél, akkor...
Legnépszerűbb szerzők:

Léna&Dada-Léna győzedelmeskedik

“Dada és Léna még csak pár hete ismerték egymást, egymás mellé osztották be őket a munkahelyükön.
Dada, túl volt a harmincon, egy gyermek édesanyjaként is formás és kívánatos testtel rendelkezett, hosszú fekete haja borította vállait.
Léna, huszonéves, gömbölyű, szemüveges, egyszerű lány volt.
Dada egész végig csacsogott a fiatal lánynak. Beszélt a kislányáról, és a férfiakról. Minden szavából érződött magabiztossága, és hogy bőven rendelkezik már tapasztalatokkal… Nem fogta vissza magát...
Léna csendesen hallgatta, alig-alig szólt vissza, és csupán néha-néha pislantott rá újdonsült “barátnőjére”. Így teltek az órák a gyárban, a két látszólag teljesen különböző nő első közös munkanapján… .
Léna egyre gyakrabban Dadára emelte és rajta is felejtette kíváncsi tekintetét. Dada ezt hamar észrevette, a fiatal lány ilyenkor zavartan, elpirosodva kapta el a fejét. A tapasztalt nőnek tetszett az ártatlan “friss hús”; egyre pikánsabb témákkal hozakodott elő. Ekkorra már Léna is felszabadultabb volt………………. .

Léna beteg lett, már egy hete pihent otthon, egyedül, magára hagyva, amikor a kora esti órákban megcsörrent a telefonja.
Dada volt az:
-”Szia, itt állok a lakásod előtt, engedj be kérlek…"-zokogta.
Léna kitárta lakása ajtaját, Dada sírva, csuromvizesen, ittasan esett a csodálkozó lány karjaiba.
-”Gyere ülj le ide, öltözz át, csupa víz vagy, mi történt veled?”-kérdezősködött Léna.
Válasz azonban már nem érkezett. Dada elaludt.
Léna finoman lehúzta róla az elázott blúzt, szoknyát és a szakadt harisnyát. Puha törölközővel szárazra törölte barátnője testét, majd meleg pokróccal betakargatta; lezuhanyozott, vörös hálóingbe bújt majd odaült a még alvó vendége mellé az ágyra.
Sokáig nézte az arcot, amin a smink már mindenfelé elkenődött. Ahogy így csodálta Dadát, kezeit a pokróc alá csúsztatta és óvatosan simogatni kezdte a formás melleket, hasat. Léna teljes testében remegett; sosem érintett még más nőt. Most azonban annyira elöntötte a vágy, hogy gondolkodás nélkül bebújt a pokróc alá, és lágyan csókolgatni kezdte a még mindig szundikáló vendége testét. Ujjaival és nyelvével végig simogatta Dada karjait, melleit, hasát, szemérem dombját. Sokáig kényeztette így a barátnőjét. Ahogy "odalent" kalandozott egy kéz egyszer csak megragadta a haját, fejét pedig a csiklójára nyomta.
Ahogy Léna ilyedten felnézett Dada mosolygott rá:-”Nagyon jól csinálod, csak add át magad a vágyaidnak!”. Lénának sem kellett több.
Egészen finoman, először csak a nyelve helyével ízlelgette Dada csiklóját, majd annak ajkait széthúzva végre mindketten megkapták amire már olyan nagyon vágytak….
Léna, aki oly sok évig elnyomta magában ezt a kíváncsiságát, most megízlelhette egy másik nő nedveit, megtapaszthatta milyen amikor egy törékeny, vékony hangú nő az ő nyalásától nyögdécsel. A fiatal lány ügyesen nyalta, szívogatta és ujjazta a nedves pinát. Dada pedig sóhajokkal, lágy vonaglással hálálta meg a lány ténykedését.
Miközben Léna egyik kézzel Dada punciját kényeztette és nyalta, másik kezével magához nyúlt, és saját tocsogó punciját kezdte dugni egy, majd két ujjal. Mindketten dobálták magukat, sóhajtoztak.
Először Dada élvezett el, majd ez az élmény Lénát is végképp magával ragadta, és pár pillanat múlva, ő is sikoltozva remegett meg, majd esett az ágyra élete talán legcsodásabb orgazmusától.

Miután megpihent, Dada felemelte magához, megcsókolta, megszorította, beszélni szeretett volna a dologról, de csak egy “Köszönöm!” fért ki a torkán. Így szunnyadtak álomba mindketten, egymás karjaiban.” /SiVi
Hozzászólások
AmandaAdmin ·
Kedves Felhasználók! A Tortenetek csapata új oldalt nyitott a lányokkal való szex randevúzáshoz: WWW.TEENSFK.SITE Ezer erotikus történetet gyűjtenek össze ott, vannak ismeretségek és kommunikáció. Meghívjuk Önt, hogy csatlakozzon. Az ingyenes regisztráció továbbra is nyitva áll.

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha nem akarsz lemaradni: