Ha nem akarsz lemaradni:

Értesülj a legfrissebb történetekről első kézből ott, ahol akarod!

BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
Legfrissebb történetek:
Fordítás …. Eredeti történet: THE COLD CASE OF THE PIERCED WOMAN .... Szerző: Ronde .... Literotica;...
A mostani történetem az erotikustól a fantasy-ig terjed, benne bdsm és egyéb elemekkel. Jó...
Korábbi két történetemmel párhuzamosan fut a történet.
Fordítás …. Eredeti történet: COLD CASES AND HOT NIGHTS …. Szerző: Ronde ... Literotica; 2023<br...
Ketten különleges születésnapi ajándékot kapnak. Egy showműsor felejthetetlen zárószámmal...
Friss hozzászólások
laci78: borzalmas, bing-szintű fordítá...
2024-04-25 16:07
Materdoloroza: Nekem is tetszik. Sajnálom, ho...
2024-04-25 12:54
kaliban: Ez nagyon jó lett! Gratulálok!
2024-04-24 16:25
kaliban: A sztori jó, megért volna egy...
2024-04-24 16:00
kaliban: Továbbra is tetszik! Várom a f...
2024-04-24 13:37
Legnépszerűbb írások:
pff
Barbara, Kedves!<br /> A villamoson láttam meg a nevetésedet, mintha csak Te lennél, akkor...
Legnépszerűbb szerzők:

Lélekvesztő

Carol
Július 5.

A festőecset tompa puffanással landolt a földön. Carol még ettől az oly apró nesztől is a fejéhez kapott. Érezte, hogy minden erő elszáll belőle és a napok óta, alattomosan lapuló migrén lassan elárasztja egész testét, és a fák levelei között áttörő nap sugarai éles, fényes tőrként hasítanak a szemébe. Tudta, ó, istenem milyen nagyon jól tudta, hogy mi fog következni és azt is érezte, hogy nem tehet ellene semmit. Gyűlölte magát ezért, de bármennyire is szerette volna visszatartani, már nem lehetett megállítani. Egész egyszerűen a gondosan nyírt fűre hányt. Érezte, hogy a szégyen pírja azonnal felkúszik a tarkóján, de a gyomrában lévő görcsös erőlködés még akkor sem hagyott alább, amikor bejárónője Rachel, a villa lépcsőjétől rohanni kezdett felé és a nevét kiáltotta.
Lassan megfordult vele a világ, még egy utolsó éles fájdalom, ami végighasított a gerincén, majd pillanatok alatt betakarta a jótékony sötétség.

Heather
Július 10.

Már megint a szekrényben ébredtem. A fojtogató sötétség és a molyirtó illata bilincsként szorította a tüdőmet. A saját, félelemtől átitatott hangomra riadtam fel. A kiáltásom végigzengett az üres lakáson, hogy valahol a fürdőszoba mélyén eltűnjön. Az órám világító számlapjára néztem és láttam, hogy pontosan hajnali három óra van. Ugyan úgy, mint az elmúlt hetekben, az ébredés mindig ekkor következett be. Még mindig félálomban megpróbáltam felülni, zsibbadó végtagjaimba csak lassan áramlott vissza a vér. Ruhám átizzadt és hideg volt, mintha az egész éjszakát futással töltöttem volna a házam mögötti réten. Végigtapogattam a talpam, de nem éreztem rajta sebeket, ez legalább nyugtató, hogy nem jutottam ki a házból. Ki tudja meddig mentem volna a holdkórosok útján? Talán le egészen a kikötőig.

Egyszer azt olvastam, hogy az alvajárókat valamilyen megmagyarázhatatlan oknál fogva vonzza a víz. Vajon felébredtem volna, ha a tenger már ellepte a fejemet is? Megborzongtam és igyekeztem elhessegetni a gondolatot. Mindazonáltal úgy éreztem, hogy a dupla adag altató amit bevettem semmit sem használ, sőt ront a dolgokon. Azt gondoltam, ha jó mélyen alszom, talán nem lesz erőm arra, hogy éjszakai túrába fogjak a kétszintes házban. De úgy tűnik, nem segít. Ráadásul az altatótól ébredés után mindig pokoli fejfájás tört rám. És ez most sem volt másképpen, a kínzó bilincs, ami körülvette a koponyámat most is szorított. Négykézlábra ereszkedtem és lassan, nagyon lassan kikúsztam a gardróbból. Igyekeztem a sötét lakásban nem beleütközni semmibe és így viszonylagos biztonsággal eljutni a fürdőszobáig. Ott belekapaszkodtam a mosdóba és felhúztam magam. Megengedtem a csapot és a hűvös, tiszta víz alá tartottam az arcomat, miközben arra gondoltam, hogy ma már nem fogok tudni visszaaludni.
Egy újabb migrénes görcs azonban kisodorta alólam a lábamat és úgy ahogy voltam, meztelenül, a mályvaszínű, hideg fürdőszobakőre ájultam.
Hasonló történetek
4839
A fehér mezes New Yorki csapat védvonala mögül előretört ez a viszonylag magas kb. 180 cm magas leomló barna hajú lány. Arcán néhány piros folt volt. A meze karja felszakadt és a térdét is lehorzsolta egy esés következtében...
6145
Kedves Olvasó! Ezt a regényemet 1999-ben írtam. Azóta Saddam Hussein hatalma megdolt. Sajnos nem olyan kevés vérrel, mint ahogy az ebben a regényben történt.

Kedves Olvasók!
Fogadjátok sok szeretettel Letíciától ezt a folytatásos regényt, mely 42 részes lesz!
Jó olvasást! Anita, anita@mellesleg.hu
Hozzászólások
További hozzászólások »
moon-sun ·
Volt benne egy kis probléma,ami amúgy elhanyagolható lenne.Először az átizzadt ruhárol irsz utánna már meztelenül vagy...Nem irtad hogy közben levetkőzött e,igy kicsit furcsa volt.Nem kötekedésböl szóltam.Amúgy tettszik!

elenis ·
Ó, a ffffene! Köszi, hogy szóltál :rage: Kimaradt három sor. Javítani fogom.
Még egyszer köszike az építő kritikát

AmandaAdmin ·
Kedves Felhasználók! A tortenetek csapata új társkereső oldalt indított. Ismerkedés meleg férfiaknak: WWW.BOYSXX.SITE Ismerkedés heteroszexuálisoknak: WWW.TEENSFK.SITE Ezer erotikus történetet gyűjtenek össze ott, vannak ismeretségek és kommunikáció. Meghívjuk Önt, hogy csatlakozzon. Az ingyenes regisztráció továbbra is nyitva áll

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha nem akarsz lemaradni: